Γεια σας παίδες μόλις γράφτηκα στο σάιτ αν και το παρακολουθώ εδώ και λίγο καιρό.Είμαι και γω λάτρης του σπορ...Λοιπόν στο θέμα μας από το φυλής 59 έχει περάσει η Τάνια η πιο καύλα τάνα που έχω δει και γενικά από τις πιο μουνάρες γυναίκες που έχω δει live.Νομίζω τελευταίa φορά την είδα πριν 2-3 χρόνια.Η Τάνια ήταν ξανθιά,εκφυλόφατσα,απίστευες βυζάρες και απίστευτη κωλάρα το μωρό ήταν λες και είχε βγει από τα playmate.Άλλο ένα φοβερό καυλάκι που έχει δουλέψει στο συγκεκριμμένο μαγαζί είναι η Μαρία ένα ξανθό υπέρτατο καυλάκι με μικρό βυζί και θεικό κώλο,απίστευτα ναζιάρικο μωρό.
Ξέρει κανείς αν εξασκούν ακόμα το επάγγελμα και αν ναι που βρίσκονται?Το μαγαζί αυτό ήταν πολύ στα φόρτε του λίγο πιο παλιά μην ξεχνάμε και την Αντριάννα τη Γερμανίδα και αυτή έχει δουλέψει εκεί.Όποιοι θυμούνται και έχουν τιμήσει την Τάνια και τη Μαρία θα συμφωνήσουν με τις περιγραφές μου.
Ξέρει κανείς αν εξασκούν ακόμα το επάγγελμα και αν ναι που βρίσκονται?Το μαγαζί αυτό ήταν πολύ στα φόρτε του λίγο πιο παλιά μην ξεχνάμε και την Αντριάννα τη Γερμανίδα και αυτή έχει δουλέψει εκεί.Όποιοι θυμούνται και έχουν τιμήσει την Τάνια και τη Μαρία θα συμφωνήσουν με τις περιγραφές μου.