Νέα

Θρασυτατος (και αμετανοητος) ο Ακης στον Παπαχελα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.931
Πόντοι
3.475

Το αρχιλαμογιο βγηκε προκλητικα να δηλωσει οτι δεν μπορουν να τον πιασουν απο πουθενα, και δεν μπορουν να του κανουν τιποτα, γιατι δεν θα βρουν κανενα στοιχειο εναντιον του
Και εχει δικιο. Γιατι φυσικα κανενας δεν θα κατσει να αγορασει περιουσιακα στοιχεια με τροπο που να μπορει να συνδεθει αμεσα με τις μιζες.Αλλα μεσω τριτων. Αρα, απο πού κι ως πού να τον ενοχοποιησεις??
Στο ερωτημα "πώς εξηγειτε οτι ΚΑΙ το δικο σας σπιτι, ΚΑΙ το σπιτι της κορης σας ανηκαν σε off-shore πριν τα παρετε", εν ολιγοις απαντησε οτι αυτα ειναι ....συμπτωσεις!!! Οπως σε συμπτωση απεδωσε και το ακομα εντυπωσιακοτερο, οτι στη μια απο τις δυο off-shore ειχε συμφεροντα ενας ξαδερφός του.
Ενω το κερασακι ηταν οτι ενω εμενε σε σπιτι που ανηκε προηγουμενως στην off shore του ξαδερφου του, δηλωσε οτι δεν το ηξερε αυτο. ΞΑΝΑ καθαρη τυχη δηλαδη!!! Απιστευτες δηλωσεις. Απιστευτο θρασος!!!!

Πραγματικα μπραβο στον Παπαχελα γιατι απεδειξε οτι ειναι πολυ μαγκας. Τον ξεγυμνωσε τελειως τον πουσταρα, και του τα ειπε και καταμουτρα οπως επρεπε! Λιγοι θα ειχαν τα κοτσια να τα πουν ετσι μπροστα του

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Το αρχιλαμογιο βγηκε προκλητικα να δηλωσει οτι δεν μπορουν να τον πιασουν απο πουθενα, και δεν μπορουν να του κανουν τιποτα, γιατι δεν θα βρουν κανενα στοιχειο εναντιον του
Και εχει δικιο. Γιατι φυσικα κανενας δεν θα κατσει να αγορασει περιουσιακα στοιχεια με τροπο που να μπορει να συνδεθει αμεσα με τις μιζες.Αλλα μεσω τριτων. Αρα, απο πού κι ως πού να τον ενοχοποιησεις??
Στο ερωτημα "πώς εξηγειτε οτι ΚΑΙ το δικο σας σπιτι, ΚΑΙ το σπιτι της κορης σας ανηκαν σε off-shore πριν τα παρετε", εν ολιγοις απαντησε οτι αυτα ειναι ....συμπτωσεις!!! Οπως σε συμπτωση απεδωσε και το ακομα εντυπωσιακοτερο, οτι στη μια απο τις δυο off-shore ειχε συμφεροντα ενας ξαδερφός του.
Ενω το κερασακι ηταν οτι ενω εμενε σε σπιτι που ανηκε προηγουμενως στην off shore του ξαδερφου του, δηλωσε οτι δεν το ηξερε αυτο. ΞΑΝΑ καθαρη τυχη δηλαδη!!! Απιστευτες δηλωσεις. Απιστευτο θρασος!!!!

Πραγματικα μπραβο στον Παπαχελα γιατι απεδειξε οτι ειναι πολυ μαγκας. Τον ξεγυμνωσε τελειως τον πουσταρα, και του τα ειπε και καταμουτρα οπως επρεπε! Λιγοι θα ειχαν τα κοτσια να τα πουν ετσι μπροστα του
ναι την ειδα την εκπομπη και εγω.ωραια ολα αλλα τα αρχιδια θα του κλασουνε μου φαινεται πολυ ανετο τον ειδα τον ακη

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ποιος ειναι ο Ακης?

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Ξυλο σε ολους χρειαζεται και βανδαλισμος στις περιουσιες τους. και μην ακουσω για εννομη ταξη και δημοκρατικες μαλακιες γιατι με αυτον τον μανδυα και την δημοκρατικη επιφαση μας αφτασαν το αγγουρι απο τον κωλο μεχρι τον λαρυγγα τοσα χρονια!!!!!
αν ομως τους γαμησεις αυτου και καθε αλλου την περιουσια τοτε μονο θα πονεσει!!!!
αλλιως καθονται πισω απο τον μο περι ευθυνης υπουργων και γελανε μαζι μας.!!!!!!

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.931
Πόντοι
3.475
ναι την ειδα την εκπομπη και εγω.ωραια ολα αλλα τα αρχιδια θα του κλασουνε μου φαινεται πολυ ανετο τον ειδα τον ακη

Ναι, ηταν οντως ανετος, αλλα οχι και πειστικος!
Δηλαδη φαινοταν οτι μιλαει εκ του ασφαλους λογω νομικων δικλειδων, αλλα οταν τον στριμωξε ο Παπαχελας και τον ρωτουσε "πώς εξηγουνται ολες αυτες οι συμπτωσεις", δεν μπορεσε να δωσει μια ξεκαθαρη απαντηση. Και κατεληξε "αμα βρουν κατι εναντιον μου να πανε στη δικαιοσυνη" (δηλ φανηκε οτι ειναι ηθικα εκτεθημενος και γι αυτο το ριχνει στα δικηγοριστικα)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ξυλο σε ολους χρειαζεται και βανδαλισμος στις περιουσιες τους. και μην ακουσω για εννομη ταξη και δημοκρατικες μαλακιες γιατι με αυτον τον μανδυα και την δημοκρατικη επιφαση μας αφτασαν το αγγουρι απο τον κωλο μεχρι τον λαρυγγα τοσα χρονια!!!!!
αν ομως τους γαμησεις αυτου και καθε αλλου την περιουσια τοτε μονο θα πονεσει!!!!
αλλιως καθονται πισω απο τον μο περι ευθυνης υπουργων και γελανε μαζι μας.!!!!!!

καλα εννοειται... αμα βρεις οτι οντως εξαπατησαν
πας αμεσως και τους ξυριζεις χωρις πολλες κουβεντες
ξυλο και μαπες και να τους συρεις εξω απο το σπιτι και να τους κλειδωσεις απεξω

περιμενεις τωρα εσυ και ο καθενας να αλλαξει μυαλο ο 40-50χρονος μουνοπανας
που νομιζει οτι εχει και εμπειρια ζωης και πρεπει να του υποκλιθεις
ακομη και αν εχει κανει ενα καρο μαλακιες. Κλωτσες θελουν αυτοι και μπουκετα μεσα στην μαπα.
Να τους στειλεις μια ωρα αρχυτερα να ξεβρωμισει ο τοπος

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Ναι, ηταν οντως ανετος, αλλα οχι και πειστικος!
Δηλαδη φαινοταν οτι μιλαει εκ του ασφαλους λογω νομικων δικλειδων, αλλα οταν τον στριμωξε ο Παπαχελας και τον ρωτουσε "πώς εξηγουνται ολες αυτες οι συμπτωσεις", δεν μπορεσε να δωσει μια ξεκαθαρη απαντηση. Και κατεληξε "αμα βρουν κατι εναντιον μου να πανε στη δικαιοσυνη" (δηλ φανηκε οτι ειναι ηθικα εκτεθημενος και γι αυτο το ριχνει στα δικηγοριστικα)
μακαρι αδερφε να τον αμολησουνε στο συνταγμα να γινει χαβαλες :fuck1: :pipa3: :s&m_1: :knuppel: :uzi: :bottom: :piss:

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.543
Πόντοι
1.706
ξέπλυμα μάυρου χρήματος σε τακτικό δικαστήριο, όλα τα υπόλοιπα έχουν παραγραφεί.........η ψώλα που παντρεύτηκε του τα έχει πάρει όλα στο όνομα της  ...ο Ακης είναι για να τον κλαίνε οι ρέγγες.......και η δημοσιότητα δημοσιότητα

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.931
Πόντοι
3.475
ξέπλυμα μάυρου χρήματος σε τακτικό δικαστήριο, όλα τα υπόλοιπα έχουν παραγραφεί.........η ψώλα που παντρεύτηκε του τα έχει πάρει όλα στο όνομα της  ...ο Ακης είναι για να τον κλαίνε οι ρέγγες.......και η δημοσιότητα δημοσιότητα

Εγω εχω μια απορια. Αν ξερεις απαντα μου
Οταν κανουν μαιμου εταιρειες, και βαζουν εναν φουκαρα συγγενη τους για σκιαχτρο (πχ τον ξυλουργο που εβαλε αυτος), μετα δεν ειναι πολυ απλο για το ΣΔΟΕ να δει τα βιβλια αυτης της- υποτιθεμενης- εταιρειας, και να ρωτησει το ακομα απλουστερο "πού βρηκε τα κεφαλαια"
Γιατι αν ειναι απο "κερδη" πρεπει να δειξουν τιμολογια, κι αν ειναι απο ιδια κεφαλαια του ιδιοκτητη-μαιμου, πρεπει να υποστει ελεγχο ποθεν εσχες ο τυπος

Μονο εμενα μου φαινεται απλουστατο? :think:

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Ξυλο σε ολους χρειαζεται και βανδαλισμος στις περιουσιες τους.
...
Φίλε ούτε ξύλο ούτε βανδαλισμός!
Τι να μου λέει; Άμα του ρίξεις ένα χέρι ξύλο και του βανδαλίσεις το σπίτι με τα λεφτά που έχει καβατζώσει σε λίγο καιρό θα τα έχει φέρει πάλι όλα ΟΚ και θα πίνει στην υγειά μας.
Αυτούς που μας γαμήσανε στεγνά για το χρήμα ΕΝΑ πράγμα τους πονάει: Να τους το πάρεις.
Έτσι με την αρμύρα!: Δήμευση ΟΛΗΣ της περιουσίας σας ρε πουστάρες να φτάσετε ΠΙΟ ΠΙΣΩ από εκεί που είσασταν!
Να έχει φτάσει 70 χρονών, να έχει γίνει ρόμπα και πάνω από όλα να είναι στην ψάθα και να μένει σε κανένα από αυτά τα λυόμενα για τους σεισμόπληκτους με τη λαμαρίνα καυτή από πάνω το καλοκαίρι!
Να δεις το ξανακάνει άλλος;

Γιατί το χειρότερο που μπορείς να κάνεις στο λαμόγιο που πλούτισε είναι να τον κάνεις φτωχό!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Φίλε ούτε ξύλο ούτε βανδαλισμός!
Τι να μου λέει; Άμα του ρίξεις ένα χέρι ξύλο και του βανδαλίσεις το σπίτι με τα λεφτά που έχει καβατζώσει σε λίγο καιρό θα τα έχει φέρει πάλι όλα ΟΚ και θα πίνει στην υγειά μας.
Αυτούς που μας γαμήσανε στεγνά για το χρήμα ΕΝΑ πράγμα τους πονάει: Να τους το πάρεις.
Έτσι με την αρμύρα!: Δήμευση ΟΛΗΣ της περιουσίας σας ρε πουστάρες να φτάσετε ΠΙΟ ΠΙΣΩ από εκεί που είσασταν!
Να έχει φτάσει 70 χρονών, να έχει γίνει ρόμπα και πάνω από όλα να είναι στην ψάθα και να μένει σε κανένα από αυτά τα λυόμενα για τους σεισμόπληκτους με τη λαμαρίνα καυτή από πάνω το καλοκαίρι!
Να δεις το ξανακάνει άλλος;

Γιατί το χειρότερο που μπορείς να κάνεις στο λαμόγιο που πλούτισε είναι να τον κάνεις φτωχό!

Λίγη  φυλακούλα και αυτό
Σωστόος ο παίχτης 

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.543
Πόντοι
1.706
Εγω εχω μια απορια. Αν ξερεις απαντα μου
Οταν κανουν μαιμου εταιρειες, και βαζουν εναν φουκαρα συγγενη τους για σκιαχτρο (πχ τον ξυλουργο που εβαλε αυτος), μετα δεν ειναι πολυ απλο για το ΣΔΟΕ να δει τα βιβλια αυτης της- υποτιθεμενης- εταιρειας, και να ρωτησει το ακομα απλουστερο "πού βρηκε τα κεφαλαια"
Γιατι αν ειναι απο "κερδη" πρεπει να δειξουν τιμολογια, κι αν ειναι απο ιδια κεφαλαια του ιδιοκτητη-μαιμου, πρεπει να υποστει ελεγχο ποθεν εσχες ο τυπος

Μονο εμενα μου φαινεται απλουστατο? :think:

όλα φανερώθηκαν από λογαριασμό στην ελβετία και εταιρίες στην κύπρο....η ίδια η γραμματέας του έχει κάνει ανάληψη σε έμβασμα το οποίο προήλθε από την κύπρο.............ετσι τα βρήκανε όλα....αν και ολα ολα δεν θα τα μαθουμε ποτε

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.931
Πόντοι
3.475
Λίγη  φυλακούλα και αυτό
Σωστόος ο παίχτης 

ΟΟΟΟΟΧΙ φυλακη
Να τον αφησεις αστεγο, και χωρις λεφτα για μπραβους, εκει εξω στους δρομους
Βορά στα χερια του οχλου

Η φυλακη ειναι σωτηρια γι αυτον- σε περιπτωση που του παρουν τα φραγκα

ΥΓ Παντως στο προηγουμενο που ρωτησα η απορια παραμενει...ΟΚ, βρηκαν τα εμβασματα. Δεν μπορουν να αποδειξουν οτι η Off-shore, αφου δεν ειχεν κερδη κι αφου δεν ειχε λεφτα ο ιδιος ο "ιδιοκτητης" της, απο καπου επρεπε να τα εχει βρει- αρα απο τον Ακη??? Εγω ειναι δυνατον να παρουσιασω μια επιχειρηση που μου ανηκει, και η οποια εχει μεσα 10 εκατομμυρια που ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ? Δεν θα παω φυλακη?? Ειναι πολυ απλο. Κι αν πει ο ξυλουργος οτι αυτος τα ειχε και τα εβαλε, μπορει ευκολα να αποδειχθει οτι ΔΕΝ τα ειχε. Απο τις φορολογικες του δηλωσεις. Ε,στο τελος θα παει φυλακη ή ο ξυλουργος ή ο Ακης. Εγω ετσι το καταλαβαινω
Αλλα για καποιον λογο δεν γινεται ετσι! Και ρωταω: ΓΙΑΤΙ? Η off shore πώς δικαιολογει τα λεφτα με τα οποια αγορασε το σπιτι??

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φυσικο ειναι να μην του κανουνε ΤΙΠΟΤΑ!Αφου τα φαγανε ολοι μαζι!Απο της μιζες που επαιρνε κραταγε το 20%-30% απο ενα 10% περιπου εδινε στην παπαρηγα,Καρατζαφερη καποιο ποσοστο ειχε και η Νεα Δημοκρατια και τα ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ!ΠΟΙΟς ΘΑ ΤΟΛΜΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ? :rockon:Για τι δεν φωναζε κανενας τοτε που ειχαν βγει τα σκανδαλα στη φορα πριν 6-7 χρονια?τωρα τα θυμηθικαν?

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.750
Πόντοι
9.931

Και τη περιμένατε δηλαδή να κάνει δηλώσει ότι ναι τα πήρα χοντρά και μετά κλαίγοντας γοερός να ζήτηση γονατιστός συγνώμη από τον Ελληνικό Λάο και από τους ψηφοφόρους του :2funny: :2funny:

Κατά 99% δεν πρόκειται να του κάνουν τίποτα, στην καλύτερη περίπτωση να καταφέρουν να πάρουν μεσώ εφορίας το 1/10 από αυτά που έφαγε/άρπαξε και να πάει και 6 μήνες το πολύ 1 χρόνο φυλακή και να βγει μετά λόγο "σοβαρών προβλημάτων υγείας".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom