Νέα

Θέμα προσωπικότητας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα powerline75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
  Τις τελευταίες δύο ημέρες, κλειδώθηκαν απο τους συντονιστές του forum δύο θέματα. Οι συντονιστές έκαναν πολύ καλά και τα κλείδωσαν. Στο ένα απο αυτά, ίσως τη μισή ευθύνη να την είχα εγώ. Στο άλλο, δεν είχα postαρει καθόλου. Ο κοινός παράγοντας και στα δύο θέματα, ήταν ένα συγκεκριμένο μέλος και ο τρόπος που αντιδρά όταν κάποιος διαφωνεί με τις απόψεις του. Το forum είναι διάσπαρτο απο μικρές ή μεγαλύτερες σε έκταση διαμάχες που έχουν άμεση σχέση με τα post του συγκεκριμένου ατόμου.
  Πραγματικά θλίβομαι, μιας και η έννοια του forum βασίζεται στον αμοιαίο σεβασμό όσων συμμετέχουν, ΚΥΡΙΩΣ αυτών που διαφωνούν με κάποιους. Το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει διδαχθεί την έννοια του σεβασμού, πράγμα που αποδυκνείει με κάθε ευκαιρία.
  Υποψιάζομαι οτι ένα μεγάλο ποσοστό όσων διαβάσουν αυτό το θέμα θα καταλάβουν το άτομο στο οποίο αναφέρομαι.
  Αν και θα μπορούσα να αναφέρω το nickname του, δεν θα το κάνω. Έχω την νοσηρή βεβαιότητα οτι θα εμφανιστεί αυτοπροσώπως, για να επιβεβαιώσει για ακόμα μια φορά τα παραπάνω
  Γιατί, όπως λέει και μια παροιμία, όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται

ntafi82

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Γιατι ασχολεισαι? Εχεις ορεξη για τσακωμους?

OP
OP
P

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Και ο τσακωμός μέρος του forum είναι, φίλε ntafi. Δεν είναι ο τσακωμός που με προβλημάτισε, αλλά το γεγονός οτι ένα συγκεκριμένο άτομο έχει όλες τις προδιαγραφές να γίνει η αιτία της ερήμωσης του forum. ʼν αρχίσουν να κλειδώνουν ένα-ένα τα θέματα, πόσοι θα μπαίνουν στο site και κατ'επέκταση στο forum;

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Ποιο αρχίδι τα κάνει αυτά να του κόψω την πούτσα απο την ρίζα και να του την βάλω τάπα στο κωλοβαλβίδι  :knuppel:

OP
OP
P

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
ʼρχοντα SpermBob, έγραψες πάλι!
Τα σέβη μου

ntafi82

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Στο λεω γιατι επειδη εχω καταλαβει οτι το ατομο που λες ειναι τελειως καμενο οταν παρει χαμπαρι το θεμα προβλεπεται να κλειδωθει και αυτο!!

OP
OP
P

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Εν τω μεταξύ όμως, θα έχει καεί και απο το forum. Δεν ενδιαφέρομαι να μείνει ανοιχτό το θέμα, να βάλει λίγο μυαλό το άτομο θέλω. (τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον δύσκολο)

ntafi82

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Πουτανας κωλος δεν γυρνα μητε τρελου κεφαλι!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom