Νέα

Τεκνοθεσία Ομόφυλων Ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά για την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών

• Υπέρ

• Κατά, δεν το συζητάω καν

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Για τα Νο1 και Νο2 εδώ λες ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι ψήφισες τύπε ;
Αν δεν ψήφισες πχ δεν έχεις δικαίωμα παραπόνων !
Barock Kai Alex που βγήκαν 1 και 2 δεν είναι δεξιοί αλλά γουστάρουν να τρολλλαρουν..

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ΑΥΤΕΣ θελει να μεγαλωσουν παιδια ο Μητσοτακης και το υπολοιπο αδελφατο:confused::confused::confused:
3674830954_9cfabf2320_c.jpg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
Κάτι καφετέριες, καφενεία , σουβλάκια ταβέρνες σε μικρά μέρη .... ωστόσο όχι των 500 κατοίκων που τους χαρίσει ο νόμος ...
αλλά των 2500 ....

Όλοι θα κλείσουν . Τίποτε δεν θα μείνει .
Και επίσης πολλοί επιστήμονες γύρω στα 60 .... θα προτιμάνε να τρώνε έτοιμα λεφτά, παρά για λίγες δουλίτσες
να δίνουν στο δημόσιο 8000€ το χρόνο ταμεία και εφορία.

Σχετικά με το brain drain απόφοιτοι σχολών όπως οδοντιατρικής και πολλοί ΕΜΠ, δεν θα το σκεφτούν καν για ελλάδα.
Με το που παίρνουν πτυχίο , έφυγαν . Και καλά θα κάνουν .

Δημόσιο , κουπονάκηδες , ολιγάρχες και οι κοπηλάτες τους , μαζί με τους λάθρους.
Αυτή είναι η ελλάδα.
Και είναι 250Κ τα καφενεία των 2500 κατοίκων?

Άσε τις εισφορές απέξω τις πλήρωνες και πριν τον νόμο. Αν δηλώσεις λίγα θα πληρώσεις ότι αναλογεί στα 15Κ άντε αν είσαι και πολλά χρόνια θα πληρώσεις κάτι παραπάνω...αλλά πάνω από 2-3Κ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ δεν θα έχεις.

Σιγά μην κλείσει ο άλλος την πηγή του εισοδήματος του για να μην δώσει 2-3Κ. Να μην λέμε μαλακίες. Μπορεί αυτό να είναι η χαριστική βολή για κάποιους λίγους αλλά όχι για 250Κ που γράφεις.

ναι ο νέος οδοντίατρος θα φύγει για το εξωτερικό λόγω του νόμου αυτού...ότι νάνε...βέβαια για νέους επαγγελματίες ισχύει 150 ευρώ έφκα και ο νόμος δεν ισχύει γενικά για τα πρώτα 3-4 χρόνια.

Επίσης αυτοί που έχουν γάτες λογιστές από ατομικές το γύρισαν σε ικε και εε ΠΡΙΝ αλλάξει ο χρόνος...

αν έχεις και πολλά ιατρεία δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το έχεις κάνει και εσύ. Οι εταιρείες δεν υπάγονται στον νόμο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
ποιός σαλεμένος μπραβοκούλης έχει στο ψυγείο του ένα κομμάτι φέτα ? φέτα όχι λευκό τυρί !!!
ας βάλει φωτό και δεσμεύομαι να ψηφίσω Κούλα:cum:
εγώ έχω και φέτα και τριμμένο τυρί :wanker:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.259
Πόντοι
6.056
Λένε ανθρώπινα δικαιώματα κ πουτσες μπλε
Εδώ μιλάμε για βιολογία κ πάνε τα μουνόπανα να καταργήσουν τη φύση για χάρη των ψευτοανθρωπινων δικαιωμάτων
....
Αν θέλει ο ένας από τους δύο να υιοθετήσει τότε ας το κάνει ..και μετέπειτα να υπογράψει συμφωνία συμβίωσης κ το δεύτερο μέλος ας κάνει διαθήκη ως κληρονόμο το τέκνο του άλλου πουστη ...
Κ όλα μέλι γάλα και νομικά
Τώρα γιατί πρέπει κ οι δύο να μπορούν να υιοθετούν κ τα παιδάκια να βλέπουν τους δύο πουστηδες να φιλιούνται με γλωσσοφιλα;;;:confused::think::vomit::vomit:

Με την ίδια λογική των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κ ισότητας αύριο μια παρτουζιαρα παρέα πέντε ανδρών κ πέντε γυναικών μπορεί να θέλει να συνάψει σύμφωνο συμβιώσεις να ζουν μαζί κ μα υιοθετήσουν παιδάκι κ να επικαλούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα
κοίτα ,είναι η συμμαχία των παιδόφιλων ντέμοκρατς αμερικλάνων με τους πούστηδες των βρυξελλών που χώνουν λαμπάδες στο κώλο τους
με στόχο την διάλυση κάθε θεσμού και πολιτιστικού στοιχείου της Δύσης
εγώ έχω και φέτα και τριμμένο τυρί :wanker:
παπάρια έχεις !!!με μια τυρόπιτα γκουρού με φρέντο τη βγάζεις όλη μέρα κυρ-παντελάκο θύμα :undecided:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ο Πολάκης θα ψηφίσει ή θα έχουμε γλέντι; :2funny:

Μήπως να κάνουν ένα δημοψήφισμα πρώτα στη μπουρδελο-Κουμουνδούρου; :think:
Kοιτα τι θα γινει τελικα.
Αντι να γινει μπουρδελο η ΝΔ, θα γινει ο Συριζα.
Και επιπλεον πλακωνονται ο Συριζα με το ΠΑΣΟΚ.
Και τελικα η ΝΔ τι θα παθει? Δεν θα ψηφισει ο Σαμαρας και ο Καραγκουνης?
Μεγαλο δραμα.
Τέτοιο κοκαλακι νυχτεριδας αυτος ο Κουλης, δεν εχει ξαναγινει.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
παπάρια έχεις !!!με μια τυρόπιτα γκουρού με φρέντο τη βγάζεις όλη μέρα κυρ-παντελάκο θύμα :undecided:
με φρέντο και τυρόπιτα τη βγάζουν στα γιαπιά εγώ πίνω τριπλό εσπρέσσο και παίρνω πρωινό στη γραφειάρα μου

όχι απλά έχω φέτα αλλά είναι και βαρελίσια γαμηστερή κοστίζει όσο 4 γεύματα του ντάιμα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Πορεια στη Κρητη 'προοδευτικων' ΛΟΑΤΚΙ αντιφασιστων απεναντι στην Ελλαδα και τον συντηρητισμο.

Επιτελους, οι προσπαθειες τους τοσων ετων . ευοδωθηκαν υπο την διακυβερνηση Μητσοτακη.

Ελπιζω ο Μητσοτακης να τους ικανοποιησει μονο αυτο το αιτημα τους, οχι το αλλο, που ζητανε επιτακτικα να πεθανει η Ελλαδα. Τοσες χιλιαδες χρονια ειναι, κριμα ειναι να πεθανει τωρα. Αλλα παλι με τον Μητσοτακη, δεν ξερει κανεις.
Επειδη πεντε αναρχοαπλυτοι φωναζουν αυτο το συνθημα κατι δεκαετιες τωρα, σημαινει κατι ιδιαιτερο?
Ο αγιος πατέρας Αμφιλοχιος τωρα το πρωτοακουσε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Κανένα κοκαλάκι. Μη λες μαλακίες. Ξέρει τι κάνει.
Εννοειται. Ειναι ικανοτατος. Απιστευτα ικανος. Σε καθε του βημα. Ειτε ο ιδιος, ειτε το επιτελειο του, είτε ολοι. Καθε κινηση ειναι μελετημενη.
Μιλουσα τις προαλλες με εναν επικοινωνιολογο και μου ελεγε πόσο απίστευτα μελετημενες ειναι ολες του οι κινησεις επι 5 χρονια. Ούτε ενα λαθος. Σε σημειο εμμονικό.
Αλλά εχει και τύχη.
Χωρις τύχη δεν πας πουθενα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

με φρέντο και τυρόπιτα τη βγάζουν στα γιαπιά εγώ πίνω τριπλό εσπρέσσο και παίρνω πρωινό στη γραφειάρα μου

όχι απλά έχω φέτα αλλά είναι και βαρελίσια γαμηστερή κοστίζει όσο 4 γεύματα του ντάιμα
Αν ειναι να πιεις τριπλο εσπρεσο, παρε εναν καπουτσινο ρε φιλε

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.259
Πόντοι
6.056

ναί έκανες τη μούρη κρέας τώρα του Δαλάι ...
Δαλάι κάθε βράδυ τρώει "κρέμα γάλακτος" στο τσοντοσινεμά,γατάκι :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ποιός σαλεμένος μπραβοκούλης έχει στο ψυγείο του ένα κομμάτι φέτα ? φέτα όχι λευκό τυρί !!!
ας βάλει φωτό και δεσμεύομαι να ψηφίσω Κούλα:cum:
Εχω εχω δυο κιλα φετα Καλαβρυτων που πηρα σημερα. Πιανεται?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.048
Πόντοι
3.656
ναί έκανες τη μούρη κρέας τώρα του Δαλάι ...
Δαλάι κάθε βράδυ τρώει "κρέμα γάλακτος" στο τσοντοσινεμά,γατάκι :rockon:
Δαλάι έχει απόθεμα έχει κρατήσει μπουκαλάκια στο ψυγείο όπως τα αυγά...απλά αυτός αντί για ημερομηνία λήξης αναγράφει πάνω ημερομηνία λήΨης :confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.259
Πόντοι
6.056
Εχω εχω δυο κιλα φετα Καλαβρυτων που πηρα σημερα. Πιανεται?
ανέβασε φωτό για να πιάνεται μαζί με screenshot κολομπιάνας :2funny:
αλλά ακόμη κ αν αποτελείς την εξαίρεση του κανόνα , πρόσεχε να μη την φας όλη με μιάς και σου κάνουν μπούλιγκ -χοντρούλη

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.338
Πόντοι
3.656
Kοιτα τι θα γινει τελικα.
Αντι να γινει μπουρδελο η ΝΔ, θα γινει ο Συριζα.
Και επιπλεον πλακωνονται ο Συριζα με το ΠΑΣΟΚ.
Και τελικα η ΝΔ τι θα παθει? Δεν θα ψηφισει ο Σαμαρας και ο Καραγκουνης?
Μεγαλο δραμα.
Τέτοιο κοκαλακι νυχτεριδας αυτος ο Κουλης, δεν εχει ξαναγινει.

Τον άτιμο .
Δεν του έφτασε ο φετινός τίτλος.
Θέλει να τον πάρει και του χρόνου.

Ξέρει ότι όσο έχουμε γαλάζια κυβέρνηση κάθε χρόνια την πρωτιά θα την έχουν γαλάζιοι .
Μην αφήσει και τον κατουρημένο να πάρει μια πρωτιά του χρόνου ..........

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
το γάμησες...ψόφησε και μετά γάμησες και το κουφάρι του :confused::confused::confused::confused:
Επικοινωνιακα δεν εχει κανει ούτε ενα λαθος.
Μου εξηγουσε ειδικοτερα, πώς χειριστηκε τα Τεμπη.

Οι δηλωσεις του μετα τα Τεμπη, και η συχνοτητα αυτων αλλά και η γλωσσα που χρησιμοποιησε, ειναι απο καποια μελετη του εξωτερικου για αντιμετωπιση κρισεων. Με στάδια αντιμετωπισης. Συγνωμη, Παροχες, Υποσχεση διορθωσης, αποδοση ευθυνων. Μου τα ελεγε και μετα τα εψαξα στο ιντερνετ. Ολα οπως μου τα ειπε.

Κι αυτον τον ανθρωπο τον λενε καποιοι ανοητο, ποζερα, αυτιστικο και δεν ξερω τι αλλο.
Ο πιο focused πρωθυπουργος που εγινε ποτέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom