Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
Και η γυφταιρ καλα τα παει απο τιμες

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Με τη Γυφταιρ εχω ταξιδεψει 3 φορες, δεν ξαναπαω ουτε με σφαιρες. Οχι τοσο με την εταιρεια. αλλα με αυτους που δουλευουν στο αεροδρομιο τους. Παλιοπουστες, μπορει να σε μπλεξουν σε ιστοριες για να σου φανε 10 ευρω μπαξισι. :headbang:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.681
Πόντοι
506
Με τη Γυφταιρ εχω ταξιδεψει 3 φορες, δεν ξαναπαω ουτε με σφαιρες. Οχι τοσο με την εταιρεια. αλλα με αυτους που δουλευουν στο αεροδρομιο τους. Παλιοπουστες, μπορει να σε μπλεξουν σε ιστοριες για να σου φανε 10 ευρω μπαξισι. :headbang:

μακρυα απο τους σκατογυφτους δεν αξιζει.
Φιλε τι παιζει με το Καϊρο? Μπουρδελο τελειως?
Ρωταω γιατι απο κει παιζουν τσαμπε τιμες για Κουαλα Λουμπουρ με πολλες εταιρειες. Κι εδω προτεινω κατι: Οποιος εχει alpha bonus visa Μπορει να παρει εισητηριο με Αegian για πχ Αγγλια η Αλλου και απο κει για Ταϋλανδη  με κοστος 350-400 ευρω. (Συν τους φορους του εισητηριου της Aegean)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
μακρυα απο τους σκατογυφτους δεν αξιζει.
Φιλε τι παιζει με το Καϊρο? Μπουρδελο τελειως?
Ρωταω γιατι απο κει παιζουν τσαμπε τιμες για Κουαλα Λουμπουρ με πολλες εταιρειες. Κι εδω προτεινω κατι: Οποιος εχει alpha bonus visa Μπορει να παρει εισητηριο με Αegian για πχ Αγγλια η Αλλου και απο κει για Ταϋλανδη  με κοστος 350-400 ευρω. (Συν τους φορους του εισητηριου της Aegean)
Φιλε εγω ταξιδευω (και) για επαγγελματικους λογους και καθε φορα μου δημιουργουσαν προβληματα στο αεροδρομιο, για τα πραγματα που εφερνα μαζι μου, ενω ολα ηταν τακτοποιημενα με τιμολογια για να παραδοθουν στο τελωνειο του Ελ.Βενιζελος, αυτοι μου τα ανακατευανε για να τους δωσω μπαχτσισι για να μην μου τα κατασχεσουν. Τελευταια φορα μαλιστα, πηγε να μου βαλει χερι σε καποια πραγματα που εφερνα, αλλα αρχισα να φωναζω εγω, "πολιτσια-πολιτσια" και χεστηκε απανω του ο τυπος που ηταν στο μηχανημα και με αφησε να περασω αναιμακτα. Αυτο πριν απο 3 χρονια, απο τοτε δεν ξαναπηγα με Γυφταιρ.
Αν δεν ειχε γαμηθει η κατασταση στη Κων/πολη , η Καταρ δινει πολυ καλες τιμες στους Τουρκους. Ειχα παει προπερσι απο εκει.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.232
Πόντοι
2.646
Πήρα 613 με καταρ για πουκέτ από πάμε διακοπές χτες,20  φλεβαρη.Να δω και το καινούργιο αεροδρόμιο  :orchestra: :orchestra:

lefterakis01

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Χρονια πολλά σε ολους τους φιλους του thread. :hi: :hi:

Ευχομαι υγεια χαρα ευτυχια και ομορφα ταξιδια σε ολους μας !! :hi: :hi:
χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε και καλά ταξίδια.  Για εμένα τα μου φαίνεται πως ήτανε τα τελευταία στην Ταϊλάνδη μετά από 7συνεχομενες χρονιές πιστεύω πως έκλεισε ο κύκλος. Δυστυχώς η είσοδος τουρισμού από αραβικά κράτη,Ινδία κλπ.χάλασε το κλίμα γενικά. Τόσο στο πουκετ τόσο και στην παταγια.  Τα πάντα τα έφαγε ή ακρίβεια και ο κακός επαγγελματισμος. Ο τόπος είναι όμορφος αλλά έχασε κατ εμένα την μαγεία του,. Τέλος πάντων καλή χρονιά

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Ερωτηση κυριως για τους μονιμους κατοικους της Μπανγκοκ, η τουλαχιστον για οσους πηγαν προσφατα: Τι γινεται με το "Βασιλικο πενθος" απο αποψης διασκεδασης εννοω. Οχι για αγκογκο η μπαρ, αλλα σε μερη που διασκεδαζουν οι ντοποιοι.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ερωτηση κυριως για τους μονιμους κατοικους της Μπανγκοκ, η τουλαχιστον για οσους πηγαν προσφατα: Τι γινεται με το "Βασιλικο πενθος" απο αποψης διασκεδασης εννοω. Οχι για αγκογκο η μπαρ, αλλα σε μερη που διασκεδαζουν οι ντοποιοι.
ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμια διαφορα εκτος απο καποιες μαυρες μπλουζες
τα ιδια καλα και τα ιδια σκατα με πριν
(μιλαω για πατταγια , για μπανγκοκ δε γνωριζω αλλα και δεν νομιζω να εχει κατι αλλο στα στεκια)

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε και καλά ταξίδια.  Για εμένα τα μου φαίνεται πως ήτανε τα τελευταία στην Ταϊλάνδη μετά από 7συνεχομενες χρονιές πιστεύω πως έκλεισε ο κύκλος. Δυστυχώς η είσοδος τουρισμού από αραβικά κράτη,Ινδία κλπ.χάλασε το κλίμα γενικά. Τόσο στο πουκετ τόσο και στην παταγια.  Τα πάντα τα έφαγε ή ακρίβεια και ο κακός επαγγελματισμος. Ο τόπος είναι όμορφος αλλά έχασε κατ εμένα την μαγεία του,. Τέλος πάντων καλή χρονιά
Θα συμφωνήσω.  Φιλος που πηγε κατω προσφατα μου επιβεβαίωσε τα ιδια... 
Παιχνιδι γινεται πλέον μονο μεσω online dating sites. Και φυσικα με κοπέλες απο Bangkok που ψάχνονται να περάσουν καλα χωρις να εχουν οικονομικές απαιτήσεις. 
Δυστυχως το 99% των μπαρ/ντισκο/agogo κοριτσιών δεν γνωρίζουν πλεον πως να ικανοποιησουν τον πελάτη,  βαριούνται υπερβολικά,  ειναι κολλημένες στα κινητά και στο ίντερνετ αντι να κανουν παιχνιδι,  και εκτος των αλλων ζητανε και ΥΠΕΡΒοΛΙΚΑ μεγαλα ποσα σε σχέση με τις "υπηρεσίες" που προσφέρουν... (σ.σ. Σκέτη ξεπέτα)
Εχει χαθει οπως ειπε ο φιλος αυτη η "μαγεια" και η ψευδαίσθηση του ωραιου που υπήρχε παλιά...
Και ΟΛΑ τα παραπάνω σε συνδυασμό με την χαλια ισοτιμια μεταξυ ευρω-δολαριου-μπατ,  καταντανε τον προορισμό αυτο απαγορευτικο για τον μεσο φαλαγκ...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμια διαφορα εκτος απο καποιες μαυρες μπλουζες
τα ιδια καλα και τα ιδια σκατα με πριν
(μιλαω για πατταγια , για μπανγκοκ δε γνωριζω αλλα και δεν νομιζω να εχει κατι αλλο στα στεκια)
:thumbsup:

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Γυρνα πισω γερο μου.
Χαλια ειναι στην ταιλανδη, δε διαβαζεις?
Αν κανω λάθος ας με διορθωσει καποιος που να είναι κάτω τωρα η να πηγε πρόσφατα. Αλλα με αποδείξεις και γεγονότα.

Σίγουρα ειναι καλύτερα εκει σε σχεση με τη μιζέρια που έχουμε εδω στην Ελλάδα τωρα...  
ΔΕΝ ειναι ομως παραδεισος πλεον οπως πολλοί πιστεύουν.  Εχει πολλα αρνητικά,  ακρίβεια,  και απλα με ενα και μόνο λόγο...  ΔΕΝ θεωρείται πλεον ο ξενος κατι το εξωτικό και επιθυμητό για τις κοπέλες εκει...  Μας έχουν πλέον συνηθίσει και τους είμαστε αδιάφοροι!
Αυτα....

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Αν κανω λάθος ας με διορθωσει καποιος που να είναι κάτω τωρα η να πηγε πρόσφατα. Αλλα με αποδείξεις και γεγονότα.

Σίγουρα ειναι καλύτερα εκει σε σχεση με τη μιζέρια που έχουμε εδω στην Ελλάδα τωρα...  
ΔΕΝ ειναι ομως παραδεισος πλεον οπως πολλοί πιστεύουν.  Εχει πολλα αρνητικά,  ακρίβεια,  και απλα με ενα και μόνο λόγο...  ΔΕΝ θεωρείται πλεον ο ξενος κατι το εξωτικό και επιθυμητό για τις κοπέλες εκει...  Μας έχουν πλέον συνηθίσει και τους είμαστε αδιάφοροι!
Αυτα....
:offtopic: Φιλε Μουσικε, ειχαμε συναντηθει στο Αεροδρομιο της Μπανγκοκ πριν απο καποια χρονια; Ταξιδευες με πολυ εξεχον μελος του θρεντ, της εποχης εκεινης;

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
:offtopic: Φιλε Μουσικε, ειχαμε συναντηθει στο Αεροδρομιο της Μπανγκοκ πριν απο καποια χρονια; Ταξιδευες με πολυ εξεχον μελος του θρεντ, της εποχης εκεινης;
Βεβαίως φιλε μου. Σε θυμάμαι.  Ωραίες εποχές εκεινες.  Πραγματικα ανεμελες.  Ευτυχώς που προλαβα και εκανα αρκετα ταξιδια σε πολλα μερη της Ασιας εκεινη την περιοδο,  και γνώρισα πολλους εκλεκτούς συμφορουμιτες.
Παντα ειναι ομορφα βέβαια,  αλλα αυτη η "μαγεια" πιστευω δεν υπάρχει πλεον....

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36

ΔΕΝ ειναι ομως παραδεισος πλεον οπως πολλοί πιστεύουν.  Εχει πολλα αρνητικά,  ακρίβεια,  και απλα με ενα και μόνο λόγο...  ΔΕΝ θεωρείται πλεον ο ξενος κατι το εξωτικό και επιθυμητό για τις κοπέλες εκει...  Μας έχουν πλέον συνηθίσει και τους είμαστε αδιάφοροι!
Αυτα....
εξυπακουεται
καποτε με 5 χαντρες χρωματιστες και ενα καθρεφτακι οι ιθαγενεις σε θεωρουσαν τοτεμ...

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Καμια προταση hotel στα 30-35 ευρω για 14 μερες Bangkok,περιοχη soi 11 με Nana?
Για Hi season Μιλαμε.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Ωραιος ο Ταιλανδος...οι 300 Tattoo  :uzi: :uzi: :uzi:

Συνημμένα

• 16298747_1629271393766327_4551694857832533070_n.jpg