Νέα

Θα πηγαινατε σε οικο ανοχης που θαταν δωρεαν με τιμημα να αναμεταδιδεται το σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα πηγαινατε σε οικο ανοχης που θαταν δωρεαν με τιμημα να αναμεταδιδεται το σεξ λαιβ στο ιντερνετ;

• ναι δεν θα ειχα προβλημα

Ψήφοι: 32 28,3%
  • ναι ειδικα τωρα που υπαρχει κριση

Ψήφοι: 11 9,7%
  • οχι με τιποτα απο πεποιθηση

Ψήφοι: 13 11,5%
  • οχι κυριως λογω φοβου αναγνωρισιμοτητας

Ψήφοι: 27 23,9%
  • δεν θα με χαλαγε σαν ιδεα να υπαρχει αλλα δεν θα πηγαινα εγω

Ψήφοι: 17 15,0%
  • σαφως ναι,θα ηταν ενα βημα να γινω και πορνοσταρ της σιρινα μελλοντικα

Ψήφοι: 13 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    113

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παιρνοντας αφορμη απο το ποστ του αγαπητου τσοντολαγνου που μου εδωσε το ερεθισμα, ανοιγω αυτο το πρωτοποριακο σε ιδεα θρεντ και αναζητω το εξυπνο αφεντικο-επιχειρηματια ή και ιεροδουλη που θα εδινε νεα πνοη στην μπουρδελοκατασταση στην Ελλαδα του 2013.....μια ελλαδα που θελει να λεει οτι δεν ειναι συντηρητικη και οπισθοδρομικη....

αρα;τι πιο προοδευτικο,ριζοσπαστικο και καινοτομο στον αγοραιο ερωτα απο την ιδεα που ευθυς αμεσως καταθετω......μια ιδεα που εχει γινει πραξη σε αλλες χωρες και θα διασυνδεσει και το μπουρδελο με τον κυβερνοχωρο που ετσι κι αλλιως κυριαρχει πια σε καθε τομεα και εκφανση της ζωης μας και δη της σεξουαλικης(βλεπε λαιβ καμερες σε αρθρο στο πρωτοσελιδο του σαιτ μας)

λαιβ μπουρδελο λοιπον....καποιες ωρες -αν οχι ολη την μερα λειτουργιας του- λαιβ αναμεταδοση σε ιστοσελιδα με συνδρομη φυσικα για τους γνωστους πελατες ανωμαλους ματακηδες κλπ  με ανταλλαγμα για τον μεν πελατη δωρεαν γαμησι και ισως και προβολη ,για την δε πουτανα δωρεαν διαφημιση των καλων υπηρεσιων και σε συνδυασμο με το μαγαζι και κερδη απο τις συνδρομες των ματακηδων

συν το οτι και η πουτανα θα μπορει να μπει πιο ευκολα στο παιχνιδι της πορνοσταρ αν το επιδιωξει,να κλεισει πολλα στοματα απο κακες,ψευτικες κριτικες,να αποδειξει οτι δεν ειναι κομοδινο κλπ....

φυσικα θα μπορουσε να μπει ορος να αποκλειεται η συνδρομη στο σαιτ αναμεταδοσης σε ελληνικες ip σαν τις στοιχηματικες εταιριες προσφατα ωστε να μην κινδυνευει  να σας δει η γυναικα,το σοι σας ή οι φιλοι σας εν ωρα δρασης....αν και για μερικους θα ηταν τιτλος τιμης πιστευω να τους δειξει το νετ ως αλλους γκουσγκουνηδες....φυσικα αν ισχυε αυτο δεν θα ισχυαν τα παραπανω που ανεφερα και η διαδικασια θα ηταν απλα ενα αματιουρ πορνο για ξενους ματακηδες ουσιαστικα......

τεσπα πειτε την γνωμη σας για το θεμα και αν ειναι εφικτο να γινει,προτασεις βελτιωσης της ιδεας κλπ...αναμενω και γνωμες επαγγελματιων αμα λαχει...

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οποιος εχει και καμια αλλη ιδεα για την ψηφοφορια να το πει να το βαλω

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.411
Πόντοι
6.955
Πρέπει να υπάρχει τέτοιο μπουρδέλο στο Αμστελόδαμο

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πρέπει να υπάρχει τέτοιο μπουρδέλο στο Αμστελόδαμο
γιαυτο λεω να δουμε αν μπορει να περπατησει και εδω ως ιδεα πιλοτικα.....καποιες επαγγελματιες ειχαν κατα καιρους πολυ καλες ιδεες προβολης

γιατι οχι και αυτο καποια στιγμη;με νομιμο τροπο φυσικα να μην εγειρει αλλες υπονοιες αδικηματων κατα των προσωπικων δεδομενων,σεβασμο στον πελατη και την ιεροδουλο κλπ.....γινεται πιστευετε;

Επισκέπτης
Φαντάζομαι παντως ότι το σαϊτ θα πρέπει να είναι συνδρομιτικό γιατί δεν βλέπω πως αλλιώς θα βγάζει χρήμα η επιχείρηση.
Εγώ είμαι μέσα,αλλά φοβάμαι μη μας πλακόσουν τίποτα παπάδες ή χρυσαυγίτες !!  :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
θα πήγαινα αν ήμουν σίγουρος ότι δε θα μεταδίδεται η εικόνα στην Ελλάδα, και μόνο με live μετάδοση και όχι καταγραφή και κυκλοφορία μετά

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
νομιζω αν δεν το σκεφτεσαι πολυ ξεπερνιεται αυτο μετα απο λιγο......
ναι εχεις δικιο σ αυτο...αν δεν ΄΄κολλησει΄΄ το μυαλο...αλλιως αιωνια ΄΄εμπλοκη΄΄ :tooth: :tooth: :tooth:

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τι γίνεται εκει μέσα ρε ?? Αυτοί παρτουζόνονται  :2funny:
αρα για να το επεκτεινουμε θα μπορουσε να ειναι οχι μπουρδελο αλλα ενας σεξουαλικος πολυχωρος,με δυνατοτητες για ζευγαρια,swingers κλπ σε συνδυασμο με πορνες,κατι αναμικτο τελοσπαντων

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Δε θα με χαλούσε να υπήρχε κάτι τέτοιο και εδώ, εγώ όμως δεν θα πατούσα. Θεωρώ το σεξ προσωπική στιγμή, και η παρουσία κάμερας θα με "έσφιγγε" αντί να χαλαρώσω και να το απολαύσω. Άλλωστε ότι ανεβαίνει στο διαδίκτυο μετά είναι ανεξέλεγκτο το ποια θα είναι η τύχη του και δεν έχω καμία όρεξη να επηρεαστεί η προσωπική μου ζωή εξαιτίας του. Αν δεν είχα πρόβλημα να κάνω κάτι τέτοιο πάντως θα προτιμούσα να πάω να παίξω σε κανονική τσόντα. :grin:

Επισκέπτης
Δε θα με χαλούσε να υπήρχε κάτι τέτοιο και εδώ, εγώ όμως δεν θα πατούσα. Θεωρώ το σεξ προσωπική στιγμή, και η παρουσία κάμερας θα με "έσφιγγε" αντί να χαλαρώσω και να το απολαύσω. Άλλωστε ότι ανεβαίνει στο διαδίκτυο μετά είναι ανεξέλεγκτο το ποια θα είναι η τύχη του και δεν έχω καμία όρεξη να επηρεαστεί η προσωπική μου ζωή εξαιτίας του. Αν δεν είχα πρόβλημα να κάνω κάτι τέτοιο πάντως θα προτιμούσα να πάω να παίξω σε κανονική τσόντα. :grin:

Θα είναι συνδρομητικό το σαιτ τύπε,οπότε σχετικά λίγοι θα είναι αυτοί που θα το δουν και φαντάζομαι πως έτσι ούτε θα μπορούν να το υποκλέψουν και να βγει σε όλο το ίντερνετ...

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Θα είναι συνδρομητικό το σαιτ τύπε,οπότε σχετικά λίγοι θα είναι αυτοί που θα το δουν και φαντάζομαι πως έτσι ούτε θα μπορούν να το υποκλέψουν και να βγει σε όλο το ίντερνετ...
Το γράφουν σε κάμερα.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
αρα για να το επεκτεινουμε θα μπορουσε να ειναι οχι μπουρδελο αλλα ενας σεξουαλικος πολυχωρος,με δυνατοτητες για ζευγαρια,swingers κλπ σε συνδυασμο με πορνες,κατι αναμικτο τελοσπαντων
Μα έτσι είναι. Είναι ένας πολυχώρος με τραπέζια,  μπαρ, πισίνα, σαουνα και δωμάτια. Πριν μπεις υπογράφεις συμβόλαιο ότι επιτρέπεις να προβληθούν δημόσια  (ζωντανά ή βιντεοσκοπήμένα )εικόνες από τις δραστηριότητές σου και περνάς. Υπάρχουν διαθέσιμες κοπέλες από το μαγαζί (δωρεάν), αλλά πολλοί έρχονται με τις κοπέλες ή γυναίκες τους και παρτουζόνονται σε κοινή θέα ή στα δωμάτια (κάμερες παντού, έτσι ?) ή απλά πίνουν το ποτάκι τους και παίρνουν (αλλά και τους παίρνουν) μάτι.

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μα έτσι είναι. Είναι ένας πολυχώρος με τραπέζια,  μπαρ, πισίνα, σαουνα και δωμάτια. Πριν μπεις υπογράφεις συμβόλαιο ότι επιτρέπεις να προβληθούν δημόσια  (ζωντανά ή βιντεοσκοπήμένα )εικόνες από τις δραστηριότητές σου και περνάς. Υπάρχουν διαθέσιμες κοπέλες από το μαγαζί (δωρεάν), αλλά πολλοί έρχονται με τις κοπέλες ή γυναίκες τους και παρτουζόνονται σε κοινή θέα ή στα δωμάτια (κάμερες παντού, έτσι ?) ή απλά πίνουν το ποτάκι τους και παίρνουν (αλλά και τους παίρνουν) μάτι.
στο μυαλο μου ειναι οι κεραταδες..... :grin: :grin: :grin:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τα ομορφοπαιδα θα πρεπει να πληρωνονται :sunglasses: