Νέα

THE MALL Απογευματινός περίπατος....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimmakos1971
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Χτες κατά τις έξι φεύγοντας από τη δουλειά είπαμε με έναν συνάδελφο να πάμε να πιούμε ένα καφεδάκι καμμιά ωρίτσα. Καθώτι ζέστη και η δουλειά στην Κηφισίας λέμε πάμε στο Mall που είναι δυο βήματα.Με το που μπαίνουμε στον ναό του καταναλωτισμού και παρκάρουμε βλέπουμε τρεις λαμπάδες με άψογα ποδαράκια που κατέληγαν σε καυτά σορτσάκια.Ακολουθώντας τες από πίσω στις κυλιόμενες ανακαλύπτουμε ότι είναι μαμά με κόρες. Αυτή σαραντάρα με κορμί φωτιά και οι κόρες 17-19. Λέω στον νέο ( ο συνάδελφος 25αρης) αλλίμονο σε αυτόν που τις ντύνει και τις ταίζει.Πριν προλάβω να ολοκληρώσω την φράση μου βλέπω κοιλαρά μουστακαλή με το γυαλί να κρέμεται στον λαιμό με κορδονάκι να λέει στη μαμά κόψτε εισητήρια και έρχομαι.Ρεζουμέ πήγαν να δουν τον Χάρυ Πότερ.
Προχωράμε. Θηλυκά κάθε κατηγορίας και ηλικίας περιφέρονται στο κατάστημα. Εννοίωτε συνοδεύονται από βαριεστημένους άντρες που σκοτώνουν την ώρα τους χαζεύοντας κανένα διπλανό κολλαράκι.Μαστουρωμένο βλέμμα της ακόρεστης δίψας για κατανάλωση. Σαν το πρεζάκι στην Ομόνοια για ένα καινούργιο μπλουζάκι ,παπούτσι ,φούστα που δεν θα φορεθεί αφού ως γνωστόν φέτος κάποιος νόμος επιβάλλει υποχρεωτικά σόρτς.
Καθόμαστε για καφέ.Δεξιά μας μια γλυκίτατη 30+ με ανατολίτικα χαρακτηριστικά με κάποιον χοντρό 40φεύγα που είναι έτοιμος να κοιμηθεί.Παντρεμένοι? Ζευγάρι πάντως σίγουρα. Απέναντι πιπίνια 16-18 αδιάφορα για μένα. Σε λίγα λεπτά σκάνε δυο αστεράκια και κάθονται μπροστά αριστερά μας γύρω στα 25-27. Το ένα ψηλό με κατσαρό καρέ μαυρισμένο με κοκκαλάκια που προεξέχουν κάτω από το λαιμό (αδυναμία μου).Το έχω φάτσα.Χαρωπό γενικά παρλάρει με την φίλη που έχω πλάτη και σκανάρει ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Σε 5-10 λεπτά αφού μιλάμε περί ανέμων με το νέοπα του λέω αυτή παίζει ,μου απαντά α το δες κι εσύ. Για να μην μακριγορώ αυτό συνεχίζει αλλά η τύπισσα γλώσσα μέσα δε βάζει.Κάποια στιγμή του λέω ρε συ αυτή αν την έχεις γκόμενα θα σταματήσει μόνο με σκαμπίλι.Ερώτηση κρίσεως εδώ ρε μάγκες.Πώς χώνεσαι σε κάποια που σκανάρει αλλά δεν βάζει γλώσσα μέσα τις στην καφετέρια?
Τέλος πάντων κατά τις 7.30 την κάναμε.
Δίδαγμα. Αυτός είναι ο καθρέφτης του σήμερα ,αυτή είναι η μέση Ελληνίδα , η πελάτισσα του Mall. Σε καλύπτει? Εχει καλώς. Δεν σε καλύπτει? Η μόνη λύση είναι η λοβοτομή.......

tbag29

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλε τζιμακο ολα τα λεφταστο μολ ειναι οι κοιλιομενες σκαλες τοθ δευτερου. Αμα ανεβει καποια με φουστα και τυχαινει να εισαι απο κατω τα ειδες ολα πεντακαθαρα.Ασε αφηνω την γυναικα με τα παιδια να ψωνιζουν και κανω βολτα με τις σκαλες σου λεω

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πόσες φωτό έχω τραβήξει αλλά δεν μπορώ να σας τις δείξω,γιατί δεν μας αφήνουν οι αγαπητοί Mods... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
[move]THE ΜΑLL:Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ  [/move]

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Εγω γελαω με το αλλο...πουτανακι αβγαλτο βια 15-16 χρονω, με κορμι λαμπαδιτσα και καυτα μπουτακια να φοραει το ασπρο σορτσακι με το μαυρο τανγκα απο μεσα.Φυσικα γυαλι πραντα μασκα και μαλλι κομμωτηριου, υφος 1000 καρδιναλιων και αερινο περπατημα αλα Ζιζελ του στυλ ειμαι-μουναρα-και-το-ξερω-θαυμαστε-με-αλλα-μην-αγγιζετε.Και λεω με το φτωχο μου το μυαλο.Αμα εισαι 15 και εχεις τετοιο τουπεδακι στα 25 τι θα κανεις μωρη?τη μαρμαροκωλονα στη στοα του Ατταλου?Οχι ρε πουστη μου γαμω το Μωλ μου μεσα ειναι πασαρελλα ο χωρος και το χουν παρει πρεφα!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιατι συχναζετε σε εμπορικα κεντρα? ποτε μου δεν καταλαβα γιατι παει ο κοσμος εκει :(

Επισκέπτης
Γιατι συχναζετε σε εμπορικα κεντρα? ποτε μου δεν καταλαβα γιατι παει ο κοσμος εκει :(
στα εμπορικα σιχναζουν αφθονα πορνιδια που μπορουν να σε οδιγισουν στο κοσμο τισ παλιδρομικις ιδονισ.....ι και μαλιστα ακομα και στα στενα και πονιρα σοκακια του μεταξιου.............

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Αν βρείτε κάτι καλό και νομίζεται ότι το ρίξατε προτιμήστε δικόσ ας χώρο ή ξενοδοχείο βρε αδερφε.
Εγώ δεν έχω και πολύ εμπιστοσύνη σε αυτά.
Αναφέρομαι σε όσους έχουν δεί το hostel.
Είναι ένας ναός που προσφέρεται για να βρεθούν αρκετοί μαλάκες από εμάς και να πέσουμε σε τέτοια κυκλώματα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε πιτσι εγω απο ο,τι διαβασα ψυχανωμαλα πορνιδια συχναζουν :P
Γενικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι παει ο κοσμος στα εμπορικα ειτε για ψωνια ειτε για καφε........εγω ουτε στο βιλατζ δεν μπορω να παω καλα καλα.....

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ο καθένας οπως τι βρίσκει αμα ο αλλος γουστάρει να βρει καμια γκομενα πιτσιρίκα γιατι οχι και στο mall.Τα καλύτερα κονε στο MALL τα κάνεις στο bowling οταν παίζεις εναντιον αλλης ομάδας ή και στο hooters αμα εισαι λίγο εξυπνος και φοράς και σύ πχ ενα πορτοκαλί σορτσ...

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Για όσους το έχουν προσέξει... Βγαίνοντας από το Mall και πηγαίνοντας πρός το υπουργείο Παιδείας πάνω στη γέφυρα υπάρχει πινακίδα που λέει Ξενοδοχείο στα 200 μέτρα!!! Γιατί άραγε χεχε :2funny:

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
jimmako στο μάτι και στη  :jerking: την έβγαλες το Μαλλ!!!

OP
OP
J

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Eναν καφέ στη δροσιά πήγαμε να πιούμε αδερφέ επειδή είναι δίπλα στη δουλειά (να ένας καλός λόγος μιας και εκφράστηκε η απορία γιατί κάποιοι πάνε). Δεν πήγαμε για το....προξενιό. Απλά μου δώθηκε αφορμή να μεταφέρω μια γενική εικόνα που πιστεύω ότι αντιπροσωπεύει και την μέση καθημερινότητα... ;)

THANASIS(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
φιλε τζιμακο ολα τα λεφταστο μολ ειναι οι κοιλιομενες σκαλες τοθ δευτερου. Αμα ανεβει καποια με φουστα και τυχαινει να εισαι απο κατω τα ειδες ολα πεντακαθαρα.Ασε αφηνω την γυναικα με τα παιδια να ψωνιζουν και κανω βολτα με τις σκαλες σου λεω
[/quote]

Ολα για τα λεφτα ναι εχεις δικιο κανουν σαν τα τζανκιες για τα ψωνια/εκπτωσεις κτλ.
πηγα για διακοπες σε ενα ξενοδοχειο στην πελοπονησο ...ειδα μια γυναικα με αψογο κορμι και παρολο που ειχει δυο παιδια δεν ειχε ουτε ραγαδεσ σε κοιλια και το βυζι φαινοταν στητο οταν εβγαζε τα τιραντακια για να βαλει αντηλιακο και καλα...και λεω να δω με τι αρσενικο κυκλοφορει...επαθα πλακα ενασ κοντοχωντρος αντρας νευρικος και επιτακτικος...μα καλά τι του βρηκε σκεφτηκα και αφεθηκα να κοιταζω την υπεροχη κολαρα της :το απογευμα τους ειδα σε μια ταβερνα να παιρνουν κατι που ειχαν ξεχασει απο ενα μεγαλο Μπε μπε τζιπ..............

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Eναν καφέ στη δροσιά πήγαμε να πιούμε αδερφέ επειδή είναι δίπλα στη δουλειά ..........;)

Ποια δροσια ρε συ??? Λες και εκατσες κατω απο τα Πλατανια και ατα Πευκα. Μεσα στο αιρ κοντισιον εκατσες!!!!

Αν πηγαινες για τις φανελες του ΠΑΟ θα σε δικαιολογούσα!!!!!!!

OP
OP
J

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Aμα έχεις μια-δυο ωρίτσες το απόγευμα , δουλεύεις στην Κηφισίας και έξω έχει 38-40 βαθμούς δεν έχεις και πολλές άλλες εναλλακτικές ...... :huh:

Τι να την κάνω τη φανέλλα του ΠΑΟ? Του χρόνου στο intertoto θα τις δίνουν τζάμπα.... :2funny:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Απο αλλοδαπα τι παιζει?

Stories