You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Χμ..μαλιστα...οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως δεν έχουμε νομοθεσία πουθενά.
Αυτό που δεν καταλαβα΄νουν οι αντι-ολυμπιακοί που γράφουν εδώ είναι πως ουσιαστικά δεν έχει ευνοηθεί ο Ολυμπιακός, ουσιαστικά απλά δεν ήθελαν ή δεν μπορούσαν να βγάλουν απόφαση.
Νόμους κάνουμε εδώ στην Ελλάδα για να τους ερμηνεύουμε όπως θέλουμε.
Οι άλλοι μαχαιρώνονταν (δικοί μας και δικοί τους) και όσους πιάσανε τους βγάλανε με αναστολές για να τα ξανακάνουνε σε "επανάληψη του αγώνα μεταξύ τους". Οι μίζες πηγαινοέρχονται σε όλα τα επίπεδα, αθλητικά και μη, από ΟΛΟΥΣ και ΟΛΟΙ βγαίνουν λάδι.
Και στον αθλητισμό έχουμε νόμους που ανάλογα την περίπτωση ερμηνεύονται όπως θέλει ο καθένας.
Και μην μου πει κανεις τίποτα για κράτος του Κόκκαλη, γιατί εγώ ξέρω πως μόνο ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με 9 αγωνιστικές και μετά από αυτόν κανείς...ενώ αυτά ξαναγίνανε κι από άλλες ομάδες, απλά μετά "άλλαξε" πάλι ο νόμος.
Αει σιχτίρ σε αυτή τη χώρα...δεν μπορούμε να χαρούμε τίποτα...
Αυτό που δεν καταλαβα΄νουν οι αντι-ολυμπιακοί που γράφουν εδώ είναι πως ουσιαστικά δεν έχει ευνοηθεί ο Ολυμπιακός, ουσιαστικά απλά δεν ήθελαν ή δεν μπορούσαν να βγάλουν απόφαση.
Οι άλλοι μαχαιρώνονταν (δικοί μας και δικοί τους) και όσους πιάσανε τους βγάλανε με αναστολές για να τα ξανακάνουνε σε "επανάληψη του αγώνα μεταξύ τους". Οι μίζες πηγαινοέρχονται σε όλα τα επίπεδα, αθλητικά και μη, από ΟΛΟΥΣ και ΟΛΟΙ βγαίνουν λάδι.
Και στον αθλητισμό έχουμε νόμους που ανάλογα την περίπτωση ερμηνεύονται όπως θέλει ο καθένας.
Και μην μου πει κανεις τίποτα για κράτος του Κόκκαλη, γιατί εγώ ξέρω πως μόνο ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με 9 αγωνιστικές και μετά από αυτόν κανείς...ενώ αυτά ξαναγίνανε κι από άλλες ομάδες, απλά μετά "άλλαξε" πάλι ο νόμος.
Χμ..μαλιστα...οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως δεν έχουμε νομοθεσία πουθενά.
Υπαρχει βρε lastmoican δικαιοσυνη...μονο που ειναι τυφλη ;)
Αρκει να μην παρεις πιπα σε Γ.Γ υπουργειου γιατι κινδυνευεις με φυλακιση
Επισκέπτης
οταν ηρεμησουν τα πραγματα θα παρθει η αποφαση που πρεπει.!!!!ξερουμε ποτε θα τελεσιδικησει η αποφαση αν κανουν ενσταση?θα κανουν?
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μολις Γυρισα απο το Καραισκακη οπου εγινε το Μνημοσυνο για τα Παιδια της
Θυρας 7 !!!!
Η Ομαδα Ποδοσφαιρου Εδωσε το Παρον Σύσσωμη .....
και ο Κοσμος της Ζητησε Να Χαρισει την ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ του Πρωταθληματος Στα Αδελφια μας ....
Οι μαναδες το Ιδιο ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ να ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΘΕΙ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗς 7....
Ακομη Ζητησαν Οι Παλαιοι της Ομαδος, να Μεταφερουν και να Μεταφρασουν Στους Νεους Ξενους Παιχτες Τι Ειναι ΟΛΟ αυτο το Ζητημα για Εμας και ποσο Συμαντικη ειναι Η κατακτηση του ΤΙΤΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ και Για τις Οικογενειες των Θυματων ......
Στο Περιθωριο .....
Εγινε Συναντηση με τους Φιλους
Pleasure
Doriti Spermatos
Kokoss
Θυρας 7 !!!!
και ο Κοσμος της Ζητησε Να Χαρισει την ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ του Πρωταθληματος Στα Αδελφια μας ....
Οι μαναδες το Ιδιο ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ να ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΘΕΙ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗς 7....
Ακομη Ζητησαν Οι Παλαιοι της Ομαδος, να Μεταφερουν και να Μεταφρασουν Στους Νεους Ξενους Παιχτες Τι Ειναι ΟΛΟ αυτο το Ζητημα για Εμας και ποσο Συμαντικη ειναι Η κατακτηση του ΤΙΤΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ και Για τις Οικογενειες των Θυματων ......
Στο Περιθωριο .....
Pleasure
Doriti Spermatos
Kokoss
Επισκέπτης
ρουφιανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..Μολις Γυρισα απο το Καραισκακη οπου εγινε το Μνημοσυνο για τα Παιδια της
Θυρας 7 !!!!
Στο Περιθωριο .....
Pleasure
Doriti Spermatos
Kokoss
Επισκέπτης
κατι μαγειρευεται για αυριο αφου οι ροζ πανθηρες εκλεισαν την 1 οπου συνηθως μας δινουν εισητηρια στα μεταξυ μας παιχνιδια..προβλεπω να τρωνε παλι τις κλωτσιες τους..ειδωμεν..
Δηλαδής?????κατι μαγειρευεται για αυριο αφου οι ροζ πανθηρες εκλεισαν την 1 οπου συνηθως μας δινουν εισητηρια στα μεταξυ μας παιχνιδια..προβλεπω να τρωνε παλι τις κλωτσιες τους..ειδωμεν..
Πάλι τιμωρίες θα έχουμε??
κατι μαγειρευεται για αυριο αφου οι ροζ πανθηρες εκλεισαν την 1 οπου συνηθως μας δινουν εισητηρια στα μεταξυ μας παιχνιδια..προβλεπω να τρωνε παλι τις κλωτσιες τους..ειδωμεν..
σε ποια θυρα θα παμε στη ζουλα?...
στειλε pm...υπαρχουν και ρουφιανοι
Επισκέπτης
δεν ξερω..θα μαθω το απογευμα στο βολευ..σε ποια θυρα θα παμε στη ζουλα?...
στειλε pm...υπαρχουν και ρουφιανοι
δεν ξερω..θα μαθω το απογευμα στο βολευ..
ειδοποιησε με man...
θα περιμενω...
Επισκέπτης
τι θες να κανουμε ρε συντεκνε???να μην παμε στο γηπεδο???αμα παμε & την δουν περιεργα τα πανθηρακια,να μην τα γαμησουμε για αλλη μια φορα???εγω παντως θα παω & ας τολμησει κανα αρχιδι να μου πει κουβεντα..Δηλαδής?????
Πάλι τιμωρίες θα έχουμε??
www.freesmileys.org] [/url]τι θες να κανουμε ρε συντεκνε???να μην παμε στο γηπεδο???αμα παμε & την δουν περιεργα τα πανθηρακια,να μην τα γαμησουμε για αλλη μια φορα???εγω παντως θα παω & ας τολμησει κανα αρχιδι να μου πει κουβεντα..
www.freesmileys.org] χαχαχαχαχα[/URL]
Επισκέπτης
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Εγώ ξέρω κάτι πολύ απλό.
Πέρσι με τον Πετράν στην κορυφή της λίγκας όλοι λέγανε πως η διαιτησία ήταν σικέ κλπ. Ο πετράν ΔΕΝ έκατσε άλλη μια χρονιά όπως κανονικά θα έπρεπε και έδωσε το καρπούζι και το μαχαίρι στον αμαξοσπάστη.
Στα μισά του πρωταθλήματος δεν υπάρχει ομάδα που να μη διαμαρτύρεται για τη διαιτησία. Έχουν γίνει επεισόδια σε 4 γήπεδα με τραυματισμούς και κανείς δεν έχει εμπιστοσύνη ούτε στη διαιτησία ούτε στη διακιοσύνη. Κατά τα άλλα έφταιγε ο Πετράν.
Φέτος που είναι ο αμαξοσπάστης πάνω, φταίνε όλοι οι άλλοι....αντικειμενικότητα πάνω από όλα.
Και όταν τελικά θα τους πάρουμε το πρωτάθλημα παρόλο που φέτος είμαστε χάλια (απλά επειδή δεν αντέχουν στην πίεση του "μπορεί και να το πάρουμε" πάλι θα λένε πως φταίει ο Ολυμπιακός....
Πέρσι με τον Πετράν στην κορυφή της λίγκας όλοι λέγανε πως η διαιτησία ήταν σικέ κλπ. Ο πετράν ΔΕΝ έκατσε άλλη μια χρονιά όπως κανονικά θα έπρεπε και έδωσε το καρπούζι και το μαχαίρι στον αμαξοσπάστη.
Στα μισά του πρωταθλήματος δεν υπάρχει ομάδα που να μη διαμαρτύρεται για τη διαιτησία. Έχουν γίνει επεισόδια σε 4 γήπεδα με τραυματισμούς και κανείς δεν έχει εμπιστοσύνη ούτε στη διαιτησία ούτε στη διακιοσύνη. Κατά τα άλλα έφταιγε ο Πετράν.
Φέτος που είναι ο αμαξοσπάστης πάνω, φταίνε όλοι οι άλλοι....αντικειμενικότητα πάνω από όλα.
Και όταν τελικά θα τους πάρουμε το πρωτάθλημα παρόλο που φέτος είμαστε χάλια (απλά επειδή δεν αντέχουν στην πίεση του "μπορεί και να το πάρουμε" πάλι θα λένε πως φταίει ο Ολυμπιακός....
Επισκέπτης
στα παπαρια μας..το πολυ-πολυ να κανουμε νεα εισαγωγη χαρτομαντηλων..Εγώ ξέρω κάτι πολύ απλό.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις