Είπα να μην συμμετάσχω στην συζήτηση οπως κανω τις περισσότερες φορές, διάβασα όμως τις σκέψεις επαγγελματία του χώρου (οχι του ιστοτόπου) και νομίζω οτι τελικά εμείς πρέπει να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και να πληρώνουμε. Στεναχωρέθηκα μάλιστα γιατί με έχουν βαρεθεί, χωρίς όμως να μου το λένε και να αρνούνται να πέρνουν τον οβολό μου η χωρίς να με προειδοποιούν οτι δηλ. "φιλε βαρέθηκα να σε βλέπω γι' αυτό και οι υπηρεσίες μου θα είναι χαμηλότερου επιπέδου ως εκ τούτου η αμοιβή μου δεν θα είναι 150 αλλα 30.
Δυστυχώς η ευτυχώς σε όλα τα επαγγέλματα η προσφορά και η ζήτηση καθορίζουν τις τιμές, αλλα ταυτόχρονα οι παρεχόμενες υπηρεσίες αξιολογούνται εαν έχουν αντίκρισμα στο απαιτούμενο ποσό. Για να το κανω πιό κατανοητό πχ και οι δύο κοπέλες ειναι θεές και ζητούν 150 η μια όμως είναι παλτό εννοείται οτι ολοι θα πάνε στην καλή. Εαν δηλαδή εσυ επειδή με έχεις βαρεθεί είσαι παλτό εννοείται πως εγώ θα αναζητήσω κατι καινούριο.
Η συγκεκριμένη παρεχόμενη υπηρεσία ενέχει μεγάλο κίνδυνο να βρεθείς αντιμέτωπος με κάποιον με τον οποίο δεν έχεις χημεία (για να μην πω κατι χειρότερο), το ερώτημα είναι τι κάνεις ωστε να θεωρηθείς σωστή επαγγελματίας. Εαν δεν μπορείς να υποστηρίξεις το επάγγελμα γιατι μεγάλωσες, δεν σου σηκώνεται ή βαρέθηκες δεν σου φταίει ο πελάτης που είναι ο ίδιος ή που ζητά υπηρεσία που εσυ γράφεις και διαφημίζεις οτι την παρέχεις και τον κατηγορείς μάλιστα οτι γουστάρει να τον παίρνει απο μεγάλο μέγεθος.
Γράφουμε σε ένα ιστότοπο τις κριτικές μας οι οποίες μαλιστα ειναι βασισμένες σε προσωπικές προσλαμβάνουσες γι' αυτό άλλωστε και είναι τοσο διαφορετικές. Η μαζικότητα όμως δίνει το δείκτη αποδοχής της/του καθε επαγγελματία. Δυστυχώς οι ελληνίδες τρανς εκτός ελαχίστων περιπτώσεων (προσωπική άποψη) υστερούν εμφανισιακά απο τις εισαγώμενες αλλα και στις παρεχόμενες υπηρεσίες σε μεγάλο ποσοστό υπαρχεί διαφορά, αυτό καθιστά τους πελάτες μαλάκες που ζητούν κατι καλύτερο η που έχουν κορεστεί με αυτό που έχουν?
Και τέλος ναι το ποσό των 150€ ειναι πάρα πολύ μεγάλο διότι με ενα ελάχιστο 3 πελατών την ημέρα ειναι 450€ επι 26 ημέρες ειναι 11.200€ επι 12 μηνες είναι 140.400€. Μην μου πείτε οτι δεν θα έχει 3 πελατες την ημέρα διοτι καποιες μέρες μπορει να έχει και πέντε. Η απόδοση όμως της πρώτης συνάντησης δεν είναι η ίδια με την τελευταία αρα ο τελευταίος πελάτης δεν παίρνει οτι ο πρώτος παρόλο που πληρώνει την ιδια αμοιβή.
Θα πρότεινα λοιπόν να πάψουν οι μαλακίες απο επαγγελματίες. Δεν ειναι εύκολη η δουλειά τους ούτε ομως οι πελάτες έχουν να διαθέσουν εύκολα 50€. Τα ξοδεύουν για να βγάλουν τα γούστα τους όποια και αν είναι αυτά και όσο τα ικανοποιούν δεν αλλάζουν εύκολα. Εαν έχεις βαρεθεί την δουλειά σου, πολυ σωστά, αλλάζεις περιοχή δίνοντας την ευκαιρία σε νέο αιμα να καλύψει το κενό.