Νέα

Tantrazoe

• Μέλος που άνοιξε το νήμα taz7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.724
Πόντοι
11.956
ζωη είναι γαμώ τα παιδιά,ελληνίδα, εμφάνιση σούπερ για την ηλικία της(δεν είναι και μικρούλα..)και πρόγραμμα αν εξαιρέσουμε γλωσσόφιλα που δεν κάνει και κώλους όλα τα άλλα κομπλέ.
Δεν κάνει γλωσσοφιλλα και δεν δίνει κωλο ....τι μένει?

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.626
Πόντοι
29.667
Δεν κάνει γλωσσοφιλλα και δεν δίνει κωλο ....τι μένει?
Πολύ καλό μασάζ, σούπερ πιπα και πολύ καλά γαμισια. Αυτά μένουν. Έχω βρεθεί με την Ζωή και έχω περάσει σούπερ, όλες τις φορές που συναντηθηκαμε!!!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
επισκεφτικα την ζωή πριν λίγες μέρες.προκειτε για μια καλοστεκουμενη 45αρα οχι 50 πλας που γράφουν πολλοί με καλοδιατηρημένο σώμα για την ηλικια της 1.ο χώρος ένα υπόγειο δυάρι πισω απο το ξενοδοχείο ζαφόλια τίποτα το ιδιαίτερο αλλά δεν ήταν βρώμικος.ουσιάτικα ένα δυάρι με φτηνιάρικη ανακαίνιση αλλά δεν πάμε για τον χώρο ετσι δεν ειναι??2 η κοπέλα μου πρόσφερε πρόγραμμα 60 ευρω με πολύ καλό μασσαζκαι με αισθησιακές προεκτάσειςδεν θα αναφερθώ σε λεπτομέρεις από σεβασμό στο προσωπό της,αισθάνθικα ότι τάδωσε όλα στο μασσαζ πότε με δύναμη και πότε ανάλαφρα3.δεν φιλά πράμα που με ξενερώνει αλλά μήπως είμαστε λάθος εμείς που το ζητάμε και αυτή η σωστή??μήπως φιλάμε γυναίκες πουχουν φιλήσει στο στόμα 100 άνδρες και βάλε το μηνα....μήπως πρέπει ν ρωτήσουμε κανένα ιατρό γι αυτο???ηπαττιτιδες κλπ,κλπ,έπιασα κουβέντα μαζί της και μου είπε να αφήσουμε το σοσιαλ και να μπουμε στο ψητό διότι δεν θέλει να αισθάνετε ότι κλέβει χρόνο.σωστή. απότι κατάλαβα χρεώνει 45 λεπτά για ένα πολύ καλό πρόγραμμα συν 15 λεπτά για μπάνιο στην αρχη και στο τέλος.στα 80 ευρώ πουπροσφέρει το τάντρα είναι ουσιαστικά 90 λεπτά με περίπου τα ίδια πράματα λίγο πιο αργά και βασανιστικά....έμεινα ευχαριστημένος με ένα πολύ καλό μασαζ και ένα ποιοτικο σεξάκι σε συνδιασμό με μασσσαζ, εναλαξ τι υπέροχο...μπράβο πάντως βλέπω ότι σιγά σιγά ανακαλύπτω της ελληνίδες που ειναι εξαφανισμένες απο τα μπουρδελα ,στουντιο,και στριπτιτζίδικα εδω και πολλά χρόνια σε μασσσατζίδικα,κατ οικον και με δικό τους χώρο που σχεδον όλες είναι εξαιρετικές και σε μόρφωση αι σε ευγενεια και σε καθαριότητα και σε περιποίηση και ας μην είναι θεες σε εμφανιση σαν κατι ρωσσιδες ουκρανέζες κλπ.να προσθέσω επίσης 100 φορες σεξ με μασσαζ παρα σκετο σεξ.ειναι ολύ πιο ποιοτικό αν η κοπελα ειναι σαν τη ζωή και πολλλές άλλες πούχουν γραφτεί σχόλια... ειλικρινά είναι εργάτριες .....

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.170
Πόντοι
5.916
επισκεφτικα την ζωή πριν λίγες μέρες.προκειτε για μια καλοστεκουμενη 45αρα οχι 50 πλας που γράφουν πολλοί με καλοδιατηρημένο σώμα για την ηλικια της 1.ο χώρος ένα υπόγειο δυάρι πισω απο το ξενοδοχείο ζαφόλια τίποτα το ιδιαίτερο αλλά δεν ήταν βρώμικος.ουσιάτικα ένα δυάρι με φτηνιάρικη ανακαίνιση αλλά δεν πάμε για τον χώρο ετσι δεν ειναι??2 η κοπέλα μου πρόσφερε πρόγραμμα 60 ευρω με πολύ καλό μασσαζκαι με αισθησιακές προεκτάσειςδεν θα αναφερθώ σε λεπτομέρεις από σεβασμό στο προσωπό της,αισθάνθικα ότι τάδωσε όλα στο μασσαζ πότε με δύναμη και πότε ανάλαφρα3.δεν φιλά πράμα που με ξενερώνει αλλά μήπως είμαστε λάθος εμείς που το ζητάμε και αυτή η σωστή??μήπως φιλάμε γυναίκες πουχουν φιλήσει στο στόμα 100 άνδρες και βάλε το μηνα....μήπως πρέπει ν ρωτήσουμε κανένα ιατρό γι αυτο???ηπαττιτιδες κλπ,κλπ,έπιασα κουβέντα μαζί της και μου είπε να αφήσουμε το σοσιαλ και να μπουμε στο ψητό διότι δεν θέλει να αισθάνετε ότι κλέβει χρόνο.σωστή. απότι κατάλαβα χρεώνει 45 λεπτά για ένα πολύ καλό πρόγραμμα συν 15 λεπτά για μπάνιο στην αρχη και στο τέλος.στα 80 ευρώ πουπροσφέρει το τάντρα είναι ουσιαστικά 90 λεπτά με περίπου τα ίδια πράματα λίγο πιο αργά και βασανιστικά....έμεινα ευχαριστημένος με ένα πολύ καλό μασαζ και ένα ποιοτικο σεξάκι σε συνδιασμό με μασσσαζ, εναλαξ τι υπέροχο...μπράβο πάντως βλέπω ότι σιγά σιγά ανακαλύπτω της ελληνίδες που ειναι εξαφανισμένες απο τα μπουρδελα ,στουντιο,και στριπτιτζίδικα εδω και πολλά χρόνια σε μασσσατζίδικα,κατ οικον και με δικό τους χώρο που σχεδον όλες είναι εξαιρετικές και σε μόρφωση αι σε ευγενεια και σε καθαριότητα και σε περιποίηση και ας μην είναι θεες σε εμφανιση σαν κατι ρωσσιδες ουκρανέζες κλπ.να προσθέσω επίσης 100 φορες σεξ με μασσαζ παρα σκετο σεξ.ειναι ολύ πιο ποιοτικό αν η κοπελα ειναι σαν τη ζωή και πολλλές άλλες πούχουν γραφτεί σχόλια... ειλικρινά είναι εργάτριες .....
φίλτατε με όλο τον σεβασμό.....η ζωή ήταν 45αρα όταν ο μήτρογλου έκανε το 3-1 στο καραισκάκη με την Ατλέτικο.....

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
φίλτατε με όλο τον σεβασμό.....η ζωή ήταν 45αρα όταν ο μήτρογλου έκανε το 3-1 στο καραισκάκη με την Ατλέτικο.....
βρες μου καμμια αλλη σαν τη ζωη μου.... και ας ήταν 40 την εποχη που η εθνικη πήρε το πανευρωπαικό...,ονειρεμενη παραδεισενια γυναίκα είναι....φυσικα και υπάρχουν και κάποιες άλλες επιλογές εξαιρετικές στην ηλικία της....καιελληνιδες μάλιστα..άλλο πράμα η καλή ελληνιδα βραδελφε πως να το κανουμε

leonidas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
1.024
Πόντοι
201
βρες μου καμμια αλλη σαν τη ζωη μου.... και ας ήταν 40 την εποχη που η εθνικη πήρε το πανευρωπαικό...,ονειρεμενη παραδεισενια γυναίκα είναι....φυσικα και υπάρχουν και κάποιες άλλες επιλογές εξαιρετικές στην ηλικία της....καιελληνιδες μάλιστα..άλλο πράμα η καλή ελληνιδα βραδελφε πως να το κανουμε
από την στιγμή που γνωστοί προμότορες βγαίνουν και γράφουν "μεγάλη ξεπέτα" καταλαβαίνεις!

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.675
Πόντοι
456
3.δεν φιλά πράμα που με ξενερώνει αλλά μήπως είμαστε λάθος εμείς που το ζητάμε και αυτή η σωστή??μήπως φιλάμε γυναίκες πουχουν φιλήσει στο στόμα 100 άνδρες και βάλε το μηνα....μήπως πρέπει ν ρωτήσουμε κανένα ιατρό γι αυτο???ηπαττιτιδες κλπ,κλπ
που φιλανε 100 ανδρες ??? που βαζουν 100 πεη στο στομα τους θες να πεις....

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Ρε πάτε καλά ? Τι είναι αυτά ? Τι θέλετε δηλαδή.. να σας προτείνει να πάτε και για ένα καφεδάκι πρώτα ?
καλά μιλάς στον προμότορα της Στεφανίας, τι περιμένεις?

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.944
Πόντοι
206
Ούτε εγώ ...Πολύ ψυχρή κ αδιάφορη στο τηλέφωνο
Εδώ θα διαφωνήσω.....εγώ της έστειλα βαιμπερ 11.30 το βράδυ και μου απάντησε άμεσα τηλεφωνικώς και ήταν πολύ ευγενική μάλιστα και αναλυτική....απλά χρειάζεται και τρόπο και κόπο...

arrogant1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Like
2
Πόντοι
1
Γνωρίζει κανείς αν η Ζωή επέστρεψε Αθήνα και σε ποιον χώρο δέχεται τώρα;

Stories

Νέο!

Stories