Νέα

Τάσος μητρόπουλος (αγοράζω χρυσό)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Στο MITROPOULOS GOLD αγοράζουμε κάθε είδους λίρες και πεντόλιρα, δίνοντάς σας άμεσα μετρητά.

Η αξία των χρυσών σας λιρών βασίζεται αποκλειστικά σε τρεις παράγοντες: στο βάρος, στα καράτια και στην τρέχουσα τιμή χρυσού.

Χρησιμοποιούμε μόνο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να μας βοηθήσει να εκτιμήσουμε επακριβώς την πραγματική αξία των χρυσών σας λιρών. Έτσι διασφαλίζουμε ότι λαμβάνετε την καλύτερη δυνατή τιμή για τα αντικείμενά σας!”

Τα συμπεράσματα δικά σας…. :huh: :huh: :huh:

www.mitropoulosgold.gr/]http://www.mitropoulosgold.gr/[/url]

Συνημμένα

• d5123eb3-c6a2-4e79-9f8a-93571590c72d.jpg
    d5123eb3-c6a2-4e79-9f8a-93571590c72d.jpg
    49 KB · Εμφανίσεις: 31
  • mitropoulos4.jpg
    mitropoulos4.jpg
    65,1 KB · Εμφανίσεις: 22

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.638
Πόντοι
506
κανει για τετοιες δουλειες ο τυπος...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Προς το παρον ο τυπος, ισχυριζεται πως δεν εχει δουλεια... :uglystupid:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
αυτη η πουτανιαρα που εχει πως την λενε δεν ξερω ολο κατι τετοιους παει και βρισκει :grin: :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Κατάντια.... ύστερα από τόση δόξα στα γηπεδα, να γίνεσαι ενεχυροδανειστής.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Θα διάβασε κάποιους παπάρες που λέγανε ότι θα φτάσει στις 6500 στο χρόνο πάνω και έπεσε στη λούμπα.
Και γω αφού διάβασα στο μπουρδέλα τις αναλύσεις πούλησα σπίτι αυτοκίνητο περιουσία ρούχα ηλεκτρικά κοσμήματα
αγόρασα χρυσό και περιμένω.
Και τώρα από ίντερνετ καφέ γράφω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Θα διάβασε κάποιους παπάρες που λέγανε ότι θα φτάσει στις 6500 στο χρόνο πάνω και έπεσε στη λούμπα.
Και γω αφού διάβασα στο μπουρδέλα τις αναλύσεις πούλησα σπίτι αυτοκίνητο περιουσία ρούχα ηλεκτρικά κοσμήματα
αγόρασα χρυσό και περιμένω.
Και τώρα από ίντερνετ καφέ γράφω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλά το ήξερα πως είσαι μαλάκας, αλλά τόσο πολύ δεν το περίμενα. Ξαναδιάβασε λοιπόν αρχίδα τι έχω γράψει ακριβώς για τον χρυσό. Όχι για χρυσόχαρτα ETF που τα ανεβοκατεβάζουν οι χαρτογιακάδες της WALL STREET/ Για τον χρυσό σε φυσική μορφή μιλάω που ούτε να τον αγγίξεις πλέον δεν μπορείς αφού οι στρόφιγκες έχουν κλείσει.

Κι αν μου βρεις με 2.000 δολάρια την ουγγιά, σφύρα μου.   Αν βρεις πουθενά.

Μαλάκες... πουλάτε εξυπνάδα και δεν ξέρετε τι σας γίνεται.

:2funny:

Εσύ δεν είσαι που κοντραριστηκαμε για τον SP500? Την είδες τη διαδρομή 1669 - 1572?

Γιατί εκείνο το διάστημα ήσουν χαμένος και δεν σε εύρισκα.

Παπάρα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.048
Πόντοι
6.515
 Καλά το ήξερα πως είσαι μαλάκας, αλλά τόσο πολύ δεν το περίμενα. Ξαναδιάβασε λοιπόν αρχίδα τι έχω γράψει ακριβώς για τον χρυσό. Όχι για χρυσόχαρτα ETF που τα ανεβοκατεβάζουν οι χαρτογιακάδες της WALL STREET/ Για τον χρυσό σε φυσική μορφή μιλάω που ούτε να τον αγγίξεις πλέον δεν μπορείς αφού οι στρόφιγκες έχουν κλείσει.

Εσύ δεν είσαι που κοντραριστηκαμε για τον SP500? Την είδες τη διαδρομή 1669 - 1572?

Παπάρα.

ομως και χρυση λιρα επεσε που ειναι αντικειμενο  :think:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

Παπάρα.

Εντάξει έχεις γίνει γραφικός πλέον με την εμμονή σου να νομίζεις πως ξέρεις από χρηματιστήρια.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κάτσε φρόνιμα αυτο σπορ δε συγχωρεί.... στα έχω ξαναπεί.

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Στο MITROPOULOS GOLD αγοράζουμε κάθε είδους λίρες και πεντόλιρα, δίνοντάς σας άμεσα μετρητά.

Η αξία των χρυσών σας λιρών βασίζεται αποκλειστικά σε τρεις παράγοντες: στο βάρος, στα καράτια και στην τρέχουσα τιμή χρυσού.

Χρησιμοποιούμε μόνο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να μας βοηθήσει να εκτιμήσουμε επακριβώς την πραγματική αξία των χρυσών σας λιρών. Έτσι διασφαλίζουμε ότι λαμβάνετε την καλύτερη δυνατή τιμή για τα αντικείμενά σας!”

Τα συμπεράσματα δικά σας…. :huh: :huh: :huh:

www.mitropoulosgold.gr/]http://www.mitropoulosgold.gr/[/url]

τυπε ο ραμπο επιτελους θα παρει το χρυσο παπουτσι  :rockon:

ακομα καλα την εχει οσο αγοραζει ο ιδιος χρυσο.το προβλημα θα ειναι οταν πουλησει τα μεταλια απο τα πρωταθληματα σε αλλους  :S

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=179713.0;attach=502212;image[/img[/URL]]

να κόψουμε μούτρο και να βγάλουμε συμπέρασμα  ?  ;D ;D

νταβατζής,τοκογλύφος και πρώην τραγουδιστής σκυλάδικου  :2funny:

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
τυπε ο ραμπο επιτελους θα παρει το χρυσο παπουτσι  :rockon:

ακομα καλα την εχει οσο αγοραζει ο ιδιος χρυσο.το προβλημα θα ειναι οταν πουλησει τα μεταλια απο τα πρωταθληματα σε αλλους  :S

εχει ο καιρος γυρισματα τυπε

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.492
Πόντοι
1.720
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=179713.0;attach=502212;image[/img[/URL]]

να κόψουμε μούτρο και να βγάλουμε συμπέρασμα  ?  ;D ;D

νταβατζής,τοκογλύφος και πρώην τραγουδιστής σκυλάδικου  :2funny:

[/quote]

όχι ! απλά ΞΕΦΤΙΛΑΣ που νόμισε ότι κάτι έγινε λόγω ελληνικής οπαδικής παραφροσύνης

διαβάζω καμιά φορά τις ανφορές στα αθλητικά εδώ μέσα και εντυπωσιάζομαι από την καφροφανατίλα

ο υποφαινόμενος είναι το τέλειο παράδειγμα για όσους έχουν πέντε δράμια μυαλό

οι υπόλοιποι να συνεχίσετε συνειδητά να αγνοείτε ποιός ήταν ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ως πολυκερδισμένος (εκατομμύρια ευρώ) στο Στοίχημα

Επισκέπτης
Υπέρτατη ΞΕΦΤΙΛΑ για κάποιον που είχε αγαπηθεί τόσο πολύ από τον κόσμο του Πειραιά και όχι μόνο ...
Ντρέπομαι που κάποτε αυτός ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ έπαιζε στον ΘΡΥΛΟ και τσέπωνε εκατομμύρια κάτω από το τραπέζι ...
ΟΥΣΤ, ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom