Επισκέπτης
γιατι εισαι αεκακι ή τυπικος αντιολυμπιακος ?μεγάλη ψωλιά αδέλφια......και τώρα η σειρά μας για δούλεμα τεσσάρας.....
γιατι εισαι αεκακι ή τυπικος αντιολυμπιακος ?μεγάλη ψωλιά αδέλφια......και τώρα η σειρά μας για δούλεμα τεσσάρας.....
Ταράτσα έχεις χιούμορ τελικά!!!Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μεσολαβήσει για να πάρω το avatar του chris?
Ενώ εσύ δεν είσαι καθόλου Αντιπαναθηναϊκός!!!!γιατι εισαι αεκακι ή τυπικος αντιολυμπιακος ?
βάζελος και αντιολυμπιακός....γνωστό εδώ και χρόνια....γιατι εισαι αεκακι ή τυπικος αντιολυμπιακος ?
ενα λαθος κανεις μονο,να δηλωνεις πρωτα αντιολυμπιακος!!!βάζελος και αντιολυμπιακός....γνωστό εδώ και χρόνια....
ποιος ειναι ο chris?Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μεσολαβήσει για να πάρω το avatar του chris?
φιλε μου καλέ ΝΑΙ είμαι....όπως όλοι οι βάζελοι...και εσείς αντιπαναθηναικοί είστε..ποιό το πρόβλημα λοιπόν?....στο ίδιο κα΄ζανι βράζουμε σε αυτό το θέμα....ενα λαθος κανεις μονο,να δηλωνεις πρωτα αντιολυμπιακος!!!
εσεις ρε ουτε με πετσινο δεν το βαλατε!Μονο με πεναλντι ξερουν..
Οχι. δε στεκει. Ρε τι ειστε εσεις οι γαυροι ρε! Οταν χανατε και ειναι πασιφανες οτι δε φταιει η διαιτησια, ειναι στημενο ή φταιει κατι αλλο. Ρε σεις, χανετε, αυτο ειναι ολο, τρωτε 3 γκολ επειδη κοιμοσαστε ορθιοι σημερα, ειναι τοσο κακο; Ημαρτον δηλαδη...
εχει φαει και 6αρες και 5αρες απο την αεκ.και 4αρες.Ο Ολυμπιακός νομίζω πως δεν έχει ξαναφάει στην ιστορία τεσσάρα από την ΑΕΚ από όσο θυμάμαι! Αν ισχύει αυτό μιλάμε για μαύρη σελίδα!!!
εχει φαει και εξι φιλε.αν και σημερα μπορουσαμε να το σπασουμε αυτο το ρεκορΟ Ολυμπιακός νομίζω πως δεν έχει ξαναφάει στην ιστορία τεσσάρα από την ΑΕΚ από όσο θυμάμαι! Αν ισχύει αυτό μιλάμε για μαύρη σελίδα!!!
παντρεμένε...περαστικά φίλε...Καλησπέρα.
Αντικειμενικά η ΑΕΚ σήμερα αξιζε την νίκη.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.
Πρόεδρε πάρε κεφάλια αύριο το πρωί.
Τεσπα.
[move]
ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ[/move]
εχει φαει και εξι φιλε.αν και σημερα μπορουσαμε να το σπασουμε αυτο το ρεκορ
καισυ δειχνεις χαρακτηρα σημερα chris.Καλησπέρα Αλάνια…..
Θα πω την Γνώμη μου ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ (Μπορεί άλλοι Ολυμπιακοί να μην συμφωνούν με αυτή )
γιατί είναι ΜΑΛΑΚΙΑ να κρυβόμαστε και γιατί ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ
Να ΕΚΤΙΘΟΜΑΣΤΕ!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ(την Γράφω για πρώτη φορά με κεφαλαία γιατί ήταν ΑΕΚ και όχι αεκάκι)
ΜΠΡΑΒΟ γιατί ΔΙΕΛΥΣΕ μια αλαζονική και άρρωστη ομάδα – δημιούργημα του Ιδιοκτήτη της!!!
ΜΠΡΑΒΟ στον Παιχταρά ΡΙΜΠΟ που μας βούλωσε τα στόματα και μας έκανε να τον αναπολούμε !!!! ( Η κίνηση με τα 4 δάχτυλα ήταν όλα τα λεφτά)
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ!!!!!
Μπράβο στον Κωστενογλου που έδειξε ότι ένα σεμνό παλληκάρι έχει τα φόντα να διαπρέψει στην Ομάδα που Αγαπά!!!!
ΜΠΡΑΒΟ και στους Αεκτζήδες που ήταν στο Γήπεδο για την ΚΟΛΑΣΤΙΚΗ ατμόσφαιρα που Δημιούργησαν!!!!
Και ΓΕΝΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ σε όλη την ΑΕΚ που παρά τα προβλήματα της (τα ξεπέρασε) και έδειξε χαρακτήρα Μεγάλης ομάδας!!!!