Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Κότα χρηστίδη,αν σου πετάξουν μπουκάλια οι δικοί μου στην Λεωφόρο...θα κλαις πάλι...
Αυτοί είστε.... :hi:

Με κάτι τέτοιους σαν και εσένα....δεν υπάρχει καμία περίπτωση,να ανακάμψει το Ελλαδιστάν όπως και ο δύσμοιρος αθλητισμός! :pipa1:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Κότα χρηστίδη,αν σου πετάξουν μπουκάλια οι δικοί μου στην Λεωφόρο...θα κλαις πάλι...
Αυτοί είστε.... :hi:

Με κάτι τέτοιους σαν και εσένα....δεν υπάρχει καμία περίπτωση,να ανακάμψει το Ελλαδιστάν όπως και ο δύσμοιρος αθλητισμός! :pipa1:
βρε αει γαμησου κουραδα που θα μου κανεις και μαθημνατα ιστοριας και γεωγραφιας μαλακα...οπου παιζω γινεται της πουτανας ,αλλαζουν οι κανονισμοι , αν ποσταρω βιντεα απο φιλαδελφεια τουμπα και λαγοφλωρο με επισοδεια στους παιχτες καφεδες καλιαμπου ,ομπρελλεςε καρεκλες σουγιαδες γερμαδες μηλα και πορτοκαλια θα μας παρει μεχρι τα χριστουγεννα ,και ξαφνου εγιναν θεμα πεντε μπουκαλακια του νερου και ανακαλυψαμε την αμερικη...κωλοτρυπιδα που εχεις και αποψη...
στα αρχιδια μου εγω προσωπικα εχω πει την αποψη μου θελω να παιζω σε κολαση γουσταρω και χυνω...
αν αρχιζω να ποσταρω μπουνιες και κλωτσιες και μπουκαλια σε λεωφορους και ταφους του ινδου ξαναλεω θα τελειωσω αυριο....
ξαναλεω στα αρχιδια μου καλα κανουνε ,καλα καναμε και μεις προχτες ,απλα δεν το ολοκληρωσαμε....κλωτσιες και μπουνιες στην πουτανα....
τωρα αν εσυ εισαι της σορβωνης και θιχτηκες με πεντα καλιμπου και με ενα πανο που εγραφε την ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ εμενα στην καραπουτσακλαρα μου φλωρε....
συνεννοηθηκαμε ;
μαλακα ....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τριαντα ειπε ο τακης :grin:
:2funny: ενταξει ρε...σχημα λογου το πεντε...δεν εκατσα να τα μετρησω κιολας...
το θεμα ειναι οτι δεν ολοκληρωσαν το εργο σωστα...με μπουκαλακια του νερου δεν γαμησε κανεις....
ουτε με πλαστικους καδους...
ας ηταν σιδερενιοι τουλαχιστον να το συζητησουμε...
μου αρεσει που σοπακιαστηκε ο αλλος ο φλωρος γλιστρωντας και επαιζε σε ολα τα αντικειμενικα ες ντι εν ει βαζελετες κλπ λες και εφαγε καμμια χειροβομβιδα....
ηταν και ωραιο το πλανο....ξαπλα η στραπου και διπλα ο ντενεκες  :2funny:  :2funny:  :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
βρε αει γαμησου κουραδα που θα μου κανεις και μαθημνατα ιστοριας και γεωγραφιας μαλακα...οπου παιζω γινεται της πουτανας ,αλλαζουν οι κανονισμοι , αν ποσταρω βιντεα απο φιλαδελφεια τουμπα και λαγοφλωρο με επισοδεια στους παιχτες καφεδες καλιαμπου ,ομπρελλεςε καρεκλες σουγιαδες γερμαδες μηλα και πορτοκαλια θα μας παρει μεχρι τα χριστουγεννα ,και ξαφνου εγιναν θεμα πεντε μπουκαλακια του νερου και ανακαλυψαμε την αμερικη...κωλοτρυπιδα που εχεις και αποψη...
στα αρχιδια μου εγω προσωπικα εχω πει την αποψη μου θελω να παιζω σε κολαση γουσταρω και χυνω...
αν αρχιζω να ποσταρω μπουνιες και κλωτσιες και μπουκαλια σε λεωφορους και ταφους του ινδου ξαναλεω θα τελειωσω αυριο....
ξαναλεω στα αρχιδια μου καλα κανουνε ,καλα καναμε και μεις προχτες ,απλα δεν το ολοκληρωσαμε....κλωτσιες και μπουνιες στην πουτανα....
τωρα αν εσυ εισαι της σορβωνης και θιχτηκες με πεντα καλιμπου και με ενα πανο που εγραφε την ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ εμενα στην καραπουτσακλαρα μου φλωρε....
συνεννοηθηκαμε ;
μαλακα ....

πάρε μας μια ακάποτη πίπα τώρα να ισιώσεις  :pipa1:
μιλάμε είσαι τραγικός και αναχρονιστικός....
ειναι δυνατον να κυκλοφορείς έτσι λυτός?

μερικές φορές εύχομαι να γίνουν τα χειρότερα στην χώρα,λόγω ατόμων όπως εσύ  :)
βλακάκο.... :-* :-* :-*

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τυπε σου εχει περασει απο το μυαλο οτι υπαρχουνε φιλαθλοι ολων των ομαδων που δεν θελουνε συμμοριτες μπραβους και διαφορα κατακαθια στο γηπεδο?Την πτωση των εισιτηριων ολων των ΠΑΕ την βλεπεις?Τον κοσμο τον δικο σας που το εχει κλασμενο το πρωταθλημα?Σε προβληματιζει καθολου αυτο η σκεφτεσαι μονο νεκρους παιχτες αντιπαλων και ξεροχυνεις?  :think: :think: :think:

κατσε τον καναμε τανα-που...ένας-ενας....μη μου τον εκνευρίζεις....
λογικα ετοιμαζει σεντονι με μπινελικια,εναντιον μου.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
βαζελοι σηκωνουνε πανο που βριζει νεκρους και οχι μονο δεν τρεχει καστανο αλλα την υπερασπιζεται η μπυρα 13 με μια αθλια ανακοινωση

Γκύζη Θύρα 13: "Δεν μας εκφράζει το πανό"

Με ανακοίνωση του ο σύνδεσμος του Παναθηναϊκού στο Γκύζη διαχώρισε την θέση του για το πανό που ανέβηκε στα κάγκελα της Θύρας 13.

Ανακοίνωση με αφορμή το πανό που ανέβηκε στα κάγκελα της Θύρας 13 στον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό εξέδωσε ο σύνδεσμος της Θύρας 13 στο Γκύζι. Σε αυτή διαχωρίζει την θέση του και αναφέρει:

"ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ "ΚΑΠΟΙΟΙ" ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΕΝΑ ΠΑΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΘΥΡΑ 13 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΚΥΖΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 13 ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ, ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΠΑΔΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.

Υ.Γ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ".

ΓΚΥΖΗ ΘΥΡΑ 13

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
δεν λεω αυτη αλλα την αλλη ανακοινωση που και καλα λεγανε οτι το πανο δεν απευθυνεται στους νεκρους του ολυμπιακου και τσαμπα θιχτικανε

Τα γράψαμε αυτά φίλε....μόνο καθυστερημένοι και εγκεφαλικά νεκροί....μπορούν να συμφωνούν με τέτοιες αθλιότητες... :hi:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ναι αλλα ο Τουιτι δεν κανει καμια εκαθαριση απο τους εγκεφαλικα νεκρους και πηγαινουν μια χαρα στο γηπεδο

Για αυτό,απέχουν από το γήπεδο οι "κανονικοί άνθρωποι"... ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
:2funny: ενταξει ρε...σχημα λογου το πεντε...δεν εκατσα να τα μετρησω κιολας...
το θεμα ειναι οτι δεν ολοκληρωσαν το εργο σωστα...με μπουκαλακια του νερου δεν γαμησε κανεις....
ουτε με πλαστικους καδους...
ας ηταν σιδερενιοι τουλαχιστον να το συζητησουμε...
μου αρεσει που σοπακιαστηκε ο αλλος ο φλωρος γλιστρωντας και επαιζε σε ολα τα αντικειμενικα ες ντι εν ει βαζελετες κλπ λες και εφαγε καμμια χειροβομβιδα....
ηταν και ωραιο το πλανο....ξαπλα η στραπου και διπλα ο ντενεκες  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Τυπε σου εχει περασει απο το μυαλο οτι υπαρχουνε φιλαθλοι ολων των ομαδων που δεν θελουνε συμμοριτες μπραβους και διαφορα κατακαθια στο γηπεδο?Την πτωση των εισιτηριων ολων των ΠΑΕ την βλεπεις?Τον κοσμο τον δικο σας που το εχει κλασμενο το πρωταθλημα?Σε προβληματιζει καθολου αυτο η σκεφτεσαι μονο νεκρους παιχτες αντιπαλων και ξεροχυνεις?  :think: :think: :think:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
πάρε μας μια ακάποτη πίπα τώρα να ισιώσεις  :pipa1:
μιλάμε είσαι τραγικός και αναχρονιστικός....
ειναι δυνατον να κυκλοφορείς έτσι λυτός?

μερικές φορές εύχομαι να γίνουν τα χειρότερα στην χώρα,λόγω ατόμων όπως εσύ  :)
βλακάκο.... :-* :-* :-*

βαζελοι σηκωνουνε πανο που βριζει νεκρους και οχι μονο δεν τρεχει καστανο αλλα την υπερασπιζεται η μπυρα 13 με μια αθλια ανακοινωση, παοκτζηδες κανουνε φασαριες και πανε και τους βγαζουνε απο την ψειρου η συμπεριφερονται στην πολη λες και ειναι επαρχια τους, γαυροι πετανε καδους σε παικτες και ακουγονται κατι δικαιολογιες του στυλ "η πουτανα με την κοντη φουστα φταιει που με προκαλεσε"...τα χειροτερα στην χωρα ηδη εχουνε γινει....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

δεν λεω αυτη αλλα την αλλη ανακοινωση που και καλα λεγανε οτι το πανο δεν απευθυνεται στους νεκρους του ολυμπιακου και τσαμπα θιχτικανε

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τα γράψαμε αυτά φίλε....μόνο καθυστερημένοι και εγκεφαλικά νεκροί....μπορούν να συμφωνούν με τέτοιες αθλιότητες... :hi:

ναι αλλα ο Τουιτι δεν κανει καμια εκαθαριση απο τους εγκεφαλικα νεκρους και πηγαινουν μια χαρα στο γηπεδο

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Έχω πολλά Αεκάκια φίλους και είχα πάει στην ήττα μας με 2-1...με γκολ του βλακο/Ντέμη.... ;)
Ο Ντέμης όσο μαλάκας και να είναι,όσο και να φέσωσε την Αεκ κράτος είχε μια σωστή σκέψη για την αντιμετώπιση της βίας,αλλά κάτι χατζηχρήστοι που ξέρουν τι είναι να είσαι Αεκ χαλάστηκαν.  ;)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ο Ντέμης όσο μαλάκας και να είναι,όσο και να φέσωσε την Αεκ κράτος είχε μια σωστή σκέψη για την αντιμετώπιση της βίας,αλλά κάτι χατζηχρήστοι που ξέρουν τι είναι να είσαι Αεκ χαλάστηκαν.  ;)

:rockon: :rockon: :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
παρτο αλλοιως  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Stories