You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα πηγαίνατε με πουτάνα εκτός μπουρδέλου;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα saras
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 43
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Για το θέμα της μόλυνσης ή κάποιας αρρώστιας :
Μπορεί (κατα την ταπεινή μου γνώμη) να συμβεί ακόμη και σε σχέσεις ή και σε γάμους...
Για το θέμα της τιμής :
Όλα είναι σχετικά ως προς την τιμή, τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις ιδιαίτερες προσωπικές προτιμήσεις
Μπορεί (κατα την ταπεινή μου γνώμη) να συμβεί ακόμη και σε σχέσεις ή και σε γάμους...
Για το θέμα της τιμής :
Όλα είναι σχετικά ως προς την τιμή, τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις ιδιαίτερες προσωπικές προτιμήσεις
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
φιλε μου δοκιμασε το και πες μας της εμπειριες σου!μου ετυχε προημερον, πηγα σε μπουρδελακι να γαμησω και οταν τελειωσα, με ρωτησε η πουτανα αν μου αρεσε το πηδημα μαζι της, της απαντησα καταφατικα και τοτε μου ειπε οτι σταματαει σε λιγες μερες να δουλευει απο το μπουρδελο και θα δουλευει ανεξαρτητη, μονη της.τι λετε?
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Δημητράκη καλησπέρα και καλή χρονιά ;)
Για πες μας την εμπειρία σου απο το εξωτερικό ;)
Οι αλλοδαπές όταν θέλουν να αλλάξουν ..."κατηγορία"
δηλαδή από "ελεύθερες πουτάνες" να το γυρίσουν σε "οικοδέσποινες πουτάνες" ;)
δηλώνουν ότι θα αλλάξουν ζωή
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Μου εχει προταθει αλλα δεν το επραξα γιατι η φαση που περνουσα δεν επετρεπε ...αν μπορουσα σιγουρα θα πηγαινα μαζι της και εκτος...οι τιμες στα προγραμματα θα ηταν ιδιες με ξενοδοχειο και ταξι δικα μου..και ουσιαστικα και αυτη κερδος εχει αφου στο ντελο τα μισα παν στο μαγαζι...αλλα σιγουρα αν πας ξενοδοχειο δεν θα παρεις κατι απλο...θα σου φαει at least μισαωρο ισως και ωρα και θα πληρωσεις τιμες cg!τωρα αν αξιζει τοσο φιλε εμφανισιακα ή απο θεμα πως γαμιεται ή την γουσταρεις τρελα καντο!!
Ναι θα πήγαινα...
με την Ειρήνη απο το Μεταξουργείο
της το είχα προτείνει αλλά πολύ ευγενικά δε δέχτηκε!!!
με την Ειρήνη απο το Μεταξουργείο
της το είχα προτείνει αλλά πολύ ευγενικά δε δέχτηκε!!!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
χρονια πολλα.εδω εχει μεγαλη διαφορα οτι οι πουτανες δεν θα ελεγα οτι ειναι επαγγελματιες.αλλα κανουν αυτη τη δουλεια τον πρωτο χρονο που ερχοναι στις μεγαλες πολεις.αν και τωρα τελευταια που εχει ανεβει η οικονομια εχουν αλλαξει τα πραγματα καινουργιες δεν εχει θα ελεγα οτι εχει πια.οποιες ηταν και πριν 6 μηνες ειναι και τωρα.στην Ελλαδα ειναι καθαρα επαγγελματιες πουτανες που ερχονται να μαζεψουν λεφτα για να παρουν ενα διαμερισμα στην πατριδα τους.τωρα πως θα φερονται οταν γυρισουν πισω στην πατριδα τους ειναι ενα αλλο θεμα συνηθως λενε οτι δουλευαν κατι αλλο! και οχι οτιΔημητράκη καλησπέρα και καλή χρονιά ;)
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Με την πιεση του χρονου ολα πρεπη να γινουν αστραπιαια ενω εκτος οικου ειναι πολυ διαφορετικα υπαρχη η ανεση του χρονου η κοπελα θα φερθη διαφορετικα και οχι με την πιεση της τσατσας(σαν γκομενα σου σε αρκετες περιπτωσεις) και με καλη περιποιηση μπορη να το γουσταρη καλα και να το ευχαριστηθη χυνοντας πολλες φορες οποτε ειναι κερδος για εμας γιατι και εμεις θα εχουμε πολυ καλυτερη περιποιησηστην πιεση του χρονου, αλλιως δουλευει μια κοπελα και αλλιως οταν ειναι μονη της.το ερωτημα ειναι, εχει παει κανεις αλλως με πουτανα εκτος μπουρδελου?
Στον οικο δεν μπορω καθολου οταν ξερω οτι ο χρονος ειναι πολυ περιορισμενοςΥΓ. Ας σημειωθεί ότι ορισμένοι παντρεμένοι πηγαίνουν σε ξενοδοχεία για να ...αποδώσουν ;)
Στον οικο δεν μπορω καθολου οταν ξερω οτι ο χρονος ειναι πολυ περιορισμενος
Νυμφευμένος είσαι μπρε.....???
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ε λιγοΝυμφευμένος είσαι μπρε.....???
ναι σιγα μην περνουσε και casting..φυσικά και θα πήγαινα αρκεί να ήταν εντάξυ ως άτομο!
ποιος δεν θα γαμουσε πουτανα τσαμπα?τι ερωτησεις ειναι αυτες????
Κατά ένα παράξενο λόγο δεν είναι το ίδιο....δεν υπάρχει η ίδια αίσθηση εντός & εκτός !
Μου έχει τύχει γνωριμία εντός μπουρδέλου να εξελιχθεί σε φλέρτ και μετά σε μπίζνα....περίεργα συναισθήματα και ανακατεμένες σκέψεις!
Λογικά σαφώς και γίνεται αν μάλιστα το μωρό είναι δυνατό και έχει επίπεδο!
Μου έχει τύχει γνωριμία εντός μπουρδέλου να εξελιχθεί σε φλέρτ και μετά σε μπίζνα....περίεργα συναισθήματα και ανακατεμένες σκέψεις!
Λογικά σαφώς και γίνεται αν μάλιστα το μωρό είναι δυνατό και έχει επίπεδο!
ναι σιγα μην περνουσε και casting..
ποιος δεν θα γαμουσε πουτανα τσαμπα?τι ερωτησεις ειναι αυτες????
ρε φίλε δεν είναι το ίδιο. Εκτός μπουρδέλου η πουτάνα, είναι μια κανονική κοπέλα που κάνει δύσκολο επάγγελμα. Με όλες τις παραξενιές, τα κόμπλεξ και τα καλά που έχει η κάθε κοπέλα. Ετσι νομίζω πρέπει να την βλέπεις. Οχι με την λογική οτι επειδή κάνει αυτό το επάγγελμα, σημαίνει οτι γουστάρει να γαμιέται αβέρτα με τον καθένα στην προσωπική της ζώη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις