Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ο Ολυμπιακός νομίζω πως δεν έχει ξαναφάει στην ιστορία τεσσάρα από την ΑΕΚ από όσο θυμάμαι! Αν ισχύει αυτό μιλάμε για μαύρη σελίδα!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ενα λαθος κανεις μονο,να δηλωνεις πρωτα αντιολυμπιακος!!!  :rockon:
φιλε μου καλέ ΝΑΙ είμαι....όπως όλοι οι βάζελοι...και εσείς αντιπαναθηναικοί είστε..ποιό το πρόβλημα λοιπόν?....στο ίδιο κα΄ζανι βράζουμε σε αυτό το θέμα....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Οχι. δε στεκει. Ρε τι ειστε εσεις οι γαυροι ρε! Οταν χανατε και ειναι πασιφανες οτι δε φταιει η διαιτησια, ειναι στημενο ή φταιει κατι αλλο. Ρε σεις, χανετε, αυτο ειναι ολο, τρωτε 3 γκολ επειδη κοιμοσαστε ορθιοι σημερα, ειναι τοσο κακο; Ημαρτον δηλαδη...

τί ψαχνεις να βρεις ρε φιλαρακο?αυτοι ειναι οι οπαδοι του ολυμπιακου...αυτη ειναι η ομαδα του ολυμπιακου,αυτη ειναι η διοικηση της ομαδας που το μονο που ξερει ειναι να κανει σπασμωδικες κινησεις και ενεργειες της επομενης ημερας μονο και οχι της επομενης πενταετιας.....αμα δεις τί παικτες αγορασε το καλοκαιρι-δεκεμβρη καταλαβαινεις πολλα για τον τροπο επιλογης....κοβασεβιτς,ραουλ μπραβο,λεντεσμα,σισιτς κ.ο.κ.παλι καλα που ηρθε και ενας γκαλετι και ενας λουα λουα να ανεβασουν λιγο την ομαδα ποιοτικα...ηρθε και ο λεοναρντο με τον μελουτσι που μεχρι τωρα δεν εχουν δειξει αξιολογα δειγματα γραφης...ιδιως ο μπελουτσι που ποεριμενουμε υποτιθεται πολλα περισσοτερα απο αυτον!

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ο Ολυμπιακός νομίζω πως δεν έχει ξαναφάει στην ιστορία τεσσάρα από την ΑΕΚ από όσο θυμάμαι! Αν ισχύει αυτό μιλάμε για μαύρη σελίδα!!!
εχει φαει και 6αρες και 5αρες απο την αεκ.και 4αρες.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Χάσαμε χωρίς καν να πολεμήσουμε , κρίμα ... ας πρόσεχε ο θείος που βιάστηκε να ανανεώσει κάποια συμβόλαια όπως και να απομακρύνει τον Τάκη.
Πάμε παρακάτω ...

Επισκέπτης
δυο κρισιμα παιχνιδια εδωσε φετος με τσελσι και εφαγε τρια και καλα ηταν η τσελσι και με αεκ τρωει τεσσερα και αν δεν ηταν η ενσταση εβλεπα τους γαυρους να κανανε καταληψη στο ρεντη. για να δω τι θα λενε τψρα για το κροκους οι φιλοι του ολυμπιακου;παλι μουγκα αφου θα κανει το διπλο στη ξανθη με το παραρτημα και ολα μελι γαλα ηρωας ο σωκρατης!!!

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
εχει φαει και εξι φιλε.αν και σημερα μπορουσαμε να το σπασουμε αυτο το ρεκορ

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Καλησπέρα.
Αντικειμενικά η ΑΕΚ σήμερα αξιζε την νίκη.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.
Πρόεδρε πάρε κεφάλια αύριο το πρωί.
Τεσπα.
[move]

ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
[/move]

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Καλησπέρα.
Αντικειμενικά η ΑΕΚ σήμερα αξιζε την νίκη.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.
Πρόεδρε πάρε κεφάλια αύριο το πρωί.
Τεσπα.
[move]

ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
[/move]
παντρεμένε...περαστικά φίλε... :grin:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα Αλάνια…..
Θα πω την Γνώμη μου ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ (Μπορεί άλλοι Ολυμπιακοί να μην συμφωνούν με αυτή )
γιατί είναι ΜΑΛΑΚΙΑ να κρυβόμαστε και γιατί ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ
Να ΕΚΤΙΘΟΜΑΣΤΕ!!!! 
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ(την Γράφω για πρώτη φορά με κεφαλαία γιατί ήταν ΑΕΚ και όχι αεκάκι)
ΜΠΡΑΒΟ γιατί ΔΙΕΛΥΣΕ μια αλαζονική και άρρωστη ομάδα – δημιούργημα του Ιδιοκτήτη της!!!
ΜΠΡΑΒΟ στον Παιχταρά ΡΙΜΠΟ που μας βούλωσε τα στόματα και μας έκανε να τον αναπολούμε !!!!  ( Η κίνηση με τα 4 δάχτυλα ήταν όλα τα λεφτά)
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ!!!!!
Μπράβο στον Κωστενογλου που έδειξε ότι ένα σεμνό παλληκάρι έχει τα φόντα να διαπρέψει στην Ομάδα που Αγαπά!!!!
ΜΠΡΑΒΟ και στους Αεκτζήδες που ήταν στο Γήπεδο για την ΚΟΛΑΣΤΙΚΗ ατμόσφαιρα που Δημιούργησαν!!!!
Και ΓΕΝΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ σε όλη την ΑΕΚ που παρά τα προβλήματα της (τα ξεπέρασε) και έδειξε χαρακτήρα Μεγάλης ομάδας!!!!

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε γιαουρτάδες με την κομμώτρια την Μπελούτσι είχατε απαίτηση να μας ρίξετε 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

προετοιμαστήκατε? θα πάρω προσκλητήριο νεκρών τώρα.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Καλησπέρα Αλάνια…..
Θα πω την Γνώμη μου ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ (Μπορεί άλλοι Ολυμπιακοί να μην συμφωνούν με αυτή )
γιατί είναι ΜΑΛΑΚΙΑ να κρυβόμαστε και γιατί ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ
Να ΕΚΤΙΘΟΜΑΣΤΕ!!!! 
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ(την Γράφω για πρώτη φορά με κεφαλαία γιατί ήταν ΑΕΚ και όχι αεκάκι)
ΜΠΡΑΒΟ γιατί ΔΙΕΛΥΣΕ μια αλαζονική και άρρωστη ομάδα – δημιούργημα του Ιδιοκτήτη της!!!
ΜΠΡΑΒΟ στον Παιχταρά ΡΙΜΠΟ που μας βούλωσε τα στόματα και μας έκανε να τον αναπολούμε !!!!  ( Η κίνηση με τα 4 δάχτυλα ήταν όλα τα λεφτά)
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ!!!!!
Μπράβο στον Κωστενογλου που έδειξε ότι ένα σεμνό παλληκάρι έχει τα φόντα να διαπρέψει στην Ομάδα που Αγαπά!!!!
ΜΠΡΑΒΟ και στους Αεκτζήδες που ήταν στο Γήπεδο για την ΚΟΛΑΣΤΙΚΗ ατμόσφαιρα που Δημιούργησαν!!!!
Και ΓΕΝΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ σε όλη την ΑΕΚ που παρά τα προβλήματα της (τα ξεπέρασε) και έδειξε χαρακτήρα Μεγάλης ομάδας!!!!
καισυ δειχνεις χαρακτηρα σημερα chris. :thumbsup:  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom