Νέα

Θεσσαλονίκη: 56 ετών και όμως στην πορνεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dorian69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Απο τον σημερινο 19/12 "Αγγελιοφορο" με τον παραπανω τιτλο..
"Η 56χρονη συνεληφθη χθες στη Θεσσαλονικη για πορνεια μαζι με την 51χρονη συνεργο της για πορνεια χωρις την απαραιτητη αδεια και προυποθεσεις. Οι δυο τους αγορευαν πελατες μεσω αγγελιων, και προσφερονταν στην ιδιαιτερα ελκυστικη τιμη των 60ευρω και οι δυο μαζι"

Το ηθων της Θεσσαλονικης σε μια ακομη μεγαλειωδη επιτυχια......
Και για τους γνωστες των αγγελιων ειναι "το αχτυπητο διδυμο του ερωτα"? ή κανω λαθος?

Οπως και ναχει πως λεγεται το φαινομενο στην σεξουαλικη ορολογια? "Γεροντολαγνεια" ή "γεροντοφιλια"?
Μαλιστα εχω διαβασει και στο σαιτ πολλα ποστς συναγωνιστων, να δηλωνουν οτι τους αρεσουν οι πολυ ωριμες γυναικες

Επισκέπτης
Οπως και ναχει πως λεγεται το φαινομενο στην σεξουαλικη ορολογια? "Γεροντολαγνεια" ή "γεροντοφιλια"?
Μαλιστα εχω διαβασει και στο σαιτ πολλα ποστς συναγωνιστων, να δηλωνουν οτι τους αρεσουν οι πολυ ωριμες γυναικες

αυτες δεν ειναι ωριμες...Χουφταλα λεγονται!Ειπαμε μεχρι 40 αντε και 45 αλλα αμα αρχισουμε να γαμαμε και επι πληρωμης μαλιστα τις 60αρες αλιμονοο!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αντε τωρα παρε καποιο τηλ απο τον αγγελιοφορο και περιμενε να το σηκωσουν

OP
OP
D

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αντε τωρα παρε καποιο τηλ απο τον αγγελιοφορο και περιμενε να το σηκωσουν

Xμ εχεις δικιο, παιζει κι αυτο....
Αν και οι τυπισσες -αν ειναι αυτες που νομιζω- ειχαν την ιδια ή παρομοια αγγελια τα τελευταια 5 με 7 χρονια, και στην πιατσα ηταν γνωστες σαν θειτσες

OP
OP
D

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αναφεροντας το θεμα σε φιλο, μου θυμισε οτι ειχαμε επισκεφτει το αχτυπητο διδυμο πριν απο αρκετα χρονια. Το σερβις πολυ καλο...
ενω η μια σου επερνε μια αρκετα ρουφηχτη πιπα, η αλλη σου κολλουσε τις βυζαρες στην μαπα μεχρι ασφυξιας.....
Δεν ειχα περασει κι ασχημα, ομως η ηλικια (πριν απο 7-8χρονια) ηταν αποτρεπτικος παραγοντας για να ξαναπαω....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
είναι το γνωστό μπαζοδίδυμο από Μοναστηρίου Φορντ ή η γνωστή Ελένη 50άρα της ανατολικής θεσσαλονίκης που αλλάζει συνεχώς σπίτια,μαζί με κάποιες άλλες,εκεί δούλευε παλαιότερα και η Ντανιέλα και 1-2 άλλες ελληνίδες....???
πάντως μπράβο στην ΚΑΤΑΚΑΗΜΈΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ....ποιες βρήκε να πιάσει,ταλαίπωρες ελληνίδες εντελώς ακίνδυνες και αθόρυβες....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ξέχασα ίσως και ένα άλλο δίδυμο...χρόνια στις αγγελίες Αγάπη κλπ,άλλες ταλαίπωρες και αυτές....
Μπράβο κ.διοικητά του Ηθών...λαβράκι έβγαλες....και εις ανώτερα....τώρα η πόλη θα κοιμάται ήσυχη...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ξέχασα ίσως και ένα άλλο δίδυμο...χρόνια στις αγγελίες Αγάπη κλπ,άλλες ταλαίπωρες και αυτές....
Μπράβο κ.διοικητά του Ηθών...λαβράκι έβγαλες....και εις ανώτερα....τώρα η πόλη θα κοιμάται ήσυχη...
+++++++

Επισκέπτης

Εχουν κανει την Ελλαδα κρατος των νταβατζηδων και προσπαθουν να δειξουν οτι κανουν δουλεια με το να πιανουν ταιλαιπωρες ξεφτυσμενες θειτσες?

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Το γνωστό μπαζοδίδυμο είναι δύο μυστήριες σιτεμένες γκόμενες, μία χοντρή και μία που έμοιαζε με τραβέλι, που ήταν κοντά στην Χιουντάι στην Μοναστηρίου;
Σ' αυτές είχα πάει πριν χρόνια και έκατσα και τις γάμησα καλώς ή κακώς. Την Ντανιέλα την είχα δει αλλά τρόμαξα και έφυγα...
Πάντως όλο αυτό μας δείχνει ότι οι αγγελίες των εφημερίδων δεν έχουν μέλλον... Ακόμα και τα μπάζα και τις γριές τις μαγκώνουνε. Πάνε οι καλές εποχές του 90'-2000 που έπαιρνες τηλέφωνο και σκάγανε μύτη καλά κομμάτια, μικρές γκομενίτσες του ανατολικού μπλοκ...  :(

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Συμφωνώ, τραγική η ΕΛ.ΑΣ. Συλλαμβάνει όλα τα επικίνδυνα κακοποιά στοιχεία... (ΕΛΕΟΣ)
Τουλάχιστον, για να γίνουμε και λίγο κάφροι, έτσι την γλιτώνουν τίποτα ανυποψίαστοι που θα παίρναν στις αγγελίες αυτές και θα τρέχανε μέχρι την Μοναστηρίου ή που αλλού για να τους βγει τρελό μπάζο στο τέλος

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ακόμα και τα μπάζα και τις γριές τις μαγκώνουνε.

αχχαχααχαχ εσκασα στα γελια μολις το διαβασα αυτο προεδρε...λες κι ειχα καποιον μπροστα μου να μου το λεει..χαχαχαχα

D916

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τρεμη-Σταη ηλικιακα το ιδιο διδυμο ειναι,δεν νομιζω να χαλαγε αρκετους απο εδω μεσα!!!

Επισκέπτης
Το γνωστό μπαζοδίδυμο είναι δύο μυστήριες σιτεμένες γκόμενες, μία χοντρή και μία που έμοιαζε με τραβέλι, που ήταν κοντά στην Χιουντάι στην Μοναστηρίου;
Σ' αυτές είχα πάει πριν χρόνια και έκατσα και τις γάμησα καλώς ή κακώς. Την Ντανιέλα την είχα δει αλλά τρόμαξα και έφυγα...
Πάντως όλο αυτό μας δείχνει ότι οι αγγελίες των εφημερίδων δεν έχουν μέλλον... Ακόμα και τα μπάζα και τις γριές τις μαγκώνουνε. Πάνε οι καλές εποχές του 90'-2000 που έπαιρνες τηλέφωνο και σκάγανε μύτη καλά κομμάτια, μικρές γκομενίτσες του ανατολικού μπλοκ...  :(
φίλε η Θεσσαλονίκη είναι ποιο συντηρητική σε σχέση με την Αθήνα και η αστυνομία έχει μέσα της πολλά ακόμη ακροδεξιά κατάλοιπα.
αυτό κάνει τα κυκλώματα εκεί να δουλεύουν σε ποιο κλειστά κυκλώματα έχουν την σταθερή τους πελατεία και δουλεύουν καλά.
σε πληροφορώ  ότι γνωρίζω κόσμο που ανεβαίνει από την Αθήνα εκεί γιατί υπάρχουν πολύ καλύτερες γυναίκες από την Αθήνα και με ποιο τακτική ανανέωση, εσείς απλά εκεί έχετε μεσάνυχτα.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
φίλε η Θεσσαλονίκη είναι ποιο συντηρητική σε σχέση με την Αθήνα και η αστυνομία έχει μέσα της πολλά ακόμη ακροδεξιά κατάλοιπα.
αυτό κάνει τα κυκλώματα εκεί να δουλεύουν σε ποιο κλειστά κυκλώματα έχουν την σταθερή τους πελατεία και δουλεύουν καλά.
σε πληροφορώ  ότι γνωρίζω κόσμο που ανεβαίνει από την Αθήνα εκεί γιατί υπάρχουν πολύ καλύτερες γυναίκες από την Αθήνα και με ποιο τακτική ανανέωση, εσείς απλά εκεί έχετε μεσάνυχτα.
Γεια σου Αρριωνα παντογνωστη!Δεν εχεις αδικο!

Επισκέπτης
Γεια σου Αρριωνα παντογνωστη!Δεν εχεις αδικο!
τουλάχιστον 10 φορές τον χρόνο ανεβαίνω Θεσσαλονίκη για δουλειές και έτσι για σασπένς σε κεντρικό ξενοδοχείο κοντά στην πλ Αριστοτέλους πέφτουν κορμιά με βύζιτες από επώνυμες.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

μεγάλο λάθος...δεν ξέρω αν ανεβαίνουν και για ποιο λόγο,πάντως για πουτάνες αποκλείεται...η Αθήνα έχει πολύ περισσότερες επιλογές...τα πριβέ της Θεσσαλονίκης τα ξέρω όλα,είναι λίγα και μετριότατα...εδώ ολόκληρη Πόπη έκλεισε...
καμία σύγκριση Αθήνας-Θεσσαλονίκης...για να μην πούμε και για τα σίτυ τουρ,που έχει 50 στην Αθήνα και κανένα στη Θεσσαλονίκη....

Επισκέπτης
τουλάχιστον 10 φορές τον χρόνο ανεβαίνω Θεσσαλονίκη για δουλειές και έτσι για σασπένς σε κεντρικό ξενοδοχείο κοντά στην πλ Αριστοτέλους πέφτουν κορμιά με βύζιτες από επώνυμες.
και να σου πω γιατί ξέρω αρκετά? απλά ο μεγαλύτερος όγκος της δουλειάς μου είναι με ξενοδοχεία, και οι ρεσεψιονίστ είναι καλοί πληροφοριοδότες.

Επισκέπτης
μεγάλο λάθος...δεν ξέρω αν ανεβαίνουν και για ποιο λόγο,πάντως για πουτάνες αποκλείεται...η Αθήνα έχει πολύ περισσότερες επιλογές...τα πριβέ της Θεσσαλονίκης τα ξέρω όλα,είναι λίγα και μετριότατα...εδώ ολόκληρη Πόπη έκλεισε...
καμία σύγκριση Αθήνας-Θεσσαλονίκης...για να μην πούμε και για τα σίτυ τουρ,που έχει 50 στην Αθήνα και κανένα στη Θεσσαλονίκη....
η Αθήνα μην ξεχνάς έχει και 5 εκ. κόσμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom