Νέα

Tania Kelly

• Μέλος που άνοιξε το νήμα little_boy_alex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tania- cat

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εηω δεν σχολιαζω,κραζω τα λαθη της φυσης που νομιζουν οτι ειναι κατι επειδη τους εδειξε μια φορα η τηλεοραση...
Εμενα που με εχει δειξει 500 φορες θα πρεπε να ημουν προεδρος της δημοκρατιας...
κραξε οτι σε καιει μεσα σου γιατι αν δεν σε διεφερε δεν θα ασχολιόμουν τι σουφρα σου θα την δουμε να δουμε τι παρθενος εισαι :dancing:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
κραξε οτι σε καιει μεσα σου γιατι αν δεν σε διεφερε δεν θα ασχολιόμουν τι σουφρα σου θα την δουμε να δουμε τι παρθενος εισαι :dancing:
Δεν προκειται να υπερασπιστω κατι που ειμαι...
Εσυ που εισαι λαθος της φυσης και οτι ανωμαλο πλασμα υπαρχει καθεσαι και υπερασπιζεσαι τον εαυτο σου γιατι πολυ απλα εισαι λαθος...
Αντε,προβια του σκυλου!

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
μη της κολλάτε γιατί η Τάνια μετά από ανελέητο καυγά  έβαλε στην θέση του ακόμα και τον εθνικό μας σταρ, οπότε είστε χαμένοι από χέρι.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
απορω γιατι γραφετε ακομα σ'αυτο το ποστ.. μονο για τη χαρα του ξεκατινιασματος;;

tania- cat

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δεν προκειται να υπερασπιστω κατι που ειμαι...
Εσυ που εισαι λαθος της φυσης και οτι ανωμαλο πλασμα υπαρχει καθεσαι και υπερασπιζεσαι τον εαυτο σου γιατι πολυ απλα εισαι λαθος...
Αντε,προβια του σκυλου!
εγώ έχω παραδεχτεί τι ειμαι εσυ που ξημεροβραδιαζεσαι εδω και μας το παιζεις και καλα αντρας τραβα να σε δυ κανενας γιατρος γιατι δεν ειναι φυσιολογικο να κυνηγάς της τραβεστί κε να δηλώνης ότι δεν σου αρέσουν αν θεωρεις εμενα τερας ως τρανς η λουγκρα εισαι η τερατομάνης γιαυτο σου λεω τράβα σε γιατρο  και διξεμας τον κολο σου να δουμε αν ειναι παρθενος

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
χωρις πλακα πρεπει να αδυνατησεις. Παλια ησουνα θεοκαυλο τωρα γιατι εγινες ετσι;

thelwpipes77

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
8
Πόντοι
0
Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά η Τάνια είναι Θεά! Τώρα τα άλλα τα ακούω τσάμπα και βερεσέ... Είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΥΛΑ και μια ανεκπλήρωτη φαντασίωση... Ολοι εσείς που την κράζετε, πάω στοίχημα ότι θα θέλατε να δείτε τσόντα της και να τον ματώσετε... Οχι ότι δεν τον έχετε κάνει λάστιχο και τώρα! Τουλάχιστον εγώ τον παίζω και το ευχαριστιέμαι για πάρτη της!!  :cum: :pipa1: :cum:

brycen23

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Η Τανια ειναι οντως μια πολυ ομορφη και σεξυ τρανσεξουαλ. Θα μπορουσε να το εκμεταλλευτει. Το να καθεται και να φαντασιωνεται ιστοριες για υποτιθεμενες βιλλες οργιων θεωρει αραγε πως την προαγουν σε μια νεα εκδοχη της ''τζένης χειλουδακη''; Αυτοι που την συμβουλευουν σιγουρα κακιες υπηρεσιες προσφερουν στη φημη της. Μια φημης
που κινδυνευει να την καταγραψει ςγραφικη και μυθομανη.

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
Τάνια βάλε τις φωτός που ανέβασε ο Νάσος στο μπλόκ του, άνευ των μοζαϊκ..να σε θαυμάσουμε !!!  :tits: :kissass:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Η Τανια δεν ειναι αυτη τωρα στους Καρντασιανς?

gfe_lover

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
17
Like
15
Πόντοι
2.163
Οντως καυλα η Τανια χθες το βραδυ

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
απο τις κουκλες μονο αυτη που ειναι στο bar αξιζει η αννα ..ολες οι αλλες ειναι για τα μπαζα!!!!
η kelly για τον πουτσο και πολυ ειναι!!!
θα παντρευοταν ελεγε :2funny: ακου παπαριες για διαφημιση!!
τωρα βρηκε την βιλα των οργιων.αλλη παπαρια.μετα βγηκε οτι θα κανει δικη της εκπομπη :2funny:
οτι πιο μαλακια απο αυτη θα τα ακουσεις....αν την ακουσεις βεβαια γιατι και αυτο που κανει στο μαγαζι ειναι να ανοιγοκλεινει το στομα σαν τον μουγγοθοδωρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom