Νέα

Θέλω να ανοίξω στούντιο μασάζ -γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα drmounakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

drmounakis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας παιδια στο σαιτ μπαινω συχνα απλα μονιμως ξεχναω με ποιο μειλ μπαινω , χανω το κωδικο και ξαναφτιαχνω νεο προφιλ.
Εδω και καιρο σκεφτομαι να ανοιξω ενα στουντιο μασαζ , το οποιο δε θα προσφερει σεξ παρά μονο μασαζ.Σε καμια περιπτωση δε θα ηθελα να προσφερεται σεξ γιατι μετα μπαινουμε σε αλλους δρομους. Θα ηθελα να σας ρωτησω εαν θα πηγαινατε ποτε ή πατε σε στουντιο για να σας κανουν μασαζ και κατα ποσο θα πετυχαινε ενα τετοιο εγχειρημα.
Καποιος φιλος τυχαινει να εχει ιδια σκεψη? Γιατι οχι να μη δουμε και το ενδεχομενο συνεργασιας αν τελικα κανω τετοιο βημα γιατι ειμαι στο 50-50 και δε ξερω παρα πολλα σχετικα με το μασαζ , κατα ποσο θα πετυχαινε τα αρνητικα τα θετικα κτλ

ευχαριστω και αναμενω γνωμες

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Δε θα χει σεξ ;

Τι δηλαδή ; Νόμιμη επιχείρηση; Στην Ελλάδα ; ΜΠουαααχαχαχααχαχαχαχαχαχα !

ΤΕΛΟΣ

OP
OP
D

drmounakis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
ρε φιλε να σε ρωτησω κατι? ολα τα στουντιο που παρεχουν σεξ νομιμα δεν ειναι οσον αφορα εναρξη εφορια κτλ?
Ασχετα αν ειναι παρανομο το σεξ....Δηλαδη πιστευεις πως μονο μασαζ χωρις σεξ δε θα πιανε?Για πες τιποτε αλλο γιατι φαινεσαι ειδικος

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.839
Πόντοι
37.127
ρε φιλε να σε ρωτησω κατι? ολα τα στουντιο που παρεχουν σεξ νομιμα δεν ειναι οσον αφορα εναρξη εφορια κτλ?
Ασχετα αν ειναι παρανομο το σεξ....Δηλαδη πιστευεις πως μονο μασαζ χωρις σεξ δε θα πιανε?Για πες τιποτε αλλο γιατι φαινεσαι ειδικος
σε ποια περιοχή σκέφτεσαι να το ανοίξεις ρε παλικάρι?

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ειδικός στα μασατζίδικα, είναι ο JERRY
και για τα στούντιο, ο CHEYENNE !

Εγώ, στιχάκια γράφω ! :grin:

OP
OP
D

drmounakis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Νιτρο σκεφτομαι για πατησιων ψηλά ομως ανω πατησια ή γαλατσιου - γαλατσι γενικως καπου να μπορει να εχει προσβαση καποιος εχω σκεφτει και αλλες περιοχες οπως περιστερι...ακομη κ για κολωνακι αλλα ειναι ακριβοι οι χωροι συν το θεμα του παρκαρισματος...
ειμαι σε σκεψεις....εσυ ποια περιοχη θα θεωρουσες καλη?

tsiboukios -loutsos πειτε τιποτα....κ εσεις στανταρ ειδικοι ειστε

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Mπα!!!
Χωρίς κοψίδια
Δεν είσαι και ειδικός στις ισχυαλγίες οσφυαλγίες ρευματικά
θα σου μείνει και κανένας πάνω στην τάβλα
Αστο καλύτερα φίλε μου :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Νιτρο σκεφτομαι για πατησιων ψηλά ομως ανω πατησια ή γαλατσιου - γαλατσι γενικως καπου να μπορει να εχει προσβαση καποιος εχω σκεφτει και αλλες περιοχες οπως περιστερι...ακομη κ για κολωνακι αλλα ειναι ακριβοι οι χωροι συν το θεμα του παρκαρισματος...

ετσι μαν γαλατσι μερια που μενω και κοντα να με εχεις σταθερο πελάτη  :grin:

OP
OP
D

drmounakis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
σταμ θα σαι ο πρωτος πελατης - επιτιμο μελος!! μασαζακι ποτακι ...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
γεια σας παιδια στο σαιτ μπαινω συχνα απλα μονιμως ξεχναω με ποιο μειλ μπαινω , χανω το κωδικο και ξαναφτιαχνω νεο προφιλ.
Εδω και καιρο σκεφτομαι να ανοιξω ενα στουντιο μασαζ , το οποιο δε θα προσφερει σεξ παρά μονο μασαζ.Σε καμια περιπτωση δε θα ηθελα να προσφερεται σεξ γιατι μετα μπαινουμε σε αλλους δρομους. Θα ηθελα να σας ρωτησω εαν θα πηγαινατε ποτε ή πατε σε στουντιο για να σας κανουν μασαζ και κατα ποσο θα πετυχαινε ενα τετοιο εγχειρημα.
Καποιος φιλος τυχαινει να εχει ιδια σκεψη? Γιατι οχι να μη δουμε και το ενδεχομενο συνεργασιας αν τελικα κανω τετοιο βημα γιατι ειμαι στο 50-50 και δε ξερω παρα πολλα σχετικα με το μασαζ , κατα ποσο θα πετυχαινε τα αρνητικα τα θετικα κτλ

ευχαριστω και αναμενω γνωμες

Βρε καλως τα παιδια τα δικα μας!  :grin:

Ελα μεσα να σε κερασουμε λιγο ταχειας πηξεως!  :sunglasses:

cementu.png

230998452259e8abac63.jpg

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.839
Πόντοι
37.127

κανένα στούντιο μασάζ δεν είναι νόμιμο αν δεν πληρεί τις παρακάτω προϋποθέσεις φίλε μου:
1. ο ιδιοκτήσης ή έστω ένας εταίρος να είναι διπλωματούχος αναγνωρισμένης σχολής φυσιοθεραπείας
2. ο χώρος να πληρεί τις υγειονομικές προυποθέσεις (κανείς χώρος από τα μασατζίδικα που προσφέρουν sex δεν τις πληρεί)
3. ο χώρος να πληρέι τις προϋποθέσεις πυρασφάλειας
4. στον χώρο να εχουν προβλεφθεί ειδικοί χώροι ενδιαίτησης (αποδυτήρια)
5. να υπάρχει τουλάχιστον ένας χώρος αναμονής και δύο τουαλέτες με μπάνιο.
6. το στούντιο να απασχολεί προσωπικό που να είναι διπλωματούχοι αναγνωρισμένης σχολής φυσιοθεραπείας (λόγω του ότι οι θεραπείες βασίζονται στην απευθείας επαφή με το ανθρώπινο σώμα χωρίς να μεσολαβεί συσκευή)

αυτά για αρχή και μετά πας εφορία για κωδικούς ... αντε καλό κουράγιο και αμα ανοίξεις νόμιμο μασάζ να μας καλέσεις στα εγκαίνια!!!

Το μοναδικό νόμιμο επιτυχημένο στούντιο μασάζ που ξέρω είναι κάπου προς Αιγάλεω -Νίκαια και είναι Ταυλανδέζικο.
Ο ιδιοκτήτης είναι γιατρός έχει μέσα 8 Ταυλανδές που δουλέυουν απο το πρωί μεχρι το βράδυ και είναι ο μάγκας συμβεβλημένος με το ΙΚΑ (για αυτό και έχει πολύ δουλειά)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

άκου ειδικό, δεν με λές , σε τέτοιες εποχές ανευ φραπέ, μπριζόλας  σημαίνει ότι απευθύνεσαι σε άλλο κόσμο. Ο τόπος έχει γεμίσει spa massage,aπό ξενοδοχεία κέντρα, πριβέ και ότι μπορείς να φανταστείς. μεγάλο ρίσκο  το βλέπω εκτός και άν είσαι
ο τόπ μασέρ- φυσιοθεραπευτής διπλωματούχος ξεκίνα απο κατ οίκον και βλέπεις και βλέπεις  :dunno:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
κατσε ρε μανος ,

δηλάδη πες σου ελεγα το χω το θεμα κτλ κτλ θα εκανες συνεργασια να ανοιξεις επιχειρηση με καποιον αγνωστο απο ενα site ???

δηλαδη τι να πεις μερικες φορες , εδω πια δεν εμπιστευομαστε ουτε τον ισκιο μας... :headbang:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
και δε ξερω παρα πολλα σχετικα με το μασαζ 
εδώ, σοβαρά οργανωμένα μαγαζιά, στελεχωμενα με εμπειρους επαγγελματίες, και βαρανε τις μυγες με σφεντονα αυτη την εποχη...

Εσυ που εισαι ασχετος θα πετυχεις??? (ρητορικο το ερωτημα - βρες κατι αλλο) :dunno:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αυτο που θεs ν ανοιξειs , για τον σκοπο που παλι θεs ν ανοιξειs , δεν νομιζω να φτουρησει.....και μαλιστα σε τετοιεs εποχεs.....
Ολοι εδω θελουν το....."παξιμαδακι" τουs στον καφε ;) ;) ;)

midi

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
170
Πόντοι
1
Απορω τη συζητατε ακομα...δεν βλεπετε πως λεγετε το site...Ελεος εδω μεσα δεν ειναι για συμβουλες επιχειρησης....

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.058
Πόντοι
7.775
Να σου πω κατι παλικαρι. No μπριζολιτσα no party. Μη περιμενεις να πιασει.

enterpreneur

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Κριτικές
30
Like
345
Πόντοι
2.272
Να σου πω κατι παλικαρι. No μπριζολιτσα no party. Μη περιμενεις να πιασει.
διαφωνώ κάθετα. εννοείται μπορεί να πιάσει, αλλά θα πρέπει να βρεις κάτι που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις ανάλογα με τους πελάτες που στοχεύεις.
Οκ δεν προσφέρεις μπριζόλα αλλά έχεις τις πιο όμορφες και ενδιαφέρουσες κοπέλες.
Ή έχεις το πιο φθηνό-γρήγορο μασάζ. Ή τον πιο όμορφο χώρο με μπαράκι όπου μπορεί κάποιος να κάνει και παρέα. κτλ κτλ
Γενικά, αν θέλεις να πιάσει κάτι τέτοιο πρέπει να βρεις κάτι που θα σε διαχωρίζει από όλα τα μπριζολάδικα και θα δίνει το κάτι παραπάνω.
Στην θέση σου πάντως θα ξεκινούσα από το προσωπικό και μετά τον χώρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom