Νέα

Θέλω λεφτά !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xistis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Γαμω το μπελα μου.

600ευρω βασικος μισθος.Και καθομαι μετα να βλεπω τηλεοραση για το πιο κοπροσκυλο θα μας κυβερνησει παλι. στα @@ μου. εγω 600 επαιρνα 600 θα παιρνω. Με το καθε αφεντικο να νομιζει πως εχει κανα μαυρο με αλυσιδες και δουλευει γι'αυτον.

να βαλω βενζινη να ριξω ενα πιτσιλισμα να πιω και ενα ποτο εφυγε το 1/6 του μισθου !! ΕΛΕΟΣ !!

να πουλησω ναρκωτικα δεν ειμαι τετοιος τυπος να κλεψω τιποτα παλι δεν μπορω....

μαλλον θα πεθανω σαν μαλακας...

edit giorgospapa: τροποποιηθηκε ο τιτλος του θρεντ σε μικρους χαρακτηρες. παρεπιπτοντως παληκαρι, ριξε και μια ματια www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=151&topic=2.msg914#new]εδώ[/url]

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
αχ εγω με 2 μωρα  περνω 1200-με 1300 και παλι δεν γινεται σου λεω ρε παιδακι μου κατι πρεπει να γινει

OP
OP
X

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
αχ εγω με 2 μωρα  περνω 1200-με 1300 και παλι δεν γινεται σου λεω ρε παιδακι μου κατι πρεπει να γινει

Και ακουω τωρα στις ειδησης οτι οι κοπρητες για τα προεκλογικα δινουν απο 15.000 - 30.000 ευρω για 30 μερες για να νοικιασουν για τις εκλογες τα σπιτια....

Το θεμα ειναι τις κλωτσιες τις θελουν αυτοι οι πολιτικοι ή αυτοί που βγαίνουν με τα σημαιακια και τα αμάξια και πανυγιρίζουν.....  :jerking:  :think:

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
ψηφισε Παπαρήγα που γινει βασικο μισθο 1000 ευρώ  :jerking:

OP
OP
X

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Στη περίπτωση που βρεθεί ο ευεργέτης.. έχετε με υπόψη σας.. :grin:

Αν δεν βρεθεί....ΦΟΡΟΥΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ.... :grin:

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
ρε σου λεω καψημο θελουν και οι τρακοσιοι.να σε παω σε ενα ανθοπολειο στο κολονακι που κανει ταχα μου ανθο-διμιουργιες πολυ μαγκας ο τυπος να δεις πως πληρωνουν 3000-3500€ενα στολισμα.αλλα αυτοι τα πληρωνουν οι καριολιδες;εμεις οι μαλακες τα πληρωνουμε που τους ψυφιζουμε κιολας :ak: :ak: :ak:

kokopoco

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
15
Πόντοι
0
Γαμω το μπελα μου.

600ευρω βασικος μισθος.Και καθομαι μετα να βλεπω τηλεοραση για το πιο κοπροσκυλο θα μας κυβερνησει παλι. στα @@ μου. εγω 600 επαιρνα 600 θα παιρνω. Με το καθε αφεντικο να νομιζει πως εχει κανα μαυρο με αλυσιδες και δουλευει γι'αυτον.

να βαλω βενζινη να ριξω ενα πιτσιλισμα να πιω και ενα ποτο εφυγε το 1/6 του μισθου !! ΕΛΕΟΣ !!

edit giorgospapa: τροποποιηθηκε ο τιτλος του θρεντ σε μικρους χαρακτηρες. παρεπιπτοντως παληκαρι, ριξε και μια ματια www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=151&topic=2.msg914#new]εδώ[/url]
για να τα δινεις στα μπουρδελα εχεις ομως.....!!!!!!βρες δευτερη δουλεια

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
ωραια λογικη ρε....ας κοψει και το φαι για κανα δυο μερες...αφου θα φαει την τριτη...

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Καλο θα ηταν, οποιος θελει λεφτα, να μας γραψει και τι προγραμμα κανει, για να ξερουμε τι θα δωσουμε.

nikoscbr

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γαμω το μπελα μου.

Οι πουστηδες οι πολιτικοι φταινε η ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο ελληνικος λαος που τους ψηφιζει ενω τον εχουνε ξεσκισει στο πηδημα;

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Οι πουστηδες οι πολιτικοι φταινε η ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο ελληνικος λαος που τους ψηφιζει ενω τον εχουνε ξεσκισει στο πηδημα;

+1000
Οπως λεει και ο λεβεντης,εχουμε αυτους που μας αξιζουν.παντως εγω ποτε δεν εχω ψηφισει τα 2 μεγαλα κομματα,εχουν δοκιμασθει και αποτελεσμα πολυ λιγο.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
+1000
Οπως λεει και ο λεβεντης,εχουμε αυτους που μας αξιζουν.παντως εγω ποτε δεν εχω ψηφισει τα 2 μεγαλα κομματα,εχουν δοκιμασθει και αποτελεσμα πολυ λιγο.
Ο λαός απαιτεί ο Λεβέντης στην Βουλή.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

και επειδή μιλάμε για λεφτά.....όλα τα λεφτά!!!! :dancing: :dancing: :dancing:

OP
OP
X

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Δυστηχως με τους μισθους που δινουν 600ευρω και 700ευρω οχι να ζήσεις δεν μπορεις αλλα ουτε να επιβιωσεις...

Και αυτοι που εχουν πρωτοι την ευθυνη ειναι κατι ανθρωπακια που μολις βγουν τα αποτελεσματα των εκλογων βγαινουν με σημαιακια και πανυγηριζουν μεχρι το πρωι.....και μετα απο 2-3 μηνες ειναι σε πορεια διαμαρτυριας στο συνταγμα...  :jerking:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ναι.. ελεγα να μην φθασω ως εκει... να κανω υπομονη να περασει ο μηνας ανευ τετοιας επιλογης :2funny:

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Τί λεφτά και μαλακίες! Εγώ θέλω τον Γιασικεβίτσιους!!!!!  :helpplea:

Επισκέπτης
Οι πολιτικοί καλά κάνουν και μας δουλεύουν αφού υπάρχουν τόσα χιλιάδες(ή καλύτερα εκατομύρια) πρόβατα που τρέχουν πίσω από τα κόμματα,γλείφουν τους πολιτικούς με απότερο σκοπό την εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων,πιστεύουν σε ψευτοϊδεολογίες,φανατίζονται τσακώνονται για τις παρατάξεις αγνοώντας τα αληθινά προβλήματα της καθημερινότητας.Εμένα πάντως η ζωή μου δεν πρόκειται να αλλάξει όποιο κόμμα κι αν βγει στην εξουσία ή μπει στη Βουλή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom