Νέα

Τελικα ποιος κερναει τα παρασημα;οι εκδιδομενες η τα εξτρα των πελατων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Antipsolovirus76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Μετα απο αρκετη αναγνωση των διαφορων θρεντ εδω μεσα αποφασισα να ανοιξω ενα που μαλλον δεν υπαρχει
(τουλαχιστον εγω δεν το βρηκα πουθενα).
Αν υπαρχει καντε συγχωνευση απευθυνομενος στους μοντ παρακαλω η στον αντμιν.
Ολο για αρρωστιες ακουω,προσοχη α ου κτλ,εξτραδακια που φερνουν την καταστροφη και τελικα δεν ξερω και δεν εχω καταλαβει
αν τις αρρωστιες τις φερνουν μαζι με την βαλιτσα τους οι πουτανες και κανουν μοιρασια η ευθυνονται οι πελατες
που μεσα στο δωματιο το παιζουν προνοσταρ χωρις καμερα με οπλο την πορτοφολα και στο τελος καταντανε βαπορακια
να μοιραζουν αυτοι τις αρρωστιες και παει λογοντας;
Τελικα οι εξωγηινοι δεν τις εφεραν εδω περα αρα κατι αλλο φταιει!
Ακουω γνωμες!

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Οι εκδιδομενες αφου τους τα εχουν κερασει οι πελατες στα εξτρα... Και ο κυκλος συνεχιζεται

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
387
Πόντοι
21
Mαλλον οι πελατες.Αυτοι εχουν τα φραγκα αυτοι αποφασιζουν.Και μαλακισμενη να'ναι η γκομενα και να προσφερει απο μονη της ακαποτα,ο πελατης μπορει να αρνηθει.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
URL]]

OP
OP
A

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Εγω δεν μπορω να το καταλαβω παντως με τιποτα,αν αναλογιστουμε οτι οι πελατες ειναι στα αρχιδια τους και εχουν
κατι απο καπου τοτε θα πρεπει να δεχτει η γκομενα μεσα τον πιο ευκολο τροπο μεταδοσης ενος παρασημου.
Την ακαποτη εισοδο μπρος η πισω,το ακαποτο πιπονι δεν επιφερει μεγαλη καταστροφη και "ισως" και καμια αν και δεν το υποστηριζω.
Οποτε η γκομενα μεσα θα πρεπει να δεχτει κατι τετοιο,πως ομως να το δεχτει;επειδη απλα πληρωθηκε καλα;
Δεν το χωνευω καλα αυτο!
Εκτος αν τοσο πολυ θελει τα φραγκα!
Απο την αλλη ο πελατης ισως να το βρει απο την χωρα της κερασμενο η απο αλλου και αλλον αυτη και του το σερβιρε
οποτε παλι δεν βγαινει ακρη γιατι ακομα και να κολλησει καποιος κατι αυτη θα πει οτι δεν φταιει.
Πολυ δυσκολα μπορει να αποδειχτει κατι τετοιο.
Στο μεταξυ εγω δεν ξερω κανεναν κοντινο μου να εχει παθει κατι σοβαρο,μα τι στο διαολο;και σε μοναστηρι να ημουν κατι θα ειχε γινει.
Καποιος θα ειχε πει κατι,τοσο πολυ τυχερους τυπους ξερω;

OP
OP
A

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
http://[URL unfurl="true"]www.onalert.gr/files/Image/NewOnAlert/KOSMOS/generalskorea.JPG[/img[/URL]]
[/quote]

Καλα ε;αυτοι μπροστα πρεπει να ειναι οι ακαποτοι στο γαμησι και πισω οι ακαποτοι στην πιπα;προκεται για στρατια απολυτε;
ιεραρχικη η ασθενεια πηγε;    :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
A

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Στο μεταξυ αν οι νταβαδες(αυτοι παλι που ειναι;αφαντοι ειναι;)υποχρεωνουν τις κοπελλες να δουλευουν με αρρωστιες
που και αυτο δεν στεκει αφου ξερουμε οτι πολλες τις πηδανε αστυνομικοι για διευκολυνσεις στην ροη επαγγελματος,
τοτε μαλακες ειναι οι αστυνομικοι που τις πηδανε;μου φαινεται οτι εχουμε να κανουμε με αστικο μυθο!
Τειλκα δεν υπαρχουν αρρωστιες; :2funny: :2funny: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.977
Πόντοι
46.232
οι αστυνομικοί ακάποτα γαμάνε?????

OP
OP
A

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
οι αστυνομικοί ακάποτα γαμάνε?????

Οι αστυνομικοι δεν φοβουνται ασθενειες που κολλανε απο μη ακαποτο η δεν υπαρχουν τετοιες;ρωταω και εγω!
Υπαρχουν σιγουρα,εγω δεν ξερω κανεναν γνωστο μου ομως να εχει κολλησει τιποτα,εμενα το μονο που μου εχει τυχει ειναι να ξυνω τα αρχιδια μου
καμια φορα,αυτο δεν ειναι ασθενεια,τι θελω να πω;οτι εγω δεν ξερω κανεναν να μου εχει παραδεχτει στο τετ α τετ οτι κατι εχει κολλησει
οποτε εχω δικαιωμα λεω οτι δεν υπαρχουν αρρωστειες χαριτολογωντας εστω κι αν ξερω οτι υπαρχουν-δεν υποστηριζω τις πουτανες,τις εχω χεσμενες,
απλα πρεπει να λεω οτι βλεπω για να ειμαι αντικειμενικος.

OP
OP
A

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ξερω πολλους με πνευμονια,με αννοια,με εγκεφαλικα,με καρδιοπαθειες,με με με με,μου ειναι λιγο περιεργο που δεν ξερω
κανεναν απο ΣΜΝ!Η μονη δικαιολογια που δεχομαι ειναι οτι ντρεπονται να το πουν,επαναλαμβανω οτι χαριτολογω,σιγουρα
θα υπαρχουν ΣΜΝ αλλα κανεις τελικα δεν ξερει απο που ξεκινανε απο οτι βλεπω!
Ουτε εγω!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.798
Πόντοι
41.129
με πιπα χωρις καποτα κολλαω τελικα ?

με καποτα χωρις πιπα ?

OP
OP
A

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
με πιπα χωρις καποτα κολλαω τελικα ?

Εχετε χυσει τονους ψηφιακης μελανης εδω μεσα σε αυτο το θεμα οποτε επειδη εχει τυχει να το δω παλια δεν ανοιξα αυτο το θρεντ
και προτιμησα αυτο...
Μου εχει τυχει στην ζωη μου καμια εικοσαρια φορες χονδρικα να το ριξω το καλαμι χωρις δολωμα στον λαρυγγα αλλα τοτε ηταν αλλιως
τα πραγματα,αληθεια ομως,αυτο αραγε παιζει ρολο;η μηπως ολα ειναι ιδια απλα τωρα ολα μαθαινονται πιο ευκολα;
Γιατι μου εχει τυχει να το εισαγω σε μπροστινη οπη και αφου σπασει η πουτανα να το κανει κομπο και να μου το ξαναφορεσει
και ολα κομπλε και συνεχισαμε γελωντας,τοτε ημουν 19 ομως,τωρα ειμαι 35,τωρα δεν θα το εκανα αυτο αλλα γιατι;μηπως επειδη μεγαλωσα;
ειδατε οτι δεν ειναι ολα θεμα ενημερωσης τελικα;κατι αλλο μας αλλαζει!Μυαλο εχουμε ολοι να αποφασιζουμε!

ariana288

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
δεν αξιζει να ρισκαρεις για μια στιγμη απολαυσης :grin:

OP
OP
A

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
δεν αξιζει να ρισκαρεις για μια στιγμη απολαυσης :grin:

Τωρα το βλεπω αλλιως και πιο ωριμα,ερωτηση κρισεως τωρα αν θες να απαντησεις;αν ενας ωραιος τυπος(περνω λαβη μονο επειδη εισαι θηλυκου γενους)
σε βαλει κατω και περασετε καλα ειτε μουσαντενια ειτε φυσιολογικα(λεμε τωρα),εσυ πιστευεις οτι αν αυτος ο τυπος βγαλει ενα 50αρικο και το κουνησει
στην εκδιδομενη πανω στην αναμπουμπουλα αυτη θα δεχτει κατι εκτος προγραμματος η οχι;
δεν το εχω κανει ουτε σαν τεστ αλλα εγω νομιζω οτι αρκετες θα δεχοντουσαν,εχουμε θεμα παιδειας λοιπον και θεμα μυαλου!
Και εχουμε συνυπευθυνοτητα,αλλα τελικα ποιος φταιει δεν μαθαμε.....μαλλον οι εξωγηινοι! :grin:

ariana288

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Τωρα το βλεπω αλλιως και πιο ωριμα,ερωτηση κρισεως τωρα αν θες να απαντησεις;αν ενας ωραιος τυπος(περνω λαβη μονο επειδη εισαι θηλυκου γενους)
σε βαλει κατω και περασετε καλα ειτε μουσαντενια ειτε φυσιολογικα(λεμε τωρα),εσυ πιστευεις οτι αν αυτος ο τυπος βγαλει ενα 50αρικο και το κουνησει
στην εκδιδομενη πανω στην αναμπουμπουλα αυτη θα δεχτει κατι εκτος προγραμματος η οχι;
δεν το εχω κανει ουτε σαν τεστ αλλα εγω νομιζω οτι αρκετες θα δεχοντουσαν,εχουμε θεμα παιδειας λοιπον και θεμα μυαλου!
Και εχουμε συνυπευθυνοτητα,αλλα τελικα ποιος φταιει δεν μαθαμε.....μαλλον οι εξωγηινοι! :grin:
ειλικρινα το λεω και 500 αρικο να κουνουσε θα ελεγα σιγουρα οχι.δε ρισκαρεις.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εχετε χυσει τονους ψηφιακης μελανης εδω μεσα σε αυτο το θεμα οποτε επειδη εχει τυχει να το δω παλια δεν ανοιξα αυτο το θρεντ
και προτιμησα αυτο...
Μου εχει τυχει στην ζωη μου καμια εικοσαρια φορες χονδρικα να το ριξω το καλαμι χωρις δολωμα στον λαρυγγα αλλα τοτε ηταν αλλιως
τα πραγματα,αληθεια ομως,αυτο αραγε παιζει ρολο;η μηπως ολα ειναι ιδια απλα τωρα ολα μαθαινονται πιο ευκολα;
Γιατι μου εχει τυχει να το εισαγω σε μπροστινη οπη και αφου σπασει η πουτανα να το κανει κομπο και να μου το ξαναφορεσει
και ολα κομπλε και συνεχισαμε γελωντας,τοτε ημουν 19 ομως,τωρα ειμαι 35,τωρα δεν θα το εκανα αυτο αλλα γιατι;μηπως επειδη μεγαλωσα;
ειδατε οτι δεν ειναι ολα θεμα ενημερωσης τελικα;κατι αλλο μας αλλαζει!Μυαλο εχουμε ολοι να αποφασιζουμε!

Απλουστατα  γιατι θελειs να γαμαs κι αυριο και μεθαυριο και παραμεθαυριο.........

OP
OP
A

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ειλικρινα το λεω και 500 αρικο να κουνουσε θα ελεγα σιγουρα οχι.δε ρισκαρεις.

Κοιτα θα ειμαι ειλικρινης,δεν μπορω να σε πιστεψω οχι επειδη δεν σε πιστευω,θελω να σε πιστεψω και εσυ δεχομαι οτι θα εκανες ετσι.
και τελικα ναι σε πιστευω γιατι μου το λες και μενω εκει,που το παω λοιπον;
Εσυ ξερεις καλυτερα αν ασχολεισαι με το σπορ γιατι κανεις δεν ξερει κανενας μας ας πουμε,οτι πολλες(ΟΧΙ ΕΣΥ)θα εβλεπαν το μωβακι σαν σουπερ μπονους.
Η απαντηση σου λοιπον ειναι δεκτη αλλα ειναι αυτοματη απαντηση σε μια υποθετικη ερωτηση!
Εγω δεν ξερω ας πουμε αν μια εκτος πορνειας γυναικα μου εσκαγε 1000 στο κεφαλι τι θα εκανα γιατι δεν μου εχει τυχει,μαλλον θα δεχομουνα
πιστευω γιατι οταν τυχει και με απλη κοπλεα και οχι εκδιδομενη δεν φοραω ποφυλακτικο και ειναι δωρεαν η συνευρεση μας(απο γουστο),πιστευεις οτι οι ανδρες φορανε
με τις κοπελες τους;
εγω επειδη εχω εναν αλφα κυκλο γνωστων οπως ολοι μας αλλωστε σου επιβεβαιωνω οτι με τα κοριτσια που βγαζουν γκομενες δεν φορανε,αλλα στα μπουρδελα φορανε!
Εξηγησε το αυτο αν θες!Εγω δεν εχω εξηγηση!Αφου και στις δυο πρεπει αν φορανε!

OP
OP
A

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Απλουστατα  γιατι θελειs να γαμαs κι αυριο και μεθαυριο και παραμεθαυριο.........

Φαινεσαι σοβαρος τυπος απο τον τροπο που γραφεις,πιστευω οτι κατι παιζει με γκομενα στην ζωη σου,εσυ αν εχεις η δεν εχεις
φορας;οταν την πρωτοβρηκες φορεσες;εγω οχι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom