Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Πάντωσ για να σοβαρευτούμε.Ο laplace έχει δίκιο.Η ΒΑΖΕΛΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.Υπάρχι κ προηγούμενο σε ματς κυπέλλου στην προκάτ πισίνα.Στον επαναληπτικό που έπαιξε πριν 3 χρόνια η ΑΕΚμε τον γαύρο εκεί.Είχαν πάρει κ οι γαύροι εισιτήρια στο πρώτο ματς.Από 5% ο καθένας είχαν συμφωνήσει.Δεν έσπασε κ στα 2 ματς ΤΙΠΟΤΑ.Τώρα ειναι διαφορετικά λόγω Λαυρίου.Με όσους φίλους μου βάζελους έχω μιλήσει σήμερα κ με αυτά που μου΄είπαν ,ίσως θα ήταν σοφό να γίνει καλύτερα το ματς στο φεγγάρι χωρίς φιλάθλους.Βλέπετε δεν μαλάκωσε ακόμα που σκέπασε τον άτυχο Μιχάλη....και φοβάμαι χειρότερα... :think:
συμφωνω!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
αντε και καλα να περαστε ρε κουφαλιτσες αποψε!τις ευχες μου!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.Και αν είσαι κοντά στα Φιλαδέλφεια πέρνα να κεράσουμε κρασάκι κ μετά καφεδάκι της παρηγοριάς για την Κυριακή ,έστω και πρώιμο.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.Και αν είσαι κοντά στα Φιλαδέλφεια πέρνα να κεράσουμε κρασάκι κ μετά καφεδάκι της παρηγοριάς για την Κυριακή ,έστω και πρώιμο.
να σαι καλα ρε φιλε ευχαριστω...ειμαι σαλονικη ομως..Αθηνα τις γιορτες!

ULTRAS GATE 13

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γαυρακια 2 ματς σε 6 μερες????καλα ειναι....Ρε μαγκες καλα παιχνιδια να γηνουν και ουτε ακροτητες ουτε τιποτα μονο να δουμε τελος παντων καλα ματσακια και να το ευχαριστηθουμε..οσο για τα εισητηρια..καλητερα θα ηταν 50-50 αλλα...στην ΕΛΛΑΔΑ ειμαστε και οχι π.χ στην ΑΓΓΛΙΑ...εχω αδικο?...ο καθενας να στηριξη την ομαδα του και οτι κατσει...

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Γαυρακια 2 ματς σε 6 μερες????καλα ειναι....Ρε μαγκες καλα παιχνιδια να γηνουν και ουτε ακροτητες ουτε τιποτα μονο να δουμε τελος παντων καλα ματσακια και να το ευχαριστηθουμε..οσο για τα εισητηρια..καλητερα θα ηταν 50-50 αλλα...στην ΕΛΛΑΔΑ ειμαστε και οχι π.χ στην ΑΓΓΛΙΑ...εχω αδικο?...ο καθενας να στηριξη την ομαδα του και οτι κατσει...
Σωστος ο ULTRAS

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
σωστα!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Ετσι ειναι,ειναι ΑΔΙΚΙΑ να παιζεις και ΜΟΝΟ ματς κ στην εδρα του αντιπαλου ΚΑΙ χωρις οπαδους!ολα εναντιον?

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ετσι ειναι,ειναι ΑΔΙΚΙΑ να παιζεις και ΜΟΝΟ ματς κ στην εδρα του αντιπαλου ΚΑΙ χωρις οπαδους!ολα εναντιον?
δεν ειναι αδικια.....ειναι τυχη!!!!!!
θα μπορουσε να ειναι αν τιθετα και να επαιζες στην εδρα σου....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ετσι ακριβως οπως το ειπε ο νικ...αν ειχατε βγει εσεις γηπεδουχοι τωρα θα εκανες παρτυ και θα ελεγες τι εχουμε να παθουμε μεσα στο χαλασμα της αλεξανδρας...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
γαμω τις ιδεες ειναι να παιξετε στο καραισκακη μονο με οπαδους του παο ή αντιθετα στην αλεξανδρας μονο με οπαδους του οσφπ....
Kinky e?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τι αδικια αυτο ισχυει και στην Αγγλια απο οπου το υιοθετησαμε και εμεις.Μπορει να ειχε κληρωθει ο βαζελος γηπεδουχος ..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Οσον αφορα τον αντιπαλου του Θρυλου στο ΤΣ.ΛΙΓΚ δεν θα ηταν κακο να πεσουμε με ιντερ και να ναι τραυματιας ο Ζλαταν...μια χαρα μου φαινεται...

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
με οποιον και να πεσεις χωρις μεταγραφες δυσκολα θα τα καταφερεις..χρειαζεσαι επειγοντως μεταγραφες..κατα την γνωμη μου ενα ακομα καλο σεντερ φορ για να παιζει μαζι με λουα λουα και ενα τρεχαλατζη χαφ για να παιζει μαζι με το στολτιδη..κατα τη γνωμη μου θα πρεπει να προσθεσει η ομαδα λιγο ακομα πρωτοβουλια στο παιχνιδι της..καλο το συστημα που επαιζε αλλα δεν φτανει για να προχωρησεις παραπερα..

ULTRAS GATE 13

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μαγκες ενοητε οτι το λεω και για εμας...αν ειμασταν εμεις γυπεδουχη το ειδιο θα ειθελα ακρυβος να ειναι 50-50 και οχι μονο γαυροι η μονο βαζελοι θυμαστε παλια στο Ο.Α.Κ.Α μιση μιση και χαβαλε και μπαλιτσα...αλλα τωρα το γαμησαν το θεμα... :jerking: :jerking: :jerking: αλλα εμεις ειμαστε τα αφεντικα...βλεπουμε καποιον που πεταει κατι μεσα στο γυπεδο μπαπ ολοι μαζι ανοιγουμε και μενει μονος του ο μαλακας και Τσουπ σκανε οι Φουσκοτοι και τον Τσουβαλιαζουν....Ονειρα θερινης νυχτος αλλα μακαρι να τα βλεπαμε στον ξυπνιο μας...αχ βρε Μαν.Γουναιτεν μου εφαγες την ζωη σε 6 μηνες που εκατσα....και δεν μπορω να μηνω εδω ουτε με σφαιρες....με αλισηδες με κρατανε... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Θα ήθελα τώρα που τελειώσαν τα πανηγύρια να θέσω ένα πολύ σοβαρό θέμα! Δεν ξέρω πόσοι από όσους ήταν γήπεδο προχτές το κατάλαβαν αλλά στη Θύρα 17 κάποια που ο ηπιότερος χαρακτηρισμός που μπορώ να δώσω είναι το "Κωλόπαιδα", την ώρα που όλοι εμείς που είχαμε εισιτήριο και περιμέναμε να μπούμε κανονικότατα μέσα,θεώρησαν σωστό να σπάσουν την πόρτα και να μπουν με το έτσι θέλω μέσα!! Εγώ πλήρωνω κανονικά και με το παραπάνω ίσως το εισιτήριό μου στην ομάδα και έχω την απαίτηση κάποια υποκείμενα να μη με αντιμετωπίζουν ως μαλάκα. Η διοικήση της ομάδας κωφεύει ας κάνει κάτι προτού αρχίσουμε να αντιδρούμε εμείς που πληρώνουμε κανονικά!!!!

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Το ανέκδοτο της ημέρας:
Ο Στολτίδης κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδος!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ρε μαγκες ενοητε οτι το λεω και για εμας...αν ειμασταν εμεις γυπεδουχη το ειδιο θα ειθελα ακρυβος να ειναι 50-50 και οχι μονο γαυροι η μονο βαζελοι θυμαστε παλια στο Ο.Α.Κ.Α μιση μιση και χαβαλε και μπαλιτσα...αλλα τωρα το γαμησαν το θεμα... :jerking: :jerking: :jerking: αλλα εμεις ειμαστε τα αφεντικα...βλεπουμε καποιον που πεταει κατι μεσα στο γυπεδο μπαπ ολοι μαζι ανοιγουμε και μενει μονος του ο μαλακας και Τσουπ σκανε οι Φουσκοτοι και τον Τσουβαλιαζουν....Ονειρα θερινης νυχτος αλλα μακαρι να τα βλεπαμε στον ξυπνιο μας...αχ βρε Μαν.Γουναιτεν μου εφαγες την ζωη σε 6 μηνες που εκατσα....και δεν μπορω να μηνω εδω ουτε με σφαιρες....με αλισηδες με κρατανε... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Μεταξύ μας δεν χρειάζεται να ανοίξουν οι οπαδοί για να απομονωθεί κάποιος.
Κάμερες στα γήπεδα χρειάζονται. Και όλο το επιτελείο που τις χειρίζεται. Και δεν είναι μπάτσοι, απλοί υπάλληλοι του γηπέδου είναι.
Άσε όμως τα πολλά πολλά  γιατί βλέπω να μας λένε ακροδεξιούς......

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Οσον αφορα τον αντιπαλου του Θρυλου στο ΤΣ.ΛΙΓΚ δεν θα ηταν κακο να πεσουμε με ιντερ και να ναι τραυματιας ο Ζλαταν...μια χαρα μου φαινεται...
...και ωραίο ταξιδάκι...
να κάνουμε και τα ψώνια μας, να πιούμε εσπρεσάκια, να φάμε και καμιά καλή πιτσούλα...

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μπασινάς!!! Χαχαχαχα 2ο ανέκδοτο σε μια μέρα πώς να το αντέξω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom