Νέα

Θήκες για Η/Υ. Σοπράνο κλπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Spinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 873
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Σχετικά με τις θήκες του Η/Υ σας.
Ποιάν έχετε και ποιά προτιμάτε. ποιά η γνώμη σας για τη Σοπράνο ?

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Μη πας και σκας τα λεφτα σου σε οτι επωνυμη μαλακια κουτιου προμοταρει το καθε e-shop.
Αν δεν ασχολεισαι με o/c και δεν χρειαζεσαι 3-4 ανεμιστηρες και εφετζιδικες μαλακιες με neon παρε ενα κουτι
της πλακας με 30 ευρω και κανε τη δουλεια σου.
Προσωπικα εχω ενα τετοιο με μηχανημα amd,8800gtx 24/7 ανοιχτο χωρις κανενα εξτρα ανεμιστηρα πλην των εργοστασιακων και δεν εχω κανενα προβλημα.
Αν παλι θεωρεις οτι εχεις προβλημα με θερμοκρασιες(πρεπει νασαι ολιγον τρομπας) τοτε τοχεις ανοιχτο χωρις καπακι και ησυχαζεις.
Μονο αν εχεις κανα μπρικι και δεν εχεις γκαφρα και προσπαθεις να ανεβεις σε αποδοση με o/c τοτε χρειαζεται ενα καλο(και παλι σχετικο ειναι)κουτι,υδροψυξεις και οτι αλλη μαλακια βρισκουν για να πουλησουν.

agentsmith

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
cmstacker 830!πραγματικα ανετο!αλλα αν δεν κανεις o/c μην παρεις τπτ ακριβο!

ALEXIS4U

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το να αφησεις το καπακι του κουτιου ανοιχτο φιλε μου ειναι πολυ μεγαλο λαθος.
Το κουτι το να εχει degisn ειναι θεμα μονο αισθητικης και τσεπης.Αν το κρυψεις κατο απο κανενα γραφειο δεν εχει νοημα να ειναι καποιο κουτι οπως ειναι τα Thermaltake.
Τα Thermaltake ποτε δεν πουλιουνται μαζι με τροφοδοτικο.Μαζι με με ενα καλο τροδοτικο στοιχιζει περιπου 180 ευρω.
Οταν εχεις ομως καλο επεξεργαστη και καλη καρτα γραφικων το πιο σημαντικο ειναι να εχεις ενα καλο τροφοδοτικο 500w κοστους περιπου 90 ευρω για να εχεις το κεφαλι σου παντα ησυχο.Και ενα UPS ποτε δεν εκανε κακο σε κανεναν.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Αν εξαιρεσεις οτι το κουτι δε θατο εχεις κοντα σε κανενα παραθυρο να μαζευει σκονη,δε καταλαβαινω γιατι ειναι λαθος να το εχεις ανοικτο.
Εξυπακουεται οτι δε πρεπει ναναι κοντα σε ανηλικους και ανιδεους με τον κινδυνο σε τετοια εκθεση καλωδιων.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Εγω δινω περισσοτερη σημασια στο θορυβο, και επενδυο σε διαστημικα ανεμιστηρακια-τερατα. Το κουτι μπορει να ειναι κατι τις παραπανω απο τα απλα φτηνα.

deltree

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Λύσεις
1
Like
516
Πόντοι
280
To κούτι δεν κάνει να είναι ανοικτό γιατί έτσι δεν υπάρχει ροή αέρα και δεν έχεις αποδοτική ψύξη στο κουτί σου. Επίσης τα φτηνιάρικα κουτιά έχουν πρόβλημα ποιοτήτας, μετά από χρήση κραδασμούς σκουριάσματα κλπ. ΠΟλύ καλή και φτήνη λύση είναι το casetech 1022 στα 70 ευρώ από Πλαίσιο.

Επισκέπτης
το θέμα είναι το κουτί να έχει καλό εξαερισμό και κατευθυνόμενο στα βασικά σημεία του μηχανήματος ο αέρας και καλό ανεμιστήρα ο επεξεργαστής εγώ μάλιστα έχω βάλει ανεμιστήρα με παθητική υδρόψυξη  και το μηχάνημα πετάει.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
To κούτι δεν κάνει να είναι ανοικτό γιατί έτσι δεν υπάρχει ροή αέρα και δεν έχεις αποδοτική ψύξη στο κουτί σου. Επίσης τα φτηνιάρικα κουτιά έχουν πρόβλημα ποιοτήτας, μετά από χρήση κραδασμούς σκουριάσματα κλπ.
Σωστός ειδικά οι gamers χρειάζονται απαραίτητα, αποδοτικά ως προς την ροή αέρα, κουτιά κ ισχυρα βέβαια τροφοδοτικά. Εαν είναι να δαπανήσεις 1000-1500 ευρώ για ένα pc, δώσε 50 ευρώ ακόμη κ πάρε κάτι λειτουργικό, ποιοτικό κ όμορφο.

Σωστός ειδικά οι gamers χρειάζονται απαραίτητα, αποδοτικά ως προς την ροή αέρα, κουτιά κ ισχυρα βέβαια τροφοδοτικά. Εαν είναι να δαπανήσεις 1000-1500 ευρώ για ένα pc, δώσε 50 ευρώ ακόμη κ πάρε κάτι λειτουργικό, ποιοτικό κ όμορφο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom