agentsmith
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ουπς!σορυ !μαμακια!
Κέρκυρα. Αξίζει να τη γυρίσεις. Πιο ωραίες παραλίες Γλυφάδα, Αγ. Γόρδης. Πιο ωραίο μέρος Γουβιά, Αχίλλειο
Η περιοχή κάτω από το Αχίλλειο ως τη θάλασσα λέγεται γενικώς Γουβιά αγαπητή rouli και είναι από τις ωραιότερες τις Ελλάδος - my oppinion - στο ωραιότερο νησί
ενας αλλος φιλος μου προτηνει μια εβδομαδα ικαρια μιας και ειναι απο εκεί
τυχαινει να γνωριζω πολυ καλα αυτο το νησι.. και να το αγαπω επισης πολυ
αποκλειεται....ειναι φοβερος τοπος....εχει σχεδον τα παντα...μπορεις να περασεις καλα χειμωνα/καλοκαιρι....Είναι η καταγωγή μου από εκεί και αν και το ποιο ωραίο μέρος της Ελλάδος την έχω επιεικώς βαρεθεί
αγια ναπα ας γιουζουαλ κ ευελπιστω κ σε καμια σαντορινη ή κερκυρα
αποκλειεται....ειναι φοβερος τοπος....εχει σχεδον τα παντα...μπορεις να περασεις καλα χειμωνα/καλοκαιρι....
Αγια ναπα? ισα ισα θυμαμε πως περασα 1 βδομαδα εκει... αξιο αποριας πως καταφερα να μπω στο αεροπλανο
χαχαχαχα... τι χανω να μην πινω ποτο... παντα μονο εγω θυμαμαι τις διακοπες σε τετοιους τοπουςτο συνεχως ειναι understatement
θυμαμε τα πρωινα, μερικα απο τα ατομα που ξυπναγαν διπλα μου και οτι γενικοτερα περασα κρεπαλιαζοντας σε ολους τους τομεις!
Η περιοχή κάτω από το Αχίλλειο ως τη θάλασσα λέγεται γενικώς Γουβιά αγαπητή rouli και είναι από τις ωραιότερες τις Ελλάδος - my oppinion - στο ωραιότερο νησί
κ φυσικα το κανω.. ορισμενες φορες κ με οπτικοακουστικο υλικο... μη χασω χαχαχαχαξενερα.... αλλα απο την αλλη μπορεις να λες σε εμας τους υπολοιπους τι μαλακιες καναμε....;)