Ας κανω και εγω τα σχολια μου για τις κοπελες, μονο για αυτες που εχω δοκιμασει, οπως εχει κανει ο θεματοδοτης μας στην αρχη του νηματος...
- Αγάπη. Η ρωσιδα μιλφ για μενα, ωραια παρουσια, ωραιο κορμι, μαζι δεν τα βρηκαμε, δεν τεροιαξαμε ισως γιατι ειμαι μισομιλφακιας. γενικα δεν ενθουσιαστηκα.
- Αντρέ. Η πιπινα ρουμανα μελαχρινο γλυκο κοριτσακι με μικρο βυζακι, τελευταια παχυνε λιγακι, μεσα στο δωματιο δεν με απογοητευσε, χαμουρευτηκαμε θα ελεγα σαν συμαθητες στο λυκειο. τα εχω στα υποψην μου για 2ο γυρο.
- Αντριάννα.com. Το απολυτο κομοδινο εβερ, πιθανη συγγενεια που δεν εχει επιβεβαιωθει με τον ηθοποιο ζαν ρενο, αυτον που στην ταινια εκεινη που με πηρε ο υπνος στο σινεμα οδηγουσε βολβο.???
αυτη και τα ικεα.! που λεμε... παντως ξανθια παρουσια, σεξοβομβα κυριολεκτικα, θες να την σκισεις στα 2, θες να την πηδηξεις, οπωςδηποτε αλλα σε σκισει αυτη με την συμπεριφορα της,
- Αντριάννα.es. Ισπανια ξανθια μουναρος, φιλοτιμο και ευγενικο κοριτσαρος.?? μαλλον αν και υπηρχαν υποψιες που δεν εχουν επιβαιβεωθει οτι χτυπουσε γερμανικα νουμερα και λατσα παλαιοτερα,
εμενα παντως δεν μου εδωσε αυτην την εντυπωση, και αν ειναι και τι εγινε.???
- Αφροδίτη. Μια εκ του αριστερος του πατρος.!! Απλα επαγκελματιας, αν δεν υπηρχε αυτη ισως δεν θα υπηρχε ο οριζμος ιεροδουλη, η Αφρο, η Αφρουλα παραμενει η τοπ οφ δε τοπ.!!
- Βερόνικα. Η Βασιλισα του Βαρδαρη, η κοπελα που κραταει τα σκυπτρα στα βρωμερα στενα του βαρδαρη, πολοι θα την θελαμε σε στουντιακι αλλα τα κατεστημενα την θελουνε Βασιλισα αυτου, παντως η Βερονικα παραμενει και αυτη σταθερη αξια στο χωρο τοσα χρονια μας προσφερει και με το παραπανω της υπηρισιες της.
-Βίκυ.hu. Η ουγγαρεζα ξανθια, τελευταια δεν ειναι και στα χαι της, εγω την γνωρισα και στα λοου και στα χαι της, μου προσφερε ωραιες στιγμες, φενετε να εχει κουραστει ισως, αλλα και αυτη οταν θελει ειναι απαιχτη.
- Βίκυ.ua. Το πιπινακι με το ομορφοτερο φυσικο στηθος, ομορφια στο προσωπο, σωμα λαμπαδα, αλλα μεσα μια απο τα ιδια, μαλλον επιλεκτικη με τους πελατες της, διαλεγει αυτη με ποιον θελει να περασει καλα και με ποιο οχι,
αλλα δεν ξερει οτι ο πελατης διαλεγει να την πληρωσει.
- Βιολέτα. Η Βουλγαρα ξανθια (πλεον σκουροχρωμη) προμιλφ, παρουσια που θα δεις πισω απο κανα μπαρ να σου σερβιρει ουισκια και σκυβωντας να παρει το παγο χαζευεις την θεα.!
θεα που στην προσφερει απλετα στο σαλοναριζμα, κλασικη ψυχρη στο σαλονι κατεβαζοντας αισθισιακα το βρακακι της φευγοντας, το ιδιο ψυχρη και μεσα στο δωματιο, αλλα σαν σωμα ειναι απο τα καλυτερα μωρα που εχουν περασει
-Εβελίνα. Ενα ολε που λεμε για την εβελινα.!!
το απολυτο βυζι.!! φυσικα φυσικο.!! ξανθια σιλουετα, ακωλη βεβαια αλλα ψιλα γραμματα οταν εχεις ενα τετοιο βυζι μπροστα σου, μεσα μετρια προς καλη, φιλοτιμη, δεκτικη σε ολα.
- Εμμανουέλλα.cy. Ο κυπριος σιφουνας, ηρθε σαρωσε και εφυγε,
κριμα γιατι τετοια κοριτσια γραφουνε ιστορια, μεσα στο δωματιο ηταν πραγματικη απειλη.! τα εδινε ολα για ολα, μηδεν ιχνος βυασηνης και ενα απο τα μεγαλυτερα βυζια εβερεστ.!
-Έφη. Ειναι απο τις αγαμημενες μου, ισως η αγαπημενη μου, σχεδον μιλφαρει πλεον αλλα κρατιετε καλα, μια εκ δεξιου του πατρος που λεγαμε.!! μαζι με την αφρο εχουν γραψει ιστορια πως λεμε Γκαλης και Γιαννακης.?? τα λογια ειναι περιτα, δεν περιγραφω αλλο.!!
- Κάντυ. Η μεταγραφη του αιωνα.?? ξανθο αγορε μαλι τσολιας.! αν δεν γινοταν τοσος ντορος, πριν ερθει στην σαλονικα, ισως να περνουσε απαρατηρητη, η Καντυ ειναι μια κοπελα με τα ολα της, μετριες επιδοσεις και οταν θελει σπινταρει για τα καλα.!!
- Κάρλα.ro.pip. Η μικρη ρουμανιτσα καρλα, ομορφο κοριτσακι με σουπερ σωματακι, την εχασα, μια φορα ηταν αρκετη και σχετικα καλη εμπειρια θα ελεγα,
- Κάρμεν. Εδω γελαμε.!!
ξαναγελαμε.!!
ενταξει φτανει.!!
φτανει ειπαμε.!! η καρμεν ειναι μια κοπελα μοναδικη στο ειδος της, μηλαμε για το απολυτο μουνετο.!! βυζαρα φυσικη.! κωλαρα να την δαγκωνεις ολο το βραδυ.! αλλα.!!! οπως ειπα ειναι μοναδικη στο ειδος της, εχει δικια της κατηγορια, ειναι η μοναδικη κοπελα σε ολη την Σαλονικα που προσφερει νεκροφιλικες καταστασεις.!! DFE.! DeadFriendExririence.! αλλα και SleepAttack.!! IceFuck.!! μηλαμε η γκομενα ειναι αχλαδια μπροστα.!!
- Κατερίνα.hu. Αλλο ενα πιπινακι που αποφητησε απο το 26ης 35Α, οχι ομως με αριστα, περασε μετα βιας την βαση με διαφορα στηθους, η προσοποποιηση της βαρεμαρας που προβαλει και στο σαλονι, παχυνε τελευταια εκει στον βαρδαρη που την ριξανε, ολο βρωμικα την ταιζουνε, κομοδινο γενικα.
- Λάουρα. Και αυτη αποφοιτος του 26ης 35Α, η σημαιοφορος του υδριματος, η ποιο φορμαρησμενη ιεροδουλος της πιατσας, ο μεσι της μπουρδελοσαλονικας.!! φιλοτιμο κοντοπουτανο κοριτσακι τα κανει ολα.!!
-Λίλη.cz. Εκφυλο ξανθο πιπινακι που θελει να εχει το πανω χερι σε ολα, πονταρα πολα σε αυτη αλλα επεσα εξω, ξεκινησε δυναμικα, καπου το χανει στην πορεια, εχει χασει μερικα επισοδια, μεσα βαζει φωτιες που σβηνουν λογω απνοιας.!
-Λούση. Τι να πω για την Λουση.??
Τοσα πολα υποθηκαν υπερεκτημηθηκε και με το παραπανω.??? ισως εγω ζηταω πολλα.!!.???
ολοι ειδαν την διαφορα εγω ειδα την στασιμοτιτα.!!
πετιτ αβυζο κοριτσακι, κολαρακι για οσκαρ, μετρια για μενα μετρια.!!
– Μαίρη. Η οπτασια.! την βλεπεις στο σαλονι με τις βυζαρες τις να σου κλεινουν το ματι.!
βυζαρες για νομπελ.!! οι καλυτερες σε μεγεθος σχημα και αφη.!! τις αγγιζεις και χυνεις.! το υπολοιπο συνολο ειναι και αυτο απαραμιλης αισθητηκης αλλα απο υπηρισιες βογγαμε.! ξεπετα ΑΕ.!
-Μαντελάϊν. Και αυτη μεταγραφη απο τας Αθηνας, σιλικονατο βυζι τεζα πατημενο πλαστικο, νταρντανογυναικα με μπουταρες.!! τατου σε ολο της το σωμα, μετρια στο δωματιο, προστυχολογα για να σε φτιαξει, περαστε,τελιωστε, σκουπιστε.!!
– Μάντυ, Αλλη μια σιλικονατη δεσποινης, ηρθε δυναμικα, εφυγε ξαναγυρησε με την τσιπαρα της να δημιουργησει ολο παραπονα, μετριο σερβις,
- Μαρία.sk, Η τσεχοσλοβακα.! Γυναικαρα στα ματια μου.! το κοριτσακι που εγινε γυναικα, ξανθια με ομορφο προσωπακι, σωμα που δεν θα συγγινησει, θελει να εχει το πανω χερι και την επιλογη των κινησεων, αμφιλεγομενες κριτικες, εγω την εχω (με εχει)
φερει στα μετρα μετρα μου, ισως επηδη ηταν η πρωτη μου στην μπουρδελοκαριερα μου, παντα με ανταμιβει...
-Μαρτίνα.hu.rodhes. Η πορν σταρ που εκανε την αρχη να ακολουθησουν και αλλες, πορν σταρ ελεγε οτι ειναι και απορουσαμε, η μαρτινα ειναι μια ξαθια γκομενιτσα με εκφυλο προσωπακι, τωρα γιατι απο τις τσοντες το γυρισε στο 30αρι, ποιος ξερει, μεσα γαμιετε καλα το δειχνει το ξερει το σπορ καλα.
-Μέρτσυ. αλλο ενα τρελο πιπινακι, αβυζο αλλα με ωραιο λεπτο σωματακι, ξεκινησε καλα αλλα βρεθηκε στα κατεργα και αυτη, ξερει και αυτη να γαμιετε αλλα καπου το χανει, εβαλε και καποια κιλακια και ψιλοχαλασε, το μυαλο της δεν το δουλευει στα 100%.
-Μιραμπέλα. Μια κοπελα που προσπαθησε να φτασει τις προπορευομενες με τα βιας τις αγγιξε, σταθερη αξια και αυτη, απλα λιγο εγωηστρια θα την πω, εχει αυτο το τουπε και καλα εχω μουνι και σερνω καραβι, μεσα προσπαθει αρκετα με ολα τα μεσα της να ευχαρηστησει και τον καθενα, ξερει να στελνει αδιαβαστους καλα.!!
-Νάντια. Η θεια Ναντια.! Η Ναντια ειναι αυτο που λενε τα φαινομενα απατουν.! αλλα με την καλη την ενοια, μιλφαρα με σφιχτο γεματουτσικο σωμα, ευγενικη και ομιλιτικη, στα νιατα της πρεπει να ειχε καψει πολους πουτσος στα σκελια της.!
αν και μη μιλφακιας ειναι η μονη που θα ξαναπροτιμουσα, μεσα βαζει στην ακρη πολες μικροτερες της.
-Νατάσα.ru. Η ρωσιδουλα μας αλλιως Τσαρινα.! Μικροκαμομενη κοπελιτσα με σιλικονατες τουμπανο βυζαρες, δεχτηκε το βαρος της αντικαταστασης της Μιλανας, δεν μπορεσε να την ποιασει, αλλα ειναι μια κοπελα η οποια κατατασετε στος κορυφαιες στο χωρο, ευγενικη χαμογελαστη και παντα μυρωδατη, προσπαθησε και με το παραπανω να καθιεροθει στο χωρο και το πετυχε.
Nταϊάνα. Η ξανθια μολδαβεζα.!! η φιλη το takis free,
η κοπελα με τις περισοτερες fake Κριτικες στο burdela, η πιπα του βαρδαρη.! μαστορισα στην πιπα ισως εχει κανα οσκαρ στο σιρταρι, ξερει την δουλεια της και με το παραπανω, τελευταια ξαναγυρησε αρματομενη με σιλικονατες βυζαρες,
νταρντανεψε λιγακι αλλα παραμενει ποθητη,
-Ρεμπέκα. Κοπελα που δεν θα σε συγγινησει με την εμφανηση της αλλα θα σε ανταμιψει και με το παραπανω μεσα στο δωματιο, ρωσιδα ετσι και αλλιως ξερει την δουλεια το δειχνει,
-Σάρα.sk. Σαρα η μουναρα.!!
Χαμογελο που σκωτωνει.! αν εβαζε υποψηφιοτητα σε καληστεια θα εβγενε Miss Mounara.! Τελειο σωματακι, τελειο φυσικο βυζακι, ειναι απο τα κοριτσια που θελεις (θελω.!!)
να τα δεις οταν ξυπνας το πρωι διπλα σου. ειναι απο τα κοριτσια που τα βλεπεις στα μπουζουκια να ανεβενουν στα τραπεζια και τα λουζουν με γαρδιενιες.! στον αγωνα προσπαθει αλλα οχι τοσο αρκετα, δεν μιλαει πολυ, ισως ξεψαρωσει και να την δουμε να βαζει φωτιες στα σεντονια...
-Σιμόνα. Ανταξια της φημης που εχτισε, η Σιμονα μια μικροκαμονενη κοπελιτσα σχεδον αβυζη, ετοιμη να εκπληξει και τους ποιο δισπιστους οπως ειμουν εγω, εμφανηση που δεν θα τρελανει κανεναν στον σαλονι, αλλα μεσα στο δωματιο θα τον κανει να ξεχασει και το ονομα του.! παντρευτηκε λενε...δεν θελω να το πιστεψω...ζω για την μερα που θα διαβασω οτι η σιμονα γυρισε στα σεντονια...
-Τζέσυ. Αλλη μια μουναρα.! με σιλικονατα βυζια, αλλα...οποιος εχει δει την ταινια X-men θα θυμαται εναν ηρωα που ειχε την δυναμη του παγου..! εεεε η τζεαυ ειναι ισως η αδερφη του.!!
ξερει να ριχνει την θερμοκρασια δωματιου με την κρυαδα της πολους βαθμους κατω, την ειπαν θλιμενη, στεναχωρεμενη.?? εγω θα πω οτι απλα η κοπελα βαριοταν αυτο που εκανε, ισως το εκανε απο αναγκη εκανε την καβατζα της και εξαφανηστηκε προς το παρον...μουφα.!!
-Τζούλια.ro.pt. ξανθια κοπελιτσα ομορφο προσωπακι αλλο τοσο σωματακι αλλα οταν την δεις γυμνη, ψαχνεις τα ρουχα της να της τα φορεσεις,
χαλια βυζι, αδυνατο κοκαλιαρικο σωματακι, μετριες επιδοσεις μεσα.
-Χριστίνα.de. Το τρελοκοριτσο.! Η Χριστινα ειναι απο της κοπελες που αν κουβαλας τρελα θα περασεις καλα μαζι της (βλεπε jo)
ξερει να γαμιετε καλα, ισως της αρεσει αυτο που κανει, βυζακι ωραιο περιφανο γεμιζει η χουφτα και περισευει, μεσα στο σωματιο δεν βαζει φωτιες στα σεντονια αλλα τα καρβουνα τα αναβει για τα καλα.!
-Χριστίνα.ro. Εκφυλη γυναικαρα, με ανομοιομορφο σωματακι, βυζαρες βυζαρες.!!
της αρεσει να γαμιετε προστυχα, το ομολογει οτι της αρεσει ο πουτσος.! τι να κανει.?? οποιος ξεπερασει την εμφανηση της στο σαλονι θα τον ανταμηψει πληρως μεσα στο δωματιο, γαμιετε γερα και οποιος αντεξει...