Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (6 μέλη και 24 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
είναι τρομερά ύποπτο πάντως ότι πάνε πέντε παίκτες από κάθε ομάδα για κοντρόλ
έπρεπε να πάνε μόνο του παναθηναϊκού
αντιλαμβάνεσαι ότι παραλογίζεσαι?
μπεεεεεεεεεεεεεεε λίγο ακόμα
οτι θες λες.εγω το αναφερω γιατι το ειχε επικαλεστει ο δημητρακης ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ;;;

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
Ομαδικές αυτοκτονίες προβλέπω αν ο έφηβος βιαστεί είς τριπλούν και χωρίς να πάρει νίκη.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ο μαλακας ο τρακης απειλησε τον διαιτητη φουφη (ακου φουφης) οτι δεν θα φυγει ζωντανος απο εδω και εχει γραφτει στο φυλλο αγωνα..Καποιος να τον μαζεψει και να φαει και μια χοντρη τιμωρια.
ρε τυπε αυτοι που τον αφηνουν να αλωνιζει δεν φταινε;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ο μαλακας ο τρακης απειλησε τον διαιτητη φουφη (ακου φουφης) οτι δεν θα φυγει ζωντανος απο εδω και εχει γραφτει στο φυλλο αγωνα..Καποιος να τον μαζεψει και να φαει και μια χοντρη τιμωρια.
τυπε για τον ''παμε παιχταρα μου '' δεν μου απαντησες...γιατι του εκαψαν οι γαυροι τον φουρνο ;;
βοηθα ρε τυπε γιατι ξεχναω ...γαμημενο αλτσχαιμερ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
"Καίει" το φύλλο αγώνα τον Παναθηναϊκό. "Στο ημίχρονο βρέθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μαζί με τρεις οπαδούς της ομάδας και απείλησε έναν διαιτητή. Φούφη θα σε γ@%^&* .Σήμερα δεν φεύγεις από εδώ ", αναφέρει το φύλλο αγώνας.

Παιζει να χαρισε μολις το πρωταθλημα στον γαυρο ο τρακης.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τυπε για τον ''παμε παιχταρα μου '' δεν μου απαντησες...γιατι του εκαψαν οι γαυροι τον φουρνο ;;
βοηθα ρε τυπε γιατι ξεχναω ...γαμημενο αλτσχαιμερ...
δεν ξερω ρε χρηστιδη εγω το εβαλα γιατι οσο θεωρω γελοιο το να θεωρεις υποπτο αυτο που ειπε ο διαιτητης στον τοροσιδη,αλλο τοσο θεωρω γελοιο να θεωρεις υποπτο αυτο που ειπαν στον διαμαντιδη,αν οντως το ειπαν,και δεν ειναι αρβυλα.
Δεν συμφωνεις;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
οπαδοι της φαπας μια ζωη κλαψα στην μπαλα και γελαει το πανελληνιο με την χαζομαρα που σας δερνει με τα παραμυθια του τσακα του βγενοπουλου και του αλαφ-ουζου

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
προβλεπω τρελο κράξιμο 
δεν ειμαστε σαν εσας τυπε, η ομαδα πηρε την μεγαλη κουπα ο κοσμος δεν ειναι απογοητευμενος..ο ολυμπιακος δεν επαιξε καλα αλλα η διαιτησια επαιξε σημαντικο ρολο..ποσο ακομα αυτα που εγιναν στα αποδυτηρια αλλα το εχετε ραψει τωρα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν ξερω ρε χρηστιδη εγω το εβαλα γιατι οσο θεωρω γελοιο το να θεωρεις υποπτο αυτο που ειπε ο διαιτητης στον τοροσιδη,αλλο τοσο θεωρω γελοιο να θεωρεις υποπτο αυτο που ειπαν στον διαμαντιδη,αν οντως το ειπαν,και δεν ειναι αρβυλα.
Δεν συμφωνεις;
το νου σου ιωαννη μελισσανιδη μην ψαξω πισω και βαλω τι ελεγες τοτε για το ''παμε παιχταρα μου'' που δεν θα εχεις που να κρυφτεις...
προσωπικα σαφως γελαω και με το ενα και με το αλλο...
εσυ ομως τοτε μας ειχες ζαλισει...
μη μας λες τωρα οτι το θεωρεις γελοιο...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
το νου σου ιωαννη μελισσανιδη μην ψαξω πισω και βαλω τι ελεγες τοτε για το ''παμε παιχταρα μου'' που δεν θα εχεις που να κρυφτεις...
προσωπικα σαφως γελαω και με το ενα και με το αλλο...
εσυ ομως τοτε μας ειχες ζαλισει...
μη μας λες τωρα οτι το θεωρεις γελοιο...
και εγω γελαω απλα τα αναφερω γιατι τοτε μας τα ειχαν κατσει τσουρεκια οι λαγοι

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936
Τελείωσε η ντόπα τελείωσε και ΟΣΦΠ.

Ποια διαιτησία και κουραφεξαλα; Ο ολυμπιακος απλά δεν βλέπεται. Δυο αγώνες και  κάνει αμάν  να περάσει τους 50 πόντους .

Σοβαρευθειτε και αφήστε τις μαλακιες περί διαιτησίας.

:pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ας το σηκωσει ο αλβερτης και αυτο φετος να λετε ποσα εχει μονος του ο αλβερτης με το τζιν

βαλτε ερα σπορ να ακουσετε τι λενε για την ομαδα της μποχας

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο αλητης ο δημητρακης ο νταης :grin:

Επισκέπτης
Ένα ιδιαίτερα επιβαρυντικό στοιχείο για τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο περιλαμβάνει το φύλλο αγώνα καθώς οι διαιτητές έχουν γράψει ότι στο τέλος του ημιχρόνου, ο πρόεδρος της ΚΑΕ και τρεις οπαδοί των «πράσινων» επιτέθηκαν στον 3ο διαιτητή του αγώνα, κ. Φούφη.

Μάλιστα οι διαιτητές έχουν γράψει συγκεκριμένες λέξεις που ειπώθηκαν από τον Δ. Γιαννακόπουλο και αυτούς που είχε μαζί του. «Πού…η γαμ… Πουτ…ς γιε, θα σε γαμ…. Δεν θα φύγεις από δω»

Επιπλέον, αναφέρεται στο φύλλο αγώνα ότι έπεσαν κροτίδες αλλά και αντικείμενα από έναν οπαδό των «πράσινων» που βρέθηκε πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Πλέον, θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε ποιά θα είναι η ποινή που θα επιβληθεί στον Παναθηναϊκό αλλά και πότε θα την εκτίσει.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
το αντεστρεψε ο διαιτητης αναστοπουλος οτι και καλα του ειπε ο διαμαντιδης στον διαιτητη τι εχετε παθει σημερα οτι και καλα σφυριζουν κατα της ομαδας του!!!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μποχα βρωμα του παο η ιστορια!!!!

πηγαν για υπνο οι παναθηναικοι γιατι δεν τους συμφερει ντροπη!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Οι διαιτητές, η γραμματεία και οι κομισάριοι
καθυστέρησαν να βγουν στο δεύτερο ημίχρονο