raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.279
- Πόντοι
- 5.006
Η κανελη δεν ειναι στρειτ ανδρας?Ο Σεργουλοπουλος και η Κανελη.
Η κανελη δεν ειναι στρειτ ανδρας?Ο Σεργουλοπουλος και η Κανελη.
παει να τον αρμεξει τωρα τυπεMikayla Demaiter, Καναδή "μοντέλο" (λέμε τώρα) τέως παίκτρια του χόκεϋ στον πάγο.
Ρε συ πως θα φτάσει το θέμα στο δικαστήριο αν αυτοί του κέντρου βρεφών δεν συμφωνήσουν πρώτα; Δεν μπορείς να φανταστείς τί ζητάνε για να συμφωνήσουν!Δεν ισχυει. Δεν συναινουν τα αδελφια. Απλως ρωταται η αποψη τους. Γινεται απλη ακροαση των συγγενων, δεν ειναι απαραιτητη η συναινεση τους.
Άρθρο 1553 - Ακρόαση των συγγενών
"Στις περιπτώσεις υπό στοιχεία β' έως δ' της πρώτης παραγράφου, καθώς και στην περίπτωση της
δεύτερης παραγράφου του προηγούμενου άρθρου, το δικαστήριο αποφασίζει, αφού ακούσει τους
πλησιέστερους συγγενείς, αν η ακρόασή τους είναι εφικτή"
Με κατι αρχιδια νααααα.....Η κανελη δεν ειναι στρειτ ανδρας?
Ευχαριστώ! Επιστρεφω σε λιγο..Mikayla Demaiter, Καναδή "μοντέλο" (λέμε τώρα) τέως παίκτρια του χόκεϋ στον πάγο.
Σώπα μωρέ, κανένα θυμό.Συναδελφε βλεπω βγαζεις τον ιδιο θυμο με εμενα, οταν μη νομικοι μάς αμφισβητουν με αυτοπεποιθηση. Χαιρομαι που το βλεπω, γιατι νομιζα οτι μονο εγω ειμαι ο παραξενος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελα ενταξει, καληνυχτα τύπε
τι πάει να πεί ποστάρισμα σου πριν χρόνια ? άλλαξες ,ωρίμασες ? τότε έλεγες μαλακίες και τώρα αναθεώρησες ?
τι να βρω βρε φουκαρά ? στην αναζήτηση αν κάποιος γράψει "ομοφυλοφιλία" Alex71 ,
βγαίνουν αμέσως όλα όσα έχεις πεί . Ντρέπεσαι ? σε συμβουλεύω να ντρέπεσαι για τα κουλά που λες τώρα ,όχι τότε
Τσίμπα και ένα φρέσκο δικό σου για το γκέι Διευθυντήριο που οδηγεί στην παρακμή την ήδη σαπισμένη ,χωρίς πυξίδα Ευρώπη
αντί να καείς να το φχαριστηθείς με τη Κολομβιάνα έστω χειρωνακτικά ,Ελα ενταξει, καληνυχτα τύπε
Είναι αναθεωρήσιμο το άρθρο 28 του Συντάγματος;Σώπα μωρέ, κανένα θυμό.
Η επιμονή είναι λίγο πρόβλημα, αλλά αν βοηθήσεις κάποιον αν βάλει τις σκέψεις του σε σειρά, μόνο όφελος θα έχεις.
Όλα καλα.
Προφανώς δεν έχω νομικές γνώσεις (και ομολογώ ότι κακώς επέμενα σ' αυτό) αλλά το τί συμβαίνει στην κοινωνία το βλέπουμε όλοι. Διότι αυτό που προβάλεται και που έχει τελικά ουσία είναι ότι μέχρι σήμερα όποιος gay ήθελε ζητούσε ένα παιδί και του το έδιναν, τώρα απλά θα δίνουν και σε gay ζευγάρια.Συναδελφε βλεπω βγαζεις τον ιδιο θυμο με εμενα, οταν μη νομικοι μάς αμφισβητουν με αυτοπεποιθηση. Χαιρομαι που το βλεπω, γιατι νομιζα οτι μονο εγω ειμαι ο παραξενος.
Γιατρε, ξερεις οτι σε αγαπω και σε εκτιμω. Αλλά σημερα δεν ξερω τι επαθες, δεν εισαι ετσι συνηθως. Ολα καλα?Προφανώς δεν έχω νομικές γνώσεις (και ομολογώ ότι κακώς επέμενα σ' αυτό) αλλά το τί συμβαίνει στην κοινωνία το βλέπουμε όλοι. Διότι αυτό που προβάλεται και που έχει τελικά ουσία είναι ότι μέχρι σήμερα όποιος gay ήθελε ζητούσε ένα παιδί και του το έδιναν, τώρα απλά θα δίνουν και σε gay ζευγάρια.
Ε, ΔΕΝ του έδιναν λοιπόν έτσι εύκολα όπως το λέτε!!
Ναι ρε Νασο, αυτα δεν μπορω.Με δυο λογια ο Alex προτρεπει να μεγαλωνει παιδια αυτος
κι αυτοί να υιοθετήσουν ξένα παιδάκιαΜε δυο λογια ο Alex προτρεπει να μεγαλωνει παιδια αυτος
Γιατί όχι; Ποιος θα τον πάει στο νοσοκομείο άμα πάθει τίποτα όταν γεράσει;Με δυο λογια ο Alex προτρεπει να μεγαλωνει παιδια αυτος
Δεν θυμάμαι βρε ανθρωπέ μου και δεν θα κάτσω να το ψάξω βραδιάτικα.Είναι αναθεωρήσιμο το άρθρο 28 του Συντάγματος;
Μην πας να με καλοπιάσεις επειδή συμφωνώ με τους άλλους πως είσαι κομματόσκυλο κι αν ρωτήσει ο Κούλης αν πετάει ο γάιδαρος θα φωνάξεις πως πετάει!Γιατρε, ξερεις οτι σε αγαπω και σε εκτιμω. Αλλά σημερα δεν ξερω τι επαθες, δεν εισαι ετσι συνηθως. Ολα καλα?
Θέλω να δω πόσο βαθιά έχει πιάσει η σαπίλα γιατί μάλλον κοιμωμαι όρθιος. Εγώ νόμιζα ο αφελής ότι μπορούμε να αποσυρθούμε σαν χώρα από κάποια διεθνή συνθήκη. Άμα περάσαμε υπό διεθνή έλεγχο θα με ενδιέφερε να ξέρω που, πως ,τι.Δεν θυμάμαι βρε ανθρωπέ μου και δεν θα κάτσω να το ψάξω βραδιάτικα.
Γιατί τέτοια πρεμούρα; Λες αμα καταργηθεί να μην ισχύουν οι διεθνείς συμβάσεις;
Γιατί και πάλι θα ισχύουν. Τα έχει πει πολύ περιγραφικά ο Βενιζέλος περί "επαυξημένου Συντάγματος".
Τι συζήτηση πιάσαμε βραδιάτικα...