Νέα

Θελω να γαμάω την πουτάνα και να είναι μέσα στο δωμάτιο και η τσατσά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristosBBW
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
σωστος τυπε :rockon:
εκανε καλο κουζινογαμησι η πουτανα?
πολυ καλο :rockon:

αραξα σε πλαστικη καρεκλα απο γυφτους και με πιπωνε γονατιστη

και μετα την πηρα στα 4 ενω ακουμπουσε σε μια κουζινα/ψυγειο/τραπεζι,δε θυμαμαι ακριβως

στην τηλεοραση επαιζε κωνσταντινου και ελενης :headbang2:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

και μετα την πηρα στα 4 ενω ακουμπουσε σε μια κουζινα/ψυγειο/τραπεζι,δε θυμαμαι ακριβως

εισαι τυπος :rockon:

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Σήμερα το Ε22 ήταν τσοντοσινεμά. Α-καπέλο με κινητικά προβλήματα, ριγκάκια, χρυσαφικά, σέξι φορέματα, αράπηδες ...

Στη διαδρομή από Ελληνικό για Λίμνη Βουλιαγμένης, αφιερώνω το παρακάτω τραγούδι:

Όλα αυτά με έκαναν να καυλώσω άσχημα. Για αυτό το λόγω σήμερα στις 18:30 θα πάω μπουρδελότσαρκα, για να πραγματοποιήσω τη φαντασίωσή μου.

Προγραμματισμένη διαδρομή
Δροσοπούλου 97, Δροσοπούλου 98, Πιπίνου 54, Παρασίου 36, κτλ.

Μόλις γυρίσω, θα σας διηγηθώ λεπτομερώς τα καυτά νέα.

Επισκέπτης
Σήμερα το Ε22 ήταν τσοντοσινεμά. Α-καπέλο με κινητικά προβλήματα, ριγκάκια, χρυσαφικά, σέξι φορέματα, αράπηδες ...

Στη διαδρομή από Ελληνικό για Λίμνη Βουλιαγμένης, αφιερώνω το παρακάτω τραγούδι:

Όλα αυτά με έκαναν να καυλώσω άσχημα. Για αυτό το λόγω σήμερα στις 18:30 θα πάω μπουρδελότσαρκα, για να πραγματοποιήσω τη φαντασίωσή μου.

Προγραμματισμένη διαδρομή
Δροσοπούλου 97, Δροσοπούλου 98, Πιπίνου 54, Παρασίου 36, κτλ.

Μόλις γυρίσω, θα σας διηγηθώ λεπτομερώς τα καυτά νέα.
...σορρυ μαν...μα το Ε22 σημερα τα τιναξε τα πεταλα και ηταν σταματημενο λιγο πριν το Ασκληπιειο Βουλας με ανοιχτο το καπακι της μηχανης..

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.773
Πόντοι
1.106
Τι έγινε ακόμα να το φτιάξουν το Ε22;;

kalpol

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Κριτικές
7
Like
26
Πόντοι
1
εγω παντως εχω ζητησει απο τσατσα να μου φερει την πουτανα στο δωματιο και να κατσει μεσα. γιατι με γκαβλονει το ιδιο πραμα. μου την εφερε μεσα αλλα ισα ισα που αρχισε να μου σηκωνεται εφυγε εξω.

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
Α ρε Τάκη πως το κατάλαβα ότι θα σε πετύχαινα εδώ μέσα...

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Ωραία φάση είναι. Να έχει τσάτσο, και να έλθει στο δωμάτιο παρτουζα. Γαμω την καυλα είναι. Άμα μετραει και ο τσατσος, και η κοπέλα. Γαμω της φάσεις! Έχω κάνει στο????ΓΑΜΩ!! :knockinb: :pipa3: :pipa2:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Σπουδαία τα λάχανα!
Εμένα μια φορά στο Αγκύρας 1 μου είχε προτείνει να τον γαμήσω τζάμπα ο τσάτσος! Σοβαρολογώ τώρα.

Είχε στήσει αυτί που έπαιρνα την Εύα, "φιάχτηκε" προφανώς και μετά που βγήκα μου την έπεσε και μου έλεγε "Ναι καλή πίπα κάνει η Εύα, καλή κι η Μαριάννα, αλλά η δική μου δεν παίζεται!" :grin: :grin:
Φίλε! Εάν δεν του κάθισες έχασες! Κάνη γαμω τα τσιμπούκια. Και γαμαει και κωλο. Εχει ψωλαρα!! :pipa3: :pipa3: :kissass2:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
παιδια εγω θελω να γαμαω στο κωλομπαρο την βιζητου ..και να ειναι μεσα στην καβατζα ενας πετεινος :)

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Φίλος μου είχε κολλήσει με μια τσατσά σε γνωστό στούντιο της Αττικής. Επειδή αυτός γενικά είναι κατά των πουτάνων, ήθελα να του κάνω δώρο τη τσατσά.

Πήγα λοιπόν μια μέρα μόνος στη τσατσά για να τη πείσω να κάτσει στο φίλο μ. Της πρότεινα 20 ευρώ μπροστά και άλλα 50 μετά τη πράξη με το φίλο μου. Έτοιμη ήταν για το ναι αλλά κάτι τη κράτησε και είπε όχι. Άν ανέβαζα τη προσφορά ίσως και να έσπαγα το δισταγμό της.. :huh:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16

πσσσσσσσσσσσ :rockon:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Ξέρω ότι οι περισσότεροι γουστάρουμε. Όταν είμαστε στο δωμάτιο σε αναμονή, της κοπέλας.  Να μπουκαρει ο τσατσος μέσα, για ένα τσιμπούκι η γλυφωκολι. Γενικά για καμία ανωμαλία! Εγώ πάντως γουστάρω!!! :bigdick: :bigdick: :bigdick:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16

Θα ήτο άκρως cult σκηνικό αν,λίγο πριν την κορύφωση,άναβες κάνα "μάτι" και την έκανες να καεί απο καυλα  :cheesy:.Παντως και σε μένα,στην πιο πρόσφατη τσάρκα που έκανα,μου πρότειναν παρτούζα εκδιδόμενη και τσατσά( σε μια περίπτωση στην ίδια τιμή και στην άλλη με +5e  :tooth: ),σε ένα στο μετάξι,κάπου στην Ιάσωνος και στο Φ.67 στην 2η απογευματινή  :tits2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom