You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τάβλι: τύχη πιο πολύ ή τέχνη;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pligomenos11
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 589
- Εμφανίσεις 34K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
ΓΙΑ να δω και αλλες γνωμεςφίλε η παρτίδα κερδίζεται ή χάνεται από 2-3 κρίσιμα παιξίματα, άμα μιλάει ο απέξω δικό του μετράει το παιχνίδι.
pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
Λιπον να για να τελειωνουμε ποιος μετρα οτι το πηρε σοβαρα τωρα ο παιχτης δεν μετρα ; ο αλλος ας μην τον ακουγε αυτος που παιζει δεν ειναι υπευθηνος για τι ζαριες του πειτε καποιος γιατι θα τρελαθω;
pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
Λιπον να για να τελειωνουμε ποιος μετρα οτι το πηρε σοβαρα τωρα ο παιχτης δεν μετρα ; ο αλλος ας μην τον ακουγε αυτος που παιζει δεν ειναι υπευθηνος για τι ζαριες του πειτε καποιος γιατι θα τρελαθω;
Διαγραμμένο μέλος 34899
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 215
- Πόντοι
- 280
Όταν κερδίζω, τέχνη, όταν χάνω, τύχη.
pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
ναι αλλά ή νίκη που καταχορυτε για πες μου;φίλε η παρτίδα κερδίζεται ή χάνεται από 2-3 κρίσιμα παιξίματα, άμα μιλάει ο απέξω δικό του μετράει το παιχνίδι.
pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
Λιπον εκει που παω κ βλεπω και παιζω ταβλι μηλανε ολοι απαιξω βαζουν χερια μεσα φωναζουν σαν χαζοι εντομεταξυ εκει παιζουν με λεφτα 3ευρα συνηθως η ταλιρα .
Αποψη μου δεν πρεπει να μιλανε και εγω μηλαω παρασυρομε
Αποψη μου δεν πρεπει να μιλανε και εγω μηλαω παρασυρομε
pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
μαλακιες σε αυτον που παιζει πανε τα παιχνιδια αφου αυτος που παιζει ριχνει τα ζαρια!!!! συμφωνιται πες τε μου εχω δικιο?φίλε η παρτίδα κερδίζεται ή χάνεται από 2-3 κρίσιμα παιξίματα, άμα μιλάει ο απέξω δικό του μετράει το παιχνίδι.
pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
μαλακιες σε αυτον που παιζει πανε τα παιχνιδια αφου αυτος που παιζει ριχνει τα ζαρια!!!! συμφωνιται πες τε μου εχω δικιο?
drclaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2014
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Παίχτες μου πριν λίγο βγήκε ο Αβγολέμενος στο Γεωργίου και είπε ότι υπάρχει περίπτωση να έχεις πιάσει τη "μάνα" του αντιπάλου στο πλακωτό και παρόλα αυτά να χάσεις το παιχνίδι. Ο Γεωργίου συμφώνησε ότι γίνεται αυτό το σενάριο. Δυστυχώς δεν εξήγησαν παραπάνω.
Έχετε ακούσει κάτι τέτοιο; Ξέρετε τι πρέπει να γίνει για να χάσεις το παιχνίδι ενώ έχεις πιάσει τη "μάνα" του αντιπάλου στο πλακωτό;
Έχετε ακούσει κάτι τέτοιο; Ξέρετε τι πρέπει να γίνει για να χάσεις το παιχνίδι ενώ έχεις πιάσει τη "μάνα" του αντιπάλου στο πλακωτό;
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.207
- Πόντοι
- 5.506
Αν σου πιάσει κ αυτος τη μάνα κ στο μάζεμα τα πάρει πρώτος.
Τι είπες τώρα; :S
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.099
- Πόντοι
- 6.796
Τι είπες τώρα; :S
χαχαχα δε γινετε να μαζεψεις με ενα πουλι εκτος
Παίχτες μου πριν λίγο βγήκε ο Αβγολέμενος στο Γεωργίου και είπε ότι υπάρχει περίπτωση να έχεις πιάσει τη "μάνα" του αντιπάλου στο πλακωτό και παρόλα αυτά να χάσεις το παιχνίδι. Ο Γεωργίου συμφώνησε ότι γίνεται αυτό το σενάριο. Δυστυχώς δεν εξήγησαν παραπάνω.
νομιζω οτι μονο ισοπαλια γινεται αν του πιασεις και συ...
Γίνεται ,αν ο άλλος που σου έχει πιάσει τη μαμά φέρει καμία ασακια και σου ανοίξει τη μαμά για να στο παίξει μάγκας και εσύ πλακωθεις στις 6αρες και διπλές και τον προλάβεις στο μάζεμα. Μου έχει συμβεί και μετά ο άλλος για μια βδομάδα μου λέγε ότι έχω μια κωλοτρυπιδα σα πόρτα πλυντηρίου.