Επειδή έχω γνωρίσει και άτομα πολύ απελευθερωμενα, υπάρχει η κοροϊδία, το να γαμιεται ενα άτομο πίσω από την πλάτη του αλλου, υπάρχει όμως και το συναινετικό πλαίσιο, να είναι εντάξει τα άτομα με το να ξεκαυλωνουν ελεύθερα δηλαδή. Δεν μου έχει τύχει προσωπικά, φαντάζομαι πιο εύκολα πάει στο σεξουαλικο μια φιλία με άτομα που γνώρισες πιο μετά στη ζωή και όχι στις πιο μικρές ηλικίες που αναπτύσσεται πιο αδερφική σχέση.
Γυναίκα φίλου πίσω από την πλάτη του πάντως με τίποτα...είχε φτάσει πολύ κοντά μια φορά να συμβεί κάτι, είχαμε μαζευτεί σπίτι και κάποια στιγμή κοιμηθηκαμε, ο φίλος στον καναπε απλωμενος και εγώ με την κοπέλα του στον μικρότερο κάπως σε πιο καθιστή φάση. Είχα αρχίσει να καυλωνω γιατί η κοπέλα γενικά το έδειχνε οτι είναι ψωλού( κωλαρα βυζαρες πετρα προσωπάρα παρεμπιπτόντως) και δεν μπορουσα να το κρύψω και η τυπισσα με ρώτησε κάπως τσαχπινικα να σκεπαστουμε με την κουβερτα. Προφανώς και είπα όχι, όπως και άλλη φορά που είχαμε βρεθεί στον ίδιο χώρο μόνοι μας για λίγο μου στηνοταν και με ρωταγε πως μου φαίνεται η γραμμή της, βρήκα δικαιολογία και πήγα στην άλλη μεριά του δωματίου...