Νέα

The best job in the world

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redgeo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redgeo

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο, είναι αυτή που προσφέρουν οι Αυστραλοί. Το Υπουργείο τουρισμού των Queensland αναζητά εθελοντή ο οποίος θα διαμένει δωρεάν σε μια βίλα τριών δωματίων, σε ένα εξωτικό νησάκι στα Great Barrier Reef. Μοναδική υποχρέωση του εθελοντή να εξευρενά το νησί, να φωτογραφίζει τα αξιοθέατα και να ποστάρει τις φωτογραφίες σε ένα blog που έφτιαξε το Αυστραλιανό Υπουργείο. Ο μισθός για όλα αυτά είναι μόλις 100.000 ευρώ, το μήνα και συνολικά 600.000 ευρώ!
Η σελίδα είναι η
:rockon: :rockon: :rockon: ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΑΚΟΥΩ ΣΧΟΛΙΑ..

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
η καλύτερη δουλειά στον κόσμο είναι αυτή που ξε΄ρουμε όλοι να κάνουμε καλύτερα .. ΤΙΠΟΤΑ..

patousaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο, είναι αυτή που προσφέρουν οι Αυστραλοί.br /Το Υπουργείο τουρισμού των Queensland αναζητά εθελοντή ο οποίος θα διαμένει δωρεάν (κούτρα λέμε) σε μια βίλα τριών δωματίων, σε ένα εξωτικό νησάκι στα Great Barrier Reef .br /Μοναδική υποχρέωση του εθελοντή να εξευρενά το νησί, να φωτογραφίζει τα αξιοθέατα και να ποστάρει τις φωτογραφίες σε ένα blog που έφτιαξε το Αυστραλιανό υπουργείο.br /Ο μισθός για όλα αυτά είναι μόλις 100.000 ευρώ, το μήνα και συνολικά 600.000 ευρώ!br /Η σελίδα είναι ηbr /a href="! :rockon: :rockon: :rockon:ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΑΚΟΥΩ ΣΧΟΛΙΑ..

Λίγο ακριβοπληρωμένη ακούγεται....αυτή η δουλειά.....μπας κι έχει κάποιο λάκο η φάβα?

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
εγω θα πηγαινα αλλα πολυ μοναξια ρε γαμωτο

σαν ροβινσονας θα εισαι 6 μηνες????

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ρε μαγκες ανοιγει αυτη η σελιδα?

OP
OP
R

redgeo

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το εδειξε και στις ειδησεις.πραγματικη δουλια ειναι.εχει βομβαρδιστει το σαιτ τουσ απο αιτησεις.εχει κρεμασει απο την μεγαλη επισκεψιμοτητα.παει θα μου φανε την θεσηηη :headbang:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
το εδειξε και στις ειδησεις.πραγματικη δουλια ειναι.εχει βομβαρδιστει το σαιτ τουσ απο αιτησεις.εχει κρεμασει απο την μεγαλη επισκεψιμοτητα.παει θα μου φανε την θεσηηη :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο, είναι αυτή που προσφέρουν οι Αυστραλοί.br /Το Υπουργείο τουρισμού των Queensland αναζητά εθελοντή ο οποίος θα διαμένει δωρεάν (κούτρα λέμε) σε μια βίλα τριών δωματίων, σε ένα εξωτικό νησάκι στα Great Barrier Reef .br /Μοναδική υποχρέωση του εθελοντή να εξευρενά το νησί, να φωτογραφίζει τα αξιοθέατα και να ποστάρει τις φωτογραφίες σε ένα blog που έφτιαξε το Αυστραλιανό υπουργείο.br /Ο μισθός για όλα αυτά είναι μόλις 100.000 ευρώ, το μήνα και συνολικά 600.000 ευρώ!br /Η σελίδα είναι ηbr /a href="! :rockon: :rockon: :rockon:ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΑΚΟΥΩ ΣΧΟΛΙΑ..

Το ειδα και εγω στην τηλεοραση.
Ολα ωραια και καλα , μην σε φαει κανενας καρχαριας ομως στα νερα αυτα, οταν θα πρεπει να ταιζεις τα ψαρια

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μπα δεν λεει για μενα.
Τηλεφωνισα σε εναν θειο μου Ελληνα βουλευτη στην Αυστραλια και μου ειπε οτι στο νησι κατοικει ενας ιθαγενεις αραπης που γαμαει καθε μαλακα που παει εκει για δουλεια.

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Μπα δεν λεει για μενα.
Τηλεφωνισα σε εναν θειο μου Ελληνα βουλευτη στην Αυστραλια και μου ειπε οτι στο νησι κατοικει ενας ιθαγενεις αραπης που γαμαει καθε μαλακα που παει εκει για δουλεια.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Να στειλουμε τον ΛΙΛΑ και να παρουμε ποσοστα

OP
OP
R

redgeo

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μπα δεν λεει για μενα.
:dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Φιλε μου paixnidinaginete  εχεις δικαιο του Λιλα θα του πηγενε γαντι μια τετοια θεση
Ευγε σου πως δεν το σκεφτικα :thumbsup:

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
αμα στειλεις αυτον θα κηνηγαει να τσιμπουκωνει τα καγκουρο

και αντι να ταιζει τα ψαρια.... θα τα βαζει στο κολο του

σαν τον καφαση θα ειναι.....

αντι να προστατευει το περιβαλλον θα πηδηξει ολο τον υδροβιοτοπο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ο Λιλα θα καθαριζει τις παραλιες και απο τα αδεια μπουκαλια :dancing:

OP
OP
R

redgeo

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εχω πεσει κατω απο τα γελια!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom