Νέα

ταμειακες σε μπουρδελα-στουντιο-κολομπαρα-κολαδικα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans80
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
ακουμε για ταμειακες μηχανες παντου.ενας δεν ειπε για ταμειακες και σε αυτους τους χωρους.παντως αν υπαρχουν σε μερικους χωρους απο αυτους ταμειακες,ειναι μονο για διακοσμητικα στοιχεια.ενα κολαδικο-στριπτιτζαδικο μπορει να σηκωνει 2000-3000 ευρω την ημερα,και το Ζ τις ταμειακης να ειναι 50-1ΟΟ ευρω.
πολλες πουτανες-νταβαδες-τσατσαδες ειναι καλυτερες πελατισες των τραπεζων.

αφορμη για το ανοιγμα του θεματος ητανε η εξης συζητηση που ειχα σημερα με φιλο που δουλευει σε τραπεζα.εμφανιστηκε μια κυρια γυρω στα 50 που ηθελε να βγαλει στεγαστικο δανειο απο την τραπεζα,διοτι ηθελε να αγορασει διαμερισμα αξιας 2200000 ευρω.επειδη ομως ειχε αγορασει και το 2006 διαμερισμα,αλλα και το 2008,φοβηθηκε με αυτα που ακουει μηπως την πιασουν τεκμηρια.αυτη πηγε στην τραπεζα κατοπιν οδηγιων του εργαλαβου,και του λογιστη τις,για το πως μπορει να βγαλει καποιο εικονικο δανειο,διοτι τα χρηματα τα εχει στ χερι οπως ειπε.στο φιλο ειπε οτι ητανε πρωην ιεροδουλος,και οτι τωρα αποσχολητε σε καποιον οικο ανοχης ως τσατσα,και τις κολλανε ενσημα καθαραστριας.
αρχιδια-μυδια-καλαβρεζικα δηλαδη,ελεγε.

ο φιλος αναφερε το θεμα τις κυριας στους ανωτερους τις τραπεζας,και αυριο θα δοθει η λυση,ωστε η κυρια να παρει το δανειο,και ο εργολαβος 220000 ευρω σε δυσκολους καιρους.φυσικα και η τραπεζα θα κανει την εξυπηρετηση,κατοπιν επικοινωνιας που ειχε με τον εργαλαβο  διευθυντης του καταστηματος,με το αζημιωτ βεβαια.

αυριο θα σας ενημερωσω και για την λυση που βρεθηκε. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εγω γαμαω με ή χωρις αποδειξεις!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.516
Πόντοι
566
Φίλος μου, που εργάζεται σε υποκατάστημα τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας μου έλεγε για  κοπέλες ανατολικών χωρών (σπριπτιζούδες ή πουτάνες) που σχεδόν κάθε μέρα κατάθεταν 500 με 1.000 €. :S

Φυσικά όλα αυτά τα χρήματα είναι μαύρα και αφορολόγητα. 

OP
OP
arcans80

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Φίλος μου, που εργάζεται σε υποκατάστημα τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας μου έλεγε για  κοπέλες ανατολικών χωρών (σπριπτιζούδες ή πουτάνες) που σχεδόν κάθε μέρα κατάθεταν 500 με 1.000 €. :S

Φυσικά όλα αυτά τα χρήματα είναι μαύρα και αφορολόγητα.   
τα ξερω εγω αυτα φιλε.
να τα ακουνε κατι παιδακια ομως που περνουν 30-40 ευρω μεροκαματο και κανουν τους εξυπνους. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.235
Πόντοι
606
ειναι καποιοι που θα τους πιασει το ποθεν εσχες :referee:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
ειναι καποιοι που θα τους πιασει το ποθεν εσχες :referee:

Δε σε χάλασεεεεε
happy-131.gif

lebouras

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Αφού εμείς τις ταϊζουμε όλες αυτές, ας μη διαμαρτυρόμαστε. Εξάλλου, δε νομίζω πως και απόδειξη να παίρναμε, με περιγραφή των παρεχόμενων υπηρεσιών πως κάποιος από εμάς θα τις κατέθετε στην εφορία ή θα τις έδινε στο λογιστή του να τις περάσει στα έξοδα.  :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Εξάλλου, δε νομίζω πως και απόδειξη να παίρναμε, με περιγραφή των παρεχόμενων υπηρεσιών πως κάποιος από εμάς θα τις κατέθετε στην εφορία ή θα τις έδινε στο λογιστή του να τις περάσει στα έξοδα.  :2funny:

Γιατί όχι; :think:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16

E τι.

Γυναικες...........ευκολη ζωη ευκολα λεφτα.......

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Θα πατάξουμε τη φοροδιαφυγή στα πορδέλλα τύπε Τσιαμτσίκα. :2on1:
Ο Άρης θα μας δώσει λες ή θ'αμολήσει το σκύλο; :2funny:
Εδω δινουνε ρε!

Θα σε κανω πλουσιο απο τις φοροαπαλλαγες λεμε  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: .

Τσουβαλια οι αποδειξεις :boobies: :boobies: .

Ο Αρης τυπε θα μου κοψει τα αρχιδια αμα του ζητησω αποδειξη. Ειδες πως με καβλαντιζε αλλωστε  :2on1: :2on1: :2funny:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.235
Πόντοι
606
αμα εχεις πληρωσει εξτρα για κωλο παραδειγμα θα το γραφει η αποδειξη? :kissass:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Kαλυτερα να μην τα πειραξουν καθολου τα ρδελα γιατι θα τα κανουν σκατα.............
Αυτο το μπουρδελοκρατος ειναι για τον πουτσο..........

OP
OP
arcans80

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Αφού εμείς τις ταϊζουμε όλες αυτές, ας μη διαμαρτυρόμαστε. Εξάλλου, δε νομίζω πως και απόδειξη να παίρναμε, με περιγραφή των παρεχόμενων υπηρεσιών πως κάποιος από εμάς θα τις κατέθετε στην εφορία ή θα τις έδινε στο λογιστή του να τις περάσει στα έξοδα.  :2funny:
να περνεις ρε αποδειξη,και ας την πετας μετα δεν τρεχει τιποτα.απλα πρεπει και ο καθε νταβας και πουτανα να μαθει να πληρωνει φ.π.α. οτι εφορια και οτι σκατα αλλο θελει.

ρε μαγκες εχει χαρη που δεν παω σε μπουρδελα και στουντιο και τετοια.εχω να παω χρονια.

αλλα θα μαζεψω καμια 5-6 πιτσιρικαδες και θα τους παω να γαμησουν κερασμα απο εμενα,και θα την πω την πουτανα να μου κοψει και τιμολογιο κιολας στην εταιρια μου.
θα πω το λογιστη να τα περασει σαν εξοδα παροχης προς στο προσωπικο. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Ακούστηκε και πως στα τραβέλια στη Συγγρού ,θα μπούν ειδικές ταμειακές.
Η κάθε απόδειξη θα πιάνεται διπλή ως αλλυλεγγύη σρους πισοχώστηδες και στους πισωγλέντηδες!  ;) :think: Μάθατε κάτι περισσότερο αληθεύει τελικά?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αμα εχεις πληρωσει εξτρα για κωλο παραδειγμα θα το γραφει η αποδειξη? :kissass:

πάντως στους αισθητικούς και στα κομμωτήρια δε λέει τι υπηρεσίες πλήρωσες  :rockon:

εντιτ: και όταν πας για αποτρίχωση γράφει "υπηρεσίες κομμωτηρίου"  :2funny: :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom