powerline75
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Τις τελευταίες δύο ημέρες, κλειδώθηκαν απο τους συντονιστές του forum δύο θέματα. Οι συντονιστές έκαναν πολύ καλά και τα κλείδωσαν. Στο ένα απο αυτά, ίσως τη μισή ευθύνη να την είχα εγώ. Στο άλλο, δεν είχα postαρει καθόλου. Ο κοινός παράγοντας και στα δύο θέματα, ήταν ένα συγκεκριμένο μέλος και ο τρόπος που αντιδρά όταν κάποιος διαφωνεί με τις απόψεις του. Το forum είναι διάσπαρτο απο μικρές ή μεγαλύτερες σε έκταση διαμάχες που έχουν άμεση σχέση με τα post του συγκεκριμένου ατόμου.
Πραγματικά θλίβομαι, μιας και η έννοια του forum βασίζεται στον αμοιαίο σεβασμό όσων συμμετέχουν, ΚΥΡΙΩΣ αυτών που διαφωνούν με κάποιους. Το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει διδαχθεί την έννοια του σεβασμού, πράγμα που αποδυκνείει με κάθε ευκαιρία.
Υποψιάζομαι οτι ένα μεγάλο ποσοστό όσων διαβάσουν αυτό το θέμα θα καταλάβουν το άτομο στο οποίο αναφέρομαι.
Αν και θα μπορούσα να αναφέρω το nickname του, δεν θα το κάνω. Έχω την νοσηρή βεβαιότητα οτι θα εμφανιστεί αυτοπροσώπως, για να επιβεβαιώσει για ακόμα μια φορά τα παραπάνω
Γιατί, όπως λέει και μια παροιμία, όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται
Πραγματικά θλίβομαι, μιας και η έννοια του forum βασίζεται στον αμοιαίο σεβασμό όσων συμμετέχουν, ΚΥΡΙΩΣ αυτών που διαφωνούν με κάποιους. Το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει διδαχθεί την έννοια του σεβασμού, πράγμα που αποδυκνείει με κάθε ευκαιρία.
Υποψιάζομαι οτι ένα μεγάλο ποσοστό όσων διαβάσουν αυτό το θέμα θα καταλάβουν το άτομο στο οποίο αναφέρομαι.
Αν και θα μπορούσα να αναφέρω το nickname του, δεν θα το κάνω. Έχω την νοσηρή βεβαιότητα οτι θα εμφανιστεί αυτοπροσώπως, για να επιβεβαιώσει για ακόμα μια φορά τα παραπάνω
Γιατί, όπως λέει και μια παροιμία, όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται