Κόκκινη λυσσα
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 2.497
- Πόντοι
- 441
Προφανώς μιλάει για άλληΠοια πενηντάρικα αδερφέ;;;
100 δε ζητάει;;;
Αλλά δε βαριέσαι , η εξυπνάδα να είναι καλά ….
Προφανώς μιλάει για άλληΠοια πενηντάρικα αδερφέ;;;
100 δε ζητάει;;;
Α ,και η λάσπη ….Προφανώς μιλάει για άλλη
Για σένα μιλάω. Και το ξέρειςΠροφανώς μιλάει για άλλη
50 για μια πίπα είχα δώσει. Όσο θέλει ας το πάει. Ελεύθερη αγορά έχουμε είναι κι ο πληθωρισμόςΠοια πενηντάρικα αδερφέ;;;
100 δε ζητάει;;;
Αυτή που διαρκεί μισή ώρα εννοείς ;;;50 για μια πίπα είχα δώσει. Όσο θέλει ας το πάει. Ελεύθερη αγορά έχουμε είναι κι ο πληθωρισμός
Πρώτον δεν ξεπετάωΑυτή που διαρκεί μισή ώρα εννοείς ;;;
Γεια σου σεβαστέ !!!Καυλησπέρα Κατερίνα!!!
Πες του τζάμπα μάγκα να προσέχει μην σκίσει το μασαζοκαλτσον! Ρε τι ρεμαλια κυκλοφορούν εδώ μέσα!!Δέχομαι απειλές
Γιατί το λες αυτό;;;Πες του τζάμπα μάγκα να προσέχει μην σκίσει το μασαζοκαλτσον! Ρε τι ρεμαλια κυκλοφορούν εδώ μέσα!!
τη φωτο θα την κρατησω για να εχουμε ντοκουμεντα για μελλοντικη χρηση.Δέχομαι απειλές
@mitroglou μετα μην απορεις για ποιο λογο σε κραζουν.....οπου να ναι θα βγεις και θα πεις οτι ετσι το ελεγες και κατι τετοιες "εξυπναδες". just to know το printscreen εχει αποθηκευτει και οπου θα εμφανιζεσαι και θα κανεις κονξες θα το βλεπεις μπροστα σου.Δέχομαι απειλές
Συμφώνησα και πήρα το ρίσκο.Πρώτον δεν ξεπετάω
Δεύτερον εάν δεν σου άρεσε ας έφευγες
Συμφώνησες από πριν
Ή όχι ;;;
Ευτυχώς που λες από μόνος σου πως σε μπλόκαραΣυμφώνησα και πήρα το ρίσκο.
Δεν έχω να πω κάτι για αυτό.
Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να σε κακολογήσω δημόσια αν δεν μου είχες φερθεί με τόση αγένεια και με ψέματα χωρίς κανέναν λόγο.
Έχεις το κακό συνήθειο να λες την τελευταία κουβέντα και μετά να μπλοκάρεις. Εδώ είναι φόρουμ, όποτε θα βλέπεις και τις απαντήσεις για κακή σου τύχη. Δεν μπορείς να παριστάνεις κάτι άλλο για πολύ καιρό. Είναι προσβολή για τις πραγματικές σεξεργατριες που σέβονται τον εαυτό τους και τους άλλους.
Η μιάμιση ώρα που με έβαζες να καταπίνω ;;;Ευτυχώς που λες από μόνος σου πως σε μπλόκαρα
Αυτό τα λέει όλα
Σε προειδοποίησα και εσένα να μείνεις μακριά μου Μιχάλη
Αφού επιμένεις όμως δεν έχω πρόβλημα να γίνουμε μαδομούνι
Ήρθες λες
Και σε μπλόκαρα
Υπάρχει κάποιο κενό
Άρα ξαναπροσπαθήσες να έρθεις
Παρεμπιπτόντως η ΙΚΕ που σε έκλεβαν , κατάφερε να κλείσει ;
Όταν με έπαιρνες να ζητήσεις συμβουλές και να κλεφτείς για την πρώην ήταν καλά ;
Δεν είμαι ο Μιχάλης.Ευτυχώς που λες από μόνος σου πως σε μπλόκαρα
Αυτό τα λέει όλα
Σε προειδοποίησα και εσένα να μείνεις μακριά μου Μιχάλη
Αφού επιμένεις όμως δεν έχω πρόβλημα να γίνουμε μαδομούνι
Ήρθες λες
Και σε μπλόκαρα
Υπάρχει κάποιο κενό
Άρα ξαναπροσπαθήσες να έρθεις
Παρεμπιπτόντως η ΙΚΕ που σε έκλεβαν , κατάφερε να κλείσει ;
Όταν με έπαιρνες να ζητήσεις συμβουλές και να κλεφτείς για την πρώην ήταν καλά ;
Προσβολή για τους άντρες είσαι από μόνοςΣυμφώνησα και πήρα το ρίσκο.
Δεν έχω να πω κάτι για αυτό.
Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να σε κακολογήσω δημόσια αν δεν μου είχες φερθεί με τόση αγένεια και με ψέματα χωρίς κανέναν λόγο.
Έχεις το κακό συνήθειο να λες την τελευταία κουβέντα και μετά να μπλοκάρεις. Εδώ είναι φόρουμ, όποτε θα βλέπεις και τις απαντήσεις για κακή σου τύχη. Δεν μπορείς να παριστάνεις κάτι άλλο για πολύ καιρό. Είναι προσβολή για τις πραγματικές σεξεργατριες που σέβονται τον εαυτό τους και τους άλλους.
Δεν απαντάω όταν είναι κάποιος μπλοκ γλυκέ μουΔεν είμαι ο Μιχάλης.
Δεν ήθελα να ξαναέρθω.
Μου έστειλες εσυ και απλώς απάντησα αλλά δεν το έλαβες ποτέ.
Μην το συνεχίσεις. Θα αναγκαστώ να σε εκθέσω χειρότερα και δεν το θέλω.
Μπορούν όλοι όμως να δουν πως μια πραγματική πουτανα δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να φωτογραφίσει πελάτη ή σεξ παρτνερ.
Μαζέψου πριν γίνει αμάζευτο.
Θέλει πολύ μυαλό να το καταλάβεις πως είσαι μπλοκ ;;;;Προσβολή για τους άντρες είσαι από μόνος
Δυστυχώς
Κουραστικός
Στο είπα
Δεν θέλω καμμία επαφή μαζί σου
Κρίμα οι σπουδές και τα ταξίδια στο εξωτερικό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν απαντάω όταν είναι κάποιος μπλοκ γλυκέ μου