giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
μια μέρα μετά τισ 3 μμ αφου περασα απο διδύμου 20 και πεταξα τα λεφτα μου στη ρίτα (κανει λεει και τελειωτικο στοματικό η τσζατσζα με μπιπα και διαφορεσ στάσεισ- αλλα στο δωματιο με ειπε η ριτα οτι δεν κανει λεει ποτε τελειωτικο στοματικον) :S
αλλα λενε αποξω και αλλα απομεσα!!!
δηλαδη αλλα λεει η θεια μου και αλλα ακουν τα αφτιά μου!!
τελωσ παντων να μην μακρυγορω,λεω δεν παω βρε παιδί μ και απο την ευα στο Φυλής 71Β να δω τι γινεται εκει περα ετσι μια βολτιτσα!!
πηρα μια μπογαντσα δεξια στο κτελ μετα την διδυμου και ανηφορησα προσ Φυλής 71Β !
περνωντασ στη φωκαιασ εριξα μια ματια σε κατι πορδελλα!μα τι γινεται πωσ εχει ανεβει ετσι το επιπεδο παροχων στουσ οικουσ ανοχης της εν λογω περιοχησ! χμμμμμμ! :S μεχρι και προγραμμα με διπλοποθτανεσ υπαρχει !!σε ενα πορδελλον της φωκαιασ το πανω- κατω ηταν ο χοντροσ και ο λιγνοσ μετενσαρκωμενοι σε ποθτανεσ!!
-elante mpite gkanome kai mpartoza !ela min figi esi!! μου ειπαν!!
σε λιγο εφτασα στο φυλησ 71β!
-ελα φιλε θα περάσεισ εχω την τάνια!κανει τσιμοθκι χωρίσ - μπροσ -πανω -δεξιά - αριστερά - εγκαρσίωσ - καθέτωσ και γκωλο!
-μα και βεβαια!!παρε τα ευρω!
στο δωματιον!!
λοιπον επειδη πρεπει να φυγω τωρα :Sθα σασ τα πω λιγο συντομα και μια αλλη φορα πιο αναλυτικά!!ενταξει?!
μπηκε η τανια και επαθα πλακα!πολυ ομορφη κοπελλα με ωραιο σωμα και προσωπο!!
ειναι απο την ουγγαρία μου πε!!μιλησαμε για την πατριδα τησ και θυμηθηκαμε τα παλια!!συγκινηθηκαμε λιγο(ειχα παει παλιά βουδαπέστη)
αφου τα καναμε ολα φτασαμε στον γκωνλικον ερωτα!!
εκει μειναμε για αρκετη ωρα σε διαφορεσ στασεισ γκωνλικου ερωτοσ !!
- υπαρχει η δυνατοτησ να εκπερματωσουμε εισ στη στοματική κοιλότησ??
-oxgi mono sto gkolo thelo!!dose mo tora!!
η συνεχεια ειναι κατανοητη στο ευρυ κοινο!!
Τάνια γι α ουγγαρέζικον γκωνλικόν ερωτα απο πισω!!
χμμ !! παρατηρησα οτι εχει σκληρο δερμα !!μου θυμησε λιγο οταν ειχα ακουμπησει ρινοκερο σε ενα zoo στην βουδαπεστη!!
αλλα λενε αποξω και αλλα απομεσα!!!
δηλαδη αλλα λεει η θεια μου και αλλα ακουν τα αφτιά μου!!
τελωσ παντων να μην μακρυγορω,λεω δεν παω βρε παιδί μ και απο την ευα στο Φυλής 71Β να δω τι γινεται εκει περα ετσι μια βολτιτσα!!
πηρα μια μπογαντσα δεξια στο κτελ μετα την διδυμου και ανηφορησα προσ Φυλής 71Β !
περνωντασ στη φωκαιασ εριξα μια ματια σε κατι πορδελλα!μα τι γινεται πωσ εχει ανεβει ετσι το επιπεδο παροχων στουσ οικουσ ανοχης της εν λογω περιοχησ! χμμμμμμ! :S μεχρι και προγραμμα με διπλοποθτανεσ υπαρχει !!σε ενα πορδελλον της φωκαιασ το πανω- κατω ηταν ο χοντροσ και ο λιγνοσ μετενσαρκωμενοι σε ποθτανεσ!!
-elante mpite gkanome kai mpartoza !ela min figi esi!! μου ειπαν!!
σε λιγο εφτασα στο φυλησ 71β!
-ελα φιλε θα περάσεισ εχω την τάνια!κανει τσιμοθκι χωρίσ - μπροσ -πανω -δεξιά - αριστερά - εγκαρσίωσ - καθέτωσ και γκωλο!
-μα και βεβαια!!παρε τα ευρω!
στο δωματιον!!
λοιπον επειδη πρεπει να φυγω τωρα :Sθα σασ τα πω λιγο συντομα και μια αλλη φορα πιο αναλυτικά!!ενταξει?!
μπηκε η τανια και επαθα πλακα!πολυ ομορφη κοπελλα με ωραιο σωμα και προσωπο!!
ειναι απο την ουγγαρία μου πε!!μιλησαμε για την πατριδα τησ και θυμηθηκαμε τα παλια!!συγκινηθηκαμε λιγο(ειχα παει παλιά βουδαπέστη)
αφου τα καναμε ολα φτασαμε στον γκωνλικον ερωτα!!
εκει μειναμε για αρκετη ωρα σε διαφορεσ στασεισ γκωνλικου ερωτοσ !!
- υπαρχει η δυνατοτησ να εκπερματωσουμε εισ στη στοματική κοιλότησ??
-oxgi mono sto gkolo thelo!!dose mo tora!!
η συνεχεια ειναι κατανοητη στο ευρυ κοινο!!
Τάνια γι α ουγγαρέζικον γκωνλικόν ερωτα απο πισω!!
χμμ !! παρατηρησα οτι εχει σκληρο δερμα !!μου θυμησε λιγο οταν ειχα ακουμπησει ρινοκερο σε ενα zoo στην βουδαπεστη!!