Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

mike vs

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
7
Like
15
Πόντοι
1
Η pamela απο οτι φαινεται εβαλε και δικια της πλεον προσωπικη αγγελια εδω

http://[URL unfurl="true"]www.ts-dating.com/ShowPhoto.php?Iname=Shemale-pamelatr-5771874&iwidth=540&iheight=800[/img[/URL]]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.ts-dating.com/?main=membercard&usrname=pamela%20tr]http://www.ts-dating.com/?main=membercard&usrname=pamela%20tr[/url[/URL]]

Χρηστο εσυ που πηγες επιβεβαιωνεις τις φωτογραφιες? Η γκομεναρα ειρθε Αθηνα Χτες αλλα Εκατσε μονο για μια βραδια αλλα απ οτι μου ειπε θα ερθει παλι.... την πρωτεινω κ για παθητικους κ ενεργητικους παιχτες.... προσωπικα περασα πολυ καλα... πολυ ψηλη πανω κατω 1,90 κορμαρα με μεγαλες βυζαρες κ προσοντα οι καλες πληροφοριες απο τους φιλους Θεσσαλονικεις... επιβαιβεωθηκαν... ευχαριστω!
[/quote]

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1

Ναι το εχω πει και πριν μερες . ειναι ακριβως οπως στις φωτο . και οπως τα λες και εσυ ενεργετικη και παθητικη εξισου καλη. συμπεριφορα αψογη και πολυ καθαρη.

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
585
Πόντοι
6.060
αγαπουλα !! η μοναδικη που δεν εχουν περασει  καλα μαζι μου ειναι αυτη που πεσαν με τα μουτρα στο μουνακι μου το μεγαλο ..!!! και αυτη που ηταν καθαρα  παθητικη ....Αν παρει πρεφα το μουνακι μου παθητικο αγορακι δεν προκειται να μου πριστη η κλειτοριδα ουτε με μετανιες !!! ενω αν ερθει ο αλλος μου δωσει μερικα βυζοσκαμπυλα  μου πιπιληση τι βυζαρες μου τις μικρες ... Μου παρει και ενα ωραιο γλυφοκωλι !!! Του των ακουμπαο χαλαρα !!!
Με την τοποθετηση σου αυτη βαζεις Χ στο 50% αν οχι περισσοτερων απο αυτους που ψαχνουν παρεα με τρανς και αυτός ακριβως ειναι ο λογος υπαρξης του συγκεκριμένου site να ενημερωνονται δηλ οι επισκεπτες για το τι υπηρεσίες θα λαβουν απο τις "κοπέλες" μια που το ενεργοπαθητικη ειναι διαφορετικό απο το κατα περίπτωση ενεργοπαθητική. Αλλωστε σε κανεναν νομίζω δεν αρέσει το κατα περίπτωση. Τελειωνοντας ερχομαι να συμφωνήσω οτι εισαι με διαφορά η πιο όμορφη παρουσία στην πιάτσα και μπορεί να μην περασα καλα μαζί σου αλλα περναω και σε χαζεύω και όπως δηλωνω παντα η επιλογή δική σας.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

καλημερα 1.90 με η χωρις?

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
585
Πόντοι
6.060
Παιδια ξερει κανεις τιποτα για την  Natasha277….? Φενετε πολι καλο καυλακι     
Την είχα συναντησει σε σπιτι στη περιοχη του Καυτζογλείου. Ψηλη, αδύνατη, ευγενική, πολύ ωραιο προσωπο, πολυ χαλαρο δέρμα, απο παθητικο πολυ καλη τον γουσταρει τον πουτσο απο υδραυλικά μονο αν εχεις μαζί σου γρύλο κατι μπορεί να γίνει καποτε παντως πρεπει να ειχε δυνατότητες.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Την είχα συναντησει σε σπιτι στη περιοχη του Καυτζογλείου. Ψηλη, αδύνατη, ευγενική, πολύ ωραιο προσωπο, πολυ χαλαρο δέρμα, απο παθητικο πολυ καλη τον γουσταρει τον πουτσο απο υδραυλικά μονο αν εχεις μαζί σου γρύλο κατι μπορεί να γίνει καποτε παντως πρεπει να ειχε δυνατότητες.

κοντινες οι φωτο στην πραγματικη φατσα?

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
παιδια ελεος ρε γμτ 17 πμ απο χθες που εκλεισα τον υπολογιστη μεχρι τωρα για το συγκεκριμενο θεμα
τοποθετουμε δημοσια γιατι δεν μπορω να απαντησω σε ολους
δεν ειμαι ρε σεις γραφειο τυπου της νινας να ξερω τι κανει ποτε το κανει και γιατι το κανει
ουτε το τηλεφωνο της εχω ουτε φωτο το προσωπο της εχω ουτε τι υπηρεσιες προσφερει ξερω μπαινει σε καθημερινη βαση εδω ρωτηστε την ιδια και αν θελει σας ενημερωνει εγω δεν μπορω να δωσω καμια πληροφορια πλεον απο αυτο που βλεπουν και οι πετρες οτι προκειται για μενα απο τις ωραιοτερες γυναικες τις πολης
ουτος η αλλος πριν κανα χρονο οταν την κραζαν 5-6 κομπλεξικοι στο θρεντ της οτι ειναι μπαζο και οτι στην πολη τον τυφλων επικρατει η νινα
ο αλεφαντος μπηκε μπροστα και υπερασπιστηκε την εμφανιση της εν αντιθεσει με κατι φιλαρακια τις εκει μεσα που την γλυφαν καθε μερα και μολις στραβωσε η δουλεια κατεψαν και καναν τις κοτες μουγκα απο ενα παμπερς ο καθενας και αφωνια

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
παιδια ελεος ρε γμτ 17 πμ απο χθες που εκλεισα τον υπολογιστη μεχρι τωρα για το συγκεκριμενο θεμα
δεν ειμαι ρε σεις γραφειο τυπου της νινας να ξερω τι κανει ποτε το κανει και γιατι το κανει
ουτε το τηλεφωνο της εχω ουτε φωτο το προσωπο της εχω ουτε τι υπηρεσιες προσφερει ξερω μπαινει σε καθημερινη βαση εδω ρωτηστε την ιδια και αν θελει σας ενημερωνει εγω δεν μπορω να δωσω καμια πληροφορια πλεον απο αυτο που βλεπουν και οι πετρες οτι προκειται για μενα απο τις ωραιοτερες γυναικες τις πολης
ουτος η αλλος πριν κανα χρονο οταν την κραζαν 5-6 κομπλεξικοι στο θρεντ της οτι ειναι μπαζο και οτι στην πολη τον τυφλων επικρατει η νινα
ο αλεφαντος μπηκε μπροστα και υπερασπιστηκε την εμφανιση της εν αντιθεσει με κατι φιλαρακια τις εκει μεσα που την γλυφαν καθε μερα και μολις στραβωσε η δουλεια κατεψαν και καναν τις κοτες μουγκα απο ενα παμπερς ο καθενας και αφωνια

καλημερα κοουτς. για νατασα συστηνεις για παθητικο που πρεπει να εχεις υπ'οψιν κατι?

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

21/12/10
ΑΦΩΝΙΑ
Το ύψος της φωνής ρυθμίζεται με μεταβολές της τάσεως, του μήκους και του πλάτους των φωνητικών χορδών και με μεταβολές στην αναπνοή. Απαραίτητες προϋποθέσεις για να ακούγεται φυσιολογικά η φωνή είναι η φυσιολογική ανατομική δομή των λαρυγγικών και «παραλαρυγγικών» δομών, η ομαλή νεύρωση και λειτουργία των φωνητικών χορδών και λαρυγγικών μυών. Στην αφωνία το άτομο δεν μπορεί να μιλήσει ή μιλά ψιθυριστά και προκύπτει όταν υπάρχουν σημαντικές διαταραχές σε κάποιο από τα τρία αυτά επίπεδα.

1. Αφωνία λόγω διαταραχής της ανατομικής δομής των λαρυγγικών και «παραλαρυγγικών» δομών. Εδώ συγκαταλέγονται συνήθεις φλεγμονές από ιούς και μικρόβια, που είναι και τα πιο συχνά αίτια αφωνίας. Σπανιότερα αίτια είναι νεοπλάσματα (π.χ. ο καρκίνος των φωνητικών χορδών), ειδικές λοιμώξεις κλπ.

2. Αφωνία λόγω προσβολής ή αδυναμίας λειτουργίας των νεύρων που ρυθμίζουν την κίνηση των μυών και εμπλέκονται στην ομαλή εκφώνηση (π.χ. πίεση νεύρων από καρκινώματα, αδυναμία λειτουργίας λόγω προσβολής από εγκεφαλικά επεισόδια, κάκωση νεύρων από χειρουργικές επεμβάσεις).

3. Παράγοντες που διαταράσσουν την ομαλή λειτουργία των φωνητικών χορδών και λαρυγγικών μυών. Τα συχνότερα αίτια της κατηγορίας είναι η υπερβολική χρήση των φωνητικών χορδών (π.χ. τραγουδιστές, δικηγόροι) και ορισμένα ψυχολογικά σύνδρομα.

Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση αφωνίας οφειλόμενης σε απλές λοιμώξεις, που αποτελούν το πιο κοινό αίτιο αφωνίας :

• Να κάνετε γαργάρες με αλατόνερο

• Να αποφεύγετε τα καυτά και κρύα ποτά

• Να πίνετε αρκετό νερό (πάνω από έξι ποτήρια την ημέρα)

• Να αποφεύγετε να μιλάτε

• Η χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής είναι επιβεβλημένη σε ορισμένες περιπτώσεις.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21

συμφωνω με τα παραπανω.το δερμα της ειναι πολυ χαλαρο στο κωλαρακι που δεν ειναι τοσο καλο.ειναι ομορφη κ πιστευω αν ειχε στηθος θα ηταν απο τις καλυτερες στην πιατσα.εγω παθητικη την δοκιμασα.κορμι χιλιομετρο!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom