Νέα

Τέλος το Sirina Tv HD με εντολή του ΕΣΡ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Εμ, μαλάκας και ο Σειρήνας.
Το ΕΣΡ δε θα είχε κανένα απολύτως δικαίωμα να τον πειράξει αν τα είχε κάνει σωστά κι εκείνος.
Γενικά πάντως το ΕΣΡ είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Δεν έχει δικαίωμα να παρεμβαίνει σε δορυφορικό
ή καλωδιακό πρόγραμμα. Ούτε στην μερική δεν γίνονται τέτοια.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σκασιλα μας μεγαλη

Εχει δωρεαν τσοντα να δουμε στο νετ σε οτι ειδος και φετιχ θελουμε !!!!!!!

Στο καλο και να μας γραφει

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Δηλαδή κόπηκε από το ΕΣΡ αλλά την ίδια ώρα διαφημίζει την υπηρεσία Sirina On Demand;  :think: :think:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ανεξαρτήτως σιρινα τιβι το ΕΣΡ είναι γενικώς για τον πούτσο.
Ήμουν στην ελλάδα για το σ/κ και είχε μια ταινία του ψάλτη (το ρακος 14) και κάτι λέξεις όπως κώλος τις είχανε κομμένες και από την άλλη ο παπάρας στο μέγκα το πρωί μου είπανε ότι κάποια στιγμή έβγαλε μία και έλεγε για το πως την πηδάνε και τα βίτσια της, 10 το πρωί.
καλά να μην πούμε τίποτα για τις βωμολοχίες σε κάτι "σατυρικές" εκπομπές ή το περιεχόμενο ειδήσεων όπως στο σταρ, ή παλιότερα που έβγαινε η πετρούλα.
μιλάμε για τον πούτσο πράγματα, δεν έχω καταλάβει αν αυτός ο καθωσπρεπισμός εφαρμόζεται μόνο για τα βράδια 9 με 11 ή για συγκεκριμένες εκπομπές.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.564
Πόντοι
12.756

απαντηση απο αλλο σαιτ που λεει ακριβως αυτο που συμβαινει

Αν θυμάμαι καλά το πρόβλημα ήταν στην νομική μορφή που πρέπει να έχει η εταιρεία  που κάνει τις παραγωγές αυτού του είδους για να συμμετέχει στο μπουκέτο του ΟΤΕ.
Ο νόμος προβλέπει να είναι Ανώνυμη Εταιρεία (ΑΕ) ενώ η εταιρεία του Κου Σειρινάκη είναι ΕΠΕ .
Ισχύει ή οχι ?

Περίεργο !
Αν είναι έτσι τα πράγματα γιατί  "εκτελέστηκε" η απόφαση του ΕΣΡ απο τον ΟΤΕ ΤV ? ???
Υποψιάζομαι οτι ο ΟΤΕ TV παίζει "τριπλό παιγνίδι" σε βάρος των συνδρομητών του  για ίδιον όφελος.
α) Θα εισπράτει πλέον χρήματα (μετά το δωρεάν τρίμηνο) απο το δημοφιλές κανάλι με τις on demand επιπλέον χρεώσεις ανα συνδρομητή.
β) Δεν θα πληρώσει τελικά το πρόστιμο λόγω του γνωστού δεδικασμένου (μη νόμιμη σύνθεση ΕΣΡ) στο ΣΤΕ.
γ) Θα "φορτώσει" στο ΕΣΡ την δυσαρέσκεια του κόσμου απο την απόφαση μετατροπής της δωρεάν παροχής του καναλιού (στα πλαίσια του ερωτικού υποπακέτου) σε "on demand" με χρέωση .
"Με ενα σμπάρο ...τρία τρυγώνια" δηλαδή !

NBAZ

Μέγας
Εγγρ.
15 Οκτ 2010
Κριτικές
38
Like
1.910
Πόντοι
4.457

Κλείνουν και τον τάφο τους...

:2funny:

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
απαντηση απο αλλο σαιτ που λεει ακριβως αυτο που συμβαινει

υπάρχει και η άλλη σκέψη.

ο sirinakis γνώριζε την νομική διάσταση του θέματος και δεν έκανε τίποτα. αναδημοσιεύει κείμενο του Νάσου Γουμενίδη (  :jerking: :jerking: :jerking: ) που κάνει λόγο για απαγόρευση λόγω γυμνού κλπ. γίνεται τρελός ντόρος και συζήτηση σε social media κλπ. ουσιαστικά διαφημίζει την νέα υπηρεσία sirina on demand ΠΟΥ ΗΔΗ διαφημίζεται και από τον ΟΤΕ.
20140509125138.jpg

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
ανεξαρτήτως σιρινα τιβι το ΕΣΡ είναι γενικώς για τον πούτσο.
Ήμουν στην ελλάδα για το σ/κ και είχε μια ταινία του ψάλτη (το ρακος 14) και κάτι λέξεις όπως κώλος τις είχανε κομμένες και από την άλλη ο παπάρας στο μέγκα το πρωί μου είπανε ότι κάποια στιγμή έβγαλε μία και έλεγε για το πως την πηδάνε και τα βίτσια της, 10 το πρωί.
καλά να μην πούμε τίποτα για τις βωμολοχίες σε κάτι "σατυρικές" εκπομπές ή το περιεχόμενο ειδήσεων όπως στο σταρ, ή παλιότερα που έβγαινε η πετρούλα.
μιλάμε για τον πούτσο πράγματα, δεν έχω καταλάβει αν αυτός ο καθωσπρεπισμός εφαρμόζεται μόνο για τα βράδια 9 με 11 ή για συγκεκριμένες εκπομπές.

λαζόπουλος εχθές....εκεί να δεις γέλιο...live

μαντινάδες για μουνιά και πούτσες από κάτι σιχαμερές θείτσες στην κομοτηνή

και όλα αυτά στο πλαίσιο του "γιορτάζουμε την ανατροπή που έρχεται με τις εκλογές"

ο ορισμός του ΓΤΠΚ....

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
132
Πόντοι
146
λαζόπουλος εχθές....εκεί να δεις γέλιο...live

μαντινάδες για μουνιά και πούτσες από κάτι σιχαμερές θείτσες στην κομοτηνή

και όλα αυτά στο πλαίσιο του "γιορτάζουμε την ανατροπή που έρχεται με τις εκλογές"

ο ορισμός του ΓΤΠΚ....

ετσι ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom