ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.285
- Πόντοι
- 5.006
αυτο που λες και σε τιμα η δικοι μου δεν το καταλαβαινουν...κλάσεις ανώτερος ο Ολυμπιακός από το δικό μας καφενείο.
μεγάλο τσίρκο σήμερα.
αυτο που λες και σε τιμα η δικοι μου δεν το καταλαβαινουν...κλάσεις ανώτερος ο Ολυμπιακός από το δικό μας καφενείο.
μεγάλο τσίρκο σήμερα.
Γιατί είσαι αυστηρό αγόρι;Ντάξει πήραμε το 0-0 απ' τον πάοκ.
Της πλάκας εντελώς. Ντροπής πράματα.
αναβεις το ματι τις κουζινας με το που ζεσταθει το τηγανι... βαζεις 1-2 κουταλιες τις σουπας ελαιολαδο και 1 κουταλια του γλυκου κοκκινο πιπερι καυτερο αν δεν σαρεσει το καυτερο πιπερι βαζεις παλι κοκκινο το γλυκο οχι μαυρο (μαυρο εχει ηδη η σουπα απο την πρωτη βραση σαν κανονικη φασολαδα τωρα αυτο που κανουμε λεγεται την ξαναπαντρευουμε και το <ξαναπαντρεμα> θελει κοκκινο πιπερι ετσι ταιριαζει γιατι το τσιγαρισμα γινεται καλυτερα με το κοκκινο και η γευσι του ταιριαζει) Αφου βαλεις την κουταλια η τις 2 κουταλιες σουπας ελαιολαδο και την 1 κουταλια του γλυκου πιπερι καυτερο η γλυκο το αφηνεις λιγο να τσιγαριστει να σιγοβρασει με μια κουταλα ξυλινη γυρνας το πιπερι γυρο γυρο να τσιγαριστει με το που τσιγαριστει λιγακι βαζεις την φασολαδα μεσα που θες εσυ να φας πανω κατω Και σιγοβραζεις με ψιλοανακατεμα με την κουταλα με το που φυγουν λιγο τα υγρα τις και κοχλασει η ξαναπαντρεμενη φασολαδα ειναι ετυμη σαλατα δεν σηκωνει. ψωμι κανα 2 φετες και λιγο τυρι αν υπαρχει προσωπικα μονο ψωμι και 2 πιατα τρωω Ετσι τρωει ο καουμποις στο τεξας την ωρα που βοσκει τα 2000 αγελαδια τουθα το δοκιμάσω
εντάξει,νομίζω ένας καλός επιθετικός σας λείπει,που θα τέλειωνε τις ευκαιρίες που κάνατε.αυτο που λες και σε τιμα η δικοι μου δεν το καταλαβαινουν...
καλα αστο ενταξει...δεν βγαζουμε ακρη...
ενταξει ο μητρογλου εχει συνελθει αλλα σημερα δεν του βγηκε.οντως αν φυγει πρεπει να παρουμε επιθετικο καλο...εντάξει,νομίζω ένας καλός επιθετικός σας λείπει,που θα τέλειωνε τις ευκαιρίες που κάνατε.
Ε καλό είναι και το x μωρέ από το να είχαμε επεισόδια εκεί μέσα...Άλλωστε είχαμε ένα σερί 18-19 νικών νομίζω...ε κάπου θα έσπαγε...Ας περάσουμε στο Γιουρόπα την Ντνιέπρ και το Αεκάκι και όλα μέλι γάλα άλλωστε το πρωτάθλημα το πήραμε
ναι ναι καλα αντε βγες να γραψεις να φυγει ο ενας να φυγει ο αλλος..τα γραπτα μενουν..Τι άκρη να βγάλουμε ρε τύπε όταν εσύ πιστεύεις ότι δεν θέλαμε να κάνουμε το γκολ και να κερδίσουμε.
Παίρνουμε το Πρωτάθλημα επειδή αυτοί είναι για τον πούτσο και μπορούν να χάσουν από οποιοδήποτε, αλλά εμείς δεν καταφέραμε να τους πάρουμε 2 φορές φέτος. Η ομάδα δεν είναι dominant. Με την εικόνα που είχε σήμερα ο ΠΑΟΚ μία σοβαρή ομάδα θα έκανε 3 γκολ. Περιμένω να δω τι θα κάνουμε και στη Λεωφόρο.
Γιατί είσαι αυστηρό αγόρι;
Μια χαρά είναι η ισοπαλία και το κυριότερο ξεκούραστα και αναίμακτα τη στιγμή
μάλιστα που έχει ένα σωρό αγώνες μπροστά του
Οκ ας δούμε και τα επόμενα παιχνίδια λοιπόν.Ε καλό είναι και το x μωρέ από το να είχαμε επεισόδια εκεί μέσα...Άλλωστε είχαμε ένα σερί 18-19 νικών νομίζω...ε κάπου θα έσπαγε...Ας περάσουμε στο Γιουρόπα την Ντνιέπρ και το Αεκάκι και όλα μέλι γάλα άλλωστε το πρωτάθλημα το πήραμε
γαργαρα εντελως...Οκ ας δούμε και τα επόμενα παιχνίδια λοιπόν.
Για το πέναλτι που δεν έδωσε στον Σαντάνα δε μιλάμε καθόλου. Ας πάει στο καλό.
Ε καλό είναι και το x μωρέ από το να είχαμε επεισόδια εκεί μέσα...Άλλωστε είχαμε ένα σερί 18-19 νικών νομίζω...ε κάπου θα έσπαγε...Ας περάσουμε στο Γιουρόπα την Ντνιέπρ και το Αεκάκι και όλα μέλι γάλα άλλωστε το πρωτάθλημα το πήραμε
οχι ακομα τυπε υπαρχει και η αρμαδα του Αναστασιου
Γεμάτο το καφέ που σας έλεγα.
Μπαράκι είναι όχι καφενείο δέκα άτομα είχε και ήταν φίσκα.πες μου ότι πηγες,στο απαξιωμενο καφενείο να δεις τον γαύρο.....
Μπαράκι είναι όχι καφενείο δέκα άτομα είχε και ήταν φίσκα.
Κωλόμπαρο να δεις αγώνα έχει στη φυλής,έχει μέσα και 1-2 ρουμανάκια.κωλομπαρο?