Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..οι δυο πλεον καταπτυστοι του site αλληλοσυμπληρωνονται.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μεγιστε αναλυτη ποδοσφαιρου ριξε & μια αναλυση της πολιτικης σκηνης της χωρας σε στυλ βησαριωνα να μας τρελλανεις τελειως..

Υ.Γ παρε τα χαπακια για το αλτσαχαιμερ καραγκιοζακοοοοοοοοοοοοοο..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..οι δυο πλεον καταπτυστοι του site αλληλοσυμπληρωνονται.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μεγιστε αναλυτη ποδοσφαιρου ριξε & μια αναλυση της πολιτικης σκηνης της χωρας σε στυλ βησαριωνα να μας τρελλανεις τελειως..

Υ.Γ παρε τα χαπακια για το αλτσαχαιμερ καραγκιοζακοοοοοοοοοοοοοο..
Καλά, ας μη σε διακόψω απο το ποστάρισμα πορνοφωτογραφιών στην οποία επιδίδεσαι απόψε, για να ξεχάσεις το ματς.
Αλήθεια, με κανονική γυναίκα έχεις πάει ποτέ;        :dancing:

XPHSTOS

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
λετε βαζελακια τωρα οτι θετε ο πονος ο βαρης ερχετε και γρηγορα.....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν ανέφερα πουθενά την Καλαμαριά.
Αντίθετα, εσύ την ανέφερες, προσπαθώντας να πείσεις οτι ΚΑΛΩΣ κερδίσατε τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά απο ένα παιχνίδι που ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΘΑΡΑ στο γήπεδο.
Ούτε συμψηφισμούς με διαιτητικές εύνοιες έκανα (και θα έχει πλάκα να αισθάνεσαι κι εσύ αδικημένος, σε βάθος χρόνου), ούτε τίποτα.
Αν το ανέχεται η τσίπα σου, it's ok απο μένα.
Αλλά δεν μπορώ την επιχειρηματολογία "ναι, αλλά κι εσείς καταπιέζετε τους μαύρους στην Αμερική".
Και δεν είναι απαραίτητο για να είναι κανείς γάβρος, βάζελος κλπ να αισθάνεται στρατιώτης μιας υπόθεσης. Προσωπικά την πλάκα μου κάνω με το ποδόσφαιρο, δεν είναι η ζωή μου αυτό.
Φιλικά. Και ελπίζω να το καταλαβαίνεις.
1. Δεν είπα πως την ανέφερες. Να διαβάζεις καλύτερα. Ειπα πως ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ.
2. Όσο δεν αντέχει η τσίπα μου να παίρνουμε βαθμούς στα χαρτιά (και το ανέφερα ρητά και κατηγορηματικά), άλλο τόσο δεν ανέχεται η τσίπα μου να γίνονται παρανομίες και να περνάνε στο ντούκου επειδή βολεύει τον Τζιγγερ που δεν μπορεί να κάνει μια παραπάνω νίκη και να με περάσει μόνος του.
3. Φυσικά και χάσαμε καθαρά στο γήπεδο. Βρες μου ΕΝΑ ποστ από Ολυμπιακό που να μην το παραδέχεται. Αλλά βρες μου κι ΕΝΑ ποστ παναθηναϊκού που να λέει πως του Καραγκούνη με την Καλαμαριά δεν ήταν σφάξιμο και ήταν καθαρό.
4. Μια και μιλάς για την τσίπα μου, την οποία δεν μπορείς να την πιάνεις στο στόμα σου, εσύ έχεις τσίπα να παραδεχτείς μετά από τόσα ποσταρισματα πως την καλαμαριά τη γδάρατε ΕΝΤΟΣ γηπέδου; Γιατί στο ξαναλέω κι ας το κάνεις γαργάρα, από κανέναν δεν άκουσα να λέει πως η Καλαμαριά έκανε ΜΟΝΗ τησ τη ΜΑΛΑΚΙΑ και έβαλε τον παίκτη να παίξει. Αν δεν τον είχε βάλει ...τι ένσταση θα έκανε οποιαδήποτε ομάδα; Και δεν μου λες τσιπασμένε μου εσύ, άμα σε κέρδιζε εσενα ομάδα που είχε κάνει παρανομία, ακόμα και δίκαια μέσα στο γήπεδο...θα ήσουνα ανώτερος και δεν θα έκανες ένσταση εσύ έτσι;;;
....ε, δικηγόρε του αδύνατου; Που αφού τον πηδάς....λες...ωπ...δεν πρέπει να τον πηδήξει άλλος, ακόμα κι αν του στήσει κώλο (λέγε με παράνομη χρησιμοποίηση παίκτη) ...αυτή είναι η λογική σου.

Επισκέπτης
Καλά, ας μη σε διακόψω απο το ποστάρισμα πορνοφωτογραφιών στην οποία επιδίδεσαι απόψε, για να ξεχάσεις το ματς.
Αλήθεια, με κανονική γυναίκα έχεις πάει ποτέ;         :dancing:
σου εχει απαντησει ο υπουργος επ' αυτου & κλαιγοσουν ενα μηνα μωρη ρομπα..παλι ψαχνεσαι???παλι τα ιδια θελεις ν' ακουσεις???δεν αλλαξε τιποτε..οτι σου ειπε ο υπουργος ισχυει..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μου αρεσει που σχεδον ολοι οι γαυροι προσπαθουν να "καταλαβουν" γιατι ολη η ελλαδα(πλην καφρων γαυρων)πνεει μενεα εναντιον του επισημου ολυμπιακου και της υποθεσης "καλαμαριας".....ρε μαγκες μπορει σωστα να τιμωρηθηκε η καλαμαρια μπορεί και οχι...εδω ομως δεν εξεταζουμε αυτο,αλλα το αν γινοταν το αντιστροφο δηλ.η καλαμαρια εκανε ενσταση εναντιον του ολυμπιακου για μια αντιστοιχη περιπτωση ποια θα ηταν η αποφαση...μην προκαλειτε αλλο τον γελωτα ολης της ελλαδας..κρατηστε τουλαχιστον τα προσχηματα...και σε οτι αφορα τη διαφορα βαθμων απο τον δευτερο βαζελα μην κανετε ετσι....ενταξει το πρωταθλημα θα το παρουμε παλι αφου ο παναθας μας το προσφερει απο μονος του...δεν χρειαζεται να ψαχνετε δικαιολογιες για διαφορες βαθμων(4 αντι 3 κλπ..)..μια ειναι η ουσια....οτι ολοι εμεις οι γαυροι συντηρουμε ενα κατεστημενο ρεμουλας και διαφθορας στο ποδοσφαρικο και πολιτικο γιγνεσθαι καθ'ότι ως γνωστον ριχνουμε και ανεβαζουμε κυβερνηση....
Με τα αν ..ειπαμε...η γιαγιά μου θα ήτανε καρότσι. Η ουσία είναι πως η Καλαμαριά έκανε παρανομία, αυτό είναι πραγματικότητα είτε το θες βάσο είτε όχι. τα υπόλοιπα περί ρεμούλας και λοιπών είναι παπαριές. Το λες άλλωστε και μόνος σου πιο πάνω. Ο βάζελος μας το δίνει..θα μπορούσε να το πάρει. Πες μου τώρα πως φταίει ο Κόκκαλης για την ισοπαλία με τον Ηρακλή να πέσω χάμω με την αντικειμενικότητά σου.....Πες μου πως φταίει η ρεμούλα. Και μια χαρά τα λες για τα χαρτιά...για τον καραγκούνη πάλι η ρεμούλα του Κόκκαλη φταίει που τη συντηρεί κιόλας;;;
Δηλαδή το γεγονός πως οι άλλοι είναι ανίκανοι γίνεται επειδή κάνει ρεμούλες ο Κόκκαλης; Αλλά έτσι είναι....έπρεπε να το μετρήσει το κανονικότατο γκολ του Ηρακλή να είναι τώρα 5 βαθμούς πίσω. Έπρεπε να μην σφυρίξει κλέφτικα στην Καραγκούνα με την καλαμαριά...και να είναι τώρα 7 βαθμούς πίσω. Και τόσα άλλα...και τότε ναι...θα ήταν 10-12 βαθμούς πίσω ... και θα έφταιγε η ρεμούλα του Κόκκαλη επειδή όντως θα ευνοούνταν μόνο ο ΟΣΦΠ.
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...μην χρησιμοποιείς τον πρώτο πληθυντικό. Οι Ολυμπιακοί ΔΕΝ είναι κλαψομούνες

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
1. Δεν είπα πως την ανέφερες. Να διαβάζεις καλύτερα. Ειπα πως ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ.
2. Όσο δεν αντέχει η τσίπα μου να παίρνουμε βαθμούς στα χαρτιά (και το ανέφερα ρητά και κατηγορηματικά), άλλο τόσο δεν ανέχεται η τσίπα μου να γίνονται παρανομίες και να περνάνε στο ντούκου επειδή βολεύει τον Τζιγγερ που δεν μπορεί να κάνει μια παραπάνω νίκη και να με περάσει μόνος του.
3. Φυσικά και χάσαμε καθαρά στο γήπεδο. Βρες μου ΕΝΑ ποστ από Ολυμπιακό που να μην το παραδέχεται. Αλλά βρες μου κι ΕΝΑ ποστ παναθηναϊκού που να λέει πως του Καραγκούνη με την Καλαμαριά δεν ήταν σφάξιμο και ήταν καθαρό.
4. Μια και μιλάς για την τσίπα μου, την οποία δεν μπορείς να την πιάνεις στο στόμα σου, εσύ έχεις τσίπα να παραδεχτείς μετά από τόσα ποσταρισματα πως την καλαμαριά τη γδάρατε ΕΝΤΟΣ γηπέδου; Γιατί στο ξαναλέω κι ας το κάνεις γαργάρα, από κανέναν δεν άκουσα να λέει πως η Καλαμαριά έκανε ΜΟΝΗ τησ τη ΜΑΛΑΚΙΑ και έβαλε τον παίκτη να παίξει. Αν δεν τον είχε βάλει ...τι ένσταση θα έκανε οποιαδήποτε ομάδα; Και δεν μου λες τσιπασμένε μου εσύ, άμα σε κέρδιζε εσενα ομάδα που είχε κάνει παρανομία, ακόμα και δίκαια μέσα στο γήπεδο...θα ήσουνα ανώτερος και δεν θα έκανες ένσταση εσύ έτσι;;;
....ε, δικηγόρε του αδύνατου; Που αφού τον πηδάς....λες...ωπ...δεν πρέπει να τον πηδήξει άλλος, ακόμα κι αν του στήσει κώλο (λέγε με παράνομη χρησιμοποίηση παίκτη) ...αυτή είναι η λογική σου.
Ένα ένα λοιπόν:
1. Απο που κι ως που ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΙ να απαντήσω σε όποια μαλακία ποστάρει κανείς εδώ μέσα;
2. Δεν με πείθεις οτι φλέγεσαι απο τον πόθο να απονείμεις κοινωνική δικαιοσύνη και οτι είσαι ο άτεγκτος Λόουν Ρέϊντζερ που επιβλέπει την τήρηση των νόμων για όλους. Αν την ένσταση την είχε κάνει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη ομάδα (που δεν την έκανε όμως, μόνο μία ξεφτιλίστηκε τόσο) τι θα έλεγες;
3. Το πέναλτυ του Καραγκούνη με την Καλαμαριά ΔΕΝ ήταν πέναλτυ. Τι αποδεικνύει όμως αυτό που σου λέω σε σχέση μ' αυτό που συζητάμε; Αισθάνεσαι γενικά αδικημένος απο τη διαιτησία;
4. Η τσίπα του καθενός κρίνεται καθημερινά στη ζωή σε σχέση με τις πράξεις του, αλλά και σε σχέση μ' αυτά που λέει δημόσια. Πάντως, αυτά που λες για την Καλαμαριά και την περιβόητη "παρανομία" της που έπρεπε να παταχθεί, δεν κρίνουν μεν την τσίπα σου, αλλά την σοβαρότητα των επιχειρημάτων σου.
Ποιος ξέρει, μπορεί και να είναι έτσι, επειδή έτσι νομίζεις.
Ελπίζω να σε κάλυψα.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
προσεξε κανεις την πωλινα σανταλοβακη μεσα στον κοσμο?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
σου εχει απαντησει ο υπουργος επ' αυτου & κλαιγοσουν ενα μηνα μωρη ρομπα..παλι ψαχνεσαι???παλι τα ιδια θελεις ν' ακουσεις???δεν αλλαξε τιποτε..οτι σου ειπε ο υπουργος ισχυει..
Κατάλαβα, την Bonny Bel έχεις γκόμενα.
Γι αυτό και η μανία σου με τα χαρτομάντηλα.        :dancing:

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
¨Ελα τώρα μπρε Φέθρυ, ατζαμή και μονίμως κακοδεχούμενε ξάδερφε του μεγάλου Ντόναλντ!
Πάρε το κύπελλο σου, βάλε το στην συλλογή σου μαζί με τα υπόλοιπα αληθινά και κάλπικα κι άμα θες μίλα για μπάσκετ κι όχι πάλι για την Καλαμαριά, όπου ο Καραγκούνης ακόμα σπαρταράει σαν το ψάρι κι ο Εμπέντε ακόμα βαράει εναέριες κλωτσιές. Από πότε έγινες ο Ρομπέν των Ποντίων? Πάντως, με τέτοιο ποσοστό στα 3ποντα θα ήταν δύσκολο να χάσεις. Η βαζελίνη δουλεύει ακόμα.

Προς τους Συν-γαυρους:

Θα πω την αμαρτία μου. Πολλή αναρχική η ομάδα. Γύρω-γύρω όλοι και στην μέση ο Γκριρ, που μου θύμησε τον Γιαννάκη στα νιάτα του. Αυτό το one man show δεν είναι στυλ μπάσκετ ρε παιδιά. Φυσικά ακόμα κι έτσι θα μπορούσαμε αν είχαμε πάρει το ματς, αρκεί να είχαμε άλλον έναν διακριθέντα ακόμα. Οποιονδήποτε. Κι αυτός ο Jackson εδώ και 1 μήνα έχει κατεβάσει γκάζια και χάσαμε τους 15-20 πόντους του. Περιμένω τις απόψεις σας για το σημερινό...

Sexpeare in Luv

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Πάνω που είχα αρχίσει να ανησυχώ, ευτυχώς ξαναεμφανίστηκε.
Που είσαι ρε πάπιε και σε χάσαμε

alex01

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οι Ολυμπιακοί ΔΕΝ είναι κλαψομούνες
ελα ρε τι κανεις? θα πας αυριο δουλεια?...στο ειχα πει οτι παμε για το 4-0σε τελικους με αντιπαλο εσας
το μονο αρνητικο ειναι οτι ο τελικος δεν εγινε στο εξοχικο μας στο ΣΕΦ.

4 ΤΕΛΙΚΟΥΣ με ολυμπιακο ,και 4 νικες δικες μας...στα [size=30pt]τεσσερα λοιπον[/size]...bye bye

Επισκέπτης
Κατάλαβα, την Bonny Bel έχεις γκόμενα.
Γι αυτό και η μανία σου με τα χαρτομάντηλα.        :dancing:
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..δεν σε γαμαω οτι & να λες..περιμενε λιγο & θα σκασουν οι μονιμοι γαμιαδες σου υπουργος & dikky,να σε παρουν ακομη μια παρτουζιτσα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πάντως ρε φέρθυ μας έλειψε η μαλακία σου τόσο καιρό...
Εμείς οι βάζελοι τελευταία είμαστε πολύ μαζόχες...... :headbang: :headbang: :headbang:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αγαπητέ ερωτευμένε Σαίξπηρ,
δεν θα μιλήσω σοβαρά με κάποιον που το μόνο που έχει να πει για τον ΜΕΓΑΛΟ Δημήτρη Διαμαντίδη (και είναι μεγάλος ανεξάρτητα απο την ομάδα που παίζει) είναι οτι είναι απλώς ο "Καραγκούνης του μπάσκετ".
Λυπάμαι. Τόση οπαδίλα σπάει τζάμια.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
πάντως ρε φέρθυ μας έλειψε η μαλακία σου τόσο καιρό...
Εμείς οι βάζελοι τελευταία είμαστε πολύ μαζόχες...... :headbang: :headbang: :headbang:
Εσύ κάνε τα κολλιτιλίκια σου με τους "επιστήμονες" και τα συζητάμε άλλη φορά, μικρέ μου κακομαθημένε νάρκισσε.
Άσε που τη φράση σου "εμείς οι βάζελοι" πολλοί την αμφισβητούν, ξέρεις.
Πάντως, είσαι δεν είσαι βάζελος, είσαι μεγάλος τρόμπας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom