Νέα

Θα πηγαίνατε με πουτάνα εκτός μπουρδέλου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα saras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dim63

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Like
48
Πόντοι
1
Στα τριάντα δυο χρονια που έχω στα μπουρδέλα σε ελλάδα τρομερά δύσκολο.Πρέπει να σε ξέρει πολλή καλά για να το κάνει!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Τώρα τι να πω και εγώ ...  :dunno:

Όλοι οι συνάδελφοι που έχουν τοποθετηθεί για το θέμα,

..."έγραψαν"  ;)

OP
OP
S

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
και ομως, μονο μια φορα πηγα...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Για το θέμα της μόλυνσης ή κάποιας αρρώστιας :

Μπορεί (κατα την ταπεινή μου γνώμη) να συμβεί ακόμη και σε σχέσεις ή και σε γάμους...  :dancing:

Για το θέμα της τιμής :

Όλα είναι σχετικά ως προς την τιμή, τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις ιδιαίτερες προσωπικές προτιμήσεις  :s&m_2:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ΥΓ. Ας σημειωθεί ότι ορισμένοι παντρεμένοι πηγαίνουν σε ξενοδοχεία για να ...αποδώσουν  ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μου ετυχε προημερον, πηγα σε μπουρδελακι να γαμησω και οταν τελειωσα, με ρωτησε η πουτανα αν μου αρεσε το πηδημα μαζι της, της απαντησα καταφατικα και τοτε μου ειπε οτι σταματαει σε λιγες μερες να δουλευει απο το μπουρδελο και θα δουλευει ανεξαρτητη, μονη της.τι λετε?
φιλε μου δοκιμασε το και πες μας της εμπειριες σου! :)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Δημητράκη καλησπέρα και καλή χρονιά  ;)

Για πες μας την εμπειρία σου απο το εξωτερικό  ;)

Οι αλλοδαπές όταν θέλουν να αλλάξουν ..."κατηγορία"

δηλαδή από "ελεύθερες πουτάνες" να το γυρίσουν σε "οικοδέσποινες πουτάνες"  ;)

δηλώνουν ότι θα αλλάξουν ζωή  :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μου εχει προταθει αλλα δεν το επραξα  γιατι η φαση που περνουσα δεν επετρεπε ...αν μπορουσα σιγουρα θα πηγαινα μαζι της και εκτος...οι τιμες στα προγραμματα θα ηταν ιδιες με ξενοδοχειο και ταξι δικα μου..και ουσιαστικα και αυτη κερδος εχει αφου στο ντελο τα μισα παν στο μαγαζι...αλλα σιγουρα αν πας ξενοδοχειο δεν θα παρεις κατι απλο...θα σου φαει at least μισαωρο ισως και ωρα και θα πληρωσεις τιμες cg!τωρα αν αξιζει τοσο φιλε εμφανισιακα ή απο θεμα πως γαμιεται ή την γουσταρεις τρελα καντο!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Ναι θα πήγαινα...
με την Ειρήνη απο το Μεταξουργείο  :tits: :tits:

της το είχα προτείνει αλλά πολύ ευγενικά δε δέχτηκε!!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ναι, θα (ξανα)πηγαινα αν μου δινοταν η ευκαιρια να ξαναρχισω τα παλια!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη καλησπέρα και καλή χρονιά  ;)

Για πες μας την εμπειρία σου απο το εξωτερικό  ;)

Οι αλλοδαπές όταν θέλουν να αλλάξουν ..."κατηγορία"

δηλαδή από "ελεύθερες πουτάνες" να το γυρίσουν σε "οικοδέσποινες πουτάνες"  ;)

δηλώνουν ότι θα αλλάξουν ζωή  :grin: :grin: :grin:
χρονια πολλα.εδω εχει μεγαλη διαφορα οτι οι πουτανες δεν θα ελεγα οτι ειναι επαγγελματιες.αλλα κανουν αυτη τη δουλεια τον πρωτο χρονο που ερχοναι στις μεγαλες πολεις.αν και τωρα τελευταια που εχει ανεβει η οικονομια εχουν αλλαξει τα πραγματα καινουργιες δεν εχει θα ελεγα οτι εχει πια.οποιες ηταν και πριν 6 μηνες ειναι και τωρα.στην Ελλαδα ειναι καθαρα επαγγελματιες πουτανες που ερχονται να μαζεψουν λεφτα για να παρουν ενα διαμερισμα στην πατριδα τους.τωρα πως θα φερονται οταν γυρισουν πισω στην πατριδα τους ειναι ενα αλλο θεμα :2funny:συνηθως λενε οτι δουλευαν κατι αλλο! :2funny:και οχι οτι  :knockinb:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Τα είπες όλα ...  ;)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
στην πιεση του χρονου, αλλιως δουλευει μια κοπελα και αλλιως οταν ειναι μονη της.το ερωτημα ειναι, εχει παει κανεις αλλως με πουτανα εκτος μπουρδελου?
Με την πιεση του χρονου ολα πρεπη να γινουν αστραπιαια ενω εκτος οικου ειναι πολυ διαφορετικα υπαρχη η ανεση του χρονου η κοπελα θα φερθη διαφορετικα και οχι με την πιεση της τσατσας(σαν γκομενα σου σε αρκετες περιπτωσεις) και με καλη περιποιηση μπορη να το γουσταρη καλα και να το ευχαριστηθη χυνοντας πολλες φορες οποτε ειναι κερδος για εμας γιατι και εμεις θα εχουμε πολυ καλυτερη περιποιηση
ΥΓ. Ας σημειωθεί ότι ορισμένοι παντρεμένοι πηγαίνουν σε ξενοδοχεία για να ...αποδώσουν  ;)
Στον οικο δεν μπορω καθολου οταν ξερω οτι ο χρονος ειναι πολυ περιορισμενος

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
φυσικά και θα πήγαινα αρκεί να ήταν εντάξυ ως άτομο!

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
Κατά ένα παράξενο λόγο δεν είναι το ίδιο....δεν υπάρχει η ίδια αίσθηση εντός & εκτός !
Μου έχει τύχει γνωριμία εντός μπουρδέλου να εξελιχθεί σε φλέρτ και μετά σε μπίζνα....περίεργα συναισθήματα και ανακατεμένες σκέψεις!
Λογικά σαφώς και γίνεται αν μάλιστα το μωρό είναι δυνατό και έχει επίπεδο!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ναι σιγα μην περνουσε και casting.. :2funny:
ποιος δεν θα γαμουσε πουτανα τσαμπα?τι ερωτησεις ειναι αυτες???? :headbang: :headbang: :headbang:

ρε φίλε δεν είναι το ίδιο. Εκτός μπουρδέλου η πουτάνα, είναι μια κανονική κοπέλα που κάνει δύσκολο επάγγελμα. Με όλες τις παραξενιές, τα κόμπλεξ και τα καλά που έχει η κάθε κοπέλα. Ετσι νομίζω πρέπει να την βλέπεις. Οχι με την λογική οτι επειδή κάνει αυτό το επάγγελμα, σημαίνει οτι γουστάρει να γαμιέται αβέρτα με τον καθένα στην προσωπική της ζώη.  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom