Νέα

Τεκνοθεσία Ομόφυλων Ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά για την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών

• Υπέρ

• Κατά, δεν το συζητάω καν

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Δεν ισχυει. Δεν συναινουν τα αδελφια. Απλως ρωταται η αποψη τους. Γινεται απλη ακροαση των συγγενων, δεν ειναι απαραιτητη η συναινεση τους.

Άρθρο 1553 - Ακρόαση των συγγενών
"Στις περιπτώσεις υπό στοιχεία β' έως δ' της πρώτης παραγράφου, καθώς και στην περίπτωση της
δεύτερης παραγράφου του προηγούμενου άρθρου, το δικαστήριο αποφασίζει, αφού ακούσει τους
πλησιέστερους συγγενείς, αν η ακρόασή τους είναι εφικτή"
Ρε συ πως θα φτάσει το θέμα στο δικαστήριο αν αυτοί του κέντρου βρεφών δεν συμφωνήσουν πρώτα; Δεν μπορείς να φανταστείς τί ζητάνε για να συμφωνήσουν!
Εκτός αν πρόκειται για συγγενή σου.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
alex νομιζε τοση ωρα οτι λεμε για το Κιργισταν:confused::confused::confused:
J8gLdFt.gif

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Συναδελφε βλεπω βγαζεις τον ιδιο θυμο με εμενα, οταν μη νομικοι μάς αμφισβητουν με αυτοπεποιθηση. Χαιρομαι που το βλεπω, γιατι νομιζα οτι μονο εγω ειμαι ο παραξενος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ελα ενταξει, καληνυχτα τύπε
Σώπα μωρέ, κανένα θυμό.
Η επιμονή είναι λίγο πρόβλημα, αλλά αν βοηθήσεις κάποιον αν βάλει τις σκέψεις του σε σειρά, μόνο όφελος θα έχεις.
Όλα καλα.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
τι πάει να πεί ποστάρισμα σου πριν χρόνια ? άλλαξες ,ωρίμασες ? τότε έλεγες μαλακίες και τώρα αναθεώρησες ?

τι να βρω βρε φουκαρά ? στην αναζήτηση αν κάποιος γράψει "ομοφυλοφιλία" Alex71 ,
βγαίνουν αμέσως όλα όσα έχεις πεί . Ντρέπεσαι ? σε συμβουλεύω να ντρέπεσαι για τα κουλά που λες τώρα ,όχι τότε

Τσίμπα και ένα φρέσκο δικό σου για το γκέι Διευθυντήριο που οδηγεί στην παρακμή την ήδη σαπισμένη ,χωρίς πυξίδα Ευρώπη

δυτ.πολ..png

:O:O:new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::O:confused::confused::confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.259
Πόντοι
6.056
Ελα ενταξει, καληνυχτα τύπε
αντί να καείς να το φχαριστηθείς με τη Κολομβιάνα έστω χειρωνακτικά ,
καίγεσαι για τον Κούλη που σε έχει γραμμένο όπως έχει γραμμένο όλον τον ελληνικό λαό
και νομοθετεί όλες τις πίπες των πούστηδων που δίνουν εντολές από τις Βρυξέλλες και το ίδρυμα Κλίντον

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Σώπα μωρέ, κανένα θυμό.
Η επιμονή είναι λίγο πρόβλημα, αλλά αν βοηθήσεις κάποιον αν βάλει τις σκέψεις του σε σειρά, μόνο όφελος θα έχεις.
Όλα καλα.
Είναι αναθεωρήσιμο το άρθρο 28 του Συντάγματος;
:glasses:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Συναδελφε βλεπω βγαζεις τον ιδιο θυμο με εμενα, οταν μη νομικοι μάς αμφισβητουν με αυτοπεποιθηση. Χαιρομαι που το βλεπω, γιατι νομιζα οτι μονο εγω ειμαι ο παραξενος.
Προφανώς δεν έχω νομικές γνώσεις (και ομολογώ ότι κακώς επέμενα σ' αυτό) αλλά το τί συμβαίνει στην κοινωνία το βλέπουμε όλοι. Διότι αυτό που προβάλεται και που έχει τελικά ουσία είναι ότι μέχρι σήμερα όποιος gay ήθελε ζητούσε ένα παιδί και του το έδιναν, τώρα απλά θα δίνουν και σε gay ζευγάρια.
Ε, ΔΕΝ του έδιναν λοιπόν έτσι εύκολα όπως το λέτε!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Προφανώς δεν έχω νομικές γνώσεις (και ομολογώ ότι κακώς επέμενα σ' αυτό) αλλά το τί συμβαίνει στην κοινωνία το βλέπουμε όλοι. Διότι αυτό που προβάλεται και που έχει τελικά ουσία είναι ότι μέχρι σήμερα όποιος gay ήθελε ζητούσε ένα παιδί και του το έδιναν, τώρα απλά θα δίνουν και σε gay ζευγάρια.
Ε, ΔΕΝ του έδιναν λοιπόν έτσι εύκολα όπως το λέτε!!
Γιατρε, ξερεις οτι σε αγαπω και σε εκτιμω. Αλλά σημερα δεν ξερω τι επαθες, δεν εισαι ετσι συνηθως. Ολα καλα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Με δυο λογια ο Alex προτρεπει να μεγαλωνει παιδια αυτος:confused::confused::confused:

my-most-detailed-eye-makeup-ive-ever-done-what-do-you-think-v0-uh5oc4rkcida1.jpg
Ναι ρε Νασο, αυτα δεν μπορω.
Καθομαι και εξηγω τα ζητηματα νομικα, ενω εξ αρχης λεω οτι θεωρω την ομοφυλοφιλια ψυχασθενεια, αναλυω τα ζητηματα , και τι βγαινει?
Να μου γραφεις οτι θελω αυτος να μεγαλωνει παιδια.
Τι να πω παραπανω? Δεν εχει νοημα

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Είναι αναθεωρήσιμο το άρθρο 28 του Συντάγματος;
:glasses:
Δεν θυμάμαι βρε ανθρωπέ μου και δεν θα κάτσω να το ψάξω βραδιάτικα.
Γιατί τέτοια πρεμούρα; Λες αμα καταργηθεί να μην ισχύουν οι διεθνείς συμβάσεις;
Γιατί και πάλι θα ισχύουν. Τα έχει πει πολύ περιγραφικά ο Βενιζέλος περί "επαυξημένου Συντάγματος".
Τι συζήτηση πιάσαμε βραδιάτικα...

• Like
Αντιδράσεις: alex71

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Γιατρε, ξερεις οτι σε αγαπω και σε εκτιμω. Αλλά σημερα δεν ξερω τι επαθες, δεν εισαι ετσι συνηθως. Ολα καλα?
Μην πας να με καλοπιάσεις επειδή συμφωνώ με τους άλλους πως είσαι κομματόσκυλο κι αν ρωτήσει ο Κούλης αν πετάει ο γάιδαρος θα φωνάξεις πως πετάει!:cheesy::cheesy:
Καλά δεν είσαι κι ο μόνος ομολογώ. Άγιο είχα που δεν δέχθηκα να στελεχώσω τον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ το 2016, τότε που δεν υπήρχαν πολλοί διαθέσιμοι γιατί μετά μαζεύτηκαν βέβαια.
Αλλά σαν να το διασθανόμουν πόσες μαλακίες θα κάνει το άτομο...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
Το θέμα δεν είναι το ποιός μεγαλώνει τα παιδία. Και αυτό το γράφω με πλήρη την επίγνωση πως σε ορισμένες οικογένειες ομοφυλοφίλων τα παιδιά μεγαλώνουν πολύ καλύτερα από ότι μεγαλώνουν σε διαλυμένες οικογένειες ετεροφυλοφίλων.

Το θέμα είναι το ποιός προστατεύει από το μπούλινγκ που σίγουρα θα δεχτούν στα εκτός οικογενείας περιβάλλοντα (σχολείο, γυμναστήρια, πλατείες και λοιποί δημόσιοι χώροι) αυτά τα παιδιά από τα άλλα.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Δεν θυμάμαι βρε ανθρωπέ μου και δεν θα κάτσω να το ψάξω βραδιάτικα.
Γιατί τέτοια πρεμούρα; Λες αμα καταργηθεί να μην ισχύουν οι διεθνείς συμβάσεις;
Γιατί και πάλι θα ισχύουν. Τα έχει πει πολύ περιγραφικά ο Βενιζέλος περί "επαυξημένου Συντάγματος".
Τι συζήτηση πιάσαμε βραδιάτικα...
Θέλω να δω πόσο βαθιά έχει πιάσει η σαπίλα γιατί μάλλον κοιμωμαι όρθιος. Εγώ νόμιζα ο αφελής ότι μπορούμε να αποσυρθούμε σαν χώρα από κάποια διεθνή συνθήκη. Άμα περάσαμε υπό διεθνή έλεγχο θα με ενδιέφερε να ξέρω που, πως ,τι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom