Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
Αν φέρει στα γκαρντ Στρόμπερι και Ντιλέινι θα γίνει πανικός λέμε... Θα τον ξεχάσουμε τον Κωστάκη

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Αν φέρει στα γκαρντ Στρόμπερι και Ντιλέινι θα γίνει πανικός λέμε... Θα τον ξεχάσουμε τον Κωστάκη
Τον "φράουλα" δεν τον ξέρω δεν τον έχω δει δεν έχω άποψη. Έτσι όπως τον περιγράφουν οι φυλλάδες, μου φαίνεται στυλ Ντάρντεν. Τον Ντιλέινι δεν τον θέλω. Είναι ατομιστής και παίζει για την πάρτη του και για συμβόλαια. Κλασσικός Αμερικάνος μισθοφόρος. Και είναι και ασταθής στην απόδοσή του.

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Ο Ντιλεινί δεν είχε ξανά ακουστεί και πέρυσι ένα φεγγάρι για τον θρύλο??  :think:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.311
Πόντοι
5.006
Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί πλέον ο Πιέρ Ισά. :effemine: :effemine:

Η διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδας με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε το «διαζύγιο» με τον μέχρι πρότινος αθλητικό διευθυντή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη μη ανανέωση της συνεργασίας της με τον κ. Πιέρ Ισά. Ο κ. Ισά είχε τα τελευταία δύο χρόνια σημαντική συνεισφορά στις αγωνιστικές επιτυχίες και στη πρόοδο του συλλόγου. Ο κ. Ισά θα αποτελεί έναν πολύτιμο φίλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στη νέα επαγγελματική του δραστηριότητα»  

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί πλέον ο Πιέρ Ισά. :effemine: :effemine:

Η διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδας με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε το «διαζύγιο» με τον μέχρι πρότινος αθλητικό διευθυντή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη μη ανανέωση της συνεργασίας της με τον κ. Πιέρ Ισά. Ο κ. Ισά είχε τα τελευταία δύο χρόνια σημαντική συνεισφορά στις αγωνιστικές επιτυχίες και στη πρόοδο του συλλόγου. Ο κ. Ισά θα αποτελεί έναν πολύτιμο φίλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στη νέα επαγγελματική του δραστηριότητα»  

που στελνουμε βιογραφικα τυπε?  :hi: :hi: :hi:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μακάρι να ξανα έφερναν τον Ίβιτς  :hi:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ο Γεωργάτος τεχνικός διευθύντης; Έχει διασυνδέσεις :think:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.311
Πόντοι
5.006
Τύπε λες να φέρει κανα παίχτη από Ιταλία;

Ο Ίβιτς δεν ήταν καλός τεχνικός διευθύντης;
o ιλια εφαγε χρημα μαζι με το πετρο κοκκαλη αλλα ειχε και μεγαλο κονε απο αργεντινη....τελος παντων τον τεχνικο διευθυντη τον κανει μαγκα ο πρεοεδρος με το τι χρημα του διαθετη αλλα και το τι κονε εχει...τωρα για το γεωργατο τι να σου πω θα δειξει...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
131610.jpg

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Στο ποδόσφαιρο δεν κουνιέται τίποτα, στο μπάσκετ αποδυνάμωση, η χώρα είναι σε κρίση ούτε ο Ολυμπιακός δεν πάει καλά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom