Νέα

Tάνια, Μαρία Φυλής 59

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Souter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1
  • Εμφανίσεις 861
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Souter

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παίδες μόλις γράφτηκα στο σάιτ αν και το παρακολουθώ εδώ και λίγο καιρό.Είμαι και γω λάτρης του σπορ...Λοιπόν στο θέμα μας από το φυλής 59 έχει περάσει η Τάνια η πιο καύλα τάνα που έχω δει και γενικά από τις πιο μουνάρες γυναίκες που έχω δει live.Νομίζω τελευταίa φορά την είδα πριν  2-3 χρόνια.Η Τάνια ήταν ξανθιά,εκφυλόφατσα,απίστευες βυζάρες και απίστευτη κωλάρα το μωρό ήταν λες και είχε βγει από τα playmate.Άλλο ένα φοβερό καυλάκι που έχει δουλέψει στο συγκεκριμμένο μαγαζί είναι η Μαρία ένα ξανθό υπέρτατο καυλάκι με μικρό βυζί και θεικό κώλο,απίστευτα ναζιάρικο μωρό.

Ξέρει κανείς αν εξασκούν ακόμα το επάγγελμα και αν ναι που βρίσκονται?Το μαγαζί αυτό ήταν πολύ στα φόρτε του λίγο πιο παλιά μην ξεχνάμε και την Αντριάννα τη Γερμανίδα και αυτή έχει δουλέψει εκεί.Όποιοι θυμούνται και έχουν τιμήσει την Τάνια και τη Μαρία θα συμφωνήσουν με τις περιγραφές μου.

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1
φιλε αν και δεν ειμαι σιγουρος που ειναι το 59 που λες πρεπει μαλλον να λεμε για την ιδια τανα. θυμαμαι και εγω τελος 2004 αρχες 2005 μια τανια που η περιγραφη της ταιριαζει με αυτα που λες.πιτσιρικα, τελειο σωμα, καυλοφατσα και πολυ ευγενικη.εξαφανιστηκε εκτοτε...τι κριμα...παλια ειχα στειλει post ρωτωντας για αυτην αλλα κανεις δεν ηξερε...μακαρι να ξαναφανει αν και δεν το νομιζω.μαλλον θα επιασε την "καλλη"!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom