Νέα

Ταινία του Χόλυγουντ με θέμα τη 17 Νοέμβρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

px75

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Σεπ 2006
Κριτικές
40
Like
2.045
Πόντοι
8.045
www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=798125&lngDtrID=253]http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=798125&lngDtrID=253[/url]

Ταινία του Χόλιγουντ θα γίνει η εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη

Tο Χόλιγουντ βρίσκεται στην προετοιμασία μιας ταινίας για τη δράση και την εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη στην Ελλάδα με κεντρικό άξονα της ιστορίας τον τότε υπουργό Δημόσιας Τάξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, στο τραπέζι έχουν πέσει ονόματα, όπως αυτά του Τζορτζ Κλούνι και του Νίκολας Κέιτζ για να ενσαρκώσουν το ρόλο του πρώην υπουργού. Κατ' άλλες πληροφορίες ο Όλιβερ Στόουν ενδέχεται να είναι ο σκηνοθέτης που θα υπογράψει την ταινία, μια μελανή σελίδα της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, που όμως είχε happy end, κάτι που αγαπά το Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, όλα ξεκίνησαν από άρθρο του Νικ Γκέιτζ (ή αλλιώς Νίκου Γκατζογιάννη) που φιλοξενήθηκε στο τεύχος Ιανουαρίου του μηνιαίου περιοδικού «Vanity Fair».

Οι συνοδευτικές φωτογραφίες εκτός των άλλων απεικόνιζαν τον Μ.Χρυσοχοΐδη και το «δεξί χέρι του» την εποχή της εξάρθρωσης της 17 Νοέμβρη, τον Φώτη Νασιάκο.

Μέσα σε περίπου 9.000 λέξεις ο συγγραφέας της «Ελένης», του πολιτικού αυτοβιογραφικού μπεστ σέλερ το οποίο έγινε ταινία το 1984 με πρωταγωνιστή τον Τζον Μάλκοβιτς, περιγράφει με γλαφυρότατες λεπτομέρειες όλο το παρασκήνιο των μεθόδων που ακολουθήθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος.

Η πρόσφατη ιστορία έχει αποδείξει ότι οι ταινίες που ασχολούνται με την τρομοκρατία γνωρίσουν επιτυχία.

Το κείμενο του Γκατζογιάννη αρχίζει από τη δολοφονία του σταθμάρχη της CIA στην Ελλάδα Ρίτσαρντ Γουέλς τον Δεκέμβριο του 1975 και φθάνει ώς το 2002, τη χρονιά του τέλους της 17 Νοέμβρη.

O Μ.Χρυσοχοΐδης θα είναι ο πυρήνας της ταινίας, γύρω από τον οποίο θα κινούνται όλα τα υπόλοιπα πρόσωπα. Και είναι πολλά: O Φ.Νασιάκος, αρχηγός τότε της ΕΛ.ΑΣ. και «δεξί χέρι» του πρώην υπουργού, ο Γ.Διώτης και ο Στ.Σύρος, ο Αλ.Γιωτόπουλος, ο Δ.Κουφοντίνας, ο Σ.Ξηρός, κ.ά.

news.in.gr

Ποιός στη χάρη του Χρυσοχοίδη. Θα χει να το λέει στα εγγόνια του ότι τον ενσάρκωσε επί της οθόνης ο Τζορτζ Κλούνει. :dancing:

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ θά' θελα νά' ξερα τον Σημίτη, ποιός θα τον υποδυθεί;;;;

:2funny: :2funny: :2funny:

Touloumbas

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Αυτο που με τρελαινει ειναι που οτι μαλακια γραφει αυτος ο χαφιες ο Γκατζογιαννης τρεχουν οι σκηνοθετες υπαλληλοι της CIA να την κανουν ταινια.Ηθελα ναξερα θα πουνε στα ισια στην ταινια οτι απο ολα τα θυματα της 17Ν το πιο αδικοχαμενο ηταν ο Αξαρλιαν απο την αδεσποτη ρουκετα,οι αστυνομικοι και γενικα οι αθωοι..Για ολους τους αλλους που καθαρισε η 17Ν κανεις δεν ειπ"αχ τον καημενο".

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Στο παραπάνω ερώτημά μου θά' θελα τη γνώμη της μίας και μοναδικής φιλόμουσου του σάϊτ ΝΙΤΣΑΣ!!!! :cheesy:

Νίτσα, δώσε τα φώτα σου.... :cheesy:

:2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Κρίμα που πέθανε ο Πίτερ Σέλερς, θα ήταν ο ρόλος της ζωής του. :sunglasses:

Ο καταλληλότερος για να υποδυθεί το Σημίτη είναι ο Κέβιν Σπέισι...Θυμάστε στο Seven; Φτυστός ο Κινέζος!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πολύ ενδιαφέρον αβαταρ.

Επισκέπτης
Εεεε... sorry... δηλαδή πιστεύετε όλη αυτή την ιστορία της "εξάρθρωσης της οργάνωσης 17 Νοέμβρη" από την ΕΛ.ΑΣ. με αξιωματούχους Νασιάκο, Χρυσοχοϊδη και ΣΙΑ? Εμμμ... ΟΚ! Μάλλον είμαι ηλίθιος!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τι φωτα να δωσω......πρωτα οι κακοι αφγανοι.....μετα οι κακοι λιβανεζοι.....μετα οι κακοι ιρανοι με τους 300.....τωρα οι κακοι ελληνες με τα αντιαμερικανικα αισθηματα (που παρολαυτα διελυσαν τη 17 νοεμβρη....)

πολυ conspiracy λεμε :2funny:

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Εεεε... sorry... δηλαδή πιστεύετε όλη αυτή την ιστορία της "εξάρθρωσης της οργάνωσης 17 Νοέμβρη" από την ΕΛ.ΑΣ. με αξιωματούχους Νασιάκο, Χρυσοχοϊδη και ΣΙΑ? Εμμμ... ΟΚ! Μάλλον είμαι ηλίθιος!

Πολύ το σκαλίζεις φίλε μου.....

Αν και δε νομίζω η ταινία να έχει απήχηση ( άκου Σημίτης στο cast )

Πάραυτα νίτσα δεν απήντησες στο ερώτημα; Ποιόν βλέπεις να υποδύεται τον Σημίτη λαμβάνοντας φυσικά υπόψιν και τα σαρδάμ του;

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Εγώ θά' θελα νά' ξερα τον Σημίτη, ποιός θα τον υποδυθεί;;;;

:2funny: :2funny: :2funny:

Τον Ντάνι ντε Βίτο με πεθαμένο βλέμμα και στραβό ανθυποημιμειδίαμα να κάνει το βραδύγλωσσο, τον σκέφτομαι και πεθαίνω στα γέλια...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Τον Ντάνι ντε Βίτο με πεθαμένο βλέμμα και στραβό ανθυποημιμειδίαμα να κάνει το βραδύγλωσσο, τον σκέφτομαι και πεθαίνω στα γέλια...

παίζει δυνατά και ο Λέσλι Νίλσεν

Συνημμένα

• LeslieNielsen.jpg
    LeslieNielsen.jpg
    68,6 KB · Εμφανίσεις: 36

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
χαχαχαχαχαχα αυτος μοιαζει με τον παππου μου :2funny:

καρμπον λεμε!!!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Και μόνο η σκέψη ότι ένας έλληνας πολιτικός θα εμπνεύσει μία χολυγουντιανή ταινία δείχνει ότι πρέπει να στραφούμε στον ευρωπαικό κινηματογράφο, ή ακόμα και στο μπολυγουντ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom