παρακολουθησα και εγω σημερα ενα μερος του αγωνα του ολυμπιακου και ειδα τα εξης περιληπτικα σε οτι αφορα ατομικα παικτες κυριως....
1)ΜΑΡΚΟ ΝΕ....μας ειχαν πρηξει τα παπαρια απο περσι που αυτος ο δημοσιογραφος τροντ σολιντ τον ειχε κλεισει για φετος οτι ο ΝΕ ειναι τεχνιταρος και εφαμιλλος του ΤΟΥΡΕ που μας εδωσε τον πουλο το καλοκαιρι.....Εγω στα 2 τελευταια ματς που τον ειδα καταλαβα οτι προκειται για εναν πολυ μικρο παιχτη ο οποιος μπορει να εχει τεχνικη καταρτιση καλη αλλα απο εκει και περα.......το πιο ξενερωτικο σημειο του ΝΕ σημερα που με εκανε και συγχυστηκα ηταν στο β' ημιχρονο προς το φιναλε σχετικα του αγωνα οταν βρεθηκε εξω απο την μεγαλη περιοχη και αντι να σουταρει εδωσε παλι πασα αριστερα στον νερι......ε!αυτο ηταν...δεν παει αλλο....μια φορα βρεθηκε στην καλυτερη θεση για σουτ και εκανε πασα.....ε!οχι ρε γαμωτο....δεν το ανεχομαι αυτο το πραμα.....
2)ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΡΑΛΙΔΗΣ.....θεωρω οτι ειναι ο πιο αδικημενος παικτης στον ολυμπιακο αυτη τη στιγμη και ειναι καθαρα θεμα κλικας των αποδυτηριων το οτι αυτο το παληκαρι δεν παιζει βασικος......σουταρα εχει.....2 πολυ καλα ποδια εχει.....ατεχνος δεν ειναι......δυνατος ειναι........λιγο στην ταχυτητα χωλαινει.....αλλα μηπως ο ΝΕ τί προσφερει?ο ΚΑΦΕΣ μηπως?
3)ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΠΑΣ......πραγματικα εχω απογοητευτει απο αυτο το παιδι γιατι τελικα δεν εχει ιδιαιτερη αξια σαν ποδοσφαιριστης παρα μονο αν εχει χωρο ελευθερο λογω ταχυτητας........δεν εχει καλη τεχνικη για να μπορει να διεισδυει απο τα εξτρεμ στην περιοχη μεσα (σε αντιθεση με τον καστιγιο που τα κανει ολα σχεδον απλα ο χαρακτηρας του θα του κοστισει ισως μια καλυτερη καριερα)..και σχεδον ποτε δεν μπορει να ντριμπαρει παιχτη εν στασει.....κατι που ειναι πολυ βασικο για τον παικτη εξτρεμ.....βεβαια και σαν χαρακτηρας δεν τον κοβω και πολυ μαχητικο,παθιασμενο κλπ....μου θυμιζει κατι απο λεοντιου!
4)ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ.......ο αντι-κωστουλας.........ωραια μεταγραφικη κινηση ο θρυλος......δωσαμε τον κωστουλα για να παρουμε τον νεοτερο κωστουλα και μαλιστα πιο ατεχνο ακομα?ερωτηση κανω ετσι επειδη μας εχουν περασει για ηλιθιους!!!!!
Νομιζουν μερικοι στο λιμανι οτι ολοι οι γαυροι τρωμε κουτοχορτο!αλλα ας οψεται η ασχετοσυνη των αντιπαλων και η διαιτητικη ενιοτε ευνοια του ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ......α!και κατι για τον λεμονη ή καλυτερα τον σερ τακη(χαχαχα).....μακαρι να τον κρατησουμε 2,3 χρονακια ακομη για να μπορεσουμε να σπασουμε το ρεκορ ξεφτιλας ελληνικης ομαδος στο τσαμπιονς λιγκ που ειναι η εφταρα απο τη γιουβεντους!να φαμε 8,9 ή και 10 αν γινεται....αν και ειμαι σιγουρος οτι παλι θα πει ο ελληνας σκαουτερ στο βελγιο για να μας φερει τον al goor απο την αντερλεχτ και νας μας τον προμοταρουν ως τον νεο enzo scifo!!!!!!!!!!!!