κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.838
- Πόντοι
- 19.795
Προσφορα της Καταρ (για Φλεβαρη που ενδιαφερομαι εγω) με ΡΕΤΑς απο 510 ευρω, (502 ητανε το πρωι)
Με τη Γυφταιρ εχω ταξιδεψει 3 φορες, δεν ξαναπαω ουτε με σφαιρες. Οχι τοσο με την εταιρεια. αλλα με αυτους που δουλευουν στο αεροδρομιο τους. Παλιοπουστες, μπορει να σε μπλεξουν σε ιστοριες για να σου φανε 10 ευρω μπαξισι.
Φιλε εγω ταξιδευω (και) για επαγγελματικους λογους και καθε φορα μου δημιουργουσαν προβληματα στο αεροδρομιο, για τα πραγματα που εφερνα μαζι μου, ενω ολα ηταν τακτοποιημενα με τιμολογια για να παραδοθουν στο τελωνειο του Ελ.Βενιζελος, αυτοι μου τα ανακατευανε για να τους δωσω μπαχτσισι για να μην μου τα κατασχεσουν. Τελευταια φορα μαλιστα, πηγε να μου βαλει χερι σε καποια πραγματα που εφερνα, αλλα αρχισα να φωναζω εγω, "πολιτσια-πολιτσια" και χεστηκε απανω του ο τυπος που ηταν στο μηχανημα και με αφησε να περασω αναιμακτα. Αυτο πριν απο 3 χρονια, απο τοτε δεν ξαναπηγα με Γυφταιρ.μακρυα απο τους σκατογυφτους δεν αξιζει.
Φιλε τι παιζει με το Καϊρο? Μπουρδελο τελειως?
Ρωταω γιατι απο κει παιζουν τσαμπε τιμες για Κουαλα Λουμπουρ με πολλες εταιρειες. Κι εδω προτεινω κατι: Οποιος εχει alpha bonus visa Μπορει να παρει εισητηριο με Αegian για πχ Αγγλια η Αλλου και απο κει για Ταϋλανδη με κοστος 350-400 ευρω. (Συν τους φορους του εισητηριου της Aegean)
χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε και καλά ταξίδια. Για εμένα τα μου φαίνεται πως ήτανε τα τελευταία στην Ταϊλάνδη μετά από 7συνεχομενες χρονιές πιστεύω πως έκλεισε ο κύκλος. Δυστυχώς η είσοδος τουρισμού από αραβικά κράτη,Ινδία κλπ.χάλασε το κλίμα γενικά. Τόσο στο πουκετ τόσο και στην παταγια. Τα πάντα τα έφαγε ή ακρίβεια και ο κακός επαγγελματισμος. Ο τόπος είναι όμορφος αλλά έχασε κατ εμένα την μαγεία του,. Τέλος πάντων καλή χρονιάΧρονια πολλά σε ολους τους φιλους του thread.
Ευχομαι υγεια χαρα ευτυχια και ομορφα ταξιδια σε ολους μας !!
ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμια διαφορα εκτος απο καποιες μαυρες μπλουζεςΕρωτηση κυριως για τους μονιμους κατοικους της Μπανγκοκ, η τουλαχιστον για οσους πηγαν προσφατα: Τι γινεται με το "Βασιλικο πενθος" απο αποψης διασκεδασης εννοω. Οχι για αγκογκο η μπαρ, αλλα σε μερη που διασκεδαζουν οι ντοποιοι.
Θα συμφωνήσω. Φιλος που πηγε κατω προσφατα μου επιβεβαίωσε τα ιδια...χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε και καλά ταξίδια. Για εμένα τα μου φαίνεται πως ήτανε τα τελευταία στην Ταϊλάνδη μετά από 7συνεχομενες χρονιές πιστεύω πως έκλεισε ο κύκλος. Δυστυχώς η είσοδος τουρισμού από αραβικά κράτη,Ινδία κλπ.χάλασε το κλίμα γενικά. Τόσο στο πουκετ τόσο και στην παταγια. Τα πάντα τα έφαγε ή ακρίβεια και ο κακός επαγγελματισμος. Ο τόπος είναι όμορφος αλλά έχασε κατ εμένα την μαγεία του,. Τέλος πάντων καλή χρονιά
ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμια διαφορα εκτος απο καποιες μαυρες μπλουζες
τα ιδια καλα και τα ιδια σκατα με πριν
(μιλαω για πατταγια , για μπανγκοκ δε γνωριζω αλλα και δεν νομιζω να εχει κατι αλλο στα στεκια)
Γυρνα πισω γερο μου.
Αν κανω λάθος ας με διορθωσει καποιος που να είναι κάτω τωρα η να πηγε πρόσφατα. Αλλα με αποδείξεις και γεγονότα.Γυρνα πισω γερο μου.
Χαλια ειναι στην ταιλανδη, δε διαβαζεις?
Φιλε Μουσικε, ειχαμε συναντηθει στο Αεροδρομιο της Μπανγκοκ πριν απο καποια χρονια; Ταξιδευες με πολυ εξεχον μελος του θρεντ, της εποχης εκεινης;Αν κανω λάθος ας με διορθωσει καποιος που να είναι κάτω τωρα η να πηγε πρόσφατα. Αλλα με αποδείξεις και γεγονότα.
Σίγουρα ειναι καλύτερα εκει σε σχεση με τη μιζέρια που έχουμε εδω στην Ελλάδα τωρα...
ΔΕΝ ειναι ομως παραδεισος πλεον οπως πολλοί πιστεύουν. Εχει πολλα αρνητικά, ακρίβεια, και απλα με ενα και μόνο λόγο... ΔΕΝ θεωρείται πλεον ο ξενος κατι το εξωτικό και επιθυμητό για τις κοπέλες εκει... Μας έχουν πλέον συνηθίσει και τους είμαστε αδιάφοροι!
Αυτα....
Βεβαίως φιλε μου. Σε θυμάμαι. Ωραίες εποχές εκεινες. Πραγματικα ανεμελες. Ευτυχώς που προλαβα και εκανα αρκετα ταξιδια σε πολλα μερη της Ασιας εκεινη την περιοδο, και γνώρισα πολλους εκλεκτούς συμφορουμιτες.Φιλε Μουσικε, ειχαμε συναντηθει στο Αεροδρομιο της Μπανγκοκ πριν απο καποια χρονια; Ταξιδευες με πολυ εξεχον μελος του θρεντ, της εποχης εκεινης;
εξυπακουεταιΑν κανω λάθος ας με διορθωσει καποιος που να είναι κάτω τωρα η να πηγε πρόσφατα. Αλλα με αποδείξεις και γεγονότα.
Σίγουρα ειναι καλύτερα εκει σε σχεση με τη μιζέρια που έχουμε εδω στην Ελλάδα τωρα...
ΔΕΝ ειναι ομως παραδεισος πλεον οπως πολλοί πιστεύουν. Εχει πολλα αρνητικά, ακρίβεια, και απλα με ενα και μόνο λόγο... ΔΕΝ θεωρείται πλεον ο ξενος κατι το εξωτικό και επιθυμητό για τις κοπέλες εκει... Μας έχουν πλέον συνηθίσει και τους είμαστε αδιάφοροι!
Αυτα....