You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tantrazoe
- Μέλος που άνοιξε το νήμα taz7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 388K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.081
- Πόντοι
- 6.515
απαντηση ΚΑΙ στα δυο ποιο πανω μελη.να στειλετε πμ στην ιδια,ισως θα ηταν καλυτερο απο το να ρωτατε στο νημα της.
και πως θα μενει στην επιφανεια το νημα τυπε?
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Γράφοντας τις εντυπώσεις σας από την επίσκεψη στο χώρο τηςκαι πως θα μενει στην επιφανεια το νημα τυπε?
και πως θα μενει στην επιφανεια το νημα τυπε?
Η Ζωή δείχνει σταθερά ένα αξιοθαύμαστα χαμηλό προφίλ εδώ στο σάιτ (όχι σαν μερικές-μερικές άλλες, ονόματα να μην πω), προτιμώντας να μιλούν τα "έργα" της από τα "λόγια" της.
Τώρα αν υπάρχουν κάποιοι βασιλικότεροι του βασιλέως, τι να σου πω, δεν ξέρω...
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Για άλλη μια φορά σωστός γιατί ο παλιός είναι παλιός ! λιτή εδω μέσα και καλή επαγγελματίας απο ότι φαίνεται χωρίς ερασιτεχνισμούς στην συνέπεια και εξυπνάδες σαν κάτι άλλες που νόμισαν ότι εδώ είναι facebook ,θα την δοκίμαζα την Ζωή αλλά με χαλάμε τα εγχειρισμένα στήθη...Η Ζωή δείχνει σταθερά ένα αξιοθαύμαστα χαμηλό προφίλ εδώ στο σάιτ (όχι σαν μερικές-μερικές άλλες, ονόματα να μην πω), προτιμώντας να μιλούν τα "έργα" της από τα "λόγια" της.
Τώρα αν υπάρχουν κάποιοι βασιλικότεροι του βασιλέως, τι να σου πω, δεν ξέρω...
xristos350
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 298
- Πόντοι
- 1.510
καλημερα σε ολους,
η φωτο της στο viber
ειναι αληθινη?
ειναι καλυτερη η οχι στην πραγματικοτητα...?
Πολυ καλυτερη απο κοντα!
Πολυ καλυτερη απο κοντα!
ευχαριστω πολυ
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
ακριβως.Γράφοντας τις εντυπώσεις σας από την επίσκεψη στο χώρο της
+1Γράφοντας τις εντυπώσεις σας από την επίσκεψη στο χώρο της
Μην κρίνετε ποτέ έναν ανθρωπο μόνον από την εξωτερική εμφάνιση.......το σαιτ είναι γεμάτο από κριτικές συναδέλφων που συνάντησαν καλλονές και δίμετρες κουκλάρες,αλλά απογοητεύτηκαν από την συμπεριφορά και τις υπηρεσίες....
Η Ζωή,περαν του ότι αντικειμενικά είναι μια ωραία γυναίκα,εκπέμπει μία θετική ενεργεια,ειναι πάντα φιλική και ανετη και δίνει τον καλύτερο εαυτό της προκειμένου να περάσει κάποιος καλά μαζί της.....είναι έντονα ερωτική,κάνει καταπληκτικό μασαζ και σε χαλαρώνει από την πρωτη στιγμή που θα την συναντήσεις....
Οσο για το χαμηλό προφίλ που κρατάει εδώ μέσα,είναι γιατί ξέρει ότι δεν εχει να αποδειξει τίποτα σε κανέναν......η καλύτερη διαφήμιση γι' αυτην είναι οι εντυπώσεις και τα σχόλια όσων την συνάντησαν......
Η Ζωή,περαν του ότι αντικειμενικά είναι μια ωραία γυναίκα,εκπέμπει μία θετική ενεργεια,ειναι πάντα φιλική και ανετη και δίνει τον καλύτερο εαυτό της προκειμένου να περάσει κάποιος καλά μαζί της.....είναι έντονα ερωτική,κάνει καταπληκτικό μασαζ και σε χαλαρώνει από την πρωτη στιγμή που θα την συναντήσεις....
Οσο για το χαμηλό προφίλ που κρατάει εδώ μέσα,είναι γιατί ξέρει ότι δεν εχει να αποδειξει τίποτα σε κανέναν......η καλύτερη διαφήμιση γι' αυτην είναι οι εντυπώσεις και τα σχόλια όσων την συνάντησαν......
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
δεν ειχε σοκολατακια ομως...πολυ κριμα.. :'( :'(Μην κρίνετε ποτέ έναν ανθρωπο μόνον από την εξωτερική εμφάνιση.......το σαιτ είναι γεμάτο από κριτικές συναδέλφων που συνάντησαν καλλονές και δίμετρες κουκλάρες,αλλά απογοητεύτηκαν από την συμπεριφορά και τις υπηρεσίες....
Capt.Bligh
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
δεν ειχε σοκολατακια ομως...πολυ κριμα.. :'( :'(
σιγα μη σου δινε η αρχοντισσα σοκολατακια!
ποταπε! ε ποταπε!
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
αχαχχαχααχααχαχαχσιγα μη σου δινε η αρχοντισσα σοκολατακια!
ποταπε! ε ποταπε!
Συνημμένα
Capt.Bligh
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
Συμφωνώ!
Το πράγμα είναι απλό: ωραία, ελκυστική εμφάνιση - καλές υπηρεσίες - σωστή συμπεριφορά είναι τα ζητούμενα και τα προσφερόμενα.
Δεν έχει ιδιαίτερη αξία το να είναι κανείς συνεχώς στα φόρα του ιντερνετ
Το πράγμα είναι απλό: ωραία, ελκυστική εμφάνιση - καλές υπηρεσίες - σωστή συμπεριφορά είναι τα ζητούμενα και τα προσφερόμενα.
Δεν έχει ιδιαίτερη αξία το να είναι κανείς συνεχώς στα φόρα του ιντερνετ
Lustius
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2013
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Ακριβώς έτσιΜην κρίνετε ποτέ έναν ανθρωπο μόνον από την εξωτερική εμφάνιση.......το σαιτ είναι γεμάτο από κριτικές συναδέλφων που συνάντησαν καλλονές και δίμετρες κουκλάρες,αλλά απογοητεύτηκαν από την συμπεριφορά και τις υπηρεσίες....
Λοιπόν...
Μετά από προτροπή συναγωνιστών, ήθελα να δοκιμάσω τις υπηρεσίες της Ζωής (συνέβη μερικές ημέρες πριν).
Η Ζωή σε εμφάνιση είναι πολύ γλυκειά και ερωτική, και έχει καλό σώμα. Με έκανε να αισθανθώ πολύ άνετα από την αρχή και προχωρήσαμε στα περαιτέρω... το tantra massage, δεν το είχα ξανακάνει, και ομολογώ ότι με εξέπληξε πολύ θετικά. Δεν είναι σε κανένα σημείο ξεπέτα, και το όλο σκηνικό σε προδιαθέτει για την απόλυτη χαλάρωση... Αφού με έτριψε και ειλικρινά το κατέχει το άθλημα, με έφερε σιγά, σιγά σε μια πολύ ερωτική διάθεση, για να επακολουθήσει... ο νοών νοήτω! Η φράση που νομίζω χαρακτηρίζει καλύτερα την όλη εμπειρία, είναι ότι μου άνοιξαν νέοι ορίζοντες... και τελειώνοντας μου είπε και το απίθανο... ότι η πρώτη φορά σε tantra δεν είναι τίποτα μπροστά στις επόμενες... τρελάθηκα!!!! Ως αγωνιστής των ελαιοτριβείων, και έχοντας περάσει από κάμποσα από αυτά, νομίζω ότι βρήκα το επόμενο επίπεδο ευχαρίστησης! Δυστυχώς λόγω δουλειάς και ταξιδίων, δεν έχω προλάβει να ξαναπάω αλλά αυτό είναι κάτι που πολύ σύντομα θα διορθωθεί! Εχει 2 προγράμματα, και νομίζω ότι αν δεν πάρετε το πρόγραμμα των 70€ θα χάσετε (όταν δίνεις 50, δώσε άλλα 20 βρε αδερφε... και ευχαριστήσου το!) - Ζωή αν το διαβάζεις αυτό... Σε ευχαριστώ για την τέλεια εμπειρία και θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα
Μετά από προτροπή συναγωνιστών, ήθελα να δοκιμάσω τις υπηρεσίες της Ζωής (συνέβη μερικές ημέρες πριν).
Η Ζωή σε εμφάνιση είναι πολύ γλυκειά και ερωτική, και έχει καλό σώμα. Με έκανε να αισθανθώ πολύ άνετα από την αρχή και προχωρήσαμε στα περαιτέρω... το tantra massage, δεν το είχα ξανακάνει, και ομολογώ ότι με εξέπληξε πολύ θετικά. Δεν είναι σε κανένα σημείο ξεπέτα, και το όλο σκηνικό σε προδιαθέτει για την απόλυτη χαλάρωση... Αφού με έτριψε και ειλικρινά το κατέχει το άθλημα, με έφερε σιγά, σιγά σε μια πολύ ερωτική διάθεση, για να επακολουθήσει... ο νοών νοήτω! Η φράση που νομίζω χαρακτηρίζει καλύτερα την όλη εμπειρία, είναι ότι μου άνοιξαν νέοι ορίζοντες... και τελειώνοντας μου είπε και το απίθανο... ότι η πρώτη φορά σε tantra δεν είναι τίποτα μπροστά στις επόμενες... τρελάθηκα!!!! Ως αγωνιστής των ελαιοτριβείων, και έχοντας περάσει από κάμποσα από αυτά, νομίζω ότι βρήκα το επόμενο επίπεδο ευχαρίστησης! Δυστυχώς λόγω δουλειάς και ταξιδίων, δεν έχω προλάβει να ξαναπάω αλλά αυτό είναι κάτι που πολύ σύντομα θα διορθωθεί! Εχει 2 προγράμματα, και νομίζω ότι αν δεν πάρετε το πρόγραμμα των 70€ θα χάσετε (όταν δίνεις 50, δώσε άλλα 20 βρε αδερφε... και ευχαριστήσου το!) - Ζωή αν το διαβάζεις αυτό... Σε ευχαριστώ για την τέλεια εμπειρία και θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 435
- Εμφανίσεις
- 63K
- Απαντήσεις
- 103
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις