Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Μηνύματα
2.577
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
φατε μου...κια τσιπιτα γαριδακια :rockon:

γαμ...τε το πουστη τον πανιωνιο :rockon:
 

Συνημμένα

  • paniwnakia.jpg
    paniwnakia.jpg
    20,1 KB · Εμφανίσεις: 13

Επισκέπτης
και αυτο που ταιριαζει στους φιλους τους....τα αεκακια44 ή κοτοπουλα ή χανουμια ή πρωταθλητες 3-4ης αγωνιστικης....

[youtube=425,350]M5j_DX6uBLM[/youtube]
 

MatureHunter77

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Μηνύματα
139
Like
1
Πόντοι
1
ρε ποδολαγνε τι να τον κανεις? πιο αργος και απο το ριπλει ειναι ο ρικελμε
 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Μηνύματα
3.482
Like
33
Πόντοι
16
ρε ποδολαγνε τι να τον κανεις? πιο αργος και απο το ριπλει ειναι ο ρικελμε
Μάλλον αστειεύεσαι.....μιλάμε για το 10άρι της Εθνικής Αργεντινής....εμένα μου κάνει...είναι αυτό που λείπει απο τον Θρύλο...ο οργανωτής....
 

Επισκέπτης
κ αυτος γνωμη μου να μην ερθει τωρα...ειναι αφενως ονομα-βεντετα κ "τσογλανακος" σαν χαρακτηρας...παιχταρας απ'την αλλη μερια...αλλα χωρις παιχνιδια στα ποδια του...
αν μπορει να παιξει ευρωπη ειναι ενα θετικο γιατι εχει καλα ποδια οσον αφορα τα φαουλ...κ βλεπουν διχτυα πολλα σουτ εκτος μεγαλης περιοχης...

πιστευω μπορει να βοηθησει μονο υπο ορισμενες συνθηκες κ μονο απο την εναρξη μιας σεζον...στο μεσο της δυσκολα θα προσαρμοστει...

τελος πιστευω οτι ο οσφπ χρειαζεται εναν αμυντικο μεσο κ ενα στοπερ αμεσοτερα απ'οτι ενα παιχτη πισω απ'τους επιθετικους...
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
ξ'ερεις πολλά 10αρια παιχταράδες που να κάθονται στον πάγκο?..κάτι ξέρει ο προπονητής του....αφήστε τα σαπάκια για εμάς και πάρτε σωστούς παίκτες...
 

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.564
Κριτικές
75
Like
8.561
Πόντοι
21.585
[youtube=425,350]FOtKtvI9U0w[/youtube]

[youtube=425,350]D7j2VwW3Q7o[/youtube]

[youtube=425,350]6y-ZYgSBwQc[/youtube]

[youtube=425,350]IWmNQ2sLS4Y[/youtube]

[youtube=425,350]V9GkgBn10Go[/youtube]

[youtube=425,350]QdOIDTx0paU[/youtube]

[youtube=425,350]hhm-CDFEgdM[/youtube]



πελατες....περαστικα...κ τα υποθετα με μετρο....


καυλα χωσε κι΄αλλα

και το φετινο κοκκινο θα ειναι!!
 

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Μηνύματα
830
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Αυτό θα το πάρει ο Τζόλε στο σπίτι του .... είναι και το Νούμερο της φανέλας του
 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Μηνύματα
3.482
Like
33
Πόντοι
16
εγω ξερω και ζηταω και συγνωμη......
και οχι μονο μια φορα
εσυ?
πουθενα και ποτε?
και τελος τα ποστ σε αυτο το θρεντ...ελα πμ αν θες η στα οπαδικα...
καλημερα σε ολους
Έχω ζητήσει απο πολλούς....και σε όλο το site...αλλά είσαι νεό μέλος και δεν το έχεις δεί.....αλλά αν θυμάσαι η πρώτη επίθεση που μου έκανες ήταν για το στοίχημα...επειδή τόλμησα να πώς πως το έχω σταματήσει!!!!!!!!Έλεος ρε φίλε....σε φόρουμ είσαι.....
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Kαλημερα Μαγκες
Η γατα επιμενει για τον Νερι!!!!!
και ολες οι εφημεριδες μιλουν για "λαθος"
στην ανανεωση Ντελγκαδο!!!!
 

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Μηνύματα
2.577
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
αμ  το αλλο; θα ριξει ο σωφερ 5.....εκατομμυρια για μεταγραφες το δεκεμβρη :2funny: :2funny:δε ξερω για σας αλλα τρεμω και δε φταιει το κρυο!!! :2funny:
 

Επισκέπτης
Απάντησεις αλλά και πολλά ερωτηματικά...

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2007, 22:05
Γράφει: Γιαννης Καλλίρης

Για δύο και πλέον ώρες συζητούσαν οι Πέτρος Κόκκαλης, Ιλια Ιβιτς και Τάκης Λεμονής με περίπου 150 μέλη του Ολυμπιακού. «Δεν υπάρχει θέμα δανεισμού του Καστίγιο», ξεκαθάρισε ο διευθύνων σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και ο Ιβιτς δήλωσαν άγνοια για τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες και θέλει τη Λυών να ετοιμάζει πρόταση ύψους 7 εκ. ευρώ, για την απόκτηση του Παρασκευά Άντζα.

Οι υπεύθυνοι των πρωταθλητών ρωτήθηκαν και για τις υποθέσεις των Σωτήρη Κυργιάκου και Σέζαρ Ντελγκάδο, απέφυγαν ωστόσο, να κάνουν το παραμικρό σχόλιο. Το κλίμα στη συζήτηση ήταν ενωτικό και τα μέλη ενημερώθηκαν για τους στόχους της ομάδας και τη λειτουργία της πειραϊκής ΠΑΕ.

«Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργούμε τις συνήθειες και τις συνθήκες ενός διαλόγου ανάμεσα στα μέλη και σε εμάς που έχουμε την ευθύνη της αγωνιστικής έκφρασης του Ολυμπιακού, καθώς με αυτό τον τρόπο μπορούμε και εμείς ακούμε τις απόψεις σας με αμεσότητα», είπε στο ξεκίνημα ο Πέτρος Κόκκαλης, για να δεχθεί τις ερωτήσεις των μελών.

«Δεν υπήρχε, ούτε υπάρχει θέμα προπονητή»

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού κλήθηκε να σχολιάσει τη θέση της διοίκησης, σχετικά με τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Λεμονή να βρίσκεται υπ’ ατμόν πριν το ματς με τη Βέρντερ Βρέμης. Ο Κόκκαλης ρωτήθηκε γιατί η διοίκηση δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση στήριξης του προπονητή, για να απαντήσει:

«Όπως γνωρίζετε εγώ είμαι υπέρ της άμεσης επικοινωνίας, της επικοινωνίας δια ζώσης και εκείνο το διάστημα που υπήρχε αυτή η αμφισβήτηση που λέτε, μιλούσα με τον προπονητή και μπορεί και ο ίδιος να σας το επιβεβαιώσει. Επειδή γράφανε οι εφημερίδες για πρόβλημα αν εμείς κάναμε μια ανακοίνωση, θα ήταν σαν να επιβεβαιώναμε ότι υπάρχει κάτι που δεν υπήρχε. Τέτοιο θέμα δεν έχουμε λοιπόν και προχωράμε μπροστά».

«Αποφάσεις από κοινού για τις μεταγραφές»

Όπως ήταν λογικό, οι υπεύθυνοι των πρωταθλητών ρωτήθηκαν για τον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα στις μεταγραφές. Τόσο γι’ αυτές που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και εκείνες που ετοιμάζονται, μέσω του σκάουτινγκ.

«Φέτος είχαμε την ευτυχία από μήνες ο Τάκης να ξέρει πάρα πολύ καλά τι ήθελε και θυμάμαι την πρώτη φορά που συνεργαστήκαμε σε ένα τραπέζι με πολλά χαρτιά. Στην ουσία αυτό που έγινε με πολύ μεγάλη προσπάθεια και θα δούμε του χρόνου τι θα γίνει. Ο προπονητής λέει τι χρειάζεται, ο τεχνικός διευθυντής τι υπάρχουν και εγώ για το τι λεφτά μπορούμε να διαθέσουμε», είπε ο Κόκκαλης.

Από την πλευρά του, ο Ιβιτς επισήμανε πως «Σε κάθε μεγάλη ομάδα συζητάμε όλοι μας σε ποιες θέσεις χρειαζόμαστε παίκτες και με ποια χαρακτηριστικά. Συζητάμε με τον προπονητή τι του ταιριάζει και αποφασίζουμε τι πρέπει να πάρουμε. Όλοι εδώ κρινόμαστε για αυτό που πρέπει να κάνουμε. Αν πάει καλά η ομάδα καλά όλοι μας έχουμε πάει καλά. Σε τέτοιες περιπτώσεις συζητάμε τι χρειάζεται η ομάδα και προχωράμε όλοι μαζί», ενώ ο Λεμονής πρόσθεσε:

«Είναι ένα θέμα που πρέπει να κατανοήσουμε αρχικά το πως έγινε ο σχεδιασμός. Ήταν επιτακτική πρώτα απ’ όλα ανάγκη να αλλάξουμε κατά κάποιο τρόπο την ατμόσφαιρα στην ομάδα από πλευράς νοοτροπίας. Έπρεπε να ξέρουμε με ποιο τρόπο παιχνιδιού θέλουμε να παίξουμε και μετά να πάμε να πάρουμε τους παίκτες που χρειάζεται. Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε ήταν να ξεκαθαρίσουμε το θέμα του έμψυχου υλικού και μετά να πάρουμε παίκτες που θέλουν διακριθούν μέσω της ομάδας. Τα σημαντικά στοιχεία είναι η δουλειά στις ακαδημίες και το πως δουλεύουμε στο σκάουτινγκ. Για πρώτη φορά έγινε στον Ολυμπιακό μια ανανέωση με σχέδιο, με πρόγραμμα».

«Υπάρχουν διαφωνίες, αλλά...»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μάλιστα, στάθηκε για μια ακόμη φορά στη συνεργασία του με τον Ιλια Ιβιτς, για την οποία έχουν γραφτεί και ακουστεί διάφορα.

«Θα αναφερθώ και στο θέμα με τον Ίλια. Καμιά συνεργασία όπως ξέρετε δεν είναι εύκολη, αλλά αυτό που λέμε και στους παίκτες είναι ότι όταν έχει ο Ολυμπιακός επιτυχίες θα είμαστε και εμείς επιτυχημένοι. Διαφωνίες υπάρχουν πάντα και παντού. Πρέπει θα έλεγα να υπάρχουν διαφωνίες, αλλά το θέμα είναι να πετύχει ο Ολυμπιακός. Αν πετύχει ο Ολυμπιακός όλοι τότε θα είμαστε ευτυχισμένοι», σχολίασε ο Λεμονής.

«Να βγάλουμε παίκτες»

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο βάρος που έχει δοθεί φέτος στις Ακαδημίες του συλλόγου, αλλά και το σκάουτινγκ. «Στόχος είναι να βγάλουμε παίκτες από τα σπλάχνα της ομάδας», τόνισε ο Ιβιτς, για να προσθέσει:

«Αφού το κάνουν οι μεγάλες ομάδες όπως είναι η Μπαρτσελόνα που έχουν οικονομικές δυνατότητες μεγάλες και μπορούν να πάρουν οποιοδήποτε παίκτη πρέπει να το κάνουμε και εμείς. Ήδη αυτά τα παιδιά κάνουν προπόνηση με την πρώτη ομάδα και σιγά σιγά μαθαίνουν τι απαιτήσεις έχει ο Ολυμπιακός. Δίνουμε μεγάλη σημασία σε αυτά τα παιδιά γιατί μετά τα 18 και 19 τους χρόνια θα πρέπει να είναι βασικοί παίκτες. Εδώ στην Ελλάδα έχουμε μπερδέψει ότι οι μικροί είναι μετά τα 23 και 24 και μεγάλοι μετά τα 30».

Ο Λεμονής από την πλευρά του, επισήμανε πως «νομίζω ότι εδώ και πολλά χρόνια είχε να γίνει ένα καλό σκάουτινγκ σε αυτές της ηλικίες. Αυτά τα παιδιά πρώτα πρέπει να δουλέψουν σωστά και μετά να τους δοθούν οι ευκαιρίες που χρειάζονται. Έχουμε μπει σε έναν πολύ καλό δρόμο στα τμήματα υποδομής» και κατέληξε:

«Είναι η πρώτη φορά που δουλεύουμε στο σκάουτινγκ κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος προκειμένου να είμαστε έτοιμοι όταν θα χρειαστεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποπροσανατολιστούμε από το στόχο μας που είναι το επόμενο ματς αυτό με τον Πανιώνιο».

«Εκτός γηπέδου όσοι κάνουν επεισόδια»

Η κουβέντα στράφηκε και σε ζητήματα βίας, με τον Πέτρο Κόκκαλη να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα. «Τώρα έχουμε και την δυνατότητα και την θέληση να τιμωρήσουμε κάποιον φίλαθλο που παρεκτρέπεται», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Με το νέο ηλεκτρονικό τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων θα ξέρουμε ποιος έχει αγοράσει το κάθε εισιτήριο και θα μπορούμε να τιμωρήσουμε κάποιον που παρεκτρέπεται τιμωρώντας τον με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για πέντε, έξι μήνες ή ακόμα και για πάντα. Οι δικές μας τιμωρίες αφορούν μόνο αυτό και όχι αστυνομικά μέτρα ή κάτι παρόμοιο».

Ο διευθύνων σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ ρωτήθηκε και για το προστατευτικό δίχτυ, που έχει μπει μπροστά από τα δυο πέταλα.

«Για το δίχτυ εγώ είμαι ο τελευταίος που θέλω να υπάρχει, αλλά από εκεί και πέρα και εμείς σαν διοίκηση αλλά και εσείς σαν φίλαθλοι, έχουμε το χειρότερο ιστορικό στην ΟΥΕΦΑ έπρεπε κάτι να κάνουμε, να πάρουμε κάποια μέτρα προς αυτή την κατεύθυνση. Φέτος είναι αλήθεια ότι έχουμε διαπιστώσει πως υπάρχει μια διάθεση διαφορετική στο γήπεδο και για αυτό κυρίως ευθύνεται η ομάδα με την απόδοσή της. Ίσως λοιπόν σε κάποια παιχνίδια θα πρέπει να το σηκώσουμε το δίχτυ και σε αυτό τον τομέα θα δούμε τι θα κάνουμε», ήταν η απάντησή του.

Οι μετακινήσεις των οπαδών

Τέλος για το θέμα της μετακίνησης των οπαδών, ο Πέτρος Κόκκαλης έκανε λόγο για ασάφεια του νόμου, ενώ εξέφρασε την πίστη του πως τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν, με την τοποθέτηση του Γιάννη Ιωαννίδη στο υφυπουργείο Αθλητισμού.

«Πέρυσι που ήμουν στην Σούπερ Λίγκα διδάχθηκα πάρα πολλά για το θέμα αυτό. Δεν υπάρχει κανένας νόμος και κανονισμός και κανένας δεν ξέρει ποιος έχει ευθύνη. Πριν από λίγες ημέρες υπήρξε μια σωστή τοποθέτηση του Πανιωνίου στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκα. Εμείς σαν Ολυμπιακός με το να μην πηγαίνουμε εκτός έδρας, αλλά και με το να μην έρχονται εδώ φίλαθλοι άλλων ομάδων, κατ’ αρχήν εξασφαλίζουμε ότι δεν θα έχουμε στο Καραϊσκάκη ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε την συμπεριφορά τους και παράλληλα προστατεύουμε την ομάδα μας από γεγονότα που μπορεί να επιφέρουν την τιμωρία της.

Πιστεύω ότι τώρα με τον καινούργιο Υφυπουργό αθλητισμού, ο οποίος έχει μια ξεκάθαρη άποψη για το θέμα θα μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε και να πηγαίνουμε και εμείς εκτός έδρας, αλλά και οι άλλοι να έρχονται σε εμάς», ήταν τα λόγια του.





 

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.025
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
16
αμ  το αλλο; θα ριξει ο σωφερ 5.....εκατομμυρια για μεταγραφες το δεκεμβρη :2funny: :2funny:δε ξερω για σας αλλα τρεμω και δε φταιει το κρυο!!! :2funny:
Αν είσαι «Γάτα» τα μαθαίνεις όλα πριν από τους άλλους… και έχεις πάντα έγκυρο ρεπορτάζ  :2funny:
 

Συνημμένα

  • CAT 13_10_2007.jpg
    CAT 13_10_2007.jpg
    80,8 KB · Εμφανίσεις: 10

Επισκέπτης
Πιστεύω ότι τώρα με τον καινούργιο Υφυπουργό αθλητισμού,ο οποίος έχει μια ξεκάθαρη άποψη για το θέμα θα μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε και να πηγαίνουμε και εμείς εκτός έδρας,αλλά και οι άλλοι να έρχονται σε εμάς», ήταν τα λόγια του.
 

Συνημμένα

  • ultras.jpg
    ultras.jpg
    80,3 KB · Εμφανίσεις: 32

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.283
Like
62
Πόντοι
16
καλημέρα αδέρφια και σε όλους :grin:
λέτε να γίνει κανα μπαμ με τον νέρι και να επιστρέψει... :huh: :think:
 

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Μηνύματα
4.073
Like
1
Πόντοι
16
εγω πιστευω οτι η ομαδα εχει βρει εναν ρυθμο(αρκετα καλο!!) και μια τετοια προσθηκη μαλλον θα δημιουργησει προβληματα!!
 

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.283
Like
62
Πόντοι
16
εμένα περνάει απο το μυαλό  ότι η διοίκηση  φέρνοντας τον κυρίακο (που εύχομαι να μην ερθει), γλυκάνει εμάς τους οπαδούς φέρνοντας πίσω και τον καστίγιο που είναι αγαπητός στον κόσμο :sunglasses:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom