Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Τον "φράουλα" δεν τον ξέρω δεν τον έχω δει δεν έχω άποψη. Έτσι όπως τον περιγράφουν οι φυλλάδες, μου φαίνεται στυλ Ντάρντεν. Τον Ντιλέινι δεν τον θέλω. Είναι ατομιστής και παίζει για την πάρτη του και για συμβόλαια. Κλασσικός Αμερικάνος μισθοφόρος. Και είναι και ασταθής στην απόδοσή του.Αν φέρει στα γκαρντ Στρόμπερι και Ντιλέινι θα γίνει πανικός λέμε... Θα τον ξεχάσουμε τον Κωστάκη
Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί πλέον ο Πιέρ Ισά.
Η διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδας με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε το «διαζύγιο» με τον μέχρι πρότινος αθλητικό διευθυντή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη μη ανανέωση της συνεργασίας της με τον κ. Πιέρ Ισά. Ο κ. Ισά είχε τα τελευταία δύο χρόνια σημαντική συνεισφορά στις αγωνιστικές επιτυχίες και στη πρόοδο του συλλόγου. Ο κ. Ισά θα αποτελεί έναν πολύτιμο φίλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στη νέα επαγγελματική του δραστηριότητα»
:SΟ Γεωργάτος τεχνικός διευθύντης; Έχει διασυνδέσεις
Τύπε λες να φέρει κανα παίχτη από Ιταλία;
o ιλια εφαγε χρημα μαζι με το πετρο κοκκαλη αλλα ειχε και μεγαλο κονε απο αργεντινη....τελος παντων τον τεχνικο διευθυντη τον κανει μαγκα ο πρεοεδρος με το τι χρημα του διαθετη αλλα και το τι κονε εχει...τωρα για το γεωργατο τι να σου πω θα δειξει...Τύπε λες να φέρει κανα παίχτη από Ιταλία;
Ο Ίβιτς δεν ήταν καλός τεχνικός διευθύντης;
Mετά το δημοψήφισμα τύπεΣτο ποδόσφαιρο δεν κουνιέται τίποτα, στο μπάσκετ αποδυνάμωση, η χώρα είναι σε κρίση ούτε ο Ολυμπιακός δεν πάει καλά...
48 παίκτες έχουμε στο ρόστερ..δεν αρκούν;Θα σαρώσουμε την αγορά;
Θα σαρώσουμε την αγορά;
48 παίκτες έχουμε στο ρόστερ..δεν αρκούν;