Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (5 μέλη και 37 επισκέπτες)

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.232
Πόντοι
2.646
Την Saudi Arabian Airlines λες;
Δεν έχω πετάξει ποτέ αλλά από reviews στο internet δείχνει ψιλο-μέτρια.
Για καθυστερήσεις πτήσεων διαμαρτύρονται οι πελάτες της.

Επίσης, πολύ πιθανό η business class τους να μην πλησιάζει καν τα επίπεδα των γνωστών business class...
ναι.λεω να πάρω το ρίσκο και να πάω με αυτούς.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Λοιπόν μετά από τόσες βδομάδες στην Ταϋλάνδη και έχοντας επισκεφτεί τουλάχιστον 5-6 πόλεις, μπορώ να πω τα καλύτερα για το μέρος.
Απίστευτη ομορφιά, ναοί, βουνά, θάλασσα, φτηνή ζωή, καλό φαγητό, τρομερά κτίρια στο Μπανγκοκ.

Όσον αφορά τις γκόμενες,.ένα τεράστιο Χ από μένα. Έχοντας πρόσβαση καθημερινά σε Ρωσίδες, δεν μου λένε πραγματικά τίποτα οι ταυλανδες. Φυσικά δεν κατηγορώ κανέναν που γουστάρει γκόμενες με 1.5 ύψος, χωρίς καμπύλες, αλλά το 90% των γυναικών εκεί είναι έτσι. Για να έχεις πρόσβαση στο καλό 10% έγραψαν εμπειρίες οι τύποι πιο πάνω που δείχνει ότι πρέπει να πας σε συγκεκριμένα μέρη, να σκάσεις κάποια συγκεκριμένα ποσά και να κάνεις σωστή διαπραγμάτευση.

Ίσως είναι καλα για 50ρηδες που ζουν στην Ελλάδα και τους πρήζουν τα παπαρια οι ελληνίδες που θέλουν 5 κοκταιλς, βόλτα με αμάξι και αν τους κάτσουν.
Προσωπικά, δεν βρίσκω καν λόγο να ασχοληθώ με Ταϋλάνδη όταν μπορώ εύκολα να σκίσω ρωσικο καβλακι.

Πάντως συνιστώ το ταξίδι σε όλους, μόνο και μόνο για την εμπειρία.

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
to high season εχει ξεκινησει !

2000 με 3000 το λονγκ ταιμ και μερικες φορες απο τοσο ξεκιναει και το σορτ ταιμ !

το συναλλαγμα στο 33 του ευρω , με λιγα λογια δεν αξιζει ...

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
και με 5000 λονγκ ταιμ απο αγκογκο !

εσεις τι αποψη εχετε ;

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
κανεις δεν εχει αποψη ? το τι ακριβως παιζετε αυτο το διαστημα τωρα εκει ?

dreamer21

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2019
Like
44
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλε kaleidiscop. Εγώ ήμουνα στο πουκετ από 16 έως 30 Νοεμβρίου. Δεν είχε αρχίσει ακόμα η "χαι σεζόν" αλλά για να πάρεις μια ιδέα τι παίζει εκεί σου λέω τα εξής :η ζωή εκεί είναι παμθηνη. Με τα κατάλληλα παζάρια έχεις ότι θέλεις. Το ευρώ τώρα είναι στα 33 μπατ. Όσον αφορά τα κορίτσια εκεί, έχει πληθώρα τιμών. Σε ένα μασατζιδικο μπορείς να κάνεις το μασάζ σου και αμέσως μετά να μπουμ μπουμ (όπως λένε αυτές) με 1000 μπατ. Αν κλείσεις τη κοπέλα να έρθει στο ξενοδοχείο σου το βράδυ μετά την δουλειά της, σου παίρνει περίπου 1000-1200 μπατ. Βρίσκεις ξεμπαρκες στο δρόμο που ζητάνε 1300-1500 μπατ για μια βραδιά. Τώρα στη περίφημη μπανγλα ροουντ που είναι όλα τα μπαρ, οι ανεξάρτητες ζητάνε τη μάνα και τον πατέρα τους. Εκεί παίζει από 1500 έως 3000 μπατ μόνο για ένα γαμησι και αν σε πάνε σε δικό τους δωμάτιο ξαναπληρωνεις και εκεί. Εγώ πήρα 2 από μπανγλα στα 1500 μπατ η κάθε μία, αλλά ήταν 4 το πρωί και για αυτό δέχτηκαν. Όσο για τα κορίτσια των μπαρ, απλά είναι απλησίαστα. Πρέπει να κεράσεις ποτό να πληρώσεις το μπαρ και φυσικά αυτή. Σύνολο 5-6000 μπατ. Δεν αξίζει για κανέναν λόγο. Αν κάποιος θέλει να πάει μόνο για γυναίκες εκεί, για μένα δεν αξίζει πλέον. Τώρα αν κάποιος θέλει να δει όλο το πακέτο που προσφέρει η Ταϊλάνδη τότε καλό ταξίδι και να περάσει υπέροχο. Ελπίζω να βοήθησα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Καλησπέρα φίλε kaleidiscop. Εγώ ήμουνα στο πουκετ από 16 έως 30 Νοεμβρίου.
Σε ένα μασατζιδικο μπορείς να κάνεις το μασάζ σου και αμέσως μετά να μπουμ μπουμ (όπως λένε αυτές) με 1000 μπατ. Αν κλείσεις τη κοπέλα να έρθει στο ξενοδοχείο σου το βράδυ μετά την δουλειά της, σου παίρνει περίπου 1000-1200 μπατ.

Τα 1000 μπατ αντιστοιχούν σε 30€. Με λίγα λόγια, μπορείς ΣΗΜΕΡΑ στην Ελλάδα να βρεις ένα νεαρό κορίτσι το οποίο να σου κάνει μασάζ και να στη συνέχεια να την καβαλήσεις με 30€; Αν ναι, ενδιαφέρομαι, πες μου που να πάω

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Τα 1000 μπατ αντιστοιχούν σε 30€. Με λίγα λόγια, μπορείς ΣΗΜΕΡΑ στην Ελλάδα να βρεις ένα νεαρό κορίτσι το οποίο να σου κάνει μασάζ και να στη συνέχεια να την καβαλήσεις με 30€; Αν ναι, ενδιαφέρομαι, πες μου που να πάω
Υποθέτω εννοεί ότι έχεις δώσει πρώτα 300μπατ για το μασάζ (10€) και μετά δίνεις άλλα 1000μπατ για το γαμησακι.
Σύνολο 40€.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Υποθέτω εννοεί ότι έχεις δώσει πρώτα 300μπατ για το μασάζ (10€) και μετά δίνεις άλλα 1000μπατ για το γαμησακι.
Σύνολο 40€.

Ας απαντήσει ο ίδιος. Όταν είχα πάει στο Welcome masage με 1.000 μπατ η Νουτ μου είχε κάνει ένα θεσπέσιο μασάζ με happy ending πρώτα χειρονακτικό και στη συνέχεια στοματικό. Όταν φόρτωνα κάποια από μασατζίδικο (μετά τη δουλειά της) την έπαιρνα για μια ώρα πάλι με 1000 μπατ. Τότε είχε το 1€ 38  μπατ, αλλά και πάλι με τη σημερινή ισοτιμία δεν γνωρίζω να σου προσφέρουν κάπου κάτι παρόμοιο. Αν όμως υπάρχει, ενδιαφέρομαι

dreamer21

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2019
Like
44
Πόντοι
0
Γεια σας και παλι. οχι φιλε δεν γνωριζω κατι για εδω Ελλαδα,οποτε δεν μπορω να βοηθησω.εξαλλου εγω δεν μενω Αθηνα που ασφαλως υπαρχει μεγαλη προσφορα-ζητηση οσον αφορα γενικως το σεξ. τωρα για το μασαζ στο πουκετ που λες.εγω εδινα στην αρχη 220-250 μπατ για μασαζ με λαδια ή 300 μπατ για ται μασαζ και μετα αλλα 1000 μπατ για μπουμ μπουμ μεσα στο μασατζιδικο.επειδη ομως πηρα και κοριτσι απο μασατζιδικο μετα τη δουλεια της,μου ζητησε 1000 μπατ συν το φαγητο και μια μπυρα.στο ξενοδοχειο εκατσε 3 ωρες. για μενα ολο το ταξιδι στο πουκετ ηταν μια παρα πολυ ωραια εμπειρια,την οποια ευχαριστως θα ξαναζουσα(αν φυσικα εχω λεφτα) και θα το συνδιαζα με μαλαισια.και κατι για το τελος,θα πω αυτο που ειπα και στους φιλους μου οταν επεσρεψα Ελλαδα.αν καποιος παει ταιλανδη μονο για σεξ,τοτε για μενα δεν αξιζει,αν ομως παει εκει για να γευτει οσα του προσφερει η ταιλανδη(φτηνη ζωη-μαγευτικα τοπια-διαφορετικη κουλτουρα και αλλα ,οπως φυσικα και τα σχιστοματικα) τοτε μαγκες καλο ταξιδι και να περασετε υπεροχα.

Rossonero1990

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2019
Κριτικές
3
Like
517
Πόντοι
280
Καλημερα σε ολους!! Τον μαρτιο θα κανω ταξιδακι στη ταιλανδη και θα επισκεφτω το πουκετ αλλα πραγματικα δεν εχω ιδεα για την κατασταση εκει!! Για παταγια τα εχω κανονισει ολα αλλα για πουκετ τπτ. Θα εκτιμουσα οποιαδιποτε πληροφορια μου δωσετε!! Δλδ σε ποιο σημειο του νυσιου να μεινω κανα καλο ξενοδοχειο και που/πως να κινουμαι!! Φανταζομαι εχουν προαναφερθει πληροφοριες, αλλα αυτη την στιγμη μου ειναι πολυ δισκολο να ψαξω σε ολο το φορουμ!!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Γεια σας και παλι. οχι φιλε δεν γνωριζω κατι για εδω Ελλαδα,οποτε δεν μπορω να βοηθησω.εξαλλου εγω δεν μενω Αθηνα που ασφαλως υπαρχει μεγαλη προσφορα-ζητηση οσον αφορα γενικως το σεξ. τωρα για το μασαζ στο πουκετ που λες.εγω εδινα στην αρχη 220-250 μπατ για μασαζ με λαδια ή 300 μπατ για ται μασαζ και μετα αλλα 1000 μπατ για μπουμ μπουμ μεσα στο μασατζιδικο.επειδη ομως πηρα και κοριτσι απο μασατζιδικο μετα τη δουλεια της,μου ζητησε 1000 μπατ συν το φαγητο και μια μπυρα.στο ξενοδοχειο εκατσε 3 ωρες. για μενα ολο το ταξιδι στο πουκετ ηταν μια παρα πολυ ωραια εμπειρια,την οποια ευχαριστως θα ξαναζουσα(αν φυσικα εχω λεφτα) και θα το συνδιαζα με μαλαισια.και κατι για το τελος,θα πω αυτο που ειπα και στους φιλους μου οταν επεσρεψα Ελλαδα.αν καποιος παει ταιλανδη μονο για σεξ,τοτε για μενα δεν αξιζει,αν ομως παει εκει για να γευτει οσα του προσφερει η ταιλανδη(φτηνη ζωη-μαγευτικα τοπια-διαφορετικη κουλτουρα και αλλα ,οπως φυσικα και τα σχιστοματικα) τοτε μαγκες καλο ταξιδι και να περασετε υπεροχα.

Υπάρχει μια παλιά Ελληνική παροιμία. Η Καμήλα έσκυψε, γι αυτό και την φόρτωσαν. Δεν απευθύνομαι μόνο σε σένα, αλλά και όσους θέλουν να κάνουν ταξίδι στην Ταυλάνδη. Για ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ, ΠΟΤΕ μην ξεχάσετε ότι όσες πηδάτε είναι εργαζόμενα κορίτσια. Έχουν ένα καταπληκτικό ταλέντο, να σε κάνουν να νομίζεις ότι κάνεις σεξ με το κορίτσι σου, όχι με πόρνη. Εμείς στη Δύση δεν το έχουμε γνωρίσει αυτό, από καμία σεξεργάτρια και την πατάμε. Αμέτρητοι γίνονται σπόνσορες και τους στέλνουν λεφτά κάθε μήνα. Έγραψες
........ επειδη ομως πηρα και κοριτσι απο μασατζιδικο μετα τη δουλεια της, μου ζητησε 1000 μπατ συν το φαγητο και μια μπυρα.......
Γιατί ικανοποίησες τις απαιτήσεις της; Γιατί καμία από όλες όσες πήρα εγώ, δεν ζήτησε κάτι παρόμοιο; Απλά γιατί έχουν δέκα μεταπτυχιακά στο να διαβάζουν τους άντρες, και καταλαβαίνουν που τις παίρνει, και ποιον μπορούν να εκμεταλλευτούν συναισθηματικά, ώστε να του αποσπάσουν περισσότερα. Όσο για την κοστολόγηση τώρα, θα το ξαναγράψω, ίσως δεν το διάβασες πιο πάνω.
Πήγα Πούκετ το 2016, στη Law Season. Το συνολικό κόστος μαζί με αεροπορικά, ξενοδοχείο δίκλινο, δύο εκδρομές στο Νησί του Τζέιμς Μπόντ και στα Phi - Phi Islands, καθημερινά ποτά και σεξ με μασαζοκόριτσα ανέβηκε στις 2.500€ για 24 ημέρες. Το ευρώ τότε είχε ισοτιμία στα 38 Baht, δηλ. 2.500€ * 38 = 95.000 Baht. 95.000 Baht / 33 = 2.900€ θα στοίχιζε σήμερα. Σύγκρινε λοιπόν το κόστος για διακοπές 24 ημερών στη Μύκονο ή στη Σαντορίνη (αφού το Πούκετ είναι το πιο τουριστικό μέρος της Ταυλάνδης) και τα λέμε. Ναι, όσον αφορά το μπάνιο σε κρυστάλινες θάλασες, δεν συγκρίνεται με την Ελλάδα. Πλην όμως ΚΑΝΕΝΑ από τα Ελληνικά νησιά δεν έχει να σου προσφέρει τη θέα σαν το Νησί του Τζέιμς Μπόντ και το Phi - Phi Islands, δεν έχει πάρκο με τίγρεις και δεν μπορείς να κάνεις τρέκινγκ πάνω σε ελέφαντα. Ας κάνω όμως μια σύγκριση τιμών με το Τολό, το οποίο δεν έχει βίζιτες, και ούτε κάποιο άξιο λόγου ταξίδι σε νησιά όπως αυτά που προανάφερα. Το δίκλινο είχε 60€, δηλ. 60 * 24 = 1.440€, δύο γεύματα την ημέρα 30€ * 24 = 720, ένα ποτό την ημέρα 10€ * 24 = 240, σύνολο 2.400€ τότε. Καταλαβαίνεις λοιπόν πόσο αστεία ήταν η σύγκριση τότε, με δεδομένο ότι κανένα από τα ποτάδικα του Τολό δεν μπορούσε να συγκριθεί από άποψη μουσικής με τα ζωντανά συγκροτήματα του Hard Rock Cafe, και πουθενά δεν χόρευαν στις μπάρες κορίτσια, με κόστος μπύρας 3€. Γράψε μου λοιπόν για τις απόψεις σου πάνω στην κοστολόγηση ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ που ανάφερα. Απλά επαναλαμβάνω τα λόγια του εξαιρετικά έμπειρου μέλους Mind Reader. Όποιος πάει στην άλλη άκρη του κόσμου απλά για να γαμίσει, έχει τεράστια εσωτερικά προβλήματα

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
μμμ... στο τολο οπως και σε καθε αλλο μερος της ελλαδας ομως μπορεις να γνωρισεις μια σοβαρη ελληνιδα και να παντρευτεις ομως ! συν οτι γευεσε ελληνικες γαστρονομικες νοστιμιες και απολαμβανεις ηλιο και θαλασσα αριστης ποιοτητας !

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
οπως και τωρα το χειμωνα εχουμε εξαιρετικα βουνα με πανεμορφα καταλυματα που μπορουν να συνδυαστουν και με αθλοπαιδειες *λογου χαρη σκι ή σνοουμπορντ ! καταφυγια-ταβερνακια που σερβιρουν εξαιρετικη φασολαδα (εθνικο μας γευμα το χειμωνα) και αλλες εξαιρετικης ποιοτητας γαστρονομικες νοστιμιες !

επισης μπορεις να γνωρισεις μια σοβαρη ελληνιδα και να παντρευτεις !

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
Ας απαντήσει ο ίδιος. Όταν είχα πάει στο Welcome masage με 1.000 μπατ η Νουτ μου είχε κάνει ένα θεσπέσιο μασάζ με happy ending πρώτα χειρονακτικό και στη συνέχεια στοματικό. Όταν φόρτωνα κάποια από μασατζίδικο (μετά τη δουλειά της) την έπαιρνα για μια ώρα πάλι με 1000 μπατ. Τότε είχε το 1€ 38  μπατ, αλλά και πάλι με τη σημερινή ισοτιμία δεν γνωρίζω να σου προσφέρουν κάπου κάτι παρόμοιο. Αν όμως υπάρχει, ενδιαφέρομαι
θα σου απαντησω εγω
δεν ειμαι μονο θεμα χρημματων ειναι και θεμα αισθητικης/προσωπικου γουστου
το δηλωσε ξεκαθαρα ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Υπάρχει μια παλιά Ελληνική παροιμία. Η Καμήλα έσκυψε, γι αυτό και την φόρτωσαν. Δεν απευθύνομαι μόνο σε σένα, αλλά και όσους θέλουν να κάνουν ταξίδι στην Ταυλάνδη. Για ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ, ΠΟΤΕ μην ξεχάσετε ότι όσες πηδάτε είναι εργαζόμενα κορίτσια. Έχουν ένα καταπληκτικό ταλέντο, να σε κάνουν να νομίζεις ότι κάνεις σεξ με το κορίτσι σου, όχι με πόρνη. Εμείς στη Δύση δεν το έχουμε γνωρίσει αυτό, από καμία σεξεργάτρια και την πατάμε. Αμέτρητοι γίνονται σπόνσορες και τους στέλνουν λεφτά κάθε μήνα. Έγραψες
........ επειδη ομως πηρα και κοριτσι απο μασατζιδικο μετα τη δουλεια της, μου ζητησε 1000 μπατ συν το φαγητο και μια μπυρα.......
Γιατί ικανοποίησες τις απαιτήσεις της; Γιατί καμία από όλες όσες πήρα εγώ, δεν ζήτησε κάτι παρόμοιο; Απλά γιατί έχουν δέκα μεταπτυχιακά στο να διαβάζουν τους άντρες, και καταλαβαίνουν που τις παίρνει, και ποιον μπορούν να εκμεταλλευτούν συναισθηματικά, ώστε να του αποσπάσουν περισσότερα. Όσο για την κοστολόγηση τώρα, θα το ξαναγράψω, ίσως δεν το διάβασες πιο πάνω.
Πήγα Πούκετ το 2016, στη Law Season. Το συνολικό κόστος μαζί με αεροπορικά, ξενοδοχείο δίκλινο, δύο εκδρομές στο Νησί του Τζέιμς Μπόντ και στα Phi - Phi Islands, καθημερινά ποτά και σεξ με μασαζοκόριτσα ανέβηκε στις 2.500€ για 24 ημέρες. Το ευρώ τότε είχε ισοτιμία στα 38 Baht, δηλ. 2.500€ * 38 = 95.000 Baht. 95.000 Baht / 33 = 2.900€ θα στοίχιζε σήμερα. Σύγκρινε λοιπόν το κόστος για διακοπές 24 ημερών στη Μύκονο ή στη Σαντορίνη (αφού το Πούκετ είναι το πιο τουριστικό μέρος της Ταυλάνδης) και τα λέμε. Ναι, όσον αφορά το μπάνιο σε κρυστάλινες θάλασες, δεν συγκρίνεται με την Ελλάδα. Πλην όμως ΚΑΝΕΝΑ από τα Ελληνικά νησιά δεν έχει να σου προσφέρει τη θέα σαν το Νησί του Τζέιμς Μπόντ και το Phi - Phi Islands, δεν έχει πάρκο με τίγρεις και δεν μπορείς να κάνεις τρέκινγκ πάνω σε ελέφαντα. Ας κάνω όμως μια σύγκριση τιμών με το Τολό, το οποίο δεν έχει βίζιτες, και ούτε κάποιο άξιο λόγου ταξίδι σε νησιά όπως αυτά που προανάφερα. Το δίκλινο είχε 60€, δηλ. 60 * 24 = 1.440€, δύο γεύματα την ημέρα 30€ * 24 = 720, ένα ποτό την ημέρα 10€ * 24 = 240, σύνολο 2.400€ τότε. Καταλαβαίνεις λοιπόν πόσο αστεία ήταν η σύγκριση τότε, με δεδομένο ότι κανένα από τα ποτάδικα του Τολό δεν μπορούσε να συγκριθεί από άποψη μουσικής με τα ζωντανά συγκροτήματα του Hard Rock Cafe, και πουθενά δεν χόρευαν στις μπάρες κορίτσια, με κόστος μπύρας 3€. Γράψε μου λοιπόν για τις απόψεις σου πάνω στην κοστολόγηση ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ που ανάφερα. Απλά επαναλαμβάνω τα λόγια του εξαιρετικά έμπειρου μέλους Mind Reader. Όποιος πάει στην άλλη άκρη του κόσμου απλά για να γαμίσει, έχει τεράστια εσωτερικά προβλήματα
Πολύ καλή ανάλυση και σύγκριση τιμών.

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
η μοναδικη φυσικη ομορφια της ελλαδος και η γαστρονομιας της δεν συγκρινετε με κανενος αλλου μερους !

συν οτι οι ελληνιδες ειναι απο τις ποιο θερμες γυναικες !

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
επισης εχουμε πληθωρα μουσειων και αρχαιολογικων χωρων που επισης αξιζει καποιος να επισκεφτει ! μια ιστορια χιλιαδων ετων !

Aristarxos2

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους του παλιούς αλλά και τους νεότερους που δεν γνωρίζω.

Σε περίπτωση ταξιδιού στη Πνομ Πεν για 2-3 ημέρες τι γίνεται με τη μηνιαία βίζα που λαμβάνω κατά την άφιξη μου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom