Νέα

Ταξί από Ελ. Βενιζέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα protaris4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 880
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
956
Πόντοι
86
Το ταξι απο ελευθ βενιζελος εχει στανταρ τιμη για κεντρο? Το τηρουνε? Εχει εξτρα χρεωση λογω εορτων η βαλιτσες?

malakotianos

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2024
Like
444
Πόντοι
21
Το ταξι απο ελευθ βενιζελος εχει στανταρ τιμη για κεντρο? Το τηρουνε? Εχει εξτρα χρεωση λογω εορτων η βαλιτσες?
το ελαχιστο ειναι στα 70 ευρω για κεντρο Αθηνας
εμενα τοσο μου στοιχισε προ 15ημερου απο αεροδρομιο στο Συνταγμα κοντα

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.421
Πόντοι
6.955
Η χρέωση από/πρός Ελ. Βενιζέλος - περιμετρική ζώνη στοιχίζει 40 € φιξ τις ώρες χρέωσης με μονή ταρίφα και 55 € φίξ τις ώρες χρέωσης με διπλή ταρίφα, χωρίς άλλες χρεώσεις. Αν η αποβίβαση συμβεί σε ώρα που αλλάζει η ταρίφα τότε λαμβάνεται υπόψη η ώρα αποβίβασης για τον προσδιορισμό της τιμολόγησης.
Ένα από τα αιτήματα του κλάδου είναι η κατάργηση ή αύξηση των φιξ τιμών διότι το ταξίμετρο χρεώνει περισσότερα από τα ποσά που προανέφερα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν κάθομαι ποτέ στο αεροδρόμιο.
Συστήνω σε κάθε περίπτωση την χρήση Ραδιοταξί για ασφαλείς μεταφορές και σωστές χρεώσεις.

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.330
Πόντοι
216
Η χρέωση από/πρός Ελ. Βενιζέλος - περιμετρική ζώνη στοιχίζει 40 € φιξ τις ώρες χρέωσης με μονή ταρίφα και 55 € φίξ τις ώρες χρέωσης με διπλή ταρίφα, χωρίς άλλες χρεώσεις. Αν η αποβίβαση συμβεί σε ώρα που αλλάζει η ταρίφα τότε λαμβάνεται υπόψη η ώρα αποβίβασης για τον προσδιορισμό της τιμολόγησης.
Ένα από τα αιτήματα του κλάδου είναι η κατάργηση ή αύξηση των φιξ τιμών διότι το ταξίμετρο χρεώνει περισσότερα από τα ποσά που προανέφερα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν κάθομαι ποτέ στο αεροδρόμιο.
Συστήνω σε κάθε περίπτωση την χρήση Ραδιοταξί για ασφαλείς μεταφορές και σωστές χρεώσεις.
φιλε συναδελφος του @celebre εισαι;

OP
OP
P

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
956
Πόντοι
86
Τι εννοεις περιμετρικη ζωνη? Το δακτυλιο?δηλαδη και συνταγμα πχ. Ενω και εγω ετσι διαβασα οτι ψηφιστηκε αυτο,ακουσα καο απο αλλους οτι τους χρεωσαν αλλα λεφτα πιο πολυ,παιζουν κοροιδοια οι ταριφες?

OP
OP
P

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
956
Πόντοι
86
το ελαχιστο ειναι στα 70 ευρω για κεντρο Αθηνας
εμενα τοσο μου στοιχισε προ 15ημερου απο αεροδρομιο στο Συνταγμα κοντα
Πηρες ταξι απο πιατσα εξω απο το αεροδρομιο? Σε χρεωσε με το κοντερ τοσα?δεν ειναι τα 40/55?

malakotianos

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2024
Like
444
Πόντοι
21
Πηρες ταξι απο πιατσα εξω απο το αεροδρομιο? Σε χρεωσε με το κοντερ τοσα?δεν ειναι τα 40/55?
εξω απ τα αεροδρομιο ,στην πιατσα , ηταν μεσημεριανη ωρα και ειχα 1 βαλιτσα και 1 σακ βουαγιαζ

Mariouklas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
163
Πόντοι
0
ειχα παρει περσι ταξι απο την πιατσα στο αεροδρομιο μεχρι πειραια και μου πηρε 70 ευρω. Πριν κατι μηνες πηρα απο το δρομο απο πειραια ταξι για αεροδρόμιο και μου πηρε ενα 50αρικο

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.421
Πόντοι
6.955
Τι εννοεις περιμετρικη ζωνη? Το δακτυλιο?δηλαδη και συνταγμα πχ. Ενω και εγω ετσι διαβασα οτι ψηφιστηκε αυτο,ακουσα καο απο αλλους οτι τους χρεωσαν αλλα λεφτα πιο πολυ,παιζουν κοροιδοια οι ταριφες?
Περιμετρικη ζωνη ειναι

Συνημμένα

• IMG_20241221_235317207.jpg
    IMG_20241221_235317207.jpg
    2,5 MB · Εμφανίσεις: 2

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom