Νέα

Θεωρίες συνομωσίας

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα spymit
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spymit

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους.Παρακολουθώ το φόρουμ πολύ καιρό και αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας ένα προβληματισμό μου.Χθες το απόγευμα κατεβαίνοντας στην Αθήνα έπεσε το μάτι μου σε μία επιγραφή της ΤΙΜ βλέποντάς την όμως μέσα από τον καθρέπτη.ʼν διαβαστεί ανάποδα φαίνεται ΜΙΤ.Για όποιον δε γνωρίζει η ΜΙΤ είναι η μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών των γειτόνων μας Τούρκων.
Λαμβανομένων υπόψη ότι:
-Σε μία ανακοίνωση που διάβασα χθες ότι η Τουρκική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Τurkcell υπέβαλε προσφορά εξαγοράς της ΤΙΜ hellas η οποία ήταν άκρως δελεαστική για να μην πώ εξωφρενικά καλή,αλλά την τελευταία στιγμή δεν έγινε δεκτή λόγω ισχυρών πιέσεων της Κυβέρνησης επί θεμάτων εθνικής ασφάλειας
-Η ΤΙΜ έχει κάνει μία εκπληκτική εταιρική προσφορά στα στελέχη και το προσωπικό ,συμπεριλαμβανομένων και των οικογενειών των,ενός λίαν ευαίσθητου τομέα της ελληνικής κοινωνίας και συγκεκριμένα των Ενόπλων Δυνάμεων -με μηδενικό πάγιο και τζάμπα τηλέφωνα  σχεδόν σε όλους-με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι χρήστες της ΤΙΜ κατά 100.000 (!!!)
θέλω τις απόψεις σας επί του ακόλουθου ερωτήματος:
ΜΗΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΙΣΔΥΣΗΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
 

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Μηνύματα
7.432
Like
25
Πόντοι
66
Δεν έχω πρόχειρο τον ήχο των X-Files να τον βάλω να παίζει στο background! ;)
 

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Μηνύματα
606
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Ολως τυχαίως βέβαια η ΤΙΜ ειναι πιο παλιά από την τουρκική εταιρία, είναι η Telecom Italia Mobile. Επίσης αν τη διαβάσεις ανάποδα, εκτός από τη ΜΙΤ σου βγάζει και το ΜΙΤ το πανεπιστήμιο.
 

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Μηνύματα
484
Like
0
Πόντοι
1
all times classic:

για όλα φταίνε οι Εβραίοι
 

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Μηνύματα
828
Like
24
Πόντοι
6
Mην ξεχνατε τους Μασώνους !!!!

 

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Μηνύματα
865
Like
2
Πόντοι
6
Η απορια μου ειναι μια: Για μια ακομα φορα ξεπροβαλε καποιος, που το πρωτο του ποσταρισμα αφορουσε ενα θεμα που -καπου- διαβασε (που???? οσο & αν εψαξα δε βρηκα κατι σχετικο & ουσιωδες), στολισμενο με μια Χαρδαβελικη υποκρουση περι αναστροφης γραμματων,  λιγακι κατασκοπευτικο με αναλογο του ποσταρισματος nick name (spymit). οι λογοι αγνωστοι & ουτε φυσικα περιμενουμε νεα του ....spymit!! γιατι συν τα αλλα θα ηθελα να τον ρωτησω ΠΟΥ αλλου εχει ποσταρει αντιστοιχο θεμα??? & να του ζητησω να μου αναλυσει το υποπτο: "νιψον ανομηματα οψιν"  Αρα: συνεχιστε την πλακα παιδια!!!
 

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
337
Like
0
Πόντοι
1
Όχι οι εβραίοι,

οι Οβραίοι !

Δεν το λές σωστά !!





ΟΧΙ!
Για ολα φταινε οι γκομενες!
Οπως παλια στη 10ετια του '70 επι "επαναστασης", για ολα τα δεινα του Παναθηναικου "εφταιγε ο Αντωνιαδης"
 

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Μηνύματα
864
Like
4
Πόντοι
6
Περα απο την γελοιοτητα της θεωριας συνομωσιας και του συγκεκριμενου τοπικ , πληορφοριακα οντως η τουρκικη εταιρεια ενδιαφερεται για την εξαγορα της ΤΙΜ , η οποια πωλειται λογω υπεραξιας!
 

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Μηνύματα
865
Like
2
Πόντοι
6
Περα απο την γελοιοτητα της θεωριας συνομωσιας και του συγκεκριμενου τοπικ , πληορφοριακα οντως η τουρκικη εταιρεια ενδιαφερεται για την εξαγορα της ΤΙΜ , η οποια πωλειται λογω υπεραξιας!
  Aυτο , ομως ειναι κατι που δεν εχει να κανει , οπως σωστα λεμε, με καμια θεωρια συνωμοσιας! Μια εξαγορα πολυεθνικων εταιρειων ειναι.($$$$$$).  Ουτε η ΜΙΤ & η οποια μυστικη υπηρεσια βασιζεται στην εξαγορα της καθε ΤΙΜ-VODAFONE,κλπ, προκειμενου να μαθει κατι.....

 

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Μηνύματα
1.655
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ωραίο θέμα. Ο Έλληνας φημίζεται για τη συνωμοσιολαγνεία του. Παντού ανακαλύπτει εχθρούς και φαντάσματα. Εξωγήινοι έχουν κυριεύσει τον κόσμο, όλα πάνε στραβά στις προσωπικές μας ζωές επειδή κάποιος μας έχει μαγέψει κλπ. κλπ .Μας πολεμάνε οι μεγάλες δυνάμεις γιατί μας ζηλεύουν επειδή «όταν τρώγαν βελανίδια , εμείς είχαμε χοληστερίνη» και άλλες μπούρδες.Θησαυρίζουν χαρτορίχτρες και Λιακόπουλοι..
Όμως όλο το παρασκήνιο μας έχει αποκαλυφθεί(επειδή ο Θεός μας αγαπάει) και γνωρίζουμε πραγματικά τον άξονα του κακού. Τον αποτελούν:
1. Ο Κόκκαλης. Και στον ποδόσφαιρο και στην πολιτική. Στο ποδόσφαιρο από το πρώτο σφύριγμα της πρώτης αγωνιστικής μέχρι και το τελευταίο της τελευταίας , είναι όλα προσχεδιασμένα από τον Σωκράτη. Κάθεται σε μια πολυθρόνα και κουνάει τις μαριονέτες του. Τους μισούς βαθμούς του στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός τους παίρνει από τη διαιτησία και τους άλλους μισούς επειδή οι ομάδες είναι παραρτήματα του Ολυμπιακού και ανοίγουν τα πόδια. Αν το πρωτάθλημα ήταν δίκαιο ο Ολυμπιακός έπρεπε να τερματίζει στην τελευταία θέση με 0 βαθμούς. Και οταν χάνει ο Ολυμπιακός πάλι κάποιο σχέδιο του Σωκράτη εξυπηρετείται ( νταμπλ 2004). Αποκορύφωμα το 1999, όταν φέρνει τον Ιωαννίδη , του κάνει όλα τα χατήρια ξοδεύει ένα καράβι λεφτά, ο Ολυμπιακός παίρνει τον πούλο και ο Κόκκαλης κατηγορείται απο τα σαϊνια ότι.. «τορπίλιζε τον Ολυμπιακό για να απομυθοποιήσει τον ξανθό»  :idiot: . Φυσικά, αλίμονο στην ομάδα που θα χάσει από τον Ολυμπιακό και θα κόψει βαθμούς από τους άλλους δύο  . Θα έχει την αιώνια στάμπα του παραρτήματος . Εσχάτως ο ΠΑΟΚ που τόλμησε να κερδίσει την ΑΕΚ( μικρολεπτομέρεια το διπλό που είχε κάνει πέρσι στο Καραϊσκάκη ). Στην πολιτική όλοι οι πρωθυπουργοί ειναι on line συνδεδεμένοι με το γραφείο του Κόκκαλη και παίρνουν τις εντολές. ʼλλωστε αυτός τους εκλέγει.( και εγώ ο αφελής νόμιζα ότι οι εγγεγραμμένοι είναι 9.000.000).Έτσι ο Σωκράτης διορίζει τους πρωθυπουργούς που θέλει. Ο Σημίτης για παράδειγμα ήταν αχυράνθρωπος Κοκκαλη(τί άλλο θα ακούσουμε!!!  :headbang: ). Σε τέτοιο βαθμό ώστε ένας κορυφαίος υπουργός του (Φλωρίδης), μόνο με καραμπίνα δεν κυνήγαγε το Σωκράτη
      Και ο φρύδιας όμως έχει τα αφεντικά του , που είναι...
2. οι Αμερικάνοι. Από την απελευθέρωση της Ελλάδας μέχρι και τώρα όλοι οι πρωθυπουργοί είναι άνθρωποι των Αμερικάνων. Κάθε στραβό που γίνεται στην Ελλάδα το έκαναν οι Αμερικανοί. Το αντιαμερικανικό μίσος στην Ελλάδα σπαει όλα τα ρεκόρ. Είμαστε τόσο πωρωμένοι που ο οποιοσδήποτε βρίζει την Αμερική γίνεται αυτομάτως ο ήρωας μας, όσο κτηνώδης κι αν είναι (Μπιν Λαντεν.) Φυσικά όμως και οι Αμερικανοι έχουν τα αφεντικά τους , που είναι
3. οι Εβραίοι. Φτάσαμε στη ρίζα. Η προσωποποίηση του διαβόλου. . Ο παντοτινός φταίχτης και ο εχθρός μας από τότε που ήμασταν γείτονες στον αστερισμό του Κενταύρου. (κι όμως κάποιοι το πιστεύουν) Μας ζηλεύουν γιατί αυτοί δεν έβγαλαν Πλάτωνα και Αριστοτέλη .Ό,τι γίνεται το κάνουν οι Εβραίοι. Ελέγχουν όλον τον κόσμο από τη Γέννησή του και πάντα γίνεται το δικό τους.(το ότι έκαναν κράτος μόλις το 1947 ας το παραβλέψουμε.). Ήταν πίσω από την 11 Σεπτέμβρη  και μάλιστα ειδοποίησαν τους ομοεθνείς τους να εγκαταλείψουν τους πύργους. Ήταν πίσω και από τον κομμουνισμό και από τον Nαζισμό (εσχάτως διαβάσαμε στο σάϊτ ότι ο Χίτλερ ήταν Εβραίος ,εκτός από τσιγγάνος και ομοφυλόφιλος). Ήταν πίσω και από το Χριστιανισμό και από το Ισλάμ. :headbang:  Το ότι οι δυο τελευταίες θρησκείες προκάλεσαν εκατομμύρια νεκρών Εβραίωνας το παραβλέψουμε. Ήταν μέρος του σχεδίου . Πώς τα καταφέρνουν όλα μαζί ταυτόχρονα αυτοί οι Εβραίοι δεν ξέρω. Ξέρει ο Έλληνας. Όλα τα ξέρει και τα μυρίζεται ο Έλληνας. Μόνο το Χρηματιστήριο δεν μύρισε.  :2funny:
 

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Μηνύματα
864
Like
4
Πόντοι
6
Ωραίο θέμα. Ο Έλληνας φημίζεται για τη συνωμοσιολαγνεία του. Παντού ανακαλύπτει εχθρούς και φαντάσματα........................ Πώς τα καταφέρνουν όλα μαζί ταυτόχρονα αυτοί οι Εβραίοι δεν ξέρω. Ξέρει ο Έλληνας. Όλα τα ξέρει και τα μυρίζεται ο Έλληνας. Μόνο το Χρηματιστήριο δεν μύρισε.  :2funny:


+10000
 

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Μηνύματα
828
Like
24
Πόντοι
6
Εκτος απο τους Ε(Ο)βραιους, μασωνους, ΣΙΓΟΥΡΑ, μας φταινε και οι διεθνεις τραπεζιτες-οι οικονομικοι-οχι τα δοντια !!!!
 

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.009
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Germaon έχεις απόλυτο δίκιο, ξεχνάς όμως κάτι:

Απο όλους αυτούς που αναφέρεις θα μας σώσει κάποια στιγμή η ομάδα Ε που μπορεί τώρα να κάθεται στον αστερισμό του Σείριου και να κωλοβαράει, αλλά τα βλέπει όλα απο εκεί ψηλά. Απλά είναι να μην τα πάρει στο κρανίο... Τότε θα δούν όλοι αυτοί οι Σωκρατό/Αμερικανό/Ωβραίοι  :grin:
 

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Μηνύματα
352
Like
34
Πόντοι
1
Η αλήθεια είναι ότι παίζει πολύ συνομωσιολαγνεία , άλλα όχι ότι δεν παίζονται παιχνίδια. Μη νομίζουμε και ότι όλα είναι όπως μας τα λένε!
Όσο για τον κόκκαλη και το ελληνικό ποδόσφαιρο η αλήθεια είναι όντως ότι λύνει και δένει και δεν το θεωρώ υπερβολικό, εγώ το πιστεύω και το βλέπω και ούτε θέλει και πολύ μυαλό για να το καταλάβει κανείς.
Από ?κει και πέρα και στα πολιτικά παίζεται πολύ παιχνίδι και με τους τούρκους παίζεται και με τους αμερικάνους και πολύ δούλεμα πέφτει στον απλό κοσμάκι!
 

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.508
Κριτικές
22
Like
387
Πόντοι
6.055
Πλακα εχουν αυτά,

Προτείνω το The Sixty Greatest Conspiracies of All Time


αν και μαλον εχει βγει νέα έκδοση με τις 70. Ειχα δει να το διαβαζει ενας τρελαμενος στο X files και οντως εχει ενδιαφερον ή πλάκα. οπως το παρει κανεις.
 

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Μηνύματα
139
Like
0
Πόντοι
1
Οπως διαβασω απο το θεμα κατεβασω μια παγωμενη κοκα κολα καθουμενος στη πλαστικα καρεκλα που κατασκευαστικε στο Ισραηλ (ισως 50-60% τα πλαστικα ειδη στην Ελλαδα ερχονται απο εκει), εγραφα τι λιστα για τα φρουτα & λαχανικα που θα παρω απο το μαναβι που μαλλον ηταν τουρκικης προελευσης, παραπεπτοντος, η λεξη μαναβι ειναι τουρκικη και λεω ??ΝΑΙ, για ολα φταινει οι πουστηδες αμερικανο-τουρκο-μασωνο-οβραιοι??.

Και αυτος ο παλιο μασωνος που ονομασε την εταιρεια του SUEZ (ZEUS αναποδα) και το καναλι στη Αιγυπτο, επρεπε να τον κρεμασουμε μαζι με ολους τους παλιο μασωνους τις Φιλικης Εταιρειας που ενεργησαν για την απελευθερωση απο τους βρωμο τουρκους.

Πρεπει ολοι μας να καψουμε τα μπλου τζιν & τα Νικε μας, να μη ξανα πιουμε κοκα κολα, ουτε να ξανα φαμε μπουγατσα η κεμπαπ πλεον (οντως ειναι και αυτα τουρκικα),  κομενες και οι ανωμαλες τσοντες απο το ισραηλ και το Suez να μεταονομαστη σε Habbub (Buddah).

Παω να βρω τσαρουχια τωρα στο Μοναστηρακι.

Ολα γινουντε για τα λεφτα, ειναι ο νομος τις φυσης ο δυνατοτερος/εξυπνοτερος να κυριαρχει, ειμασταν καποτε εμεις οι Ελληνες που κυριαρχουσαμε και μας λεγανε πουστηδες με συνομωσιες, τωρα ειναι αλλοι.  Οι συνομωσιες παντα θα υπαρχουν για τι πουλανε.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom