nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Βαλε τα νυχακια σου μεσα γατουλα.
μα δεν τα πεταξα εξω...καλοπροαιρετα το ειπα!!
Βαλε τα νυχακια σου μεσα γατουλα.
μα δεν τα πεταξα εξω...καλοπροαιρετα το ειπα!!
Η pamela απο οτι φαινεται εβαλε και δικια της πλεον προσωπικη αγγελια εδω
http://[URL unfurl="true"]www.ts-dating.com/ShowPhoto.php?Iname=Shemale-pamelatr-5771874&iwidth=540&iheight=800[/img[/URL]]
[url=http://[URL unfurl="true"]www.ts-dating.com/?main=membercard&usrname=pamela%20tr]http://www.ts-dating.com/?main=membercard&usrname=pamela%20tr[/url[/URL]]
Χρηστο εσυ που πηγες επιβεβαιωνεις τις φωτογραφιες? Η γκομεναρα ειρθε Αθηνα Χτες αλλα Εκατσε μονο για μια βραδια αλλα απ οτι μου ειπε θα ερθει παλι.... την πρωτεινω κ για παθητικους κ ενεργητικους παιχτες.... προσωπικα περασα πολυ καλα... πολυ ψηλη πανω κατω 1,90 κορμαρα με μεγαλες βυζαρες κ προσοντα οι καλες πληροφοριες απο τους φιλους Θεσσαλονικεις... επιβαιβεωθηκαν... ευχαριστω!
[/quote]
Ξέρουμε κάτι για την συγκεκριμένη?
Με την τοποθετηση σου αυτη βαζεις Χ στο 50% αν οχι περισσοτερων απο αυτους που ψαχνουν παρεα με τρανς και αυτός ακριβως ειναι ο λογος υπαρξης του συγκεκριμένου site να ενημερωνονται δηλ οι επισκεπτες για το τι υπηρεσίες θα λαβουν απο τις "κοπέλες" μια που το ενεργοπαθητικη ειναι διαφορετικό απο το κατα περίπτωση ενεργοπαθητική. Αλλωστε σε κανεναν νομίζω δεν αρέσει το κατα περίπτωση. Τελειωνοντας ερχομαι να συμφωνήσω οτι εισαι με διαφορά η πιο όμορφη παρουσία στην πιάτσα και μπορεί να μην περασα καλα μαζί σου αλλα περναω και σε χαζεύω και όπως δηλωνω παντα η επιλογή δική σας.αγαπουλα !! η μοναδικη που δεν εχουν περασει καλα μαζι μου ειναι αυτη που πεσαν με τα μουτρα στο μουνακι μου το μεγαλο ..!!! και αυτη που ηταν καθαρα παθητικη ....Αν παρει πρεφα το μουνακι μου παθητικο αγορακι δεν προκειται να μου πριστη η κλειτοριδα ουτε με μετανιες !!! ενω αν ερθει ο αλλος μου δωσει μερικα βυζοσκαμπυλα μου πιπιληση τι βυζαρες μου τις μικρες ... Μου παρει και ενα ωραιο γλυφοκωλι !!! Του των ακουμπαο χαλαρα !!!
Την είχα συναντησει σε σπιτι στη περιοχη του Καυτζογλείου. Ψηλη, αδύνατη, ευγενική, πολύ ωραιο προσωπο, πολυ χαλαρο δέρμα, απο παθητικο πολυ καλη τον γουσταρει τον πουτσο απο υδραυλικά μονο αν εχεις μαζί σου γρύλο κατι μπορεί να γίνει καποτε παντως πρεπει να ειχε δυνατότητες.Παιδια ξερει κανεις τιποτα για την Natasha277….? Φενετε πολι καλο καυλακι
ΜΕκαλημερα 1.90 με η χωρις?
Την είχα συναντησει σε σπιτι στη περιοχη του Καυτζογλείου. Ψηλη, αδύνατη, ευγενική, πολύ ωραιο προσωπο, πολυ χαλαρο δέρμα, απο παθητικο πολυ καλη τον γουσταρει τον πουτσο απο υδραυλικά μονο αν εχεις μαζί σου γρύλο κατι μπορεί να γίνει καποτε παντως πρεπει να ειχε δυνατότητες.
Πολυ κοντάκοντινες οι φωτο στην πραγματικη φατσα?
Πολυ κοντά
παιδια ελεος ρε γμτ 17 πμ απο χθες που εκλεισα τον υπολογιστη μεχρι τωρα για το συγκεκριμενο θεμα
τοποθετουμε δημοσια γιατι δεν μπορω να απαντησω σε ολους
δεν ειμαι ρε σεις γραφειο τυπου της νινας να ξερω τι κανει ποτε το κανει και γιατι το κανει
ουτε το τηλεφωνο της εχω ουτε φωτο το προσωπο της εχω ουτε τι υπηρεσιες προσφερει ξερω μπαινει σε καθημερινη βαση εδω ρωτηστε την ιδια και αν θελει σας ενημερωνει εγω δεν μπορω να δωσω καμια πληροφορια πλεον απο αυτο που βλεπουν και οι πετρες οτι προκειται για μενα απο τις ωραιοτερες γυναικες τις πολης
ουτος η αλλος πριν κανα χρονο οταν την κραζαν 5-6 κομπλεξικοι στο θρεντ της οτι ειναι μπαζο και οτι στην πολη τον τυφλων επικρατει η νινα
ο αλεφαντος μπηκε μπροστα και υπερασπιστηκε την εμφανιση της εν αντιθεσει με κατι φιλαρακια τις εκει μεσα που την γλυφαν καθε μερα και μολις στραβωσε η δουλεια κατεψαν και καναν τις κοτες μουγκα απο ενα παμπερς ο καθενας και αφωνια
παιδια ελεος ρε γμτ 17 πμ απο χθες που εκλεισα τον υπολογιστη μεχρι τωρα για το συγκεκριμενο θεμα
τοποθετουμε δημοσια γιατι δεν μπορω να απαντησω σε ολους
δεν ειμαι ρε σεις γραφειο τυπου της νινας να ξερω τι κανει ποτε το κανει και γιατι το κανει
ουτε το τηλεφωνο της εχω ουτε φωτο το προσωπο της εχω ουτε τι υπηρεσιες προσφερει ξερω μπαινει σε καθημερινη βαση εδω ρωτηστε την ιδια και αν θελει σας ενημερωνει εγω δεν μπορω να δωσω καμια πληροφορια πλεον απο αυτο που βλεπουν και οι πετρες οτι προκειται για μενα απο τις ωραιοτερες γυναικες τις πολης
ουτος η αλλος πριν κανα χρονο οταν την κραζαν 5-6 κομπλεξικοι στο θρεντ της οτι ειναι μπαζο και οτι στην πολη τον τυφλων επικρατει η νινα
ο αλεφαντος μπηκε μπροστα και υπερασπιστηκε την εμφανιση της εν αντιθεσει με κατι φιλαρακια τις εκει μεσα που την γλυφαν καθε μερα και μολις στραβωσε η δουλεια κατεψαν και καναν τις κοτες μουγκα απο ενα παμπερς ο καθενας και αφωνια
παθητικος εισαι ρε μλκ?καλημερα κοουτς. για νατασα συστηνεις για παθητικο που πρεπει να εχεις υπ'οψιν κατι?
παθητικος εισαι ρε μλκ?
Την είχα συναντησει σε σπιτι στη περιοχη του Καυτζογλείου. Ψηλη, αδύνατη, ευγενική, πολύ ωραιο προσωπο, πολυ χαλαρο δέρμα, απο παθητικο πολυ καλη τον γουσταρει τον πουτσο απο υδραυλικά μονο αν εχεις μαζί σου γρύλο κατι μπορεί να γίνει καποτε παντως πρεπει να ειχε δυνατότητες.