You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θέλξη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 395
- Εμφανίσεις 77K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
πολυ ωραια γυναικα.
αλλα ρε μαγκες οταν ηταν θεσσαλονικη την ειχε γκομενα μια μαιμουδοφατσα εντελως,και μην φανταζεστε κανενας τυπος με πολλα λεφτα,μια νορμαλ δουλεια ειχε και ενα αυτοκινητο τις πλακας.
ακομα δεν ειχε γινει φιρμα μεγαλη,ηταν μια τραγουδαρια στα πρωτα βηματα.
αλλα ρε μαγκες οταν ηταν θεσσαλονικη την ειχε γκομενα μια μαιμουδοφατσα εντελως,και μην φανταζεστε κανενας τυπος με πολλα λεφτα,μια νορμαλ δουλεια ειχε και ενα αυτοκινητο τις πλακας.
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
δεν ξερω ρε παιδια αλλα η φατσα αυτης της γκομενας με κανει χαζο εκτος απο το κορμι που ειναι εκτος συναγωνισμου φυσικα ισως εχει και αλλες με καλυτερες φατσες δεν αντιλεγω αλλα αυτη εχει κατι το προσωπο της που με ταραζει
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
αν και αργησα ενα χρονο να δω το ποστ σε ρωταω ξεκαθαρα σε ποια οδο?μένει κοντά σου... χαμουρίτσα !! έχε τα ματια σου ανοιχτα , ;)
αν και αργησα ενα χρονο να δω το ποστ σε ρωταω ξεκαθαρα σε ποια οδο?
kαι σε είχαμε για .....ανοιχτομάτη !
...metακόμησε ...νέος ;)
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.812
- Πόντοι
- 35.668
Όπως τα λες τύπε μου.Και Τούμπα που πήγαινε σχολείο κάτι φιλαράκια μου την είχανε συμμαθήτρια και δεν ήτανε και καμιάς εξωτικής ομορφιάς(και ποιά είναι θα μου πεις σε τόσο νεαρή ηλικία;)'Ολες έτσι ξεκινάνε.Μετά όμως την έπιασε γκόμενα ο Λιαδέλης, την κατέβασε κάτω Αθήνα και την έβαλε στο κουρμπέτι..πολυ ωραια γυναικα.
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
την καριολα ποτε προλαβεkαι σε είχαμε για .....ανοιχτομάτη !
...metακόμησε ...νέος ;)
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Συμφωνώ.Την είχα δει από κοντά στο Βέρτη κ έχει φοβερό κορμί...δεν ξερω ρε παιδια αλλα η φατσα αυτης της γκομενας με κανει χαζο εκτος απο το κορμι που ειναι εκτος συναγωνισμου φυσικα ισως εχει και αλλες με καλυτερες φατσες δεν αντιλεγω αλλα αυτη εχει κατι το προσωπο της που με ταραζει
Φάτσα πολύ μέτρια όμως,ειδικά έτσι όπως είναι βαμμένη στις άνωθι φωτογραφίες είναι γάμησε τα...
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
Aπορω ωρες ωρες για μερικους εδω μεσα!!!
διαβαζω για ατσουμπαλα ποδια.....παραπανω που ανετρεξα λιγο γρηγορα <αλογα>....!
αλλος την ηξερε στο σχολειο πριν 10 χρονια 15!!!
και γω πριν 15 χρονια δεν ημουν οπως ειμαι τωρα!! ηλικιακα-σωματικα κλπ κλπ!!!!!
αλλος την εβγαλε κ αυτη βιζιτου!!!
ΕΛΕΟΣ δλδ!
η κοπελα αντικειμενικα ειναι τρελο μουνι.....!
για οποιον ειναι αλογα (αν του κατσει ενα παρομοιο μουνι) ας την αφησει σε μας που μαστε 1.90 και μπορουμε να τις κουμανταρουμε τις αλογες......
διαβαζω για ατσουμπαλα ποδια.....παραπανω που ανετρεξα λιγο γρηγορα <αλογα>....!
αλλος την ηξερε στο σχολειο πριν 10 χρονια 15!!!
και γω πριν 15 χρονια δεν ημουν οπως ειμαι τωρα!! ηλικιακα-σωματικα κλπ κλπ!!!!!
αλλος την εβγαλε κ αυτη βιζιτου!!!
ΕΛΕΟΣ δλδ!
η κοπελα αντικειμενικα ειναι τρελο μουνι.....!
για οποιον ειναι αλογα (αν του κατσει ενα παρομοιο μουνι) ας την αφησει σε μας που μαστε 1.90 και μπορουμε να τις κουμανταρουμε τις αλογες......
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
man εισαι τρελος?Στις 3 τελευταιαες φωτο που εχει αρτσουμπαλα ποδια...δεν την γοητευουν καθολου...
η γκομενα ειναι 1,85 και φοραει 20ποντα τακουνια
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Στάζει μέλι ..... η πούτσα του ΛιαδέληΌπως τα λες τύπε μου.Και Τούμπα που πήγαινε σχολείο κάτι φιλαράκια μου την είχανε συμμαθήτρια και δεν ήτανε και καμιάς εξωτικής ομορφιάς(και ποιά είναι θα μου πεις σε τόσο νεαρή ηλικία;)'Ολες έτσι ξεκινάνε.Μετά όμως την έπιασε γκόμενα ο Λιαδέλης, την κατέβασε κάτω Αθήνα και την έβαλε στο κουρμπέτι..
φίλε θάνο η τύπισα είναι τεράστια (δεν εννοώ χοντρή), πανύψηλη, πάρα πολύ εντυπωσιακή, και χωρίς τακούνια, έβαλε πριν 1-2 χρόνια και βυζιά και ψαρώνεις άσχημα
δεν σε ξέρω, αλλά οριακά είσαι στο 1,90 για να την κουμαντάρεις, θέλεις κάτι πόντους ακόμη κα γυμναστήριο οπωσδήποτε
εγώ στο 1,75 πάντως παθαίνω κόκομπλόκο όταν την βλέπω στο μαγαζί
απλά δεν κάνει από όσο ξέρω καταδρομικές ενέργειες, δεν έχει θέμα με τα φράγκα
δεν σε ξέρω, αλλά οριακά είσαι στο 1,90 για να την κουμαντάρεις, θέλεις κάτι πόντους ακόμη κα γυμναστήριο οπωσδήποτε
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
σε πιστευω...φίλε θάνο η τύπισα είναι τεράστια (δεν εννοώ χοντρή), πανύψηλη, πάρα πολύ εντυπωσιακή, και χωρίς τακούνια, έβαλε πριν 1-2 χρόνια και βυζιά και ψαρώνεις άσχημα
λογικο ειναι λογω υψους-βυζιων.....γενικα εχει ογκο να ψαρωσεις...!
αν το 1.90 εσυ το θεωρεις οριακο εγω σηκωνω τα χερια ψηλα!! ΟΚ!
περι ορεξεως κολοκυθοπιτα! στην τελικη δεν θα βγαλουμε και μεζουρες! οσον αφορα τον ογκο που λες και το γυμναστηριο....δεν κολαει πουθενα! το υψος ειναι υψος!!!
πιστευω οτι το 1.90 ειναι ενα (οριακα για μενα) καλο υψος! ουτε παρακατω ουτε παραπανω!!
μειονεκτικα δεν εχω νιωσει πολλες φορες στην ζωη μου (για υψος μιλαω παντα)
ο πατερας μου ειναι 1.92 ο αδερφος 1.93 (ειναι τοσο μικρη η διαφορα που δεν φενεται καν)
μειονεκτικα ενιωσα με καποιον που ηταν 1.98!!!!!
και τεσπα το θεμα μας ειναι η Θελξη ΟΧΙ ΕΓΩ!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 2K