Επισκέπτης
Πες οτι θες,την ομάδα σου εκθέτεις,οχι τη δικια μου.Τη δικια μου ούτε με λάσσο δε την πιάνεις.σε ολα τα επίπεδα.
Πες οτι θες,την ομάδα σου εκθέτεις,οχι τη δικια μου.Τη δικια μου ούτε με λάσσο δε την πιάνεις.σε ολα τα επίπεδα.
Μη μιλάς με τα αρχίδια του Τζαβέλλα ακόμα στο λαρύγγι σου...Στον οισοφάγο έχουν φτάσει..Ελα να εισπράξεις τώρα και τα υπόλοιπα πουτανάκι του Μόγιες..
Δε βλέπεις πρέμιερ μάλλον
Τι συγκριση κανεις τωρα, μονο εσυ ξερεις. Τρομερο λογικο αλμα.Οχι.
Προφανώς και δεν θα περνούσαμε, αλλά εμείς δεν είμαστε (ακόμα τουλάχιστον) ομάδα Τσου Λου.
Εσείς που υποτίθεται ότι έχετε ξεφύγει σε ποιοτικό επίπεδο από τους υπόλοιπους εδώ στην Ελλάδα, θεωρητικά έπρεπε να είστε στους 8 τώρα.
θα εχει φυγει το καλοκαιρι ο καραγκιοζης αυτος οπως και ο ινσαρουαλντε πως στον πουτσο λεγεταιΣας περιμενει το παλικαρι ;)
Δεν περίμενα την United, ΤΟΣΟ χάλια και στα δύο ματς
Τι συγκριση κανεις τωρα, μονο εσυ ξερεις. Τρομερο λογικο αλμα.
Ιστορικη χωρα η Βουλγαρια, δεν βρισκω τον λογο που λογοκρινονται αυτα τα μνματα
καλά κάναι ο αντμιν κ τα κόβει,μην κάνετε μαλακίες αλλο η αντιπαλότητα αλλο αυτές οι μαλακίες.Τιμώ και σέβομαι τον Παοκ και την ιστορική καταγωγή του κι ας μη τον κανουν αντίστοιχα κάποιοι οπαδοί του.Ιστορικη χωρα η Βουλγαρια, δεν βρισκω τον λογο που λογοκρινονται αυτα τα μνματα
Δεν υπαρχει περιπτωση φετος να σηκωσουμε Τσαμπιονς Λιγκ με τον μαλακα που εχουμε για προπονητη.Σημερα αν εβαζε γιανουζαι και καγκαβα με μανωλα πισω και μαρκανο θα εκανε παρτι
και δεν τους εβαλε καν ουτε για αλλαγη.Με οποιον και αν κληρωθουμε θα μαζεψουμε παρα πολλα.
Εκτος και αν ειμαστε τοσο κωλοφαρδοι και πεσουμε με καμια Ντορτμουντ.
Μη βάζετε ρε μαλάκες Βουλγαρίες και μαλακίες.
Βασει των 2 αγωνων πιο λογικο να περναγε ο γαυρος.Η γιουναιτεντ ειχε την τυχη να της βγουν οι φασεις αλλα και να εχει τον βαν περσι μπροστα.Μάστερ, επειδή όταν θες είσαι σωστός, βάσει των δύο αγώνων με το χέρι στην καρδιά, ποιος θα πρεπε να είναι στην επόμενη φάση;
κόφτο ρε σκιουρε,αντε μη καφρίζουμε παλι.Αφού εισαι νορμαλ μη το γαμάς.
καλα τραγουδα αλλου..Ιστορικη η βουλγαρικη καταγωγη του ΠΑΟΚ, δεν ειπε κανεις το αντιθετο
θα χάσουμε το θέμα είναι πόσο...η προιστορία δείχνει 3-0 :S
Μάστερ, επειδή όταν θες είσαι σωστός, βάσει των δύο αγώνων με το χέρι στην καρδιά, ποιος θα πρεπε να είναι στην επόμενη φάση;