batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
ναι αλλα γ θεμα γοήτρου κ μονο την γνωριζεις ...καλα για τις αλλες τ να πω ειναι απεχτες ιωαννα αμαντα υπερντουφεκα !!
https://kanesex.com/transsexual/tra...es/iro-trans-athina-6980729099_i1343371ξερεις κανεις τιποτα γιαυτην? Σε λάθος μέρος ρωτάς φιλε μου.
Πάντως είναι πραγματικά να απορείς που ενώ η κίνηση αλλά και η ανανέωση είναι τόσο περιορισμένη δεν υπάρχουν αναφορές πουθενά(καλά δεν μιλάμε για κριτικές!) σε αυτές τις 2-3 "καλές" περιπτώσεις της πόλης...Κοίτα θα μιλησω απο προσωπικη εμπειρία. Πολυ όμορφες ειναι η Ιωάννα, η Αμάντα και η Νίνα. Η καθεμία με τα υπέρ και τα κατά πάντα βέβαια κατα την αποψή μου γιατί στο sex και στο φαγητό ...... Η Ιωάννα είναι με τις μέρες της, η Αμάντα εάν είσαι παθητικός για σκληρά γούστα μπορεί να μην μείνεις ικανοποιημένος και η Νίνα μόνο παθητική αυτα για αυτές που αντικειμενικά, εαν υπάρχει αυτό, ειναι όμορφες, απο εκει και μετά ο καθένας εχει μια εικόνα στο μυαλό του που μπορει να την βγάζουν και άλλες trans πχ εμένα μου αρέσει και η Ναταλία απο το κάνε σεξ. Θέλω να καταλήξω οτι το 1000 ειναι εντελως υποκειμενικό και συνήθως το πληρώνεις πολύ. Η Γιώτα λοιπον για εμένα ξεχάστηκε την επόμενη στιγμή που έφυγα απο το χώρο της και αυτό λεει πολλά για μένα.
Ουστττττθα μας κάνετε στο τέλος να βγούμε και εμείς .....εκεί που βγαίνουν και οι άλλες για piew piew καλό βράδυ να έχουμε
δεν λενε τετοια στα σοβαραθες ????η απλα γ χβλ????
ΝάνσυΡία , Άννα , Νάνσυ.
Ποια θα παίρνατε για παθητικιά?
(Αμάντα έχω πάρει μη γράψετε).
ΆνναΡία , Άννα , Νάνσυ.
ΝάνσυΡία , Άννα , Νάνσυ.
Παιδιά ξέρετε τι παίζει με την συγκεκριμένη;; είναι καλή;;Καβλιαρα με δυνατή πίπα και αντοχή στο σκισιμο
ΡιαΔεν τη πρόλαβα ρε μάγκες τη πήρα και μου είπε ότι μόλις έφτασε Αθήνα. Αλλά η Άννα παραμένει εδώ να ρίξω βόλι μαζί της ή με Ρία?