Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
Τι εγινε ρε παιδια; Μονο εγω ειμαι Ταυλανδη; Γιωργο στειλε πμ να παμε για καμμια μπυρα (Δεν μπορει, τοσους Γιωργους εχει το θρεντ, καποιος θα τσιμπισει). :grin:
Σε αποφευγουν γιατι φοβουνται μηπως τους παρασυρεις στην ακολασια

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Για δωστε καμια πιο εκτενή αναφορά για το τι πραγματικά παίζει εκει αυτη την περίοδο, οσοι ειστε παρόντες να ενημερώνονται και όσοι δεν έχουν την ευκαιρία να είναι μαζι σας...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Για δωστε καμια πιο εκτενή αναφορά για το τι πραγματικά παίζει εκει αυτη την περίοδο, οσοι ειστε παρόντες να ενημερώνονται και όσοι δεν έχουν την ευκαιρία να είναι μαζι σας...
Μουσικε, οτι θες απο Μπανγκοκ να σου πω, απο αλλου δεν ξερω.

vasz

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
0

[size=20pt]“Tourists come to Pattaya for nature not sex”
[/size]

ή αλλιώς "Αφήστε το γ@_@σικαι πιάστε τη φύση"!!!

Καλά... αυτοί οι χουντικοί έχουν ξεμωραθεί τελείως.
Έχουν χάσει τη μπάλα...

Κάθε βράδυ μαζεύουν καμμιά εκατοσταριά κορίτσια από τη beach road, έχουν τρελάνει στα πρόστιμα όσους πουλάνε φαγητό σε καροτσάκια, κάνουν συνεχείς ελέγχους σε beer bar κι A go go, έκαναν ντού ακόμα και στο short time δωμάτιο του WINDMILL και τσάκωσαν επί τω έργω ένα σεβάσμιο Άγγλο γέροντα με μια πιτσιρίκα, τα 'καναν μαντάρα με την αναμόρφωση στο σύστημα συγκοινωνίας (θέλουν να μη σταματούν τα bahtbus όπου να 'ναι, αλλά σε προκαθορισμένες στάσεις μόνον) κι όλα αυτά για να βάλουν τάξη στην πόλη και να την καταστήσουν World Class Beach Resort! Ειδικά τώρα που διόρισαν απόστρατο στρατηγό της Αστυνομίας στη θέση του δημάρχου...
Και λέγαμε "πόσο χαζοί μπορεί να είναι" όταν μεταμεσονύχτια έδιωχναν τον κόσμο από τη beach road κι αφού περνούσε το σκουπιδιάρικο, οι εθελοντές-βοηθοί της αστυνομίας (κάτι περίεργοι τύποι σε παπάκια) έβγαζαν φωτογραφίες του άδειου πεζοδρομίου της παραλιακής.
Οι ηλίθιοι συχνά γίνονται κι επικίνδυνοι...

Συνημμένα

• Thailand-News-25-02-17-1-PBS-Over-20-women-arrested-in-Pattaya’s-sex-trade-crackdown1JPG.jpg
    Thailand-News-25-02-17-1-PBS-Over-20-women-arrested-in-Pattaya’s-sex-trade-crackdown1JPG.jpg
    101,7 KB · Εμφανίσεις: 109
  • windmill-2.jpg
    windmill-2.jpg
    35,1 KB · Εμφανίσεις: 26
  • bahtbuachaos_00.jpg
    bahtbuachaos_00.jpg
    104,3 KB · Εμφανίσεις: 47
  • Like
Αντιδράσεις: 968

vasz

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
0
Όπως μου είπε Αμερικανός φίλος, μάνατζερ στο καλύτερο ίσως bar του soi 6, όλα είναι "δράση-αντίδραση": όλα άρχισαν από ένα άρθρο του Βρετανικού κίτρινου tabloid Mirror την περασμένη Τετάρτη που παρουσίαζε την Πατάγια ως την πρωτεύουσα του επί χρήμασι σεξ παγκοσμίως, ως τα σύγχρονα "Σόδομα και Γόμμορα" και ο ντόπιος αστυνομικός διευθυντής ξεκίνησε μια καμπάνια με όνομα “Happy Zone”, ξαμολώντας δεκάδες αστυνομικούς κι ομάδες εθελοντών να μαζέψουν κορίτσια, ladyboy και να ζητήσουν από τους μάνατζερ bar κι A go go να μην παρακινούν ή αφήνουν τα κορίτσια να πηγαίνουν με πελάτες ή να κάνουν γυμνά σεξ σόου.

Μα η Πατάγια γι' αυτό είναι “Happy Zone”....

vasz

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
0

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
πρεπει να μεταφραστει το βιντεακι,τι λεει η τυπισσα στο κρεβατι στην αστυνομια :think:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Το έχω  πει στο παρελθόν θα  το πω και πάλι έχει,  όχι τώρα με τους συγκεκριμένους αλλά  4-5 χρόνια   πριν, σχεδιαστεί   ότι η   όλη αυτή δραστηριότητα να  μεταφερθεί ανατολικώς  της  3  λεωφόρου  η  ακόμη και  ανατολικότερα της Σούκουμβιτ.
Θα παραμείνει  ως ατραξιόν ένα τμήμα τη Walking Street.
Για  όσους  θυμούνται   έχουν ήδη   εξαφανιστεί   η πλειοψηφία των μπαρ της second road των   soi 10 και soi 9 αλλά  και αρκετά  από την  Beach road

ps4ks3

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Like
56
Πόντοι
1
Αν ανεβει κανείς στο rooftop Hilton θα δεί ουρανοξύστες να χτίζονται παντού.. Miami θα το κάνουν σε λίγα χρόνια

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Μετα πολυ καιρο σκεψη αποφασισα.
5 μερες Σιγκαπουρη.
7 Μερες Samui. (που δεν εχω παει.)
18 Μερες Bangkok. (οπου ισως πεταχτω και κανα katchanaburi,ayyutaya κτλ.)
Συνολο 30 μερες.

Samui εχει μεινει κανεις? Θα θελα Info για κανα hotel στα 40 ευρω.
Samui chaweng μενουν οι τουριστες ετσι?
Θα θελα και απο singapore προταση κανα hotel.Επισης στα 40 ευρω.

Ολα αυτα θα πραγματοποιηθουν εφοσον πανε ολα καλα και δεν ξεμεινω απο δουλεια φυσικα.
Αποφευγω patong οπου εχω παει ξανα και ξανα και pattaya για να δω και το samui που δεν πηγα και την Singapore φυσικα.
Βεβαια στο τελος ποτε δεν ξερεις πως θα σου κατσει παλι το ταξιδι.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Μετα πολυ καιρο σκεψη αποφασισα.
5 μερες Σιγκαπουρη.
7 Μερες Samui. (που δεν εχω παει.)
18 Μερες Bangkok. (οπου ισως πεταχτω και κανα katchanaburi,ayyutaya κτλ.)
Συνολο 30 μερες.

Samui εχει μεινει κανεις? Θα θελα Info για κανα hotel στα 40 ευρω.
Samui chaweng μενουν οι τουριστες ετσι?
Θα θελα και απο singapore προταση κανα hotel.Επισης στα 40 ευρω.

Ολα αυτα θα πραγματοποιηθουν εφοσον πανε ολα καλα και δεν ξεμεινω απο δουλεια φυσικα.
Αποφευγω patong οπου εχω παει ξανα και ξανα και pattaya για να δω και το samui που δεν πηγα και την Singapore φυσικα.
Βεβαια στο τελος ποτε δεν ξερεις πως θα σου κατσει παλι το ταξιδι.

Σαμουι 7 μερες θα πηξεις, ναι chaweng μενεις

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Παιδια αναγνωριζω τι παω να κανω.Μην αρχινατε γιατι τοσες μερες εδω γιατι τοσες εκει.
Και patong που πηγα ειχα βαρεθει.Παω για χαλαρα samui και να γυρναω ολοι μερα με μηχανακι σε παραλιες και resort πισινες.
Εχω και μια καλη φιλη ταιλανδεζα εκει που δουλευει σε ενα reasort με φιλους ταιλανδους θα ειμαι εκει.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
To κρανος ποσο παει τωρα ρε παιδια? 300baht? και αν σε γραψουν εχεις μια μερα free οπως ηταν παλια με την αποδηξη της κλησης?

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Ρε παιδια το Chaweng με το chaweng noi εχει διαφορα?Διπλα διπλα ειναι?
Για δειτε το κυκλο που εβαλα.
Θα προσπαθησω να συνδιασω αν μπορω να ειμαι σε ενα full moon party διπλα στο koh phangan.

Συνημμένα

• map_samui.jpg
    map_samui.jpg
    74,4 KB · Εμφανίσεις: 66

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Tekilla,ξενοδοχειο 40 ευρω πολυ δυσκολο να βρεις.Τα πιο φτηνα παντως hotel γυρω στα 50 ευρω ειναι μονο στη περιοχη Geylang...
Αν θες κεντρο,μονο capsule hotel η κρεββατι σε youth hostel με κοινη τουαλετα βρισκεις φτηνα..
Αν παντως σε ενδιαφερει ενα αξιοπρεπες ξενοδοχειο το οποιο ειναι κοντα στο κεντρο και σε σταση μετρο,αλλα ειναι ΜΟΝΟ για υπνο,τοτε η λυση ειναι μια..Snow Hotel..
Εκει ειχα μεινει εγω και το συνιστω ανεπιφυλακτα..Και πιστεψε με,εψαξα παπα παρα πολυ για να καταληξω σε αυτο.
Το ειχα κλεισει με μια προσφορα που ειχα βρει,στα 28 ευρω.(Κανονικα ειχε 45 ευρω)
Βεβαια σου τονιζω πως ειναι ΜΟΝΟ για υπνο..Γιατι μπορει να εχει και τουαλετα και ντουζιερα μεσα,αλλα ολοκληρο το δωματιο μαζι με το μπανιο ειναι 7 (ΕΠΤΑ !!!!) τετραγωνικα!!

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Aν μπω εδω μεσα θα παθω καταθληψη ρε συ χαχα.
Καμια αλλη προταση? Θα το ψαξω και γω λιγακι απο χοτελ εκει δεν ειδα τιποτε ακομα.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.232
Πόντοι
2.646
Ρε παιδια το Chaweng με το chaweng noi εχει διαφορα?Διπλα διπλα ειναι?
Για δειτε το κυκλο που εβαλα.
Θα προσπαθησω να συνδιασω αν μπορω να ειμαι σε ενα full moon party διπλα στο koh phangan.
Samui είχα μείνει σαγουενγκ στο ptk residence.ειχα μηχανάκι. Πήγαινε 5 μερες σαμουι και 2 κο πανγκαν γιατί θα βαρεθείς. Λαμαι είναι η  άλλη σου επιλογή που έχει λίγο κόσμο και πήγαινε στο μποπουτ για φαγητό. Πάν γκαν να μείνεις χάαντ ριν.Επισης είχα να έρθω 2 χρόνια Πουκέτ και οι τιμές έχουν ανέβει 30% περίπου ,σε συνδυασμό με τη χάλια ισοτιμία

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Aν μπω εδω μεσα θα παθω καταθληψη ρε συ χαχα.
Καμια αλλη προταση? Θα το ψαξω και γω λιγακι απο χοτελ εκει δεν ειδα τιποτε ακομα.
ρε δε σε ειπα οτι κατω απο 50 σιγκαπουρη δεν εχει? σε τοιχο μιλαω η δε με πιστευεις?

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
(Εχω πιασει δωματιο απο επανω στο ξενοδοχειο Ρουαμσιτ-ο χρονος ειναι χρημα για τα εργαζομενα κοριτσια στο υπογειο και αυτο μετραει πολυ και στο τιμολογιο).
Ποια ειναι τα καλα δωματια (μειωμενος θορυβος) στο Ruamchitt Plaza?
Στο booking.com βλεπω 4 τυπους δωματιων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom