Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

drum42

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
105
Πόντοι
0
Ναι ρε παιδιά αυτό λέω δε διαφωνούμε στην ουσία...δεν ήταν ποτέ η ταρίφα πλαφόν!!όλες λίγο πάνω κάτω τσιμπουσανε τις τιμές πατώντας στην καλή εμφάνιση..αλλά ήταν σε λογικά πλαίσια...να τσιμπήσεις γιατί είσαι γκόμεναρα οκ!!μην ζεις στο συννεφάκι σου

eimaiogiatros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2017
Κριτικές
7
Like
369
Πόντοι
281
Δεν εχει να κανει με συννεφακια. Η καθε μια βαζει τις τιμες στο μεγιστο που της εξασφαλιζει πελατεια.
Αγοραιος ερωτας ειναι, δεν ειναι κοινωνικη πολιτικη. Ειναι θεμα πελατειας και ανταγωνισμου.

Και μην ξεχναμε οτι ειδικα για τις ενεργοπαθητικες τρανς, προτιμοτερο ειναι να εχουν 2 ραντεβου απο 150, παρα 4 απο 80.

Η Σαρα στην Αθηνα ειναι καλο παραδειγμα. Εφτασε να χρεωνει υπερβολικα ποσα, αλλα αν τη ρωτησεις θα σου πει αυτο ακριβως. Δεν την νοιαζουν πλεον τα πολλα ραντεβου. Φτιαχτηκε, εκανε στανταρ πελατεια, ολα καλα. Δεν την νοιαζει αν τα 250 και 300 ειναι αφταστα για πολλους. Και γιατι να την νοιαζει;

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
653
Πόντοι
81
Έχει κανείς πληροφορίες για τις κοπέλες? Κάτι υπάρχει στα φόρουμ αλλά τίποτα να πάρεις μια ιδέα.

Για την λαρα εχω πολυ καλα λογια.....προσωπικα δεν εχω παει.... 70 περνει

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
καλα ετσι λεν ολες ποιααπο κοντα ειναι τ παζαρι

Bella Ts

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
113
Πόντοι
0
120 την ώρα???εντάξει γελάνε και τα δακρυα
Ναι αγαπημένε..120 αλλά κι έως 200..πρώτον γτ δε με παίρνεις από το δρόμο με όλη τη βρωμιά που κυκλοφορεί!είμαι καθαρή Ελληνίδα!Έχεις την άνεση να τελειώσεις δύο φορές σε ένα τέτοιο πρόγραμμα χωρίς βιασύνη!Επίσης μπορείς να κάνεις το ντουζ σου κι πριν κι μετά!..κι επίσης ξέρεις που έρχεσαι!!Σταματήστε να κραζεται!Δεν υποχρεώνουμε κανέναν να έρθει...Η κάθε μία μας ζητάει αυτά που θέλει κι αυτά που κρίνει καλύτερα για τον εαυτό τής!!Αν εσύ δε μπορείς είναι οκ κι σεβαστό!!Έχετε μπερδέψει λίγο τη πιάτσα με την πολυτέλεια!Σορυ δεν είμαι κριτής αλλά κάπου ώπα! Εφόσον σας αρέσουν τα λαθρομεταναστακια..μπορείς να πας εκεί!Κι δώσε 150 για μισή ώρα!Πρόβλημα σου!Όχι όμως να προσβάλεις τις Ελληνίδες τρανς ότι είμαστε ακριβές..γτ εδώ μέσα υπάρχουν κορίτσια που αξίζουν πολλά περισσότερα από αυτά που ζητάνε!

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
702
Πόντοι
1.525
Έχει κανείς πληροφορίες για τις κοπέλες? Κάτι υπάρχει στα φόρουμ αλλά τίποτα να πάρεις μια ιδέα.

Δεν θα έπρεπε εδω στο σαιτ να υπάρχουν και αυτές οι 2 στην λίστα με τις τρανς για να μπορεί κάποιος που τις έχει επισκεφθεί να γράψει κριτικές?

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.483
Πόντοι
746
Ναι αγαπημένε..120 αλλά κι έως 200..πρώτον γτ δε με παίρνεις από το δρόμο με όλη τη βρωμιά που κυκλοφορεί!είμαι καθαρή Ελληνίδα!Έχεις την άνεση να τελειώσεις δύο φορές σε ένα τέτοιο πρόγραμμα χωρίς βιασύνη!Επίσης μπορείς να κάνεις το ντουζ σου κι πριν κι μετά!..κι επίσης ξέρεις που έρχεσαι!!Σταματήστε να κραζεται!Δεν υποχρεώνουμε κανέναν να έρθει...Η κάθε μία μας ζητάει αυτά που θέλει κι αυτά που κρίνει καλύτερα για τον εαυτό τής!!Αν εσύ δε μπορείς είναι οκ κι σεβαστό!!Έχετε μπερδέψει λίγο τη πιάτσα με την πολυτέλεια!Σορυ δεν είμαι κριτής αλλά κάπου ώπα! Εφόσον σας αρέσουν τα λαθρομεταναστακια..μπορείς να πας εκεί!Κι δώσε 150 για μισή ώρα!Πρόβλημα σου!Όχι όμως να προσβάλεις τις Ελληνίδες τρανς ότι είμαστε ακριβές..γτ εδώ μέσα υπάρχουν κορίτσια που αξίζουν πολλά περισσότερα από αυτά που ζητάνε!
Ομορφη καπου εχεις δικιο κ καπου το χανεις με τα λεγομενα σου. Εισαι απ τις τοπ τρανς σε εμφανιση κ υπηρεσιες...αν κ δεν εχουμε βρεθει...Αλλα μιας κ εθιξες το θεμα Ελλαδα καλο ειναι να βλεπουμε κ το βιωτικο επιπεδο της Ελλαδας. Εισαι ελευθερη να βαλεις την οποιαδηποτε τιμη κρινεις. Αλλα να λαμβανεις υποψην ολους τους παραγοντες. Φιλια πολλα.

Bella Ts

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
113
Πόντοι
0
Ομορφη καπου εχεις δικιο κ καπου το χανεις με τα λεγομενα σου. Εισαι απ τις τοπ τρανς σε εμφανιση κ υπηρεσιες...αν κ δεν εχουμε βρεθει...Αλλα μιας κ εθιξες το θεμα Ελλαδα καλο ειναι να βλεπουμε κ το βιωτικο επιπεδο της Ελλαδας. Εισαι ελευθερη να βαλεις την οποιαδηποτε τιμη κρινεις. Αλλα να λαμβανεις υποψην ολους τους παραγοντες. Φιλια πολλα.
Μα λαμβάνοντας υπόψη μάτια μου..το τι κυκλοφορεί παίζεται η τιμή!..δε γίνεται η Βουλγάρα του δρόμου να ζητάει 50 κι εμείς να πάρουμε το ίδιο!!Εγώ από αυτή την άποψη το έθεσα!!Παρόλα αυτά όλοι είμαστε χαρούμενοι

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Δεν θα έπρεπε εδω στο σαιτ να υπάρχουν και αυτές οι 2 στην λίστα με τις τρανς για να μπορεί κάποιος που τις έχει επισκεφθεί να γράψει κριτικές?
Είναι απλό φίλε μου. Στέλνεις ένα p.m. σε κάποιον διαχειριστή του σάιτ με το λινκ και τη κοπέλα, και ανεβάζει καρτέλα. Πχ τον @antisthenis. Εν πάση περιπτώσει έστειλα εγώ προ ολίγου, οπότε πιθανότατα θ' ανεβάσει γι' αυτές τις δύο.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.398
Πόντοι
736
120 την ώρα???εντάξει γελάνε και τα δακρυα
Τη γνωριζεις τη συγκεκριμένη και το λες;
Πριν γελάσουν Τα δάκρυά σου δοκίμασε την και γράψε μας την εμπειρία σου...

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.031
Πόντοι
1.056
Τη γνωριζεις τη συγκεκριμένη και το λες;
Πριν γελάσουν Τα δάκρυά σου δοκίμασε την και γράψε μας την εμπειρία σου...

Την έχω δοκιμάσει αρκετές φορές και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τα θεωρώ πολλά. Αλλά όπως είπαν και οι προηγούμενοι στον αγοραίο έρωτα δεν υπάρχει κοινωνική πολιτική.

Αν μπορεί να κάνει 1 ραντεβού των 120/μέρα γιατί να ψάχνει 2 των 60;

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.398
Πόντοι
736
Την έχω δοκιμάσει αρκετές φορές και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τα θεωρώ πολλά. Αλλά όπως είπαν και οι προηγούμενοι στον αγοραίο έρωτα δεν υπάρχει κοινωνική πολιτική.

Περιμένω να μου απαντήσει αυτός που γελάνε τα δάκρυα του

Bella Ts

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
113
Πόντοι
0

Ευτυχώς... τουλάχιστον γνωρίζω κι την γνώμη σου..διότι όταν έρχεσαι..αλλά λες!!!...Παρόλα αυτά κομπλέ..αλλά θα σου πω την άποψη μου!Όταν έρχεται ένας πελάτης για παθητικό καλή ώρα..κι ζητάμε τα εξής λεφτά είναι:1ον κι κύριο..ενώ είμαστε πάντα στη πένα εμείς..το 90% είναι χωρίς κλύσμα!..σαφώς για να μη οαρεξηγηθω οι πελάτες μου προσωπικά είναι πεντακαθαροι!2ον Έρχεσαι στον προσωπικό μου χώρο..εν ολίγοις το σπίτι μου,το οποίο μπορείς να κάνεις μπάνιο κι πριν κι μετά κι με ζεστό νερό πάντα!Ξαπλώνεις στα σεντόνια μου που πάντα τα έχω απολυμαίνει κι αν έχουν λερωθεί από το οτιδήποτε παρολου που αν μιάμιση μέρα πλένονται..πάντα μοσχομυριζουν..το ίδιο κι η υγιηνη στο μπάνιο μου!3ον έρχεσαι σε ένα χώρο που δεν έχεις φόβο αν θα σε καταγράψει κάποια κάμερα (συζήτηση κι παράπονο από πελάτες).. κτλ κτλ.. λοιπόν από εκεί κι πέρα αν σου έρχονται πολλά..να μη μου ζητάς να σε πηδάω κι να τελειώνω κι δύο φορές(όχι εσένα προσωπικά) γιατι τα 120 είναι λίγα!εφόσον εγώ για τις υπόλοιπες 3 ώρες θα πρέπει να ξεκουραστώ κι θα χάνω πελάτες!Οπότε μην ακούω χαζομάρες..κι αν είχες οικονομικό θέμα κι παράπονο από εμένα εσύ προσωπικά..θα μπορούσες να μου στείλεις μήνυμα..γτ πάντα όπως είπε κι ένα φίλος πιο πάνω στο μπλα μπλα βρίσκεται η λύση!!..Ααααα κι μη ξεχνάμε κι τους τζαμπατζηδες που θέλουν ενεργοπαθητικο με 50 ευρώ κι τελείωμα δικό μου..από εκεί κι πέρα αγαπητέ κρίνει λοιπόν..κι έλα στη θέση μας!!

drum42

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
105
Πόντοι
0
Η όταν ζούσε εδώ
Περιμένω να μου απαντήσει αυτός που γελάνε τα δάκρυα το

Δεν προσβαλα κανέναν και τίποτα!!!ούτε την εμφάνιση κανενός,ούτε τις υπηρεσίες καμίας,ούτε την καθαριοτητα,ούτε τίποτα!!το μόνο που έθιξα είναι ένα νουμερο..όλα τα υπόλοιπα δεν με αφορούν...ενημέρωσε και τη σκυλίτσα σου που λύσαμε αν έχω εμπειρία μαζί σου!!!πες της ΝΑΙ για να κοιμηθεί ησυχη

drum42

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
105
Πόντοι
0
Και τα δακρυα έπεφταν χαμογελαστα Ράι θρου

Bella Ts

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
113
Πόντοι
0
Η όταν ζούσε εδώ

Δεν προσβαλα κανέναν και τίποτα!!!ούτε την εμφάνιση κανενός,ούτε τις υπηρεσίες καμίας,ούτε την καθαριοτητα,ούτε τίποτα!!το μόνο που έθιξα είναι ένα νουμερο..όλα τα υπόλοιπα δεν με αφορούν...ενημέρωσε και τη σκυλίτσα σου που λύσαμε αν έχω εμπειρία μαζί σου!!!πες της ΝΑΙ για να κοιμηθεί ησυχη
Γλυκουλι

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
εγω παιδια 2 φορες πηγα στη Σοφια στη Βουλγαρια και περασα σουπερ με τις τρανς εκει!! ειναι καποιες τοσο πολυ θηλυκες σαν πραγματικες γυναικες μην σου πω και καλυτερες!!! εδω θεσαλονικη δυστηχως ειναι στασιμες!! ολες αντρουα εκτως απο την ιωαννα που μοιαζει με γυναικα!! την εχω καταβρει με τις βουλγαρες γιατι και οικονομικες ειναι και μουναρες!!!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
πολυ κουβεντα και πραξη καμια ...βλεπω εγω !!!!!δεν υπαρχει λογος ποια τ πραγματα αλλαζουν καποιοι πρεπει ν συμβηβαστουμαι με τ νεες καταστασεις που ερχονται !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom